sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Palestiinalaisille annettavista kehitysapurahoista

Ulkoministeriön mukaan "Suomen kehitysyhteistyö miehitetyllä palestiinalaisalueella edistää tasa-arvoista ja laadukasta opetusta, hallinnon ja kansalaisyhteiskunnan vahvistumista sekä heikoimmassa asemassa olevien yhteisöjen elinoloja. Suomen tuki kohdistuu Länsirannalle, erityisesti C-alueelle ja Itä-Jerusalemiin, sekä Gazaan."

Sekä edelleen "Suomen kahdenvälinen kehitysyhteistyö suuntautuu vuosina 2021–2024 opetuksen laadun parantamiseen, Palestiinan valtionrakennukseen ja kansalaisyhteiskunnan vahvistamiseen, sekä haavoittuvimmassa asemassa olevien palestiinalaisyhteisöjen kriisinsietokyvyn tukemiseen. Suomen suunniteltu tuki Palestiinalle vuosina 2021–2024 on 28 miljoonaa euroa."

Kuten arvoisa lukijani on huomannut, ei tämä kehitysapu ole johtanut palestiinalaisten määrätietoiseen pyrkimykseen kehittää omia olojaan. Sen sijaan etenkin Gazan alueella on vallassa ollut terroristijärjestö Hamas, joka eilen hyökkäsi yllättäen Israeliin tappaen silmittömästi siviilejä ja murhaten jopa maassa rauhan puolesta järjestetyssä musiikkitapahtumassa vierailleen saksalaisnaisen. Sekä häpäisten hänen ruumiinsa. 

Tämän hyökkäyksen seurauksena Israel pommittaa Gazan kaistaleen rakennukset jälleen kerran murskaksi. Eikä ole epäilystäkään siitä, etteivätkö Hamasin hyökkäyksestä päättäneet johtajat olisi tienneet tästä hyökkäyksensä lopputuloksesta jo etukäteen.

On myös selvää, että Hamasin aseistus on peräisin lähinnä islamistisesta Iranista. Lisäksi on erittäin todennäköistä, että taustalla häärii Putinin Venäjä tavoitteenaan vähentää Ukrainan saamaa tukea lännestä. 

Edelle kirjoittamani perusteella vaadin, että Suomi luopuu palestiinalaisille annettavasta kehitysavusta tuloksettomana rahan tuhlauksena. Lisäksi oletan Petteri Orpon (kok) hallituksen ymmärtävän ilman minun vaatimustanikin, ettei suomalaisten veronmaksajien varoja ole syytä käyttää Gazan alueen mahdolliseen jälleenrakennukseen. 

25 kommenttia:

  1. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka suuri osa sinisilmä-Suomen lahjoittamista kehitysapurahoista on koskaan mennyt siihen tarkoitukseen, mihin maailmanhalaajat ovat sen osoittaneet. Persreikämaille lahjoittaminen on yhtä järkevää, kuin rahan antaminen narkkarille ruokaa varten.

    VastaaPoista
  2. Minä en ymmärrä miten Suomi voi ylipäänsä antaa millekään maalle ja mihinkään kohteeseen kehitysapua, koska tämä maa on itse vajoamassa kovaa vauhtia takaisin KEHITYSMAAKSI. AJATELKAA että Suomi ottaa joka vuosi ulkomailta miljarditolkulla syömävelkaa ja tämä velaksi otettu raha on täysin rinnastettavissa KEHITYSAPUUN, koska sehän otetaan samanlaiseen RAHANPUUTTEESEEN mitä kehitysmaiden saama kehitysapukin. Ihan aivotonta touhua sanon minä!

    VastaaPoista
  3. Israel iskee takaisin väkevällä voimalla. Hamas saa sitä, mitä tilasi. Ja nyt uutisille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä ollut uutta uutisissa. Prof. Juusola epäaitoa tyyppi.

      Poista
    2. turha minnekkään ählyjen prsläpeen on jälleenrakentaa mitään, sit kun ählyt on karkoitettu Gazasta, on mieleskästä rakentaa sinne jotain aaltopeltikorsua parempaa

      Poista
    3. Tai ehkä ennemmin, siviilit saavat sitä minkä Hamas tilasi. Hamas vain luikertelee karkuun jonnekin sille kulissien takana myötämieliseen maahan ja keräilee lisää aseita. Siviilit sen sijaan saavat Israelin (pieleen menevän) koston lyhentämättömänä.

      Poista
  4. Gaza on alue, joka rakennetaan ja pommitetaan vähän väliä - vuoron perään. Tässä touhussa ei ole mitään järkeä - se tulee ymmärtää ja uskoa.

    Länsimaiden rahan toimittaminen sinne on vain muslimiterroristien tukemista.
    Se tukeminen voidaan jättää muslimivaltioiden tehtäväksi.

