keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Nykyaikaisten kansainvaellusten jatkoa

Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään.

Sanonta tuli mieleeni kun luin eilen illalla ministeri Kai Mykkäsen (kok) oivalluksen siitä, että Afrikasta Eurooppaan tullaan väestöräjähdyksen takia. Saman totesi myös Osmo Soininvaara (vihr) äskettäisessä blogikirjoituksessaan, jossa hän mainitsi Euroopan aikanaan nopean väestönkasvun purkautuneen Amerikkaan.

Omalta osaltani totesin jo vuonna 2010 tämän blogin neljännessä kirjoituksessa, että nykyaikaisen kansainvaelluksen perimmäisenä ajurina toimii Lähi-idän ja Afrikan nopea väestönkasvu. Ja vähän kuin Soininvaara nyt seitsemän vuotta myöhemmin, vertasin kehitysmaalaisten tulijavirtaa Euroopasta (tarkalleen ottaen puukkojunkkareiden Pohjanmaalta) Amerikkaan suuntautuneeseen siirtolaisuuteen.

Toisin kuin Soininvaara, tein myös eron amerikansuomalaisten ja nykyisten elintasopakolaisten välille. Siinä missä suomalaiset osallistuivat rakentavasti uuden maailman rakentamiseen, näyttää nykyisten maahanmuuttajien tuleminen johtaneen laajoihin ongelmiin.

Kuluneen seitsemän vuoden kehitys on sittemmin vahvistanut tuolloisen näkemykseni. Tämän osoittavat mm. monet islamistiset terrori-iskut, seksuaalirikosten kasvu, tulijoiden segregoituminen omille asuinalueilleen ja heidän heikko työllistymisensä. Sekä toisaalta myös kantasuomalaisten kyllästyminen ongelmia aiheuttaneisiin tulijoihin.

Käsillä olevan probleeman ratkaisemiseksi käy edelleen seitsemän vuotta sitten antamani ohje: "toivoisinkin eurooppalaisten poliittisten päättäjien uskaltavan kohdata Afrikan ja Lähi-idän liiallisesta väestönkasvusta johtuvan kansainvaelluksen silmät auki, rehellisenä ja tosiasiat tunnustaen. Vain siltä pohjalta voidaan ongelma ratkaista, mikäli se on ratkaistavissa."

Tässä mielessä on hienoa, että ministeri Mykkänenkin on viimein oivaltanut elintasopakolaisuuden varsinaisen ajurin. Seuraavaksi hänen ja muiden poliitikkojemme pitäisi ymmärtää ja ratkaista se, miten nykyiset maahanmuuttajat saataisiin rakentamaan eurooppalaista yhteiskuntaa sen sijaan, että he luovat sen sisälle ristiriitoja ja ongelmia.

Tällä tiellä tulisi mahdollisimman pian oivaltaa, että nykyiset ns. suvaitsevaisuudesta lähtevät maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikka ovat perusteiltaan täysin pielessä, eivätkä tule ratkaisemaan kansainvaelluksen luomia ongelmia. Kun tämä on hyväksytty, voidaan ryhtyä luomaan kokonaan uusia suuntaviivoja, joiden ensimmäisenä tärkeänä tehtävänä on väestöräjähdyksen pysäyttäminen lähtömaissa ja toisena tavoitteena jo saapuneiden tulijoiden sulautuminen näkymättömäksi osaksi eurooppalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ongelmista vaikenemalla muutamme Suomen paskastaniksi
Oppiiko suomalainen, kun kiinalainen opettaa Afrikassa?
Nykyajan kansainvaelluksesta

4 kommenttia:

 1. Ainut keino, sekin moneen kertaan esitetty, on antaa kehitysmaiden itse hoitaa asiansa ja itse kärsiä seuraukset mutta niistä oppien myös kantamaan vastuunsa. Niinhän mekin olemme, vaihtelevalla menestyksellä, saaneet tehdä pitkän historiamme aikana.
  4-5 mrd köyhyydessä elävää ihmistä muodostavat niin järkyttävän suuren määrän ettei mikään ulkopuolelta tuleva apu merkitse siinä mitään.

  Siksi vastikkeettomasta avusta on luovuttava. Se vain kasvattaa ja nopeuttaa edessä olevaa katastrofia. Tämä kuulostaa julmalta mutta elämä on. hh

  VastaaPoista
 2. Näiden ministerien totuudenlöytämisellä ei ole mitään tekemistä käytännön kanssa. Sanat ja teot eivät kohtaa. Edelleenkin tulijoita kohdellaan turvapaikanhakijoina, ja heillä on kaikki pakolaisille kuuluvat oikeusasteet käytettävissään sekä erilaiset sosiaaliset tuet.

  Poliitikoille on erittäin vaikeaa toteuttaa ymmärtämiään realistisia faktoja kun myös sädekehästä täytyy pitää huolta. Huojutaan päättämättömyyden tilassa, seuraukset kaatuvat veronmaksajien päälle. Eikä puhettakaan, että ymmärrettäisiin suurempia näköaloja, kokonaisen läntisen sivilisaation kohtalonkysymyksiä.

  VastaaPoista
 3. Näinkin vallanpitäjämme yrittävät meidät saada sahaamaan oksaa altamme hyväksymällä odotettavissa olevat suuret afrikkalaiset maahantunkeutuja-massat:
  "Näkökulma: Terrorismi ja valtiopropaganda: Ankka ja Peitto",
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/12/terrorismi-ja-valtiopropaganda-ankka-ja-peitto/
  "Näkökulma: Terrorismi ja valtiopropaganda: Ankka ja Peitto",
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/12/terrorismi-ja-valtiopropaganda-ankka-ja-peitto/

  VastaaPoista
 4. Ajatus, että Afrikan väestöräjähdys voitaisiin puskuroida Eurooppaan on täysin absurdi ja osoittaa, että sen esittäjällä ei ole minkäänlaista määräsuhteiden tajua. EU-Euroopassa asuu nyt viitisensataa miljoonaa ihmistä ja väentiheys on jokseenkin sama kuin Kiinassa. Afrikan väestön arvioidaan kasvavan vuosisadan loppuun mennessä nykyisestä 1,2 miljardista 4,4 miljardiin. Afrikan väestöongelmaa ei paljoa helpota, jos sieltä muuttaaa tänne vaikkapa 800 miljoonaa ihmistä, mutta Euroopan tuo vyöry kyllä tuhoaa. Sitäpaitsi muuttoliike todennäköisesti vain viivyttää Afrikan ongelman ratkaisua, koska tuollainen varaventtiili synnyttää sekä kuvitelman siitä, että ratkaisu on muiden vastuulla että myös kuvitelman siitä, että sillä voitaisiin väestöongelmaa helpottaa. Tosiasiaksi jää, että muuttoliikkeellä ongelmaa vain levitetään.

  Vetoaminen Euroopasta Amerikkaan suuntautuneeseen muuttoliikkeeseen puolestaan osoittaa sekä historiantajun puutetta, että älyllistä epärehellisyyttä. Historiantajun puutetta sikäli, että siinä jätetään täysin huomiotta se, että muuttajat tuhosivat alueen alkuperäisväestön. Älyllistä epärehellisyyttä taas siinä mielessä, että pienestä ja tieheään asutusta maanosasta suureen ja lähes tyhjään maanosaan tapahtuvaa muuttoliikettä rinnastetaan suuresta maanosasta pieneen ja tiheästi asuttuun maanosaan tapahtuvaan muuttoliikkeeseen.

  Mutta kukas se taas sanoikaan, että kenet jumalat haluavat tuhota, sen he lyövät sokeudella.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!