perjantai 13. lokakuuta 2023

Hamasilaista lastenhoitoa

Tänä aamuna julkaisen työkiireiden takia ainoastaan lyhyen listan mielenkiintoisista uutispaloista.

Yksi. Palestiinalaisten halusta solmia rauha Israelin kanssa todistaa heidän kouluissaan annettu opetus. Palestiinalaislapset nimittäin antavat tällä tekstitetyllä videolla heille annetun antisemististisen opetuksen tehosta vahvan todistuksen. Niin vahvan, ettei se tarvitse minun selityksiäni.

Kaksi. Suomalainen veronmaksaja on kustantanut antisemitististä materiaalia sisältäviä koulukirjoja. Asiaan ei kuitenkaan ole välitetty puuttua, vaikka se onkin ollut tiedossa.

Kolme. Jerusalem Post vahvisti eilen, että heillä on riittävät todisteet siitä, että Hamasin iskun aikana on tapettu, poltettu ja paloiteltu pikkulapsia.  

Neljä. Hamasin hyökkäys on nyt johtanut siihen, että Israel on tuhonnut Syyrian pääkaupungin Damaskoksen lentokentän. Syynä oli ilmeisesti se, että Iranin ulkoministerin oli tarkoitus saapua sitä kautta Syyriaan sotkeentuakseen Hamasin aloittamaan lapsille äärimmäisen tuhoisaan sotaan. 

54 kommenttia:

  1. Hamasin lastenohjelmista oli puhetta joskus vuosia sitten. Ne lapset, jotka niitä katsoivat ovat kasvaneet jo aikuisiksi tai teineiksi. Voi sanoa, että nuoriso on täysin aivopestyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eräältä leiriltä oli UM:n ilmainen matka Suomeen, kulut 800 000 euroa. Nyt Israelista pakenevat maksavat itse.

      Poista
  2. Religion of hatred, oppression and intolerance.

    VastaaPoista
  3. Palestiinalaisten konflikti olisi kenties jo ratkaistu ellei uskonnolliset johtajat muslimi-maissa estäisi sitä.
    Heillä ei ole muuta tavoitetta kuin tuhota "vääräuskoiset" - tässä tapauksessa juutalaiset.

    Sekaantuminen - tämähän on yksi seikka, joka Suomessakin on syytä pitää mielessä.
    En hetkeäkään epäile etteikö muslimeja esim. täällä Suomessa ohjailtaisi Iranista tai Saudi-Arabiasta.
    Eikä näiden muihin maihin muuttaneiden anneta sopeutua normaalilla tavalla uuden maansa tapoihin tai kulttuuriin vaan uskonnolliset johtajat pyrkivät levittämään valtaansa maailmalle.

    Julmuus on yksi seikka, jota primitiiviset kansat viljelevät. On kyse sitten muslimeista tai venäläisistä.
    Suomessakin on nähty ryöstöjä, joita minä kutsun alistusväkivallaksi vaikka Suomessa ei tätä sanaa vielä uskalleta käyttääkään.

    Supon olisi hyvä toiminnassaan huomioida myös islam-uskoisten uhka Suomelle ettei ajauduta osaksi Muslimiveljeskunnan verkostoa - ellemme sitä jo ole?

    https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/tutkimusraportti-muslimiveljeskunta-luo-tilaa-radikalismille-ja-siksi-eu-maiden-on-lopetettava-sen-rahoittaminen

    VastaaPoista
  4. Normaaleissa ihmisissä on ominaisuus nimeltä rauhantahto.
    Miksei sitä ole muslimeissa?

    Onko ongelma heidän niin sanottu "uskontonsa" ja sen opetukset?

    Jos näin on, todellista rauhaa heidän kanssaan tuskin koskaan saavutetaan koska se vaatisi heidän "uskontonsa" perusoppien muuttamista eikä tämä taida olla näköpiirissä?

    VastaaPoista
  5. Kansansaduilla on käsittämätön voima. Olipa kyse lännen hyökkäyksestä Venäjää vastaan,"uskontojen" kertomuksista veden päällä kävelystä, ihmeteoista tai paratiisiin pääsystä neitsyieiden kanssa pielustelemaan.