    Keskitytään me kehittämään omia valtioitamme sillä siinäkin on tekemistä.
    Kuten yllä kommentoitu - Suomi ottaa velkaa jakaakseen rahaa.
    Täysin älyvapaata eli rahan jakaminen ulkomaille tulee lopettaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalergi-sunnitelma8. lokakuuta 2023 klo 9.29

      Suomi ottaa jatkuvasti lisää ULKOMAAN-velkaa jakaakseen rahaa ulkomaille ja ulkomailta maahamme tunkeutuneille mutiaisille. Viher- ja muut kommunistit ovat kärkijoukkona vaatimassa, että niin pitää edelleenkin tehdä - vaikka Suomi-laivan kurssi on kohti jäävuorta kuin Titanikin konsanaan.

      Poista
    2. Kaiken maahanmuuttajista saadun kokemuksen perusteella pitäisi johtopäätöksenä olla se, että humanitaarinen maahanmuutto islamilaisista maista lopetetaan.

      Poista
    3. Suomen johtajien rikollinen ja välinpitämätön toiminta omaa kansaansa vastaan ei lopu ennen kuin heidän valtansa lopetetaan. Kirottu eliitti rahoineen ja bisneksineen gepardihattujen ja ählämien kanssa. Kirottu valtio Suomi.

      Poista
  5. Ählyt helvettiin vaan koko lähi-Idästä sekä
    bysantti palauttettava Turkin tilalle ja turkkilaiset myös uittuun ja Jerusalem kristityille

    ittehän ählyt tunki tonne lähi-itään ja muuallekkin, olis pysytelleet siel Arabian aavikolla vaan

    VastaaPoista
  6. Eipä taida Ukrainaan menevätkään avustusrahat menevän sinne minne pitäisi. Näyte tuli usa:ta jonne Ukrainan presidentti puolisoineen meni yk kokoukseen, vaimonsa meni koruliikkeeseen ja sieltä osti yli miljoona dollaria maksavan kaulaketjun, että silleen, en tiennyt että hätää kärsivään Ukrainaan tarvittiin rahaa joka menee presidentin taskuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pavel, mikä on ”tietosi” lähde?

      Poista
    2. Lue joskus vaikka Usa:n omia lehtiä ja uutisia, vai etkö osaa muuta kun suomea? Turha väittää että lukisin jotain ryssän painoksia.

      Poista
    3. Suuri osa avusta Ukrainalle on "tavaraa" eli sodankäyntiin tarvittavaa puolustusmateriaalia - ammuksia, ohjuksia, panssareita, panssarintorjuntaa jne jne.

      Poista
    4. "Suuri osa avusta Ukrainalle on "tavaraa" eli sodankäyntiin tarvittavaa puolustusmateriaalia" Tiedän kyllä tuon. Nyt onkin kyse joka maasta valuvasta rahasta joka menee Ukrainaan, ei aseista eikä muista tarvikkeista. Kun nyt sille linjalle mentiin, niin ei ne aseetkaa aina pääty Ukrainaan vaan ryssille, kuten vaikka suomesta lähetetyt pasi miehistön kuljetus kalustot, ei mennyt kun pari kulkuneuvoa sinne minne piti, loput meni ryssille.

      Poista
  7. De Naturel calsong whiskeyer8. lokakuuta 2023 klo 21.14

    Jaa taitaa tuo ano olla sama joka on yrjönkin sivuille jo käynnyt lähes samat novjapravdat käynyt oksentamassa.

    Bonuksena vero suunnittelua:

    Suomen törkeän suuren alkoholiveron osuuden voi kutistaa pieneksi juomalla vain kalliita ja laadukkaita whiskejä.

    VastaaPoista
  8. Mistä tämä Israel fanitus ? Olisiko syynä tietämättömyys, henkinen laiskuus ? Onko monellakaan kirjoittajalla omakohtaista kokemusta Lähi-idästä, Israelista ? Vai kaikki taas luettu lehdestä ja katsottu TV:stä.

