tiistai 15. syyskuuta 2020

Palkitseeko Saksa tuhat pyromaania?

Saksan voimanainen Angela Merkel ilmoitti olevansa valmis ottamaan vastaan jopa tuhansia perheitä Kreikan Lesboksella tahallaan poltetulta Morian leiriltä. Kuten muistamme, polttamisen aloittivat sellaiset leirin asukkaat, joita yritettiin eristää koronatartunnan takia muista saarella eläjistä. 

Siten muutama päivä sitten esittämäni kysymys siitä, kannustavatko eurooppalaiset turvapaikanhakijoita vastaisuudessa polttamaan myös muita leirejä, muuttui kertaheitolla yhä aiheellisemmaksi. Samaa ovat myöhemmin epäilleet myös monet poliitikot kuten Vilhelm Junnila (ps), jonka mukaan leirien polttamisen kautta avautuva pääsy EU:n alueelle on "täysin väärä signaali, joka rohkaisee tuhopolttoihin. Ei voi olla niin, että pakolaisleirejä polttamalla päästään käsiksi Suomen sosiaaliturvaan ja etuuksiin. Leirit roihuavat, jos sillä saa menolipun Suomeen."

Nähtäväksi jää, innostuuko Sanna Marinin (sd) hallitus kasvattamaan morialaisten virtaa myös Suomeen: toistaiseksihan meille on päätetty ottaa "vain" 11 alaikäistä, jotka hekin sisältyvät jo aiemmin sovittuun 175 onnellisen kiintiöön. En kuitenkaan epäile, etteikö hallitus ja etenkin sen sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) haluaisi kasvattaa määrää Saksan malliin.

Itse asiassa ainoana mahdollisena jarruna lisämorialaisten ottamiselle näen maamme haastavan taloustilanteen. Valtiovarainministeri Matti Vanhanen (kepu) on kertonut, että nyt käytävissä budjettineuvotteluissa julkista velkaa kasvatetaan rajusti. 

Samaan aikaan EU:n poliittisten päättäjien ja siten myös Suomen hallituksen tahdosta meneillään oleva talouden rakennemuutos ajaa suuriakin teollisuuslaitoksia ahdinkoon - viimeisimpänä lopetusuhan alle joutui Nesteen Naantalin jalostamo ja sen 470 työpaikkaa. Tämä tarkoittaa verotulojen laskua niin valtiolle kuin kunnillekin. 

Siten on toivottava, että Ohisalollakin syttyisi päässään jonkinlainen valo ja hän ymmärtäisi, että maailmanparantamisessakin olisi hyvä olla jonkinlainen realismi. Maksaahan jokainen uusi turvapaikan maastamme saava veronmaksajille elinkaarikustannuksena lähes miljoona euroa, joka on pois niistä palveluista, jotka julkinen sektori pystyy tarjoamaan maamme muulle väestölle - ja kokonaiskustannukset kohoavat Pauli Vahteran (ps) laskelman mukaan peräti kolmeen miljoonaan euroon. 

Tässä tilanteessa hallituksemme jäsenten olisi hyvä kuulla myös ekonomistien näkemyksiä. Työmarkkinajärjestöjä lähellä olevien sellaisten mukaan velanotto koronamenoihin on nyt välttämätöntä ja kannattavaa, mutta samalla olisi ajateltava myös tulevaisuutta, jolloin velkataakkaa on saatava pienennetyksi, jotta välttyisimme Italian kohtalolta. Se tarkoittaa suomeksi sitä, että juuri nyt olisi erityisen tärkeää pidättäytyä pysyväisluonteisista menoista, jotka aikanaan vaikeuttavat velanmaksua. Kuten edeltä ilmenee, aiheuttavat kehitysmaalaiset maahanmuuttajat juuri sellaisia.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Tuleeko leirin polttamisesta uusi normaali?
Maahanmuuton raskas taakka
Maahanmuuton kustannuseriä lisättäväksi kannattavuuslaskelmiin

18 kommenttia:

 1. Prof. kirjoitti
  "laskelman mukaan peräti kolmeen miljoonaan euroon."

  miljardia euroa.

  VastaaPoista
 2. Vuotuinen kustannus 3,2 miljardia (ei miljoonaa).

  Olen täysin itsenäinen ajattelija, vaikka monet päätelmistäni maailmanmenosta ovat pääpiirteiltään samoja kuin perussuomalaisilla. Kuten kaikilla järkevästi ajattelevilla kansalaisilla. Vantaan valtuustokauden loputtua keväällä 2017 ei minulla ole ollut mitään asemaa puolueessa.

  Tuo puolueviittaus nimen perässä kuuluu kai aktiivipoliitikoille?

