lauantai 22. huhtikuuta 2017

Tarja Halonen haluaa pitää laittomat maassaolijat Suomessa

Tänä aamuna jouduin hieraisemaan aamun lehden ääressä silmiäni toisenkin kerran. Taannoinen presidenttimme oli nimittäin julkaissut kirjoituksen, jota ei voinut olla ihmettelemättä.

Halosen kirjoituksen ytimenä oli vaatimus siitä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden palautukset olisi keskeytettävä niin pitkäksi aikaa, että vastaanottavien maiden tilanteesta tehtäisiin uusi arvio menemällä sitä varten paikan päälle. Näin siitä huolimatta, että hänen kirjoituksensa mukaan "emme voi ottaa tulevaisuudessa vastaan kaikkia niitä ihmisiä, jotka joutuvat erilaisen turvattomuuden vuoksi jättämään kotimaansa",

Halonen ei näytä ymmärtävän, että laittomasti maassa olevien ihmisten elättäminen Suomessa toimisi lähtömaiden asukkaille signaalina ja johtaisi mitä todennäköisimmin turvapaikkajärjestelmää hyväksikäyttävien elintasopakolaisten virran kasvuun. Se olisi erityisen haitallista todellista vainoa pakeneville.

Siksi Suomen pitäisi, toisin kuin Halonen ehdottaa, poistaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ihmiset mahdollisimman pikaisesti siinäkin tapauksessa, että vastaanottavien maiden tilanteesta tehtäisiin uusia selvityksiä. Käytäntöjen muuttaminen on tarpeellista vasta sitten, jos niissä ilmenee jotain erityistä.

Entinen presidentti esitti kirjoituksessaan myös, että Suomen pitäisi nostaa kiintiöpakolaisten määrää entistä suuremmaksi. Vaatia tietenkin voi, mutta minulla on sellainen käsitys, etteivät suomalaiset tai muutkaan EU-kansalaiset ole valmiita ottamaan suurempia ihmismääriä etenkään nyt kun EU:n tasolla on tehty päätös lisäkiintiöstä, jota tosin monet muut maat kuin Suomi eivät ole juurikaan noudattaneet.

Migrin tilastojen mukaan kuluvan vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana tulijoita on ollut yhteensä 1135, joten samalla tahdilla päädyttäisiin koko vuoden aikana 4540 turvapaikanhakijaan. Heistä noin kolmannes saanee oleskeluluvan, joten yhdessä kiintiöpakolaisjärjestelmän ja EU:n taakanjaon kanssa maahamme jää pysyvästi ehkäpä noin 3000 tulijaa, jotka tuovat myöhemmin mukanaan lisäksi perheenjäseniään.

Tuollaisen ihmismäärän kotouttaminen ja integrointi suomalaiseen yhteiskuntaan on vaativa tehtävä maamme viranomaisille. Sen vaikeudesta voidaan katsoa varoittavina esimerkkeinä muun muassa aiemmin tulleiden heikkoa koulumenestystä ja olematonta työllistymisastetta, heidän profiloitumistansa tietyissä rikoslajeissa sekä ihan arkipäiväisenä - ja itsellenikin vastaan tulleena asiana - kieltäytymistä naisten kättelemisestä.

Itse olisinkin, toisin kuin entinen presidenttimme, valmis lopettamaan kokonaan spontaanien turvapaikanhakijoiden vastaanottamisen ja päästämisen maamme rajojen sisälle. Lisäksi määrittelisin kiintiöjärjestelmien kautta tulevien ihmisten määrän kotouttamistulosten mukaisesti siten, että jokainen vastaanotettu ihminen saadaan omaksumaan elämäntapa, joka on yhteensopiva suomalaiseen yhteiskuntaan. Tuo määrä olisi käsittääkseni ennemminkin kymmeniä kuin tuhansia kotoutettavia.

* * *

Lopuksi pari sanaa toisesta aiheesta, koska Saksan jalkapallopommittajan motiivi on selvinnyt. Kirjoittelin asiasta kymmenen päivää sitten ihmetellen terrorivapaan pommin asettajan motiiveja ja ehdotellen niiksi mielikuvitustani venyttelemällä mm. kohteeksi joutuneen joukkueen tai sen kannattajien pyrkimystä vahingoittaa kilpailevaa joukkuetta, omien fanien pettymystä joukkueen menestykseen, järjestäytynyttä rikollisuutta ja mustasukkaisuutta.

