lauantai 5. syyskuuta 2020

Irakilaisperheen elämä Suomessa

Helsingin Sanomat kertoi suomalaisesta tutkimuksesta, jonka mukaan maahanmuuttajaperheiden lapset asuvat muita ahtaammin ja kokevat enemmän köyhyyttä kuin kantasuomalaiset lapset. Vähemmän yllättävästi toimeentulovaikeuksia ja asumisahtautta oli irakilais-, iranilais- ja somalialaistaustaisilla lapsilla.

Jutun mukaan yhtenä syynä tähän olisi se, että maahanmuuttajat asuvat kantaväestöä useammin kaupungeissa ja vuokralla. Syytä tälle ei mainittu, mutta epäilen, että se saattaa liittyä siihen, ettei näille ihmisille ole juurikaan käyttöä suomalaisessa työelämässä.

Tai ainakin heistä silmiinpistävän pieni osa toimii työelämässä. Se tosin ei selitä sitä, miksi juuri nämä ihmiset pystyvät elämään hintavissa kaupunkiasunnoissa sen sijaan, että niissä asuisi työtä tekeviä kantasuomalaisia.

* * *

Tutkimustulosten ohella jutussa käytiin läpi rouva Al Mashhadanin perhe- ja asumishistoriaa. Tarinasta käy ilmi, että tämä irakilaisnainen oli tullut Suomeen vuoden 2015 kansainvaelluksen osana. Mies oli saapunut maahan hiukan aiemmin yhden tyttären kanssa. Vaimo puolestaan saapui tänne yhden pojan kanssa. Irakiin jäi vielä yksi tytär.

Suomessa perhe sai nopeasti asunnon Kotkasta, mutta kun heille syntyi uusi lapsi ja viranomaiset myönsivät vuonna 2018 oleskeluluvan, he halusivat lähteä Helsinkiin. Sieltä löytyikin nopeasti asunto, johon saapui myös alkujaan Irakiin jäänyt tytär.

Niinpä asunto jäi saman tien pieneksi, joten he halusivat muuttaa jälleen. Uusi asunto löytyi Vantaan Korsosta, missä rouva alkoi taas odottaa lasta. Siellä oli kuitenkin rauhatonta ja hankalaa, eivätkä lapset uskaltaneet edes mennä ulos leikkimään. Niinpä perhe ei viihtynyt Vantaalla, vaan muutti uuteen kotiin Helsingin Malmilla.

Nyt herra ja rouva Al Mashhadan ovat päätyneet asumuseroon, vaikka vaimo onkin jutun mukaan vielä "äitiysvapaalla" - tosin missään vaiheessa kirjoitusta ei mainita sanaakaan hänen tai edes miehen työhistoriasta, joten kummallekaan on tuskin edes ehtinyt syntyä sellaista vuoden 2015 jälkeen.

Jutun positiiviseksi lopuksi kerrottiin vielä, että rouva on kuitenkin alkanut mietiskellä sitä, että alkaisikohan jossain vaiheessa opiskella kosmetologiksi. Ja toivoo myös lastensa saavan koulutuksen ja hyvän elämän. Kukapa ei toivoisi sellaista omille lapsilleen.

* * *

Koko HS:n juttu oli esimerkki siitä, kuinka ihmisiin pyritään vaikuttamaan kertomalla maahanmuuttajien ongelmista sinänsä valehtelematta, mutta jättämällä kertomatta oleellisia yksityiskohtia. Tässä tapauksessa mitä ilmeisimmin vaiettiin siitä, että jutussa seurattujen ihmisen asunnot ja nopeasti kasvavan perheen elatuksen maksavat työtätekevät suomalaiset sen sijaan, että he vastaisivat itse omista kuluistaan.

En tiedä kuinka moni tulee ajatelleeksi moniin lehtijuttuihin sisäänkirjoitettua vaivihkaista aivopesua niitä lukiessaan. Ja kuinka moni olisi - mikäli tulisi sitä ajatelleeksi - valmis ottamaan maahamme lisää tällaisia nopeasti kasvavia perheitä, joiden elättämisestä he itse joutuvat vastaamaan maksamalla lisää veroja.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Nokkelia ja kyvykkäitä irakilaisia
Viisi kysymystä irakilaismiehen ylösnousemuksesta Ohisalon tulevaisuuteen
Ei irakilaisilta konstit lopu, eikä professori Janne Kotiaholta ymmärrys. Eihän?