    VastaaPoista
  6. Tätä ei ehkä pitäisi sanoa ääneeen, koska ei ole olemassa sellaista tapaa, jolla asia tulisi ymmärretyksi -- mutta silti totean, ettei oma ymmärtämättömyytemme primitiivisiä kulttuureita kohtaan ole riitävää siksi, ettemme itsekään ole vielä niin kehittyneitä, että pystyisimme sisäistämään sitä syvyyspsykologiaa joka kuvaa ja selittää sosiopsyykkisiä taantumisilmiöitä.

    Syvyyspsykologian kautta kulkee se tie, jossa sosiologinen ymmärrys -- sen ymmärtäminen että on olemassa yhteisövoimia, yhteisöominaisuuksia ja yhteisöilmiöitä, jotka eivät ole palautettavissa yksilöiden ominaisuuksiin ja pyrkimyksiin -- vasta voi syntyä.

    Meille on sodanjälkeisenä painetun ja sähköisen median valtakautena miltei päivittäin syötetty joka tuutista kuvia ja historiallisia katsauksia natsien harjoittamaan joukkotuhontaan, ja itseään ihan viisaina pitävät akateemiset ajattelijat voivat ihan tosissaan esittää, että holokaustista pitäisi tehdä kaiken moraalifilosofiamme pyhä ydin, johon meidän olisi kaikki arvomme suhteutettava -- mutta tämä valtava massiivinen propagandakaan ei ole tehnyt meistä monikulttuurimussukoista ja antirasisteista yhtään parempia ihmisiä.

    Vaikeasti hyväksyttävä totuus on, että näytämme itsellemme näitä kauhukuvia sen harhakuvan ylläpitämiseksi, että inhimillinen pahuus on jossain itsemme ulkopuolella -- eikä se missään nimessä ole mitään mikä ihan ihmisyyden peruslakien mukaan on myös itsessämme, sisällämme, ja jnka suhteen olisimme aivan avuttomia ja kokonaan vailla omia resursseja sen hallitsemiseksi mikäli emme koko ajan ulkoistamalla omaa pahuuttamme pitäisi itseämme "hyvien ihmisten" riveissä.

    Niin kauan kuin syvyyspsykologiset ja sosiologiset totuudet ovat meille pelkkää käsitteellistä stiiknafuulaa, meillä ei olisi oikeastaan aihetta moralisoida meitä alkukantaisempii kulttuureihin vielä luonnostaan kuuluvaa raakuutta.


    VastaaPoista
  7. Luvassa naamapunaisena huutelua ja allahupaaria ylistäviä kulkueita tänään, helsingissä, turussa, tampereella ja oulussa. Miksi poliisi ei kiellä noita terroristeja tulemasta kaduille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän on hyvä tilaisuus kuvata ja tunnistaa kaikki ne maahanmuuttajat jotka eivät ole kotoutuneet ja jotka eivät ehdottomasti jaa täkäläisiä arvoja. Sitten vain tämä porukka jonoon rajalle perheineen ja potku persuksiin, kotiutetaan heidät.

      Poista
    2. Tuota ajatelaan toeutettavski ainakin Saksassa, mutta turha kuvitella että muslimeiden alshousuja haistelevat suomen päättäjät tekisi mitään asialle, päinvastoin, hallitus jatkaa rahan mättöä terroristimaille, että se siitä persujen rahojen säästämisetä suomen käyttöön, takit kääntyi kun hallitukseen pääsivät, rahaa pistävät ulkomaille enemmän kun helvetistä revitty edellinen hallius, miettikääpä sitä persujen kannattajat.

      Poista
    3. Tuolle väitteelle että laittaisivat enemmän kuin pissishallitus sinulla ei kyllä ole mitään todisteita. Kunhan mouhuat. Sitä mikä on tavoitteesi tälle mouhuamiselle, en ymmärrä, ellet ole putinin trolli joka nyt vain haluaa lietsoa yleistä epäsopua.

      Poista
    4. Kuvaaminen, identifioiminen ja lista julkiseksi. Jos mukana on jotain kantasuomalaisen näköisiä, niin kaikki yritykset, jotka näitä palkkaavat boikottiin.

