perjantai 20. lokakuuta 2023

Yhden kuukauden raiskauksia

Kirjoitin puolisentoista vuotta sitten siitä, kuinka taksisuhari Arian Juhana Rezaji tarjosi oppimateriaalia Eva Biaudetille ja Erna Bodströmille. Palkkioksi opetuksestaan kyseinen herra sai kuuden vuoden ja viiden kuukauden kakun eli vankeustuomion.

Tapaus on nyt saanut jatkoa, sillä Arian tuli tallentaneeksi kameraansa todistusaineistoa, jonka perusteella häntä vastaan nostettiin uusi syyte aiemmin käsittelemättä jääneestä raiskauksesta. Mies tunnusti kauniisti raiskanneensa kännykkäänsä tallennetun alastoman naisen. 

Samalla oikeuskeikalla puitiin myös toinen tapaus, jossa Arian oli pakottanut naisen ensin suuseksiin ja kiitokseksi toimittanut vielä emätinyhdynnän ilman lupaa. Molemmissa tapauksissa naiset olivat sammuneessa tilassa.  

Kaiken tämän lopputuloksena käräjäoikeus päätti korottaa Arianin saamaa kakkua kahdella kuukaudella. Siten tapauksia voisi kutsua vaikkapa kahden kuukauden raiskaukseksi. Eli suomalainen alioikeus katsoi kummankin naisen raiskauksen yhden kuukauden raiskauksiksi. 

Tapaus tuskin herättää sen suurempia otsikoita, sillä onhan suomalainen oikeusjärjestelmä antanut jo pitkään alennuksia sarjarikollisten rikoksista. Eikä tähän käytäntöön näyttäisi olevan tulossa muutoksia. 

27 kommenttia:

  1. Suomi, kokoaan tyhmempi kansa ja sen valtio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me olemme jonkinlainen toinen janan ääripää niihin kansoihin verrattuna jotka pullistelevat milloin minkäkin asian kanssa ja haastavat riitaa toisten kanssa ihan vain koska tuntevat itsensä loukatuksi. Me emme puolustaudu tai katso asioita mihin ne voivat kehittyä jos mitään ei tehdä vaikka mitä tapahtuisi, möllötämme vain ja katsomme kun meitä hyväksi käytetään ja raiskataan miten kukin muualta tulija haluaa tehdä. Hyvin sanottu tuo "kokoaan tyhmempi".

      Poista
  2. Jännittävää olisi saada tietää, mitä mieltä Biaudet ja Bodström ovat asiasta. Jos sallitaan veikkaus niin luulen, että heidän mielestään kyse on vain hinnasta joka kantasuomalaisten on maksettava, jotta vainon uhrit saavat oikeutta.

    VastaaPoista
  3. Jos tämä ei ole Suomen kansalainen, voisi yrittää lähettää lusimaan kotimaahansa ja ainakin tuomion jälkeen on karkotettava.
    Suomalaisten siniset silmät on syytä avautua mitä kaikkea pahaa tänne tulleet "turvapaikanhakijat" tai muut siirtolaiset tekevät kun tulevat tietyiltä alueilta.

    VastaaPoista
  4. Keski-Uusimaan juttu on epälooginen. Olisiko puhelin tutkittu vasta ensimmäisen tuomion jälkeen? Tuskin. Nämä kaksi juttua eivät voineet olla vanhojen epäselvien juttujen joukossa, koska niistä ei ollut tehty rikosilmoitusta.

    Rezajin oli ihastunut suomalaisen vankilan hulppeisiin palveluihin, minkä vuoksi hän tunnusti rikokset sen kummemmin kiistelemättä. Ennen vankilaan menoa hän kiisti kaikki raiskaukset.

    Maasta karkottaminen ja ikuinen porttikielto EU-alueelle tällaisissa tapauksissa pitäisi olla itsestään selvyys. Lakia pitäisi muuttaa siten, että se on heti osana rangaistusta. Vankilatuomion, po. luksusloman, jälkeen karkotuksesta päättäminen ei ole enää itsestään selvyys. Karkotuspäätöksen perusteella Suomi voisi maksaa miehen kotimaalle korvauksen tuomion kärsimisestä kotimaassaan. Se tulisi paljon halvemmaksi ja tuomiokaan ei olisi luksuslomaa.