Nyt ilmi tulleen tiedon perusteella selitys oli kuitenkin oman mielikuvitukseni tuotoksia ihmeellisempi: pommintekijä nimittäin laski sen varaan, ­että paha saadaan nykyisessä muslimiterrorismin värittämässä ilmapiirissä lavastettua islamistien ja islamin viaksi.

Omassa maailmankuvassani tapaus asettuu uudeksi löperöstä maahanmuutosta aiheutuneeksi seurannaisongelmaksi. Sellaisena se on hyvä peruste kiristää Suomen ja EU:n maahanmuuttopolitiikkaa nykyisestä.

Näin siksi, että kokonaisuuden kannalta kantaväestön tekemät, mutta maahanmuuttopolitiikan epäonnistumista hyödyntävät, laittomuudet ovat yhteiskunnalle aivan yhtä haitallisia kuin tulijoiden oma huono käyttäytyminen. Onhan kantaväestöön kuuluvan henkilön räjäyttämä pommi täsmälleen yhtä tuhoisa ja tuomittava kuin terrorisinkin asettama - eikä nyt puheena olevaa pommia olisi koskaan räjäytetty ilman epäonnistunutta humanitaarista kotouttamispolitiikkaa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pariisin paukaus ja Suomen rajat
Terrorivapaa pommi
HS osoitti medianvallan laajuuden

18 kommenttia:

 1. Vast'ikään ruokki mediaa punapäinen pastori ja nyt sitten haalistuneen punatukkainen entinen pressa. Ensin mainittu herätti huvittunutta uteliaisuutta. Jälkimmäisestä tulee mieleen kuinka ennen hyvinä aikoina ex-pressat yleensä osasivat virkakautensa jälkeen olla enää puuttumatta maan asioihin.

  Niin tai näin, hörhöjä molemmat. hh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun jatkuvasti tulee terroritekoja yms ihmisten tietoon ja suvaitsevaisilta alkavat loppua keinot, viimeinen on Presidentillinen painostus!

   Poista
  2. Punapäinen pappi lienee (entinen) mielenterveyspotilas, jolla on käytöksestä päätellen menossa heikompi jakso. En usko, että julkisuus parantaa hänen tilannettaan ja toivon, ettei se aja häntä rajan yli akuutteihin ongelmiin.

   Punapresidenttimme oli jo vallassa ollessaan turvatomuushakuinen pääteltynä sekä hänen suhtautumisestaan puolustusvoimien asevalikoimaan että tiedosteluun. Siinä mielessä hänen tämän aamuinen ulostulonsa ei yllättänyt. Kaikkiaan Halonen on mielestäni ollut kahdella sanalla ilmaistuna "kävelevä katastrofi" Suomelle ja suomalaisille.

   Poista
  3. Mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsisi? En usko, etteikö presidentti Halonen ymmärtäisi, mihin hänen toiveensa toteuttaminen johtaisi. Ei hän ole tyhmä, onpahan vain sosialisti. Sata vuotta sitten nähtiin meilläkin, mitä sosialistit oikeasti haluavat, jos pääsevät valtaan.

   Poista
  4. Onhan Haloska sosialisti, mutta tässä viimeisimmässä ulostulossa paistaa minusta paremminkin elitisti.

   Haloska voi moraalisäteillä ympäriinsä vaatimalla Suomen rajoja auki koko kolmannelle maailmalle ja ikuista elatusta maahan tunkeutuneille. Hänellä on tähän varaa, koska hän tietää, ettei joudu koskaan henkilökohtaisesti kärsimään muslimi-invaasion tuhovaikutuksista. Mikäli he alkavat tuhota Suomea siinä määrin, että Haloskakin joutuu collateral damagen piiriin, voi hän koska tahansa muuttaa minne päin maailmaa tahansa. Onhan hänellä siihen varallisuutta, mutta ennen kaikkea enisen valtionpäämiehen (-naisen? -henkilön?) status, joka lienee US-dollareitakin kovempaa valuuttaa lähes kaikkialla mailmassa.

