keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Ei turvapaikkaa terroristeille

Tuoreiden uutisten mukaan Gazan kaistaa hallitsevan Hamas-terrorijärjestön poliittinen johtaja - ja Osama Bin Ladenia "arabien pyhäksi sotilaaksi" kutsunut - Ismail Haniyeh on tapettu Iranin pääkaupungissa Teheranissa. Tämän seurauksena maailmassa on yksi terroristi vähemmän. 

Tapaus on ensinnäkin suuri voitto Israelille, jonka tavoitteena on ollut lokakuun 7. päivän terrori-iskun jälkeen heikentää Hamasia niin paljon kuin mahdollista. Toiseksi se on voitto koko maailmalle osoittaessaan, etteivät terroristit ole turvassa edes suurimman tukijansa - eli Iranin - maaperällä. 

Tämä aamu toi tullessaan myös toisen merkittävän uutisen. Sen mukaan Israelin ilmavoimat oli surmannut korkea-arvoisen terroristin Libanonissa. 

Kysessä oli Hizbollahin korkea johtaja Fuad Shukri, joka menetti henkensä Beirutiin tehdyssä täsmäiskussa. Israelin mukaan hän oli vastuussa aiemmin tässä kuussa tehtyyn Golanin iskuun, vaikka Hizbollah kielsikin olleensa sen takana. 

Myös tämä tapaus on hyvä uutinen maailmalle, koska se osoittaa, ettei terroristeille ole turvallista piilopaikkaa, vaan heidät voidaan tarvittaessa eliminoida missä tahansa. Ainakin Israel kykenee siihen.

22 kommenttia:

  1. Terroristille ei ole turvallista piilopaikkaa ja hänet voidaan tarvittaessa eliminoida missä tahansa. Mutta hitto! Tuostahan seuraa, että kenellekään ei ole turvallista piilopaikkaa ja kuka tahansa voidaan tarvittaessa eliminoida missä tahansa. Tuosta jälkimmäisestä minä en oikein tykkää. Mutta semmoinen maailma on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo "kenelläkään ei ole turvapaikkaa" on ihan oma satusi. Maat joissa terroristeja on hävitetty ovat alusta loppuun islamistia maita jossa kaikki väki on kasvatettu jo lapsesta terroristeiksi.

      Poista
  2. Eipä ihme, että Kremliin ja Puttosen datsoille on ilmestynyt ilmatorjuntajärjestelmiä.

    VastaaPoista
  3. Mukavia uutisia. Opin mukaan Ismael ja Fuad vehtaavat nyt kumpikin paratiisissa 72 neitsyen kanssa. Paraolympialaiset nämäkin.

    VastaaPoista
  4. Kyllä niillä turvapaikka on. Hölmölä.

    VastaaPoista
  5. Kunnia Israelille! Venäjä ja Islamistit kunnioittavat vain ja ainoastaan voimaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Venäjä voittaa ..

      Poista
    2. Toivottavasti maa nielee Venäjän.

      Poista
  6. En tiedä, miksi proffan sivuilla saa kommentoida ns. Anonyyminä, mutta jos katsoo härmän häjyjen tapahtumia: On rinnakkais ”yhteiskuntia” ja niihin ei pidä veronmaksajien puuttua

    VastaaPoista
  7. Kulttuurisesti ja sosiaalisesti hajoavissa yhteiskunnissa lisääntyy niiden ihmisten määrä, jotka tuntevat itsensä vieraantuneeksi ja elävät jonkinlaista korvike-elämää median antamien mallien mukaan. Yksi muunnos näistä "ihmisten kuorista" ovat poliitikot, jotka elävät ideologioidensa pönkittämissä valtarakenteissa.

    Kun aatteiden ja reaalimaailman kuilu kasvaa, astuu tajuntaan tarve todistaa etteivät ideologiat ole mitään huuhaata, vaan mitä totisinta totta. Kaikkein karmaisevin tapa on kuolla omien aatteidensa puolesta. Terroristi todistaakin sielunveljilleen sen miten vahva ja oikea hänen uskonsa omiin totuuksiinsa oli, ja sisäpiirissä jokainen terroristi kasvattaa vahvasti sitä normipainetta, joka vaatii muitakin todistamaan oman vakaumuksensa aitouden.