    VastaaPoista
  5. Se, että ulkomaalainen tulee tänne varta vasten raiskaamaan, pitäisi olla raskauttava seikka, mikä koventaa tuomiota.
    Ei näillä paljousalennuksilla mitään ratkaista. Päin vastoin, sellissä nauravat paskasta naurua miten hölmöjä suomalaiset tuomarit ovat.

    VastaaPoista
  6. Tämä puhe sopii hyvin myös Rezajille, vankilassa voit katsoa videon:

    PT-media eilen

    Åkesson puheessaan: ”Miksi et muuttaisi takaisin kotimaahasi”

    https://professorinajatuksia.blogspot.com/

    Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson piti eilen ehkä legendaarisimmista puheistaan, ”puhe kansakunnalle”.

    Åkesson tykitteli järeän puoleisesti, ohessa parhaat palat. Voin tekstittää puheen myöhemmin kunhan ehdin. Alla lyhyt tiivistys aiheesta.

    ”Saatat ajatella, että ruotsalaiset tytöt ovat siveettömiä lutkia, joita sinulla on oikeus raiskata.
    Että ruotsalaiset pojat ovat heikkoja hemmoteltuja nyhveröitä, joita voit ryöstää ja nöyryyttää…”

    ”Olen suora ja rehellinen. Minusta sinun ei pitäisi olla täällä. Minusta et ole tervetullut Ruotsiin.
    Mielestäni sinun pitäisi vakavasti harkita muuttoa jonnekin muualle, miksi ei takaisin kotimaahasi – missä viihdyit todennäköisesti paremmin”.

    VastaaPoista
  7. Kuvitelkaa laiva merellä. Se pelastaa merellä kelluvasta lautasta hädänalaisen miehen. Syöttää, juottaa tätä. Mies kiitokseksi raiskaa yhden laivan nuorista naisista. Tekeekö laivan väen mieli palauttaa mies takaisin meren hellään huomaan?

    VastaaPoista
  8. Pari esimerkkiä Ruotsista, joita Suomessa on syytä varoa:

    Yle tänään

    Aftonbladet: Ruotsin pidätyskeskukset romahtamispisteessä

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-185856

    Ruotsalaisen Aftonbladetin mukaan Ruotsissa on viime aikoina pidätetty enemmän lapsia kuin koskaan aiemmin.
    Aftonbladetin tietojen mukaan rangaistuslaitos ei lisäksi pysty vastaanottamaan pidätettyjä henkilöitä.

    Poliisilla on Aftonbaldetin tietojen mukaan säilössä nyt yli 100 alaikäistä. Pidätetyistä alaikäisistä on kertonut myös Sveriges Radio.
    Ruotsin vankeinhoitolaitoksen mukaan syynä alaikäisten pidätyksiin on Ruotsissa rehottava jengirikollisuus.

    Aftonbladet raportoi jo viime keväänä erittäin vaikeasta tilanteesta ruotsalaissa pidätyskeskuksissa.
    Ihmisiä on jouduttu majoittamaan jopa poliisiautoihin, koska säilöönottoyksiköt ovat olleet täynnä.

    ------------------------------

    Talousvaikuttaja: Ruotsin jengiväkivalta voi karkottaa sijoittajat ja osaajat

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-185853

    Ruotsalainen aktivistisijoittaja Christer Gardell varoittaa maata koettelevan väkivaltaisuuksien aallon vakavista seurauksista.
    Hän haluaa nähdä selvästi nykyistä kovempia toimia jengejä vastaan.
    – Luultavasti maassa pitää ottaa käyttöön melkein sotatilalakeja, Gardell sanoo uutistoimisto TT:n haastattelussa.
    ...
    Hän pitää riskinä, että väkivallan aalto pelottaa pois ulkomaisia osaajia Ruotsin työmarkkinoilta ja johtaa osaavien ruotsalaisten muuttoon ulkomaille.

    Gardellin mukaan on olemassa ilmeinen vaara, että lukuisat ampumiset ja räjähdykset vaikuttavat käsityksiin Ruotsista sijoittajien keskuudessa.

    VastaaPoista
  9. Kalergi-suunnitelma20. lokakuuta 2023 klo 11.21

    Seuraavassa on mielenkiintoista tilastotietoakin:

    "Erna Bodström ja ulkomaalaisten rikollisuus",
    https://blogit.kansalainen.fi/erna-bodstrom-ja-ulkomaalaisten-rikollisuus/

    Se olisi aiheellista luettavaa paitsi erityisesti viher- ja muille kommunisteille myös myös Biaudetille sekä muille RKP:n jäsenille ja maailmanhalaajille.