  VastaaPoista
 3. Poliittinen korrektius johtaa todellisuudentajun menettämiseen. Siksipä ei taida Ohisalolle et Kumpp. syttyä mitään ihmeempää valoa. Ainahan sitä voi kuitenkin toivoa parasta...

  VastaaPoista
 4. Jos kehitysmaalaisten kansainvaelluksen torjuminen jäisi tekemättä pelkästään näiden merkelien, marinien ja vallankin ohisalojen harhaisten ideologisen ajattelun takia, Euroopalla voisi vielä olla toivoa. Mutta kun se johtuu sokeudesta oman moraalin alitajuntaisille motiiveille, tulevilla sukupolvilla ei ole toivoa. He jakavat kognitiivisesti romahtaneen maailman koskaan sopeutumattomien kansainvaeltajien kanssa.

  VastaaPoista
 5. Angela Merkel on ollut todella haitallinen johtaja sekä Saksalle että koko Euroopalle. Ydinvoiman alasajo oli todellinen munaus, kuten myös kansaivaelluksen päästäminen Saksaan ja Eurooppaan 2015. Sama järjetön meno jatkuu siis edelleen. Ja kyseessä on sama ihminen, joka joitakin vuosia aiemmin oli todennut, että monikulttuurisuus on epäonnistunut. Eihän nykyisessä toiminnassa ole siis mitään järkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, aina 1990-luvulta lähtien meille on kerrottu naisten olevan ylivertaisia johtajia miehiin nähden. Se tunneäly nääs! On huokailtu, kun vain saataisiin nuoria ja naisia johtajiksi.

   Nyt meillä on koko EU yksi feministinen valtarakenne, ei vain Mutti-Merkelin Saksa. Ja mitä huomaammekaan: naisten johdolla Eurooppa kuolee. Ei nauruunsa, vaan typeryyteensä...

   Poista
 6. Saksan voimanainen Angela Merkel ilmoitti olevansa valmis ottamaan vastaan jopa tuhansia perheitä Kreikan Lesboksella tahallaan poltetulta Morian leiriltä. Kuten muistamme, polttamisen aloittivat sellaiset leirin asukkaat, joita yritettiin eristää koronatartunnan takia muista saarella eläjistä."

  Mutta Saksassako he eivät edes joutuisi karanteeniin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät tietenkään. Hehän ovat yhtyneet neitsyeen ja parantuneet.

   Poista
 7. "Siten on toivottava, että Ohisalollakin syttyisi päässään jonkinlainen valo ja hän ymmärtäisi, että maailmanparantamisessakin olisi hyvä olla jonkinlainen realismi."

  Minusta on hieman erikoista olettaa Suomen ja suomalaisten edun olevan Ohisalon kaltaisen poliitikon prioriteettilistalla.
  Pitäisi olla ilmeistä, että hän näkee Suomen ja suomalaiset vain ja ainoastaan raha- ja syyllisyyspumppuina etnisesti edistykselliselle väelle.

  Ohisaloa Suomelle pahantahtoisempaa poliitikkoa saa hakea jostain Hertta Kuusisen ajoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohisalolle ja muille maksilaisille ministereille on tärkeintä Suomen munien särkeminen globaalia munakasta varten. Euroopan johtaja Merkel on nuorten älykkäiden hallituskoululaisten kaikkitietävä rehtori, jolla on takanaan vankka DDR-luokan koulutus.

   Ministerimme aatetovereineen ovat niin varmoja asiastaan, että ovat valmiita laittamaan kaikki munat samaan koriin. Onhan tilastollinen pakko, että kommunismi onnistuu tällä kertaa, kun se on tähän mennessä epäonnistunut niin monta kertaa! Sama logiikka on maahanmuuttajien integroitumisen suhteen: sekin on epäonnistunut niin monta kertaa, että kyllä nyt on tulossa ensimmäinen tilastovoitto.

   Poista
 8. Eurooppalainen syyllisyydentunto sementoitiin kun natsi-Saksassa harjoitettu joukkotuhonta toisen maailmansodan jälkeen paljastui. Se trauma on edelleen -- kaikista historiallisten dokumenttien kauhuefekteistä huolimatta -- käsittelemättä. Sen käsitteleminen edellyttäisi että yleinen ymmärrys yhteisöllisen vallan auktorisoitumisen tavoista olisi paljon laajempaa. -- Käsittelemätön syyllisyys suorastaan huutaa julki Saksan traumaa. Vain itsetuhoisa syyllisyys voi selittää miksi nimenomaan Saksa painii nyt kansainvaelluskysymyksissä moraaliongelmien kanssa.