11 kommenttia:

  1. Oleskelulupa on hyvin kuvaava termi näiden tulijoiden kohdalla. Oleskellaan, tärkeimpänä tehtävänä saada aina suurempi yhteiskunnan maksama asunto itse valitulta alueelta. Tällaiset tarinat saavat verenpaineen nousemaan.

    VastaaPoista
  2. "Koko HS:n juttu oli esimerkki siitä, kuinka ihmisiin pyritään vaikuttamaan kertomalla maahanmuuttajien ongelmista sinänsä valehtelematta, mutta jättämällä kertomatta oleellisia yksityiskohtia."

    Osatotuuksien kertominen on valtamedian tavallisin tosiasiallisen valehtelun ja propagandistisen aivopesun muoto. Suoraa valehtelua ilmeisesti internetissä tarjolla olevan vaihtoehtomedian pelossa ei paljoakaan uskalleta harjoittaa.

    Irakilaisperheen tarinan tyyppisellä propagandalla pyritään edistämään Brysselin Pravdan takapirun Antti Herlinin globalistiseen Bilderberg-agendaan sekä EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaan kuuluvaa kansallisvaltioiden kuten Suomen tuhoamista masinoidun kehitysmaalaisinvaasion alle. Eikä siinä itseasiassa tarvita paljoa edes masinoimista:

    "Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä",
    https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

    Tuo kehitys olisi kylläkin pysäytettävissä, jos tapahtuisi laajamittainen, euroopanlaajuinen ihmisten herääminen propagandalla aikaansaadusta horroksesta ja sen seurauksena kansallisvaltioiden tuhoa ajavien maanpetturien pudottaminen vallankahvasta:

    "Italialainen kenraali haluaa katkaista laittoman siirtolaisuuden Pohjois-Afrikan merisaarrolla ja kotiuttaa turvapaikanhakijoita sota-aluksilla tuhansia kerrallaan",
    https://www.kansalainen.fi/italialainen-kenraali-haluaa-katkaista-laittoman-siirtolaisuuden-pohjois-afrikan-merisaarrolla-ja-kotiuttaa-turvapaikanhakijat-sota-aluksilla-tuhat-kerrallaan/

    Lisäksi voitaisiin tarvita seuraavanlaisia ratkaisuja:

    ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
    http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

    ”Bulgarian uusi rautaesirippu sulkee Turkin rajan tulijoilta",
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/bulgarian-uusi-rautaesirippu-sulkee-turkin-rajan-tulijoilta/5811934#gs.7wsed3

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  3. Tätä suomalaisten enemmistö kuitenkin haluaa.

    VastaaPoista
  4. Hyvää tässä on se, että asuvat Helsingissä.
    Vapaavuorihan yrittää saada Helsingistä miljoonan asukkaan STADIN, joten hän on varmasti tyytyväinen hyvin lisääntyvistä asukkaista. En tiedä, että kuinka paljon Helsingissä on näitä "vapaavuoria".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vapaavuorihan haluaa monikulttuurisen, so. Malmö-Helsingin.

      Kalergi-suunnitelma

      Poista
  5. Ruotsissa: Av totalt 10,4 miljoner invånare i Sverige är det alltså bara 4,1 miljoner som arbetar just nu. – Nu arbetar mindre än 40 procent av befolkningen, vilket... Eli siis vähemmän kuin 40% tekee töitä ja huomioi, että 1h viikossa lasketaan myös työksi.
    https://www.arbetsmarknadsnytt.se/allmanna_nyheter/expert-darfor-ar-krisen-varre-an-du-anar_778863.html

    Kuankohan kestää ennenkuin Ruotsi on konkassa?

    VastaaPoista
  6. Unohtui: Ruotsissa on siis 10,4 miljoonaan henkilöä joilla on personnummer ja sitten lisäksi vielä 870 000, joilla on samordningsnummer sekä paperittomia ja henkilöitä, joilla on monta henkilöllisyttä jne jne.
    Täällä pitäisi saada aikaan väestönlaskenta.

