maanantai 21. syyskuuta 2020

Väkivaltaa Myyrmannissa?

Anter Yasa on se kurdi, joka ilmiantoi aikanaan ns. lelusalakuljettajan ja Hussein Al-Taeen rasistiset vitsit. Lisäksi hän heitti Twitterissä läppää Valiolle, minkä seurauksena maitotalo harkitsi turkkilaishenkilön kuvan poistamista jugurtistaan. 

Yasa on siis maallistunut muslimi, joka ei halua Suomen muuttuvan samanlaiseksi kuin se islamilainen yhteiskunta, josta hän aikanaan lähti pois. Tästä syystä Suomeen tulleissa maahanmuuttajissa on paljon henkilöitä, jotka eivät pidä hänestä.

Kolme päivää sitten Yasa twiittasi Myyrmannista seuraavan viestin: "Turvassa. Poliisilla tiedot. 10-15 kappaletta 15-20v maahanmuuttajatautaisten muslimien joukko. Useita silminnäkijöitä. Varastivat puhelimeni. Ehdin twiitata aikaisemmin ennen kuin kävivät uusiksi ostoskeskuksen ulkona päälle. Soitin 3krt häkään. Useat muut tekivät myös."

Siihen kommentoi Itä-Uudenmaan poliisi seuraavasti: "Hei! Itä-Uudenmaan poliisi on saanut ilmoituksen mainitusta tapahtumasta, ja asiasta on tehty rikosilmoitus.  Poliisi selvittää asiaa. Tapauksesta ei tiedoteta toistaiseksi enempää."

Yasa kertoi myös näin: "Vartija sanoi: ´jos noi käy sun päälle, ansaitset´, ja heitti ulos ostoskeskuksesta pyydettyäni apua. Nappasi kädestä kun yritin soittaa 112 tajuttuani ettei vartijoista ole apua. Häkäänkin joutui soittamaan useasti. Eivät uskoneet. Voit arvata kyseisten vartijoiden uskonnon."

Yasa twiittasi myös, että "Päähän useita kymmeniä iskuja. Rintakehään useita kymmeniä iskuja. Useampi potku naamaan. Heittivät myös kivillä päähän, hakivat kepit ja yhdellä oli satunnaisen ohikulkijan huudon mukaan puukko. Tekijät n. 10-15 muslimitaustaista nuorta 15-20v."

En ole huomannut suomalaisen valtamedian kertoneen asiasta. Ehkäpä ne eivät usko tapahtunutta. Vai pelkäävätkö toimittajat seurauksia, jos uutisoivat asiasta. Tai ehkä tapaus ei vain sovi suurimpien medioimme sinisilmäisiin agendoihin. En tiedä. 

Jos ja kun tapaus osoittautuu todelliseksi, on kysyttävä, että mitä Suomelle on oikein tapahtumassa. Eli tuottaako muslimimaista suuntautuva humanitaarinen maahanmuutto meille tulijoiden kotimaista tuttuja toimintatapoja, joilla raivataan pois erimielisiä henkilöitä? Eli onko Suomi muuttumassa turvallisuutensa suhteen kehitysmaaksi? Ja eikö edes ostoskeskusten vartijoihin voi enää luottaa hädässä? 

Tämä kaikki selvinnee poliisitutkinnan valmistuessa ja viimeistään sitä seuraavassa oikeudenkäynnissä. Tässä vaiheessa olisi kai parasta toivoa, että vastaus kaikkiin edellä esittämiin kysymyksiin on "ei". Ja että Yasa olisi siis keksinyt koko jutun - valitettavasti vain hänen henkilöhistoriansa viittaa vahvasti siihen, että karut tapahtumat ovat yhtä tosia kuin se, että sadetta seuraa auringonpaiste.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Oikeus totesi kunniaväkivallan tapahtuneen
Verikoston kieltävä sopimus
Rantautuiko ruotsalainen kulttuuri Helsinkiin?