  Jotta kävisi selväksi miten kaavanmukaisten moralististen väistöliikkeiden kanssa olemme tekemisissä, siteeraan tähän osan siitä hieman sekavasta ja vaikeasti käännettävästä vastauksesta jonka Merkel antoi yleisökysymykseen siinä yhteydessä kun hänet promovoitiin kunniatohtoriksi Bernin yliopistossa syyskuussa 2015. (Merkel on vihitty myös mm. Helsingin Yliopiston kunniatohtoriksi.) Hän oli ensin korostanut vastuuta joka eurooppalaisilla pakolaisista on, ja toisti sitten aiempaa sanomaansa jonka mukaan "islam on osa Saksaa". -- Hän ei siis ole vaatimassa muslimeja luopumaan uskonnostaan, vaan länsimaisen "ihmisarvo- ja -oikeusideologian" harhojen vallassa kuvittelee, että kaikki uskonnot ovat vain uskontoja uskontojen joukossa ja niihin pitää suhtautua samalla tavalla:

  ""Meillä pitäisi olla kylliksi rohkeutta sanoa että me olemme kristittyjä, kylliksi rohkeutta sanoa että me käymme vuoropuheluun. Meillä on perinteemme -- käydä satunnaisesti jumalanpalveluksissa, olla hieman perehtynyt raamatunlauseisiin, ja ehkäpä myös tietää miten kirkkomaalauksia selitetään. Ja jospa kyselisitte Saksassa siitä mitä helluntai merkitsee. Sanoisin että kristinuskon tuntemus ei länsimaailmassa ole suurta. Ja seuraavaksi voidaan valittaa sitä että muslimit tuntevat Koraaninsa paremmin. Tämä on vähän outoa. Kenties tämä keskustelu voi johtaa siihen että tutkimme omia juuriamme ja hankimme vähän enemmän tietoa. ""

  VastaaPoista
 9. Tuosta talouden rakennemuutoksesta on höpötetty vuosikymmeniä. Mitähän sillä edes tarkoitetaan?

  VastaaPoista
 10. Viherkommunistisesta, suomalaisvihamielisestä sisäministeri Ohisalosta paljastuu yhä rumempia piirteitä:

  "Kaikki merkit viittaavat siihen, että tulossa on taas korkean tason poliittinen virkanimitys. Siitä kertovat KRP:n päällikön viran hakuilmoituksen muotoilut ja poliisihallinnon ulkopuolelta tulevan Niina Mitikan ilmaantuminen hakijoiden joukkoon.

  Sisäministeri Ohisalon ohjauksessa laaditussa hakuilmoituksessa painotetaan tällä kertaa asioita, joista voi lukea, että tehtävään voidaan valita kuka vaan, siis vaikkapa vastaanottokeskuksen johtaja..." - https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a7ab402b-0043-433f-a8e9-ddace9f3530d

  Haiskahtaa siltä, että Ohisalo haluaa KRP:n päällikön nimityksellään lisätä kantasuomalaisten alempiarvoisuutta lain edessä verrattuna maahantunkeutujiin, johon jo eräs toinenkin lakihanke tähtää:

  "Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä, sanoo perustuslain 6 §. Tämän asian painottamiseen olen käyttänyt erinäisiä palstametrejä varsinkin silloin, kun on ollut puhetta maahanmuuttajien saamista tuista. Nyt kuitenkin näyttää ikävästi siltä, että pelkkänä virkamiestyönä valmisteltu lakimuutos aikoo vesittää tämän periaatteen. Muutosesityksellä mahdollistettaisiin sekä ulkomaalaisia että ulkomaalaisviranomaisten toimintaa koskevien tietojen salaaminen nykyistä helpommin, kertoo Helsingin Sanomat ["Salailua ulkomaalaisten asioiden käsittelyssä ollaan lisäämässä. Hallitus on antanut eduskunnalle esityksen henkilötietojen käsittelystä maahanmuuttohallinnossa. Sen sivutuotteena julkisuuslakia muutettaisiin niin, että ulkomaalaisten asioita suojattaisiin paremmin kuin suomalaisten vastaavia asioita...", https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006250214.html?share=a18ee344827574268f6abb8c1e47b113&fbclid=IwAR0hjCbmc_0mtynrqE4x4h3vC6CnzqDXK0g9zEog5EAebw72U8OZnNpKDmQ].

  Kyseessä on siis lakihanke, jolla kahdessa eri laissa olevat maahanmuuttoa koskevat salassapitosäännökset yhdistettäisiin yhteen lakiin. Tällä hetkellä niitä on julkisuuslain lisäksi ulkomaalaisrekisteriä koskevassa laissa. Perustuslakivaliokunnan mukaan kaikki salassapitoa koskevat määräykset pitäisi koota julkisuuslakiin." - https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2019/09/26/sama-laki-kaikille-2/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 11. Erityisen kuvottavaksi Ohisalon/viherkommunistien toimet tekee seuraava:

  "Vihreät 2009: Poliittiset nimitykset eivät kuulu demokratiaan
  21.01.2020

  Maria Ohisalon esitys on ristiriidassa puolueen aiempien linjausten kanssa.