    VastaaPoista
  10. Kuolemantuomio lakiin takaisin ja sitä ei kannattavat ensimmäisenä tuomiolle. Järkevin laki ja ei järki pakota niitä jotka vastustaa.

    VastaaPoista
  11. Kuten Professorin kirjoitus näytti ja nyt tämä niin täytyy kysyä, että olemmeko unohtaneet itse asian?
    Henkilöt ovat tehneet jotain mistä heitä rangaistaan ja sen rangaistuksen tulisi myös tuntua siltä, että kyseessä on rangaistus eikä vaan jatkuvaa paapomista.

    Rangaistuksen pitäisi myös ehkäistä uusintarikosta eli tuntua siltä ettei kukaan halua sinne takaisin eikä olla pelkkiä hotellipäiviä.

    MTV uutiset tänään

    Vartijapula on estänyt vankeja pääsemästä hoitoon Riihimäellä – laillisuusvalvoja moitti vankilaa myös "kopittamisesta"

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vartijapula-on-estanyt-vankeja-paasemasta-hoitoon-riihimaella-laillisuusvalvoja-moitti-vankilaa-myos-kopittamisesta/8802878

    Artikkelista poimittua

    Eduskunnan apulaisoikeusasiamies on esittänyt huolensa vankien terveydenhoidosta Riihimäen vankilassa.
    Oikeusasiamiehen kanslian henkilöstö kiinnitti tarkastuskäynneillään huomiota siihen, että vangeille tarpeellinen terveydenhoito on voinut jäädä toteutumatta vartijapulan vuoksi.

    Kesällä valmistuneen tarkastuspöytäkirjan mukaan vangeille sovittuja vastaanottoaikoja on jäänyt toteutumatta tai niitä on jouduttu perumaan, koska vankilassa ei ole ollut tarpeeksi vartijoita saattamaan vankeja vastaanotoille.
    Aikoja on jäänyt toteutumatta niin vankilan omalle poliklinikalle kuin vastaanotoille vankilan muurien ulkopuolelle.
    – Apulaisoikeusasiamies esittää vakavan huolensa siitä, että potilaiden lääketieteellisesti tai hammaslääketieteellisesti tarpeelliseksi todettu hoito voi jäädä toteutumatta oikea-aikaisesti vartijaresurssien vähäisyyden tai puuttumisen vuoksi, elokuussa valmistuneessa vankilan poliklinikan tarkastuspöytäkirjassa todetaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruotsissa on jo tapauksia, joissa klinikalle viety vanki on vapautettu aseistettujen jengitoverien voimin. Ruotsin vankiloissa - toisin kuin Suomessa - ei kanneta lainkaan aseita, joten vapauttaminen on melko helppoa jengiläisille. Ruotsin vankiloissa vartija on "vårdare" eli hoitaja.

      Poista
    2. Kalergi-suunnitelma20. lokakuuta 2023 klo 14.14

      Idioottimaista, että on valuttu noin alas rikollisten pompoteltaviksi.
      Milloin Suomessakin suvakit alkavat vaatia ruotsintien kulkemista tuossakin asiassa?

      Poista
  12. Kansainavellus maista joissa vallitsee ankara sukupuoliseparaatio ja mekaaninen normimoraali tuottaa kaikissa vaelluksen kohdemaissa kulttuurista rikollisuutta, joka tilastoissa esiintyy monikymmenkertaisena maan omaan "vastaavaan" rikollisuuteen verrattuna.

    Sitaatit siksi, että on tosiasiassa perusteetonta edes nimittää meille kokonaan eriperusteisista ja omaan perinteeseemme nähden yhteismitatonta kulttuusista rikollisuutta samoilla käsitteillä joilla omaa rikollisuuttamme olemme tottuneet nimittämän.

    Traagista on, että koko kansainvaellus loputtomine kipeine -- ratkaisemattomine -- kysymyksineen kääritään "keskustelussa" yliyleistäviin yleiskäsitteisiin -- kuten "maahanmuutto" -- jotka luovat niin laveita raameja että niihin mahtuvat mitkä tahansa mielikuvat.