   Meillä ei ole kumpaakaan, mutta mitäpä Haloska meistä enää välittäisikään, enempää kuin Timo Soini äänestäjistään? Molemmat ovat saavuttaneet henkilökohtaisen hillotolppansa, ja voivat siis toimia meidän pahalta haisevan roskaväen suhteen mitä mielivät.

   Poista
 2. Oli todella säälittävää luettavaa tämän aamun Presidentillinen painostus.

  Nyt kun Suomen hallituksessa ei ole sosiaalidemokratiaa ja perussuomalaisten ansiosta on edes hieman saatu rotia tähän mamu touhuun - sekä terrori-iskua pukkaa toinen toisen perään, alkavat sortua tarinat hädänalaisista ressukoista.

  Pääasiassahan kyseessä ovat nuoret terveet miehet, joista osa kaikin keinoin yrittää keplotella itsensä alaikäisiksi saadakseen varmemmin elinikäisen asyylin.

  Halosen kirjoituksessa väitettiin, että "...kaukaiseen kolkkaankin tuli hetkessä 30 000 turvapaikanhakijaa: miehiä, naisia, lapsia ja vanhuksia."

  Totuus kuitenkin on, että ei liiemmälti ole näkynyt lapsia eikä naisia, vanhuksista puhumattakaan.
  Tulijat ovat olleet lähinnä ruuasta ja olosuhteista valittavia onnenonkijoita.

  Jokainen järki-ihminen tajuaa, että Afrikasta tai Lähi-idästä ei vanhukset pysty Välimeren yli, Euroopan läpi tänne Euroopan peräkolkkaan tulemaan.
  Pitäisi edes hiukan ajatella mitä kirjoittaa!

  Kirjoituksen ajoitus on myös hyvä mielipidevaikuttamisen kannalta.
  Viikonloppuna ihmisillä on paremmin aikaa lukea ja harrastaa maailman parantamista.

  Myös huomenna taas kirkoissa luetaan palautuspäätöksiä ja ollaan niin kovin murheellisia näistä kohtaloista.
  Ovatko nämä "kohtalot" sitten suomalaisten onni vai onnettomuus, sitä jokainen varmaan miettii viimeistään silloin kun ensimmäisen kerran Suomessa rekkaralli raikaa.
  Tällainen "yksittäistapaushan" on vain ajan kysymys.
  Muuten, kuinka paljon niitä laittomia maassaolijoita kulkee vapaalla jalalla tällä hetkellä tai istuskelee Helsingin keskustassa?

  Presidentillisessä kirjoituksessa todettiin myös, että "Meillä on rekisteröity noin 40 000 turvapaikkahakemusta."

  Tulijoita oli noin 32 000 kun invaasio alkoi. Nyt puhutaan määrästä 40 000? Mikä määrää nostaa? Miksi ei Dublin-sopimuksen palautukset toimi vai eivätkö Suomen viranomaiset halua käyttää sitä keinoa?
  Vai eikö hallitus halua huolehtia suomalaisten eduista?
  Otetaan vaan lisää velkaa, jotta lisää tulijoita voidaan elättää.
  Samaan aikaan osa suomalaisista hakee leipänsä leipäjonoista - häpeällistä!
  (eipä muuten näihin leipäjonoihin presidentit juuri puutu?)

  Vai ovatko tulijamäärää kasvattavat henkilöt sellaisia, jotka ovat ensin hakeneet disco-rahaa Ruotsista ja sitten uusilla papereilla
  yritetään onnenkantamoista Suomesta?

  Ja kuitenkin suuri osa näistä Eurooppaan tulleista ihmisistä on, tutkimusten mukaan,
  Koraanin oppien mukaan jopa valmiit tappamaan vääräuskoiset ja alistamaan muut valtaansa tarvittaessa valheita käyttämällä jos se auttaa omaa uskontoaan.

