lauantai 10. lokakuuta 2015

Raiskauksista ja niiden seurauksista

Nyt on varmistunut, että somalitaustainen murhaajaraiskaaja Abdikadir Osman Hussein pääsee vapaalle jalalle oltuaan vankilassa yli 19 vuotta. Näin siitä huolimatta, että kaikki raiskaajista jotain ymmärtävät ovat todenneet miehen edelleen vaaralliseksi.

Hyvää tässä asiassa on se, että ihmishirviöstä on olemassa voimassaoleva karkotuspäätös. Se on syytä panna toimeen välittömästi vankilasta vapauttamisen yhteydessä siten, ettei Abdikadirille jää mahdollisuutta aiheuttaa lisää kärsimyksiä suomalaisille, vaan poliisisaattue ohjaa miehen suoraan lentokoneeseen - tai jopa lähtee mukaan saatille Somaliaan.

Samalle matkalle voi ottaa  mukaan joukon sellaisia äskettäin Suomeen saapuneita somaleita, joiden turvapaikkapäätökset on hylätty. Näitä oli syyskuussa 175 kappaletta, joten Abdikadir maanmiehineen voidaan viedä kotimaahansa vaikkapa Finnairin uudella Airbus 350 lentokoneella, koska siihen sopii mukaan myös riittävä saattojoukko - ainakin jos osa lennätettävistä somaleista jätetään odottamaan seuraavaa lentoa.

* * *

Vaikka Abdukadir onkin ollut telkien takana, eivät raiskaukset ole loppuneet Suomesta. Esimerkiksi toissayönä poliisi nappasi kiinni Tapanilassa tapahtuneesta raiskauksesta epäillyn tummatukkaisen miehen, joka näytti ulkomaalaiselta.

Huomioiden samalla suunnalla aiemmin sattuneen paljon huomiota herättäneen somalipoikasten suorittaman joukkoraskauksen näyttää siltä, että aiemmin niin miellyttävän oloinen Tapanilan kaupunginosa olisi muuttumassa naisille poikkeuksellisen vaaralliseksi paikaksi. Vaikka ei kai tässä virallisesti ole kyse kuin parista yksittäistapauksesta.

Koska nykyisen joukkomaahanmuuton väitetään monien ekonomistien suulla olevan rikkaus ja voimavara, joka pelastaa meidän kantasuomalaisten tulevaisuuden ja joukkoliikenteen, kaipaisin tutkittua tietoa siitä, miten naisten käyttäytyminen Tapanilassa on muuttunut ja muuttuu tapahtuneen johdosta. Näin siksi, että arvelisin sikäläisten naisten jatkossa miettivän toisenkin kerran ennen kuin päättävät kävellä iltamyöhällä junalta kotiinsa.

Näin voitaisiin asettaa vaakakuppiin kaltaisteni maahanmuuttorealistien ikävien väitteiden vastapainoksi ilmiselvän maahanmuuttajaperäisen busseissa ja kauppakeskusten käytävillä näkyvän (ja kuuluvan) rikkauden lisäksi tiettyjen turvapaikkaa kaipaavien laajemmasta seksuaalisesta käsityksestä koituvat yhteiskunnallisen muutoksen "hyödyt", kun naiset eivät enää liikuskele vapaasti kaupungilla vaan pienentävät vapaaehtoisesti elintilaansa. Eivätkä käytä edes hämmentäviä vaatteita.

Nimittäin "hyödyistähän" tässä on oltava kyse, koska maamme punavihreät ja ruotsinkieliset poliitikot, feministinen ex-rehtori sekä valtamedia yhdessä ekonomistien kanssa työskentelevät niin ponnekkaasti kaventaakseen naisten elintilaa niin Tapanilassa kuin muuallakin Suomessa lisäämällä korkean raiskausriskin omaavien maahanmuuttajien määrää yhteiskunnassamme.

Sillä eihän liene uskottavaa, että tämä hyvien ihmisten vaikuttajajoukko tahtoisi suomalaiselle yhteiskunnalle ja etenkään naisille jotain pahaa? Eikä järkeen käy oikein sekään, että kyseessä olisi vajaalla ymmärryksellä varustettuen ihmisten erehdys, koska mainituissa ryhmissä on tyypillistä erittäin korkea koulutustaso?

Tehtäköön Tapanilassa siis puolueeton käyttäytymistieteellinen tutkimus, jotta raiskauksista koituvat yhteiskunnalliset "hyödyt" saataisiin kaikkien nähtäville ja tulevan päätöksenteon perustaksi. Näin voitaisiin vaikuttaa myös maamme maahanmuuttopolitiikkakriittisen väestönosan kokoon, sillä siihen liitytään usein - ja siten varmasti myös erotaan - erityisesti tilastotietoihin perustuvien tutkimustulosten perusteella.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kauhavan vastaanottokeskus aloitti positiivisessa ilmapiirissä
Suomalaisnaiset burkhaan
Tapanilan joukkoraiskaajien tuomio vetää hiljaiseksi
Kokonaista kansanosaa ei saa leimata yksittäisen rikollisen takia

9 kommenttia:

 1. Ei heitä mihinkään karkoteta. Ensin valittavat hallinto-oikeuteen ja Korkeimpaan hallinto-oikeuteen, siinä menee nelisen vuotta.

  VastaaPoista
 2. Tuomiot raiskauksista ovat olleet jo pitkään naista halventavia, aliarvioivia. Viesti on, ettei naisen koskemattomuudella ole juuri arvoa Suomessa.