      Poista
    5. "tuolle väitteelle että laittaisivat enemmän kuin pissishallitus sinulla ei kyllä ole mitään todisteita." Sinä löydät kaikki tiedos sisäministeriön sivuilta. Ukrainaan laitetaan lähes 100 miljoonaa, se on yli puolet enemmän kun edellisen hallituksen aikana, hallitustoimiin ohjataan lähes 2 miljardia euroa, se taas on koko määrältään enemmän sillä tuota edellisellä hallituksella ei ollut ollenkaan. Minua ihmetyttää ihmiset jotka tulee ulisemaan, jotka ei tiedä mitä edes kirjoitavat.

      Poista
    6. Ukrainaan? terroristimaille? heippa hei trolli.

      Poista
    7. "Ukrainaan? terroristimaille? heippa hei trolli" Minä en tarkoittanut terroristimailla Ukrainaa vaan rahamäärää mikä sinne nyt olevan hallituksen toimesta ammennetaan, sen lisäksi hallitus on päättänyt että suomi jälleenrakentaa Ukrainaa, mitä luulet sen maksavan suomelle, en tiennytkään että suomi hyökkäsi ukrainaan. Terroristimaita on, syyria, iran, afgaanit, ja monta muuta lähi-idän maata minne nyt olevan hallituksen päätöksillä lisätään veronmaksajiemme rahojen suoltamista. Kun pää on tyhjä, niin aletaan kirjoittelemman trolleista. Ei ihme että suomi ui kurassa kun kaltaisiasi ihmisiä.

      Poista
    8. Keidenköhän luulet suhmuroivan siellä jälleenrakennuksessa suomestakin siellä on sen asian tiimoilla vierailleet nämä kaikkein rehellisimmät.. .

      Poista
  8. Islam on primitiivinen, väkivaltainen ja brutaali uskonto, joka ilmenee sharia-laissa selkeästi. Voiko kuvitella, että länsimaissa tai yleensä sivistyneessä maailmassa rangaistuksena käytettäisiin mestaamista, naisten kivittämistä, homojen heittämistä katolta, varkaiden käden amputoimista tai raipaniskuja. Jokainen tietää, mikä on naisen asema muslimimaissa. Vääräuskoisille eli siis kaikille muille on kolme vaihtoehtoa: joko käännyt islamiin, maksat veroa muslimeille tai sinut tapetaan. Vääräuskoisille saa valehdella, ja niin edelleen. Tuntuu vaikealta uskoa, että tällaista "rauhan uskontoa" yleensä saa tuoda maahan ja opettaa normaalissa länsimaisessa oikeusvaltiossa. Isis näytti, mitä on islam puhtaimmillaan, mutta mitään se ei opettanut länsimaiden sokeille suvaitsevaisille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mestaaminen on, oikein tehtynä, itse asiassa yksi nopeimpia ja kivuttomimpia teloitusmenetelmiä. Yhtä nopea kuin giljotiini, jonka sentään kehitti lääkäri. Singaporessa tuomio pannaan täytäntöön hurttämällä. Ja narkeille saattaa tulla raippoja. Ja huumekauppiaat hirtetään. Kuolemantuomio pitäisi palauttaa Suomeenkin. Etenkin näille matumurhamiehille.

      Poista
    2. Luulet vaan. Mestaamisessa tunto ja taju säilyy jonkun aikaa, vaikka sattuneesta syystä mestattu ei pysty ääntä pitämään.

      Poista
    3. Pään irtoamisen jälkeen tunto ja taju säilyvät kuulemma korkeintaan 1,5 sekuntia. Ehkä siinä ehtii juuri ja juuri näkemään kroppansa itsen ulkopuolella.

      Poista
  9. Jälleen saadaan todistaa myös lasten kärsimystä taholta, jolle ihmishenki ei merkitse mitään.

    PT-media eilen

    Sivullisen perheen taloa ammuttiin – yksi kuoli ja kaksi loukkaantui

    https://pt-media.org/2023/10/12/sivullisen-perheen-taloa-ammuttiin-yksi-kuoli-ja-kaksi-loukkaantui/

    Artikkelista poimittua

    Tukholmassa tehtiin taas viime yönä sellainen ammuskelu, jossa ylitettiin kaikki rajat ja ammuskelu siirtyi uudelle tasolle.