  Tätä porukkaa ainakaan minä en kaipaa joten laittomien maassaolijoiden palautukset jatkukoon. Suomalaisten turvallisuus ensin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa laillinen väylähän Suomeen olisi Venäjä ja jonkun verran sityö kautta tulikin, mutta eikö se jäänyt muutamaan tuhanteen? Kaikkia muita rajoja ylittäneet olisi voitu skipata samantien takaisin, niin nyt ei olisi järjettömiä miljardiluokan ylimääräisiä menoja, turvallisuustilanne huono, aika moni olisi välttynyt raiskaukselta, jokunen suomalainen olisi välttynyt kuolemalta, jne. Vastuu em. on pääministerillä ja sisäministerillä. TekikömSuomi salaisen sopimuksen Ruotsin kanssa syksyllä 2015, kun hyvin organisoitu vyöry tuli Tornion kautta, bussit odottivat tulijoita rajalla ja petipaikat oli varattu ympäri Suomea? Rikottiin törkeästi Dublinia, voisiko kansalainen vaatia tutkintapyyntöä tms, rikoksesta?

   Ainoa oikea tapa auttaa, on viedä apua paikan päälle tai leireille lähelle omaa kulttuuria.

   Kannattaisi kuunnella niitä, jotka ovat käyneet paikan päällä ja tuntevat asioita, kuten Pauli Vahtera tai tämä Linnea. https://linneanblogi.wordpress.com/2017/04/20/sananen-mielensapahoittajalta-mielensapahoittajille/

   Poista
 3. Onneksi sosialistit eivät sata vuotta sitten saaneet sitä mitä halusivat.

  Onneksi sosialistit, Halonen mukaanluettuna, epäonnistuivat myös 1970-luvulla Suomen sosialistisen neuvostotsavallan perustamishankkeessa.

  Aivopesu oli aloitettu lapsista jo päiväkodeissa ja alakoulussa Pirkkalan kunnassa silloisen kouluhallituksen pääjohtajan Erkki Ahon johdolla.

  Onneksi hanke paljastui ajoissa ja eduskunta sen torpedoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm. Tarja Halonen ja Paavo Lipponen ovat käyneet aikoinaan kuulemassa ohjeistusta Bilderberg-kokouksessa - Lipponen peräti viisi kertaa. Ohjeistuksen antajiin siellä kuuluvat otaksuttavasti sellaiset Bilderberg-sisäpiiriläiset ja ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Rockefeller, Uuden Maailmanjärjestyksen pääarkkitehtina pidetty sotarikollinen H.Kissinger ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee tuhoisaa läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää - johon maanpetturit Suomenkin liittivät perustuslain vastaisella menettelyllä ja huijaamalla, EU:n ja euron avulla. Paljolti myös Halosen ja erityisesti Lipposen aikaansaannoksia on hyvin kuvattu Sanden blogissa: "MITEN VASEMMISTO TEKI ITSE TILAA "ÄÄRIOIKEISTOLAISILLE KANSALLISMIELISILLE" LIIKKEILLE", http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/03/miten-vasemmisto-teki-itse-tilaa.html

   Poista
  2. "Onneksi sosialistit, Halonen mukaanluettuna, epäonnistuivat myös 1970-luvulla Suomen sosialistisen neuvostotsavallan perustamishankkeessa."

   Tämä valitettavasti ei pidä paikkaansa: ilman sosialistien aktiivista myötävaikutusta Suomi ei olisi itsenäisyydestään riistetty pelkkä provinssi siinä, mitä itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser n. neljännesvuosisata sitten kuvasi kirjassaan "EU - huomispäivän Super-Neuvostoliitto".

   EU:n hallintorakenne on lähes kopio Neuvostoliiton vastaavasta. Eräs asia mistä mm. valta-VALE-media tiukasti vaikenee on se, että EU:lla on vain VALE-parlamenttikin VAILLA demokratialle olennaista LAKIALOITE-OIKEUTTA.

   Ja mitä erityisesti P.Lipposen aikoinaan ylistämä "EU:n ytimessä" olo Suomelle merkitsee - suomalaiset kuuntelevat nöyrinä pöydän alla kun ISOT POJAT pöydän ympärillä PÄÄTTÄVÄT asioista! Niinpä Suomi mm. on pantu maksumieheksi monessa asiassa suhteellisesti suuremmalla osuudella kuin sen väkiluku/kansantulo edellyttäisi.