    Tilastoinnin ongelmista ja puutteista huolimatta toiskulttuurinen raiskausrikollisuus näyttäytyy niissä monikymmenkertaisena, ja sitten seuraavaksi ongelmaksi muodostuukin se, etteivät omat päättäjämme pysty edes näin selvistä tilastoeroista tekemään mitään johtopäätöksiä. Missään oppilaitoksessa ei opeteta kulttuurien erilaisuutta -- kaikissa luodaan ja vahvistetaan harhakuvaa "ihmisyyden" kaikkiallisesta samanlaisuudesta.

    Kulttuuristen yhteisöllisten vakioiden periytyvyydestä ja psyvyydestä antaa hyvän esimerkin se, että kaikissa vaellusta vastaanottavissa maissa on huomattu jo toisen toiskulttuurisen ikäpolven olevan edeltäjiään radikalisoituneempi. Se on yleispiirre, joka kertoo siitä, että vaeltavat kulttuurit ovat pohjimmilta sosiodynaamisilta voimiltaan eivät vain erilaisia, vaan suorastaan eurooppalaisille perinteille vastakkaisia.

    Emme siis tule koskaan pääsemään yli kulttuurisista hylkimisreaktioista, vaan ne voivat vain vahvistua. Vanhat eurooppalaiset kielellis-kulttuuriset kansallisvaltiot ovat tätä menoa tuomitut hajoamaan. Tavallaan olemme kaikki "Ruotsin tiellä", eikä ainoastaan pienen Suomen presidentti ja nämä täällä oman uhriajattelunsa ansaan jääneet, sosiologiasta mitään ymmärtämättömät naispoliitikot, joilla empatiaa eri ihonvärejä kohtaan riittää ja vastaavasti inhoa omia totuudenpuhujia kohtaan on sielun pohjalla sadantuhannen samanmielisen kanssa jaettavaksi asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalergi-suunnitelma20. lokakuuta 2023 klo 14.16

      MASINOITU "kansainvaellus"!

      Poista
    2. En usko hyvä Kalergi että tuota kansainvaellusta tarvitsee mitenkään erityisesti masinoida. Elintasoerot saavat sen aikaan ihan itsestään. Se ettei sitä estetä, on se jutun pointti. Ja että siihen liikenteeseen osallistuu "hyvänteleväisyys" järjestöjä ihan yhden osuuden liikennöitsijöinä.

      Poista
    3. Neekerit ilman rajoja eli Niggas sans frontiers

      Poista
    4. Kalergi-suunnitelma20. lokakuuta 2023 klo 19.24

      Jos Välimeren euroopanpuoleisten maiden rannikkovartiostot tai merivoimat alkaisivat hinata pakolOisia kuljettavat lautat, veneet ja suuremmat alukset takaisin Afrikan rannikolle, niin kännyköiden välityksellä kaukaisimpaankin Afrikan kolkkaan kantautuisi reaaliajassa tieto, että Välimeren kautta Eurooppaan on turha yrittääkään. Niin ei tapahdu, koska Euroopan maiden korruptoituneet maanpetturipoliitikot ovat sitoutuneet Euroopan Unionin aatteellisen isän kreivi Coudenhove-Kalergin Pan-Eurooppa -suunnitelman toteuttamiseen.

      "Hyväntekeväisyys"-järjestöjen "meritaksi"-liikennettä rahoittaa Wall Streetin vapaamuurari-banksteri Rotschildin agentti George Soros, koska Rotschildin hallitsema velkaponzi-rahajärjestelmä tarvitsee korttitalon romahduksen estämiseksi yhä lisää velkaa. Velkaponzi-rahajärjestelmä ei luo korkojen maksuun tarvittamaa rahaa. Velkaa saadaan syntymään lisää järjestelmän piirissä olevia maita velkaannuttamalla pakolOisten elättämisellä - talousasiantuntija Pauli Vahteran laskelmien mukaan Suomea yli kolmella miljardilla eurolla vuosittain. - Valta- eli propagandamediaakin seuraamalla on käynyt selväksi, että Suomi on ajettu sellaiseen ulkomaanvelka-kurimukseen, josta on vaikea päästä pois.
      Ihmissalakuljettajat puolestaan voivat mainostaa "palveluitaan" kännyköiden välityksellä potentiaalisille asiakkailleen ns. sosiaalisessa mediassa, samoin tietysti em. "hyväntekeväisyys"-järjestöt.

      Väitän edelleen, että käynnissä on MASINOITU barbaarien invaasio Eurooppaan.