    Tukholman Telefonplanilla aloitettiin ammuskelu yhden aikaan torstaiyönä. Luultavasti rynnäkkökiväärillä ammuttiin useita laukauksia omakotitaloa kohti.
    Talossa oli ampumishetkellä vanhemmat ja kaksi alle 5-vuotiasta lasta.

    Isä sai kuolettavia osumia ja kuoli paikanpäällä ennen kuin pelastuslaitos ehti paikalle. Myös äiti sai osumaa, mutta ei loukkaantunut hengenvaarallisesti.
    Toinen lapsista loukkaantui myös lievästi.

    Perheen vanhemmilla ei ollut mitään tekemistä alamaailman kanssa. He eivät siis olleet mukana gangsterielämässä.
    Poliisin mukaan ampumisella on seuraavanlainen yhteys alamaailmaan: äidillä on sisko, jonka poikaa epäillään päivää aiemmin Huddingessa sytytetystä tulipalosta.
    Tuo teko kostettiin siis pojan sukulaisille.

    Kannattaa huomata, että Telefonplan ei ole mitään maahanmuuttajaghettoa, vaan siistiä asuinaluetta. Perhe on turkkilais- tai kurdilaistaustainen.
    -------------------------------------------

    IS tänään

    Kahta ihmistä ammuttu talossa Tukholmassa – asunnossa oli lapsia

    Poliisi selvittää, onko ampumisella yhteyksiä aiempiin tapauksiin Tukholmassa ja Uppsalassa.

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009920113.html

    Artikkelista poimittua

    Tullingessa Tukholman eteläpuolella on ammuttu kahta ihmistä sisällä asuinrakennuksessa.
    Ampumistilanteessa asunnossa oli sisällä myös useita lapsia, mutta he selvisivät tilanteesta ilman fyysisiä vammoja.

    – En aio kertoa näiden kahden haavoittuneen tilanteesta tarkemmin, poliisin tiedottaja Daniel Wikdahl sanoi.

    Wikdahl ei kommentoinut, onko ampumisten takia tehty kiinniottoja. Hälytys ampumisesta oli tullut yöllä kello 1.25 paikallista aikaa.

    VastaaPoista
  10. Islamilaiset kutsuvat muita vääräuskoisiksi, mutta tosiasiassa ovat sitä itse. Ovat käsittäneet koko uskonnon käsitteen täysin väärin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai se on kirjoitettu ja tulkittu juuri niin kuin sotapäällikkö on sen halunnutkin - tavoiteenaan aina uusien ja uusien alueiden valloitus ja vääräuskoisten alistaminen.
      Vielä näihin päiviin asti voima vain ei ole riittänyt. Entä väestömäärän lisääntyessä?

      Poista
  11. Suomessa ei onneksi tarvitse pelätä muslimiterroria, koska meillä on kiva-kouluohjelma, jolla saadaan ihmisistä kultamussukoita, jotka pelastavat maailman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalergi-suunnitelma13. lokakuuta 2023 klo 11.56

      Niin varsinkin viher- ja muut kommunistit vakuuttelevat.
      Sisäministerinä toimineen Ohisalon mukaanhan turvapaikanhaku on ihmisoikeus - joka niinollen koskee myös muslimiterrotisteja.

      Poista
    2. Suomessa on asiat sikäli hyvin, että me tiedetään keitä tänne on tullut.

      Poista
    3. Päivi oli pikkuisen kuutamolla, mutta ura sen kun jatkuu, nykyisin politiikan puolella eli Essayahin valtiosihteerinä. Ja minä kun olen pitänyt Essayahia viisaana...

      Poista
  12. Tässä Jussi K. Niemelän aikanaan julkaisema juttu Hamasin lastenohjelmista. https://jussikniemela.blogspot.com/2008/02/hamasin-veiket-lastenohjelmat.html

    VastaaPoista
  13. Tässä toinen https://jussikniemela.blogspot.com/2008/04/hamasin-veiket-lastenohjelmat-2.html

    VastaaPoista
  14. Kaikkiaan Hamas aivopesee lapset pienestå pitäen vihaamaan juutalaisia ja syyttämään heitä kaikista vääryyksistä, joita he joutuvat kokemaan.