    Kannustan vilpittömästi matkustamista Israeliin (tietysti kun tilanne on rauhoittunut) ja tutustumista paikallisiin Israelilaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa porukkaa, hieman luokkayhteiskunnan piirteitä, mutta ei ulkopuoliselle häiritsevästi saakka. Eli tunnen paikan ja ihmiset. Israel edustaa siellä kuitenkin jonkin sortin demokratiaa ja sivistystä ja luonut ympäristön jossa voi suurimman osan ajasta elää pelkäämättä perseilijoitä joka kaudunkulmassa. Samaa ei voi sanoa arabeista, missään maassa. Tiedät varmaan että Egypti ei halua yhtään gazalaista omalle puolelleen rajaa, joka on suljettu tiukemmin kuin Israelin puoli. Egypti ei toimita sähköä sinne, itse gazalaiset eivät osaa voimaloita rakentaa tai ylläpitää, joten Israel toimittaa sinne sekä sähköä että vettä. Ei kylläkään enää eilisestä saakka, tuli heillekin raja vastaan sen perseilyn kanssa. Hamasin peruskirjassa lukee että neuvottelut eivät ole vaihtoehto ja että ainoa ja lopullinen tavoite on juutalaisten tappaminen ja Isrelin valtion tuhoaminen. Joku kirjoitti että haluaisivat että israelilaiset elättäisivät heidät, eivät halua, vaan tappaa kaikki juutalaiset. Ja gazalaisista äänestää 2/3 Hamasia. Että kivoja kavereita he. Siellä ei ole ollut syyttömiä osapuolia sen jälkeen kun islam syntyi ja julisti että juutalaiset on tapettava. Sortivat heitä jotka siellä asuivat sitten aina 1930-luvulle saakka, sitten alkoivat juutalaiset saada tarpeekseen ja ryhtyivät vastarintaan. Sabrat, Hagana, Palmach, soittaako mitään kelloja. Sen jälkeen sitten arabit ovatkin ottaneet kuonoonsa käytännössä 80 vuotta säännölllisen epäsäännöllisesti. Eivät siis ole syyttömiä omaan vitutukseensa, vaan mitä suurimmassa määrin syyllisiä. Ja niin ovat juutalaisetkin, on mennyt heiltä monta kertaa yli se kurittaminen, mutta voisin melkein sanoa kategorisesti että joka helvetin kerta arabit ovat sen väkivallan aloittaneet. Ovat vaan niin typeriä etteivät usko ja tee rauhaa. No, egyptiläisdet tekivät, ja muistaakseni jordanialaiset myös ja nyt on neuvottelut menossa saudien kanssa. Mutta arabit ovat tahallaan kurmottaneet osaltaan omiaan, eivät hyväksy Palestiinan alueen arabeja omiin maininsa kuin pakolaileireille, eivätkä ole 60 vuoteen antaneet heille kansalaisoikeuksia vaan ovat ylläpitäneet "pakolaisuutta". Eli Libanonin, Syyrian, Jordanian, Länsirannan ja Gazan "pakolaisongelma" on tahallaan aiheutettu ja ylläpidetty muiden arabien toimesta poliittisista syistä. Eli israelilaisten yksinomainen syyttäminen tuosta sotkusta on sellaista idiotismia että siihen pystyy vain länsimaalainen fanaatikko vasemmistolainen jonka älykkyysosamäärä eli ylitä hänen kengännumeroaan. Ja heillä ei ole kovin isot jalat....

      Poista
  9. Kun tietää, että nämä ja kommentaattorit tuolla puhuvat aina paria poikkeusta lukuun ottamatta paskaa niin on helppo päätellä totuus, tämä siis sulle koska vaikuttaa oleva hieman epäselvää:

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/olli-pekkasalminen/iskiko-hamas-lampimikseen-israeliin-nain-on-tehnyt-myos-suomi-aiti-venajan-maalle/

    Onhan se mahdollista, että porukka fanittaa siksi, että:

    https://www.youtube.com/watch?v=nsygbK8kNsA

    Onhan toi nyt pikkuisen parempaa musaa kuin naapuri maiden kansat tuottaa...

    VastaaPoista
  10. Ohhoijaa.... vai on sinulla hallussa ultimaalinen totuus ja kaikki muut valehtelee. Kova on usko vassarilla. 🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Läpäisitkö ala-asteella yhtään luetun ymmärtämisen koetta? Teikäläiset, ei millään pahalla, on se miksi asiat menee miten menee koska. Voisitko ystävällisesti selittää mitä ymmärsit niin voisin ymmärtää paremmin kuinka teilel voi selittää yleensä mitään.

      Poista
    2. Vai pitääkö selittää "tuolla" viittaa tuohon uuden suomen tekstiin, kommentaattoreilla viitataan tekstiä komnentoiviin pääasiassa sinne aktiivisesti kirjoitteliviin idiootteihin ja niitä joissa asiossa komppaaviin vihreisiin sekä pariin kokoomuslaiseen. Mahdollisesti tartkoittaa että on mahdollista että porukka fanittaa israelia koska kissin(joka on bändi) soittajat on juutalaisia naapuri mailla viitataan israelia ympäröiviin arabimaihin joissa soitellaan kaikki musiikki käärme pilleillä, ehkä toi sun hymy nama oli tuossa lopussa siksi, että tuo vitsi oli sinusta niin hauska, tai sitten se oli vain siksi, että olet saatanan simppeli jota ikävä kyllä pidän todennäköisenä, ymmärsitkö edes tätä?

      Poista
    3. Vähän turhaahan tuo oli koska kykysi ei millään riitä ymmätämään sitä uuden suomen blogiakaan joten, et voi mitenkään edes tajuta mitä tuolla ensimmäisellä viestillä tarkoitin vaikka ymmärtäisit yksittäiset sanat...

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!