perjantai 4. syyskuuta 2020

Maahanmuuttosektorilla uudenlaista bisnestä

Yksi humanitaarisen maahanmuuton mielenkiintoisimmista puolista on sen tarjoamat bisnesmahdollisuudet. Muistammehan hyvin esimerkiksi ministeri Holmlundin veljen ja Luona Oy:n ansaintalogiikan joitain vuosia takaperin.

Eilinen uutinen kertoi, ettei luovien innovaatioiden aika ole vieläkään ohi. On nimittäin syntynyt vahva epäily siitä, että jotkut - toistaiseksi mystiset tahot - ovat keksineet varata maahanmuuttovirastoon aikoja ja myydä niitä eteenpäin maahanmuuttajille. 

Yhden ajan hinta on joitakin kymppejä, mutta jos aikoja myy riittävän paljon, syntyy siitä hyvää ja helppoa tuloa. Ainakaan ostajista ei liene pulaa, sillä Helsingin Sanomien samasta asiasta kertoneen jutun mukaan "maahanmuuttajan päivittäinen elämä voi hankaloitua huomattavasti, jos hän ei pääse kasvokkain tapahtuvaan tapaamiseen".

Toistaiseksi emme tiedä onko tässä ihka uudessa ansaintamuodossa mukana poliitikkojen sukulaisia, kunniallisia yrityksiä, rikollisjärjestöjä, maahanmuuttajia vai ihan tavallisia pottunokkia. Sen sijaan vastaanottoajoilla keplottelu kertoo siitä, että humanitaarinen maahanmuutto tarjoaa osaavalle kaipparille edelleen oivia rahantekomahdollisuuksia. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

10 kommenttia:

  1. Kun sanaa "maahanmuuttosektori" tai "maahanmuuttovirasto" maistelee suussaan, tahattoman huumorin aromi alkaa levitä.

    Ehkäpä tuollaiset uutiset ovat sitten siihen jonkinlainen pikantti teräste, ikään kuin kirsikka kakkuun.

    VastaaPoista
  2. Miten niitä edes voi myydä? Eikö aika ole varattu nimetylle henkilölle?

    VastaaPoista
  3. Enemmistön muodostavien petturipoliitikkojen maahanmuuttoteollisen kompleksin "innovaatioita"!

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  4. Tuota aikojen varausta voisi ajatella myös niinpäin, että joku tai jotkut tahot yrittävät estää turvapaikanhakijoita saamasta aikaa haastatteluun, kun varaavat kaikki ajat kuukausiksi eteenpäin ja näin jopa estää joitakin turhapaikan hakijoita saamasta elinikästä elatusta.

    T. Luca

    VastaaPoista
  5. Maanpetturien maahanmuuttoteollisella kompleksilla on myös "innovatiivisia" , etupäässä ulkomaisia "alihankkijoita":

    "Ihmissalakuljettajat mainostavat Facebookissa – matkalippu Eurooppaan 5500 euroa
    ...
    Myös lisäpalveluja on saatavilla, kuten väärennettyjä passeja, ajokortteja ja useanlaisia henkilöllisyystodistuksia sekä viisumeita mihin hyvänsä maahan. EU-maihin viisumin saa 9000 eurolla ja Britanniaan 11 000 eurolla. Ajokortit ja henkilöllisyystodistukset ovat huomattavasti halvempia, sillä niiden hinnat ovat luokkaa 500-800 euroa..."
    https://www.kansalainen.fi/ihmissalakuljettajat-mainostavat-facebookissa-matkalippu-eurooppaan-5500-euroa/

    Ks. myös http://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

    Maahanmuuttoteollisen kompleksin "liikevaihto" on Suomen mittakaavassa jo "kunnioitettavan" suuri, vähintään 3 miljardia euroa vuodessa - Suomen veronmaksajien yhä UUDELLA ULKOMAANVELKARAHALLA peitettynä!
    Eivät vain valtaapitävät maanpetturit ja niitä tukeva valheellinen valtamedia rohkene kertoa
    sitä kansalle!