    VastaaPoista
  15. Heippa, kaikki yksisilmäiset! Voisitteko ajatella, että syy on niin sysissä kuin sepissä eli viattomia ei ole kummallakaan puolella tässäkään asiassa. Tuo perässä juokseminen ja keuhkoaminen on typerää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpikin osapuoli on syyllistynyt julmuuksiin, toinen enemmän kuin toinen, mutta molemmat kyllä. Toinen osapuoli haluaisi tehdä rauhan ja saada ratkaisun aikaan, toinen ei. Väkivaltaisuuksien aloittaja on aina se sama osapuoli joka ei halua rauhaa tai halua neuvotella. Olen ihan varma että sinäkin vetäisit aika huolella lättyyn tällaista osapuolta jos joutuisit sen kanssa elämään. Ja siitä sinua sitten yksinkertaisemmat henkilöt syyttäisivät, sinulla kun ei heidän mukaansa ole oikeus kuin pullahalata vastatoimena lastesi tappamiselle. Sen osapuolen tavoite kun on tappaa sinut ja lapsesi. Palestiinalaisille on tarjottu omaa valtiota historian aikana niin monta kertaa, että sen, ettei heillä ole omaa valtiota, käyttäminen heidän perseilynsä selittäjänä on aika aivokuollut idea.

      Poista
    2. Paskuudessakin on aste-eroja. Paskuuden syvässä päässä tehdään terroritekoja, katkotaan vauvojen päitä, murhataan rauhanfestivaaleille osallistujia, pidetään pikkulapsia vain sodankäynnin materiaalina, joiden elämän voi tuhota aivopesemällä heidät aivan pienestä pitäen.

      Poista
    3. Niin mitäs jos israelilaiset olisi jokaisen raketti iskun jälkeen meneet gazaan joukolla raiskaamaan naisia ja lapsia ja sitten esittelleet niiden alastomia ruumiita ympäri jerusalemia ja ihmiset olisivat hurranneet ympärillä ja huutaneet jahve on suurin kautta mooseksen keppi kiimoissaan kuinka realistisena tuota mahdollisuutta pidetään vasemmisto älymystön keskuudessa ja kuinka saman laisiksi nuo on oikein arviotu?

      Poista
    4. Mitä tässä nyt on muutamia vuosia muslimien touhuja maailmalla ja Suomessa katseltu, niin ainoa järkevä joihtopäätös on, että yhtään muslimia ei pitäisi enää ottaa Suomeen, sen enempää "pakolaisina" kuin "työperäisinäkään". Nimittäin jo tähänkin asti tulleet ovat aiheuttaneet aivan helvetisti ongelmia, ja lisää tulee kuitenkin perheenyhdistämisautomaatilla ties kuinka paljon ja kauan.

      Poista
    5. Kalergi-suunnitelma13. lokakuuta 2023 klo 21.56

      Perheenyhdistämisautomaatti on viher- ja muille kommunisteille pyhä asia.

      Poista
  16. Kyllähän konfliktit taannuttavat kummankin osapuolen, ja raaistuminen tekee kaikista enemmän samanlaisia kuin erilaisia.

    Mutta tästä ei pidä vetää johtopäätöstä että konfliktien osapuolet olisivat lähtökohtaisesti samanlaisia. Voi olla aivan päinvastoin: nimenomaan kehityksellinen kuilu tai sosiodynaaminen erisuuntaisuus voivat olla sovittamattomien skismojen koskaan ratkeamattomia alkusyitä.

    Kehotan ajattelemaan niin, että tässäkin nimenomaisessa tapauksessa vastakkain ovat perustavanlaatuiselta dynamiikaltaan erisuuntaiset kulttuurit, ja konfliktin koko ajan jatkuva syvenevä kierre kertoo yleisemminkin siitä miten mahdotonta on yhteismitattomien kulttuurien yhteiselo.