  Sisäministeriön kansliapäällikön hakuprosessi on nähty esimerkkinä tapauksesta, jossa hakijan poliittinen tausta nousee kokemusta tai osaamista painavammaksi valintatekijäksi.

  Iltalehden mukaan vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo olisi esittämässä tehtävään yhdenvertaisuusvaltuutettuna toimivaa Kirsi Pimiää, joka on puoluetaustaltaan vihreä.

  Ohisalon kanta poliittisista virkanimityksistä oli huomattavasti tiukempi vielä vuonna 2016, jolloin hän totesi Uudelle Suomelle pitävänsä niitä ”ongelmana”.

  Vihreät on linjannut aiheesta myös puoluekokouksissaan. Vuoden 2009 puoluekokous hyväksyi aloitteen, jonka mukaan poliittiset virkanimitykset eivät kuulu demokratian vaatimuksiin. Aloite vaati käytäntöjen muuttamista oikeudenmukaisempaan suuntaan. Sen vastauksessa vaaditaan avointa ja julkista keskustelua silloin, kun joku nimitetään puoluepoliittisesti tehtävään.

  Vuonna 1994 vihreiden puolueohjelma linjasi tiukasti ”poliittisten kähmintöjen” estämisestä.

  – Poliittisista virkanimityksistä on päästävä eroon. Virkoihin on valittava ansioituneimmat hakijat poliittisista näkemyksistä riippumatta. Tätä valvomaan tulee asettaa valtakunnallinen, tasa-arvovaltuutetun kaltainen viranomainen, ohjelmassa todetaan.

  Samoilla linjoilla oli vuonna 2015 puolueen silloinen puheenjohtaja Ville Niinistö.

  – Politisoituneista virkanimityksistä on välttämätöntä päästä eroon. Nimitykset on tehtävä aidosti pätevyyden perusteella, Ville Niinistö sanoi Helsingin Sanomien kyselyssä."
  https://www.verkkouutiset.fi/vihreat-2009-poliittiset-nimitykset-eivat-kuulu-demokratiaan/#a22f6607

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 12. "Morian siirtolaisleirin polttaneet afgaanit: ”Näin me menemme Saksaan!”",
  https://www.kansalainen.fi/morian-siirtolaisleirin-polttaneet-afgaanit-nain-me-menemme-saksaan/

  Miksipäs ei myös Suomeen?
  Ohisalo, P.Haavisto sekä muut viherkommunistit ja suvakki-idiootit olisivat varmasti kädet ojossa toivottamassa tervetulleiksi nämä "hädänalaiset" elintasopakolaiset - nauttimaan suomalaisten veronmaksajien ulkomaanvelallaan kustantamaa anteliasta sosiaaliturvaa!

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 13. Siis jos joku polttaisi suomen asuntolat ainakin helsingin ehkä sais sen kaupungin kämpän jota on hakenut vuodesta 95?

  VastaaPoista
 14. Kyllä Ohisalon johtamilla viherkommunisteilla tulee riittämään moraaliposeerattavaa "hädänalaisten" pyromaani-loisten auttamisella, suomalaisten veronmaksajien kustannuksella:

  "Nyt palaa Vathyn leirillä – Kreikan viranomaiset varoittavat siirtolaisten ”Moria-taktiikasta”",
  https://www.kansalainen.fi/nyt-palaa-vathyn-leirilla-kreikan-viranomaiset-varoittavat-siirtolaisten-moria-taktiikasta/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 15. Kannattaa muistaa, että somaleita kun tuli 90-luvulla laittomasti maahan 200 joita ei olisi päästetty kun olivat heittäneet passinsa itämereen ilman Johanna Suurpäätä niin nämä sdpeen edustajat selittivät sataan kertaan, että somalit eivät jää tänne suomeen meidän elätettäviksi vaan lähtevät heti kotimaahansa tilanteen rauhoituttua ja etteivät ne "suomessa lisäänny samalla lailla ku afrikassa kun siellä vanhuuden turvaksi plaa plaa jne..." sekä ettei lisää oteta vaikka mikä olisi.

  Mikä näistä lupauksista on pitänyt?

  Somaliassa on väestö muuten 4kertaistunut siitä kun sata varmaa kuolemaan on pakoon tulleet.

  Muistakaa _Vain kaksi sataa ei yhtään enempää._

  Valehtelu ja petos tulisi olla päättäjillä rangaistavaa.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!