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  6. Suomalaisten kansallista tuhoa Kalergi-suuunnitelman mukaisesti ajavilla maanpettureilla on leveä selkänoja tukenaan:

    "EU-komissio valmistelee maahanmuuttosopimusta – ”Euroopan portit avataan koko maailmalle”",
    https://www.kansalainen.fi/eu-komissio-valmistelee-maahanmuuttosopimusta-euroopan-portit-avataan-koko-maailmalle/

    Ks. myös "Suomen tuhoamisohjelma",
    https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

    "Commission: "EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm"",
    https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  7. Kaikki suomalaiset eivät hyväksy tuota suomalaisten kansallista tuhoa ajavien maanpetturien leveää selkänojaa:

    "1.9.2020 mielenosoitus Suomi eroon EU:sta, eroa hallitus",
    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/miika-koskela/1-9-2020-mielenosoitus-suomi-eroon-eusta-eroa-hallitus/

    Kommenteissa on sekä jyviä että jokunen akana, jyvistä parhaita on Jorma Jaakkolan kommentissaan viittaama http://jormajaakkola.fi/Medialle

    Mielenosoitukseen osallistuneiden vaatimaton lukumäärä tietänkään ei osoita tyytymättömien koko osuutta äänestäjistä. Sitä paitsi petturipoliitikkojen ja niitä tukevan valheellisen valtamedian suoltama
    taukoamaton myönteinen, haitat pimittävä EU-propaganda on saanut suuren ellei jopa suurimman osan suomalaisista myönteisiksi tai ainakin neutraaleiksi PIENTEN ASKELTEN TAKTIIKALLA pystytettävälle täydelliselle EU-diktatuurille: britti-patriootti David Noakes,
    "Expose the EU dictatorship and its police state", https://eutruth.org.uk/

    Eräs esimerkki noista pienistä askeleista on suomalaisia huijaavan viherkommunisti-hallituksen "korona"-paketti, jolla todellisuudessa on hyvin vähän tekemistä koronan kanssa, kuten esim. ekonomisti Tuomas Malinen on sanonut:

    "Hallituksessamme on käsittämätöntä köydenvetoa, vaikka ratkaistavana on käytännössä itsenäisyytemme.

    Jos pääministeri Sanna Marin ja valtiovarainministeri Katri Kulmuni olisivat tehtäviensä tasalla, EU:n käsittämätön, ”koronarahastoksi” naamioitu vallankaappausyritys olisi tuomittu heti kättelyssä. Sen sijaan olemme saaneet kuulla kummallisia selityksiä ”yhteisvastuusta”, ”solidaarisuudesta”, ”vastuullisuudesta”, jne.

    Käsittämättömin kommentti, jonka olen ekonomistipiireistä viime päivinä kuullut on, että ”joskus Suomikin voi tarvita apua”. Tämä on lähes sydäntälämmittävän naiivia, mutta mitään tekemistä realismin kanssa sillä ei ole. Siinä vaiheessa, kun tarvitsemme EU:lta taloudellista apua, siellä ei ole ketään auttamassa..."
    Koko artikkeli: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tmalinen/hallituksen-on-aika-kaatua/

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  8. "Innovatiivinen hädänalainen" Afrikasta:

    "Afrikkalaismies huomasi peltikolarin – ilmoittautui vaurioitetun auton omistajaksi ja vaati korvauksen",
    https://www.kansalainen.fi/afrikkalaismies-huomasi-peltikolarin-ilmoittautui-vaurioitetun-auton-omistajaksi-ja-vaati-korvauksen/

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  9. Voisikohan näille mamuille alkaa keksiä uudenlaisia säälitarinoita sossutädeille kerrottavaksi? Satanen per A4-liuska. Siinä olis työttömille akateemisille aktivoivaa puuhaa sisällöntuottajina.

    VastaaPoista
  10. Aikojen myyminen viittaa siihen, että maahanmuuttovirastossa on töissä korkean korruption maista lähtöisin olevia henkilöitä. Eikös se ole normimeininkiä, että virkalijalle sujautetaan pikkusumma tai vähän isompi, jotta asiointi etenee.

    Kukavaan

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!