14 kommenttia:

 1. Vantaan Kytöpuiston koulussa 11-vuotias poika kuristettiin tainnoksiin 15.9. Häntä on kiusannut 5-6 poikaa koko syksyn. Ambulanssi paikalle. Rikosilmoitus tehty. Kuusijärvellä yksi nuori melkein hukutettiin ajamalla tämä laiturin alle ja pomppimalla päällä. Tapahtumilla on yhteinen nimittäjä, joka liittyy myös postaamaasi blogiin. Se ei ole BLM. Media vaikenee, toistaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Meillä on unelma, jota nämä sadat ja tuhannet yksittäistapaukset eivät voi rikkoa. Me rakastamme koko pahan maailman hyväksi. Se onnistuu, kun oikein uskomme asiaan. Me naiset osaamme tehdä rentuista turvallisia isiä lapsillemme. Miksi emme siis voisi muuttaa kurkunleikkaajia sateenkaari-ihmisiksi? Siskot, älkäämme antako järjen valon sokaista uskoamme unelmaan! Terveisin hattarahallitus.

  VastaaPoista
 3. Näitä isolla porukalla yksittäisten suomalaisten, myös lasten, kimppuun väkivaltaisesti käyviä tapahtumia on jo kaikissa kaupungeissa, joihin on asutettu maahanmuuttajia. Media ei niistä kerro. Media onkin suurin syyllinen Suomen muuttumisessa turvattomaksi. Jos maahanmuuttajien väkivallasta uutisoitaisiin kuvilla ja nimillä tai edes kertomalla rikollisten taustat, muuttuisi äänestäjien antama tuki maahanmuutolle kielteiseksi ja poliitikkojen olisi pakko laittaa rajoja Suomeen tulolle. Tehokkain tapa ehkäistä väkivallan lisääntymistä on lopettaa humanitäärinen maahanmuutto kokonaan.

  Vertailun vuoksi, eduskunta-avustajan väkivaltaisesti hakanneiden suomalaisten nimet kerrottiin heti YLEä myöten, vaikka heitä ei ole vielä tuomittu. Ulkomaalaisten nimiä ei aina kerrota edes silloin kun tuomio on ollut yli 2 vuotta vankeutta. Eikä väkivallasta uutisoida, jos tekijät tiedetään maahanmuuttajiksi tai heidän lapsikseen.

  Jos poliisiin aletaan palkkaamaan sisäministerin intohimon takia muslimeja, muuttuu myös poliisien toiminta valikoivaksi. No, sitä se on jo nytkin. Maahanmuuttajien tekemää väkivaltaista tappoa Kaivopuistossa ei ole saatu selville, vaikka käytössä on valvontakamerakuvat. Ilmeisesti ei ole todellista halua selvittää maahanmuuttajien väkivaltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi media muuttaa ulkomaalaiset rikolliset "espoolaismiehiksi". Näin hämärretään koko kuvaa maahanmuuttajien rikollisuudesta.

   Poista
  2. Joka ABC:N kahvipöydässä, ainaki täällä pohjoisessa, tiedetään heti että ovat ulkmaalaisia, jos ei nimiä sanota, toteavat että pitää lukea rivienvälistä, eivä nämä lippalakkipäiset papatkaan enän sokeita ole asialle ..

   Poista
 4. Nyt kun on vielä menossa tämä BLM, niin suojakerroin on entistä vahvempi. Ei voi vaan murtaa vaikenemisen muuria.

  Samaan aikaan puhutaan aivan tosissaan äärioikeiston väkivallasta ja uhasta. No ok, kyllä sitäkin on, mutta montako varsinaisessa mielessä rasistista rikosta värillisiä kohtaan on tehty Suomessa 5 viimeisen vuoden aikana tai mitkä ovat suhdeluvut, jos asetetaan vastakkain äärioikeistolainen väkivalta ja humanitaarisen maahanmuuton aikaansaama väkivalta (tapot, raiskaukset, murhat, muu väkivalta)? Tästä emme saa ikinä medialta kuulla.

  Huom! Minulle ei ole huonompaa tai parempaa väkivaltaa, kaikki on yhtä tuomittavaa.