      Poista
  13. “Rezaji on jo aiemmin tuomittu seksuaalirikoksista. Siksi käräjäoikeus otti tuomiota alentavana seikkana huomioon Helsingin hovioikeuden tuomion viime toukokuulta.” Raportoi IL eilisessä jutussaan Taksiraiskaaja hyökkäsi taas. Helsingin käräjäoikeuden kannan mukaan näköjään pitää raiskata ja rötöstellä vielä enemmän, niin ei tarvitsisi tuomita ollenkaan. Vai minkä se tällä haluaa kaikille Rezajeille kertoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama se on tämä demlakraattinen oikeusmenettely kantakirjasuomalaisillekin:
      tee kolme rikosta, saa tuomio kahdesta.
      Monessa muussa maassa tuollainen, että touhuilee rikosta rikoksen päälle katsotaan raskauttavaksi asianhaaraksi ja siitä rangaistaan erikseen lisää.

      Poista
    2. Ja tämähänkäsittämäntöntä ja oikeustajun vastaista suomessa.
      Jos joku porukka surmaa ihmisen, mutta ei pystytä osoittamaan kuka heistä sen sen teki.Eikä kukaan tunnusta, niin kukaan ei heistä ei lähde lusimaan ainakaan tappamisesta.
      Amerikoissa kaikki lähtisivät lusimaan salaliitossa tehdystä surmasta..

      Poista
    3. Joskus oli kaksi murtovarasta mennyt taloon. Siellä kellarissa syttyi palo. Kumpaakaan ei tuomittu, koska ei voitu varmuudella sanoa, kumpi sytytti tulen. Pähköhullua.

      Poista
    4. Toimi se täälläkin jostain syystä taannoisessa Koskelan kidutusmurhatapauksessa, jossa kolme teinipoikaa yhteistyössä kidutti ikätoverinsa kuoliaaksi.
      Kaikki tuomittiin nuorina rikoksentekijöinä murhasta, vaikka mitä sekään hyöväsi:
      kiitos nuoriso- ja ensikertalaisuusalennusten, ensimmäinen on jo vapaalla ja toiset kaksi kohtapuoleen.

      Ensikertalaisuuskin muuten uudistuu jo kolmen vuoden kuluttua tuomion päättymisestä, joten Suomessa voi olla moninkertainen ensikertalainen murhaaja.

      Poista
  14. Yle tänään

    Ruotsi aikoo rajoittaa Euroopan ulkopuolelta tulevien maahamuuttajien sosiaalietuuksia

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-185946

    Hallituspuolueiden ja tukipuolue Ruotsidemokraattien johtajien Dagens Nyheterissä julkaiseman kirjoituksen mukaan tarkoitus on vähentää maahanmuuttajien määrää ja tehostaa maahan tulevien integroitumista yhteiskuntaan.

    Kirjoituksen mukaan Ruotsin korkea maahanmuutto yhdistettynä ”miltei ei mitään maahanmuuttajilta vaativaan integraatiopolitiikkaan” on luonut ”jakautuneen Ruotsin”.

    Hallitus aikoo uudistaa maahanmuuttopolitiikkaa niin, että ei-eurooppalaisten maahanmuuttajien on opittava puhumaan Ruotsia löytääkseen töitä korkeakoulutettujen aloilta.

    Lisäksi ei-eurooppalaisten maahanmuuttajien sosiaalitukia rajoitetaan niin, että niitä ei voi nostaa useita samaan aikaan. Lisäksi sosiaalitukiin tulee odotusjakso, jonka pitää täyttyä ennen kuin maahanmuuttaja on niihin oikeutettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian vähän liian myöhään. Nuo ei enää vaikuta sitä eikä tätä.

      Poista
  15. Kalergi-suunnitelma20. lokakuuta 2023 klo 21.44

    Saksan maanpetturijohto jatkaa EU:n vuosittain jakaman Coudenhove-Kalergi -palkitun Merkelin aloittamaa mutiaisinvaasion tukemista:
    "Saksan hallitus jatkaa veronmaksajien rahojen ohjaamista kansalaisjärjestöjen maahanmuuttajien pelastusaluksiin kasvavasta kritiikistä huolimatta",
    https://www.kansalainen.fi/saksan-hallitus-jatkaa-veronmaksajien-rahojen-ohjaamista-kansalaisjarjestojen-maahanmuuttajien-pelastusveneisiin-kasvavasta-kritiikista-huolimatta/

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!