  VastaaPoista
 3. Eipä sen hyödyn tarvitse edes olla järin suuri, niin kauan kun rakkaat päättäjämme ovat varmoja siitä että haitat (raiskaukset ja muut rikokset) koituvat ainoastaan köyhän kansanosan maksettaviksi. Tässä suhteessa yläluokan suhtautuminen on sitä samaa, mitä se on ollut koko tunnetun historian ajan, ja todennäköisesti paljon kauemminkin.

  VastaaPoista
 4. Näissä tapauksissa olisi korrektia mikäli Hovioikeuden tapauksessa päättäneet henkilöt tuomittaisiin avustajina armahdetun rikollisen uusissa tuomioissa...

  Heillä on valta ja siksi myös vastuu.

  VastaaPoista
 5. Media valehtelee. Esimerkkinä uusimmat viikkolehdet Suomen Kuvalehti, Apu ja Seura (8-9.10.2015, no 41): niistä yksikään ei kertonut 3.10 laajoista rajat kiinni -mielenosoituksista. Maahanmuuttopropagandaa Avussa ja Seurassa, ja niissä ei ollut sanaakaan "pakolaisista" aiheutuvista kustannuksista ja (irakilaisten) turvapaikanhakijoiden rikollisuudesta.

  "Pakolaiset" ovat oikeasti hakemassa ilmaista ruokaa ja majapaikkaa suomalaisten kustannuksella, oikeaa hätää niillä ei ole. Syyrialaisia on vain 2% Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista.

  Osa Suomen mediasta on syyllistänyt arvostelijoita rasisteiksi = valhe.

  VastaaPoista
 6. Hei Professori,

  Olisin kysynyt mielipidettäsi ja neuvoasi kansalaisaktiivisuuden suhteen.

  Asun Pitäjänmäellä Helsingissä ja pienellä asuinalueellamme (pieni eteläinen osa Pitäjänmäkeä) on sijoitettuna kahteen vastaanottokeskukseen vähintään 500 "pakolaista", suurin osa 16-40 v. miehiä.

  Alueen asukkaat, erityisesti naiset ja vanhukset, ovat huolissaan turvallisuudestaan ja ovat rajoittaneet liikkumistaan alueella -sekä päivällä että illalla.

  Miehet liikkuvat 2-7 hengen ryhmissä, heidän käyttäytymisensä on usein häiritsevää jja samanaikaisesti ylimielistä ja röyhkeää naisia kohtaan.

  On selviä todisteita siitä, että nämä "pakolaiset" käyttävät huumeita ja että alkoholin käyttö on ilmeisen runsasta, eli ongelmia on ja vielä suurempia odotettavissa jos vähänkään uskaltaa ennakoida, mitä muiden vok:ien ympäristössä on tapahtunut meillä ja muualla.

  Minkälaisia toimenpiteitä suosittelisit kansalaisaktivismin suhteen? Tällä hetkellä ei ole mitään järjestäytynyttä, ihmiset lähinnä puhuvat omissa pienissä piireissään ja internetin keskustelupalstoilla. Luona Oy ole pitänyt minkäänlaista tiedotustilaisuutta asiasta lupauksistaan huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laillista tietähän minä kannatan.

   Se tarkoittaa tutkintapyyntöä poliisille jokaisesta häirintätapauksesta tai muusta rikokseen viittaavasta. Siis ei rikosilmoitusta vaan tutkintapyyntöä, koska siitä ei voi olla tekijälleen haittaa. Asiaa auttaa, jos mukana on vaikkapa kännykkäkuvia.

   Lisäksi voi harkita naisten liikkumisen suojelua riittävällä miesjoukolla. Valitettavasti se on askel kohti primitiivistä kulttuuria, mutta sellaisenakin parempi kuin riskinotto. Suojelupartioiden kanssa on sitten syytä ymmärtää ja muistaa, ettei tarkoituksena ole väkivalta missään tilanteessa, vaan ainoastaan pelotevaikutus ja sen lisäksi mahdollisuus dokumentoida tapahtumat. Jos joudutaan käyttämään voimaa, on hyvä, että joku ottaa tapahtumat videolle, josta näkyy myös kärhämän syy.

   Kolmas hyvä keino on laillinen mielenosoitus Luona Oy:n toimintaa vastaan, jos siihen on syytä ja mukaan saa riittävästi osallistujia. Sen aikana on syytä pitää huoli mielenosoituksen pysymisestä rauhallisena, vaikka paikalle syntyisi väkivaltainen vastamielenosoitus tai esiintyisi muita provokaatioita.

   Näitä kannattaisi mielestäni kokeilla ainakin aluksi. Mutta en toki ole kansalaisaktivismin minkäänlainen asiantuntija.

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi. Hyviä ehdotuksia.

   Laillisia keinoja tarkoitan. Itselleni kansalaisaktivismi ei ole synonyymi laittomuuksille, vaan yhteiskunnalliselle vaikuttamiselle.

   Tosin en vielä mikään aktivisti ole, mutta jotenkin tähän pitäisi yrittää vaikuttaa. Meitä on monta, jotka miettivät, mitä voisimme tehdä tilanteelle.

   Sama ongelma lienee kaikissa lähiöissä, joihin on avattu vastaanottokeskuksia. Paitsi, että niitä ei taideta yleensä avata lähiöihin :(

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!