   Poista
 4. On sääli, että presidentti Halonenkin on lukinnut ajatuksensa ja mielipiteensä eikä halua tunnustaa tosiasioita vaikka terroritekoja, raiskauksia, ahdisteluja yms.
  tulee julki jatkuvalla syötöllä.

  Edellä mainittujen tekojen sekä tietynlaisten ihmisten lisääntymisellä Euroopassa kun on kiistämätön yhteys.

  Presidentti voisi hiukan myös päivittää tietojaan Ruotsin tilanteesta - vaikka tuskin se hänen ajatuksiaan muuttaa... :(

  VastaaPoista
 5. Itse olen kyllä samaa mieltä Halosen kanssa. Palautukset pitäisi lopettaa kokonaan, niihin alkuperämaihin. Mistä se velvollisuus Suomelle on tullut, että nämä turvapaikkaturistit pitää lennättää källiisti johonkin hevon kuuseen veronmaksajien piikkiin. Palautettakoon siihen EU maahan, josta tänne tulivat. Ei kun bussiin ja Haaparantaan useimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja voivat sieltä sitten jatkaa Irakiin vaikka seuraamaan paikallista jalkapalloa, rauhallinen maa kun on.

   https://pt-media.org/2017/04/15/jalkapalloa-irakin-superliigan-karjessa-hyvin-tasaista/

   Poista
 6. Kiitos Professorille, että nostitte kirjoituksessanne tämän entisen presidentin kirjoituksen esiin. Saavat nekin henkilöt esittää näkemyksensä, jotka eivät läpäise HS:n sensuuria.

  VastaaPoista
 7. Jokin aika sitten Irakin pääministeri pyysi kansalaisiaan palaamaan kotiin ja auttamaan jälleenrakennuksessa. Juuri siihen nämä suomessakin olevat riuskat nuoret miehet ovat omiaan. Älkäämme siis olko heidän kotiinpaluunsa esteenä.

  http://www.iraqinews.com/features/pm-abadi-urges-iraqi-refugees-germany-return-home-heralds-victory/

  VastaaPoista
 8. Tavjan taustoja olisi syytä tonkia muutoinkin tiheämmällä kammalla. Jahka meistä aika jättää ja arkistot aukeavat niin voi jälkipolvi vain ihmetellä millaisia johtajia meillä on ollut. Aika monelta löytyy suoranaista maanpetturuutta, näistä porkkanapää ei ole vähäisin.
  Proffalle kysymys. Mä olen kenttätason toimija ja välillä pitää nipistää itseään varmistuakseen, että on hereillä. Mikä ihme meidän ja koko Euroopan johtoa vaivaa kun tietentahtoen haaliitaan ongelmia? Vastuu ei käy vastauksesta. Pitääkö meillekkkin sattua nykypäivän normaali raatojen kautta ollaksemme Euroopan päättävissä pöydissä?
  Jos näin on niin ,siinä vaiheessa kun paska lentää tuulettimeen, ei anneta pedolle valtaa vaan annetaan tasan kaksi vaihtoehtoa. Omin jaloin tai penaalissa.
  Nytkin joku irakiin poistettava oli saanut jäädä maahan vain siksi, että alkoi kiljumaan.
  Antakaa kansa meille sotilaille tehtäväksi nää hommat. Jätkä olisi paketoitu hiljaiseksi "jeesusteipillä" ja olisi onnellisesti kotimaassaan keksimässä uusia kepposia.
  Vituttaa poliisin kädetyömyys, vaikkakin käskystä.

  VastaaPoista
 9. Sori purkaus mutta me ollaan aika yksiniittistä porukkaa. Diplomatia ei ole vahvin puoli. 30v intissä.

  VastaaPoista
 10. Ei ne terroriteot kauheita ole, vaan se, oikeistopopulistit voivat menestyä vaaleissa. Tämä oli pres. Niinistön puheen henki eilen.

  Tavja on höntti täti-ihminen.Muunlaisia ei demareiden ikänaisissa olekaan. Torjunta oli niin suuri, etten voinut vilkaista Halosen tekstistä kuin vaimoni alleviivaamat pari kohtaa.

  Dortmundin pommimies oli venäläinen maahanmuuttaja.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!