  VastaaPoista
 5. Ruotsin tiellä ollaan. Rinnakkaisyhteiskunnan elätit terrorisoivat ja yrittävät vaientaa rauhan uskontoa ja sen edustajia kritisoivat. Ei tarvita montaa kieroutunutta häirikköä, jotka saavat yhteiskuntaan aikaan pelon ilmapiirin, joka rajoittaa kaikkien normaalikansalaisten, etenkin naisten, elämää. Suvaitsevainen Suomi jatkaa löperöä maahanmuuttopolitiikkaa, jonka sinisilmäiset poliitikot siunaavat ja Taposen kaltaiset opprtunistiset virkamiehet toteuttavat. Tärähtänyt fanaatikko sisäministeri, jonka pitäisi huolehtia suomalaisten turvallisuudesta, on ensimmäisenä haalimassa lisää ongelmaväkeä maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua pelottaa tytärteni puolesta, koska asumme pääkaupunkiseudulla. He liikkuvat aika lailla iltaisin harrastuksissaan. Poika on vielä eri tavalla tulilinjalla. On kerran joutunut kahden vierasmaalaisen ryöstämäksi - tuli taistelukaasua kasvoille ja kaikki vietiin. Todella vaarallinen tapahtuma erinäisistä syistä, osa pojan terveyteen liittyviä, en avaa sitä nyt tässä sen enempää. Oli käytännössä pari tuntia sokea eikä saanut kunnolla hengitettyä puoleen tuntiin.

   Poista
 6. Pitänee perustaa kansalaiskaarteja, jotka pistävät nämä laumat ojennukseen ja rahtilaivaan, joka vie ne horisontin taakse.

  VastaaPoista
 7. Ottakaapa käteenne jokin naistenlehti ja selatkaa läpi sen nykyiset muotijutut ja vaatemainokset. Hämmästys on melkoinen. Valtaosa kuvista esittää tummahipiäisiä naisia. Ei siis voi enää puhua mistään "kiintiötoiskulttuurisista", vaan homma on lipsahtanut täydellisen ylitarjonnan puolelle. "Suojeltavista" ryhmistä on tullut muoti-ihanteita.

  Tällaisen tajunnallisen prosessin syyt sijoittuvat syvälle kulttuurisen alitajunnan taantuneisiin mekanismeihin. Ne ovat osa sitä yleistä eurooppalaisten yhteiskuntien hajoamisprosessia, joka ei vain mahdollista kehitysmaalaisten aikalailla estotonta kansainvaellusta, vaan muuttaa sen vanhan kulttuuriväen ja nuorten naisten puolustelemaksi "ihmisarvo- ja -oikeuskysymykseksi".

  Kun presidentti on saamaton ympäripyöreyksiä mutusteleva tossukka, hallitus koostuu punavihreistä naisista, puolueista ainoa "maahanmuuttokrittinen" pyrkii sekin salonkikelpoiseksi, kun syyttäjä ei ymmärrä "suojeltavia" ryhmiä valitessaan sortuvansa omankädenoikeuteen, kun virkakoneisto toimii vain politiikan "pieninä rattaina", ja kun journalistit viis veisaavat totuudesta ja vaihtavat sen valtavirta-ajattelun propagandistiseen joukkovahvistautumiseen, ja kun sekin sakki, jonka perinteinen velvollisuus olisi toimia kulttuurin ja yhteiskunnan älykkäänä analyytikkona ja kriitikkona, eli niin sanottu "kulttuuriväki", on noitunut ymmärryksensä yliyleiskäsitteellisillä ihmisarvoideologioilla -- missä on edes rahtunen muutoksen ja silmien avautumisen toivoa?

  Ei missään. Jos olisi, syyttäjän kotkansilmät välähtäisivät sitä kohti oitis.

  VastaaPoista
 8. Vantaan Havukosken koululla (Kytöpuiston koulun lähellä) on myös ollut väkivaltatilanne 11.9.2020. Koulun ulkopuolinen henkilö on lyönyt ja potkinut koulun oppilasta. Asia on poliisin käsittelyssä.

  VastaaPoista
 9. Sauli Niinistö taisi taannoin ihmetellä näitä partalapsia, jos oikein muistan.Että mikä kun sieltä lappaa aivan nuorta miestä turvapaikan perässä.Tuollaisilla uransa ehtoopuolella olevilla poliitikoilla luulisi olevan munaa nostaa asioita pöydälle. Ja mieluummin joku muu kuin väyrynen, johon ei julkinen sana kovin vakavasti suhtaudu vaikka kuin viisaita puhuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko varma, että tulijat identifioituvat miehiksi? Emmehän ole kapeakatseisia? Terveisin sateenkaari-ihminen kukkahatussa.

   Poista
 10. Eurooppa alistuu vahvempansa edessä.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!