    Monikulttuurisuus on sairas arvo ja vaarallinen hanke, ja siksi ratkaisut löytyvät, jos niitä edes etsitään tai halutaankaan löytää, kulttuurien erottamisesta, ei yrityksistä sovittaa niitä yhteen.

    Eurooppalaisissa vnhoissa kielellis-kulttuurisissa kansallisvaltoissa nykyinen monikulttuuristuminen ajaa yhteiskunnat sisäiseen hajoamistilaan ja nostattaa yhteiskuntien sisällä konflikteja, joiden rintamajaot kovasti muistuttavat tätä ikuiseksi jähmettynyttä juutalaisten ja antisemiittien konfliktia. Euroopan kohtaloksi muodostunee "rasismin" pelko -- emme pidä kiinni omasta aivan erityisiä omaavasta sivistyksestämme, vaan sorrumme niihin ajattelumme valuvikoihin, jotka koemme ja käsitämme "hyveiksi" vaikka ne ovat pelkkää älyllistä epärehellisyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kannatakaan kulttuurien sekoittamista, mutta en myöskään heppoisia mielipiteiden ja asiatietojen sekoittamisia.

      Poista
    2. Ja kun väität että tuollaista on täällä tapahtunut, "heppoista mielipiteiden ja asiatietojen sekoittamisia", niin todistus ja esittämistaakka on sinulla että niinkun missäkohtaa ja miten ja miten se oikea asioiden laita sitten on. Minusta täällä ei ole mitenkään sekoitettu mielipiteitä ja asiatietoja keskenään. Varsin hyvin informoitujen ihmisten keskutelua olen nähnyt. Kerropa nyt sitten esimerkkien kanssa miten niitä on sekoitettu? anna tulla, erikoiset väitteet vaativat kovat todisteet tai kyse on osaltasi vain närkästyneestä lapsellisesta höpötyksestä kun todellisuus ei vastaa maailmankuvaasi.

      Poista
  17. Kaikkein vähiten kannatan laumassa mölyämistä ja laumaan kuulumisen euforiaa,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, juuri näin. Itse menisin äärimmilleen: Yksin itseni kanssa, saunan kuistilla iho höyryten. Syksyistä järven pintaa ja korpea katsellen.
      Ehkä satunnainen susi, kettu tai metso saattaa piipahtaa.....kunhan ei bändiin liity...

      Poista
  18. MTV uutiset tänään

    Opettaja kuollut koulupuukotuksessa Ranskassa

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yksi-kuollut-ranskan-koulupuukotuksessa/8798494

    Artikkelista poimittua

    Opettaja sai surmansa ja kaksi muuta ihmistä on loukkaantunut koulupuukotuksessa Arrasissa Koillis-Ranskassa tänään perjantaina, kertoivat viranomaiset.
    Toinen puukotuksessa loukkaantuneista oli niin ikään opettaja ja toinen vartija. Vartijan vammat ovat vakavia, kun taas opettaja loukkaantui lievemmin, kertoivat poliisilähteet.

    Epäilty hyökkääjä on otettu kiinni. Poliisilähteiden mukaan hän on lähtöisin Tshetsheniasta ja oli jo entuudestaan viranomaisten tarkkailulistalla mahdollisena turvallisuusuhkana.
    Poliisilähteen mukaan hyökkääjä olisi huutanut "Allahu Akbar" (Jumala on suuri) hyökkäyksen aikana.

    ////////////////////

    Euroopan on aika muuttaa suhtautumista muslimeihin ja alkaa palauttamaan kaikki, jotka vaan kyetään ja
    loput vaaralliset on syytä kerätä leireihin ja sieltä saa lähteä kun poistuu lähtömaahansa.

    Eivät he tule koskaan sopeutumaan meidän kulttuuriin vaan tuovat omansa ja väkimäärällä pyrkivät valtaamaan Euroopan maat.
    Verratkaa mitä tapahtui ameriikan intiaaneille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IS 14.10.2023

      Macron: Ranskan koulu­puukotus oli islamistista terrorismia

      Tshetsheenilähtöinen parikymppinen mies surmasi Arrasissa Koillis-Ranskassa koulun opettajan ja haavoitti kolmea muuta aikuista.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009922957.html

      /////////////////////////

      Miksi Euroopassa hyysätään murhaavia terroristeja?