    VastaaPoista
  7. Lisää Ruotsin tilanteesta:

    https://www.expressen.se/nyheter/polischefen-40-slaktbaserade-kriminella-natverk-i-sverige/

    – De har kommit till Sverige enbart med syfte att organisera och systematisera kriminalitet. De arbetar med att skapa makt, de har stor våldskapacitet och de vill tjäna pengar, säger han.

    VastaaPoista
  8. Tuo nimellinen avioero on on ihan normaalikäytäntö muslimipakolaisiila ja varsinkin somaleilla. Se islamilainen avioliitto pysyy edelleen voimassa, mutta erolla saadaan uutta asuntoa ja lisää vaimoja. Lopulta miehellä on neljä vaimoa, kaikilla näillä omat asunnot ja miehellä vielä oma konehuone höyläpenkkeineen.

    JA KANSA MAKSAA!!

    VastaaPoista
  9. Brysselin Pravdan ohella toinen johtavista joukkoharhautusmedioistamme, kantasuomalaisten verovaroilla ylläpidetty Puna-Yle kohdistaa suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamiseen tähtäävän monikulttuuri-mädätyksen jo varhaisnuorisoonkin:

    "Ylen (Race) Mix -ohjelman etnisesti poikkeava kaksikko tarjoaa poliittista korrektiutta varhaisnuorille

    [Kuvan alla oleva teksti:] – Mix viittaa myös sekoitukseen. Kun on Mix-karkkipusseja, niin olemme ehkä makein uutissekoitus lapsille.

    Miksi verorahoin tuotetun varhaisnuorisolle suunnatun uuden uutispalvelun Yle Mixin juontajat Jasmin Beloued ja Kiia Keskikylä eivät ole ylivoimaiseen enemmistöön kuuluvia etnisiä suomalaisia? Vastaus on kaikille ilmiselvä: juontajien etninen tausta ja ulkoinen habitus on viesti sinänsä. Juontajavalinnallaan Yle haluaa antaa suomalaisuutta väheksyvän roturutsaavan viestin herkässä manipuloitavassa iässä oleville varhaisteineille. Tällä indoktrinaatiolla pyritään kasvattamaan globalistista "arvopohjaa" tunnustavaa uutta sukupolvea pian väistyvien demarieläkeläis-boomerien jatkoksi.

    Suomalaisuutta väheksyvä etninen vinouma suomalaisten kustantamassa valtion valtamediassa pitäisi olla vakava julkisen keskustelun paikka, mutta Ylen uutisessa "Kommentoi tuonne alle, jos sulla on juttuaiheita" – Yle Mix on uutispalvelu lapsille, katso ensimmäinen video Areenasta tai Youtubesta juontajien poikkeuksellista taustaa ei edes sivuta, vaan jutussa käydään iloisen kepeästi läpi varhaisnuorten tarvetta "omille" uutisille.

    Jokaisen vastuullisen suomalaisen, joka haluaa kasvattaa lapsistaan omilla aivoillaan ajattelevia kansalaisia, pitäisi jäkikasvunsa kanssa käydä kriittinen keskustelu Yle Mixistä ja sen katsomisen mielekkyydestä.

    On nimittäin selvää, että juontajina toimivat rotumuukalaiset eivät tule mitenkään edistämään etnisten suomalaisten identiteettiä. Päinvastoin, he tulevat tarjoamaan varhaisteineille valikoidusti mustavalkoisia uutisia, joissa vasemmistoliberaali rajat auki -globalismi on siististi cool, kun taas suomalaisten ja muiden eurooppalaisten etnonationalismi on sekä vanhanaikaista että pahaa. Lisäksi voi vain kuvitella, kuinka kritiikittömän palvovasti Yle Mix suhtautuu oman ikäpolvensa "pyhimyksen" Greta Thunbergin falskeihin mutta täynnä moralistista kiihkoa oleviin näkemyksiin ilmastosta..."

    Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/09/ylen-race-mix-ohjelman-etnisesti.html

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  10. Poliitikoilta ja päätösten toimeenpanijoilta, samoin kuin journalisteilta voisi kysyä: "Miksi?"

    Miksi, miksi, miksi. Sata kertaa miksi, tuhat kertaa, 3,2 miljardia kertaa. He eivät pysty vastaamaan.

    "Siksi että..." Ainoakaan vastaus ei kestä sen enempää moraalista kuin älyllistäkään kritiikkiä. Siksi kukaan ei vastaa. Ja siksi. Siis pelkästään siksi.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!