sunnuntai 14. elokuuta 2016

Pikkutytöt seksileluina

Ilta-Sanomat kertoi tänään, että Saharan eteläpuolisessa Afrikassa AIDSia aiheuttava HI-virus leviää vanhempien miesten ja nuorten naisten välisten maksullisten seksisuhteiden kautta. Esimerkiksi Etelä-Afrikassa 15-19-vuotiaat tytöt saavat AIDSin kahdeksan kertaa samanikäisiä poikia todennäköisemmin.

Ruotsissa taas Aftonbladet kertoi Turkin päättäneen jopa 12-vuotiaiden tyttöjen olevan sopivia naimakohteita. Tosin ainoastaan silloin kun he ovat yhteisymmärryksessä seksiä vonkaavan setämiehen kanssa ja heidän voidaan tulkita kykenevän tekemään asiasta päätöksen.

Asia ei ilmeisesti ole kuitenkaan niin kummallinen kuin voisi kuvitella, sillä maassa elelee muutenkin 3,5 miljoonaa tyttölasta avioliitossa. Sitä paitsi jo profeetta Muhammed antoi muslimien pyhänä pitämän perimätiedon mukaan aikanaan esimerkkiä naimalla kuusivuotiaan Aisha-tyttösen ja panemalla avioliiton täytäntöön pikkuvaimon täytettyä yhdeksän vuotta.

Näin länsimaisena ihmisenä jäin miettimään, että mitähän nuo vanhemmat miehet ajattelevat tyhjennellessään pussejaan murkkutyttöihin. Ja siinä sivussa tuhotessaan näiden elämän.

"Hienoja kulttuureja" ja "mukavia miekkosia", joilla olisi joidenkin omassa kuplassaan elävien maailmanparantajien mielestä varmasti paljon annettavaa myös meille tylsässä impivaaraisessa kulttuurissa eläville suomalaisille. Itse katson kuitenkin edellä kuvatun toiminnan olevan yököttävää ja vastenmielistä; enkä halua sen laillistamista Suomessa edes maahanmuuttajien parissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Media ja pahuuden ilmentymät
Pelastakaa noitalapset!
Suomen ja Ruotsin raiskaustilastot rikkovat ennakkoluuloja

7 kommenttia:

 1. Olisi kiinnostavaa nähdä vasemmistoälyköiden perustelut sille, miksi tällainen toiminta on "kulttuuria rikastavaa".

  Itse olen sitä mieltä että "On kulttuurimme köyhä, siksi jää". Ja että se on parempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 2. Eipa sita alarajaa ole meillakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, mutta siitä huolimatta setämiehen ja murkkutytön välistä avioliittoa ei hyväksyttäisi Suomessa missään tilanteessa. Sen sijaan setämies saisi mahdollisesti syytteen alaikäisen raiskaamisesta, mikäli parin välillä olisi esiintynyt seksiä.

   Poista
 3. https://toysoldier.wordpress.com/2011/04/25/the-dancing-boys-of-afghanistan/

  Tällä sukupuolella ei tosin ole niin väliä..

  VastaaPoista
 4. Turkin islamisaatio/kehitysmaalaistuminen näköjäs lähtenyt käyntiin..

  VastaaPoista
 5. Kiitos blogistasi, on mukavaa lukea rauhallisia faktoilla perusteltuja mielipiteitä!

  Itse olen jo menettänyt toivoni monikulttuurisuusklusterin/vihervasemmiston/suvaitsevaiston suhteen. Olen varsin vakuuttunut, ettei minkäänlaista järkevää dialogia tule kehittymään, jos se koskee monikulturismin ongelmia, väestönkasvua ja siihen liittyvää luonnonvarojen kestämätöntä kulutusta jne. Tilanne lienee analoginen aikoinaan suhtautumisessa Neukkulaan: silloinkin meillä oli mustaa valkoisella (esim Vankileirien saaristo) ja kaikki jotka kykenivät voittamaan kongnitiivisen dissonanssin, ymmärsivät hyvin ette Neuvostoliitossa ole mitään ihailtavaa. Vasta kun valhe kävi liian suureksi kieltää Neukkulan romahtamisen yhteydessä saattoi keskustelu alkaa.

  Käsittääkseni sama asia oli aikoinaan Natsi-Saksan suhteen. Silloinkin saatoimme lukea omin silmin Mein Kampfin, ja todeta natsien kertovan aivan avoimesti, että heidän ongelmansa olivat "juutalaiskysymys ja elintilakysymys" ja molemmat ratkaistaa tappamalla suuri määrä ihmisiä. Siitä huolimatta euroopassa oli lukuisia vasemmistointellektuelleja, jotka varoittivat kirjoittamasta juutailaisjutuista, koska sehän olisi sodanlietsontaa. Piti liennyttää. Esim brittien ehkä tärkein vasemmistoajattelija Bernand Shaw oli tullut johtopäätökseen, ettei pitäisi sotia natseja vastaan, vaan "heidät pitäisi toivottaa tervetulleiksi turisteina". Jos joku ihmettelee, että miksi ihmeessä vasemmistointellektuellit ihailisivat "äärioikeistoa", niin kannattanee googlettaa natsien puolueohjelma, jossa mm. haluataan parantaa eläkkeitä, laajentaa ilmaista koulutusta, jakaa yritysten voitot työntekijöille, sosialisoida suuryritykset... Jokuhan saattaisi pitää tuollaista puolueohjemaa tämän päivän vasemmistolaisena pölhöpopulismina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Natsit oli nimensä mukaisesti vasemmistopuolue eli kannatti kansallista sosialismia. Suhde internationalismiin erotti sen neuvostoliittolaisesta sosialismista.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!