      Eikö meidän olisi parempi elää ilman heitä?

      Poista
  19. Olen pohtinut näin: Ihmisille menee periksi palestiinalaislasten kärsimykset paremmin kuin israelilaisten tai muiden toisuskoisten. Muslimit haluavat uhriutua ja esittelevät ja kantavat haavoittuneita uhreja (ehkä ehjiäkin) metelillä. Muut taas kunnioittavat uhrejaan, eivätkä näytä todella raastettuja uhrejaan. Me taas saamme sosiaalipornoon verrattavaa materiaalia katseltavaksemme ja valtamedia iloitsee katsojaluvuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan meilläkin samanlaista täällä. Kouluissa ja muuallakin. Menepäs vetämään kuonoon jotain sinua jopa nyrkeillä härkkivää idioottia niin jo on porukkaa selittämässä että ei noin saa tehdä, opettajia ja poliisejakin. Pitäisi kuulemma antaa näiden lyödä sinua ja jättää asia "virallisten" tahojen hoidettavaksi. Ne "viralliset" tahot eivät vaan koskaan hoida edes jälkiselvittelyjä, saati sitten pysty estämään että saat turpiisi. Maiden välillä tuollaisia "virallisia" tahoja, jotka estäisivät perseilijöiden perseilyn saati sitten jälkiselvittelisivät mitään. Totuus on että jos et itse puolusta itseäsi, niin sitä ei hoida kukaan muukaan, ei täällä eikä maiden välillä.

      Poista
  20. Voi Kiesus tuota mustavalkoisen yksinkertaisuuden määrää ja miesmuistin lyhyyttä tämän palstan lukijoissa ja kommentoijissa!
    Ei tuossa sodassa ole yhtä syyllistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiesus tuota ideologisuuden ja poliittisen "oikeamielisyyden" määrää!
      En ryhdy opettamaan sinua, sehän olisi samaa kuin yrittäisin opettaa kommunistille markkinatalouden periaatteita tai vihreälle yksilön vastuun merkitystä yhteiskunnassa.
      Kerron kuitenkin: kysymys ei nyt kuitenkaan ole syyllisyydestä, vaan siitä, millä periaatteilla toimiva yhteiskunta syntyy ja elää.
      Miksimuuten kirjoitit kiesus isolla K-lla?

      Poista
    2. Kiesus sentään... Kiesushan on historiallinen henkilö ja totta, mikä estää hänen nimensä kirjoittamisen isolla alkukirjaimella?
      Niin, miten on? Kannatatko pelkkää vahvemman oikeutta?
      Yritähän nyt opettaa minulle mitä oikeamielistä tarjoat tuohon Israelin-Palestiinan konfliktiin selitykseksi.
      Jos yrität sanoa ettei se muka alunperin ja kokonaisuudessan ole juutalaisten syytä, niin olet jo perinpohjin väärässä.
      Nykytilanteessakin se pitäisi muistaa.

      Poista
    3. Et tunne historiaa, paitsi valikoiden.
      Olet ideologinen ihminen, tai teini, en jatka keskustelua.
      Mene 24.jään inttämään höpöjäsi...

      Poista
    4. Non nih. Hävisit väittelyn.
      Pirullinen on Lähi-Idän tilanne ja samaten jokunen sen uskonto siinä sivussa.
      Toivottavasti sota ei nyt sieltä kummemmin leviä.

      Poista
    5. En hävinnyt. En kuitenkaan halua väitellä tyhmien kanssa....

      Poista
    6. Olet näistä asioista liian nuori väittelemään ja silri järkeai on jo jäykistynyt.

      Poista
  21. Kohtaan 3.
    Ei tuo Jerusalem Post:kaan julkaissut niitä kuvia.
    Ei edes linkkiä niihin.

    Kun jotkut eivät myönnä Holokaustin olemassaoloa edes aiheesta julkaistujen kuvien ym. jälkeen, niin en yhtään ihmettele että 'urbaani-tarinat' 40 kappaleesta päättömiä vauvoja eivät vakuuta.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!