    Jos joku on kiinnostunut noista sairaista psyykenkuvioista kannattaa perehtyä esimerkkitapauksiin, joista Bouyerin tapaus on hyvin tyypillinen.


    VastaaPoista
  8. Huvittava termi; "Korkea arvoinen terroristi"...LOL.. Yhtä korkea-arvoinen kuin vaikkapa seinälude?

    VastaaPoista
  9. Terroristit ovat uusiutuva luonnonvara. Ei ne tappamalla lopu, sillä koko ajan tulee uusia tilalle. Eihän nuo sorsatkaan kuole sukupuuttoon, vaikka niitä miten paljon syksyisin ammutaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta kanta pysyy kurissa, eivät pasko ihan joka paikkaa.

      Harald

      Poista
  10. "Ainakin Israel kykenee siihen". Taitaa olla ainoa maa maailmassa joka käyttää salamurhaa aktiivisesti terrorisoimaan muita.
    Missähän valtion budjetissa nuo operaatiot ovat ? Tuo on kallista puuhaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoa maa? voi helvetti miten typerä hemmo. Venäjä käyttää tuota ihan koko ajan, samoin kuin muutkin itseään suurvaltana pitävät maat ovat ainakin jossain vaiheessa sitä tehneet. Vai että ainoa maa.... oot sie kova natsi, ääretön vihasi juutalaisia kohtaan tulee esille laukomissasi tyhmyyksissä.

      Poista
    2. Nuo Israelin salamurhat alkaa jo vuonna 1948, Folke Bernadotten salamurhasta.
      Sen jälkeen siitä tullut Israelin valtion vakiokäytäntö.

      Muuten, monta suomalaista rauhanturvaajaa palestiinalaiset on tappaneet ? Monta israelilaiset ?

      Poista
    3. Ei ne aikaisemmin olisi voineet alkaakaan koska tuota ennen ei ole koko valtiota ollut olemassakaan. Se vain että koska Hamas ja muut muslimiterroristijärjestöt ovat murhailleet israelilaisia niin Israelissa kuin maailmallakin tietty sallii sen että heitäkin murhaillaan sitten vastineeksi. Eivät juutalaiset käännä toista poskeaan enää holokaustin jälkeen, sitä on turha toivoa. Ja ymmärrän sen vallan hyvin.

      Poista
  11. "Ainakin Israel kykenee siihen" - Sanotaan vaikka että harjoitus tekee mestarin, harjoituksiin on käytetty todennäköisesti mm.Libanonin pääministeriä Rafik Hariria joka murhattiin v 2004 , sen jälkeen kun oli lupautunut Haagin tuomioistuimeen todistamaan Israelilais politikkoa vastaan joukkomurhassa jossa murhattiin 500 - 3000 henkeä.
    Haririn murhasta piti julkaista valtion selvitys v. 2020 mutta kas kummaa, pari päivää aikaisemmin Beirutissa räjähti pieni pommi, tappaen vajaat 200 henkeä, ja rikkoen muutaman ikkunan.
    En tiedä julkaistiinko selvitystä, vai ymmärsikö Libanon yskän.
    Pamauksen aiheutti lintu, huolimaton hitsari tai jokin muu taho.

    VastaaPoista
  12. Ohjus osui juuri sinne minne pitikin. Terroristikähtvä räjähti atomeiksi. Ko kokovartalomulkero eli ulkomailla luksuselämää ja tapatti samaan aikaan kymmeniätuhansia palestiinalaisia. Sama mulkero uhosi vielä jokin aika sitten, että ihan sma kunka monta palea sodassa kuolee.

    VastaaPoista
  13. Saksa ei välttämättä ole enää kaikilta osin paska maa!

    T. Jamppa vaan

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!