maanantai 8. elokuuta 2016

Marko Hamilo ja islamin seuraukset

Kaksi aikamme suurista kysymyksistä liittyy siihen, onko islam syyllinen maahanmuuttajaväestön tekemiin raiskauksiin ja tämän päivän terrorismiin. Julkisuudessa nämä syy-yhteydet kiistetään yleisesti, mutta kansan parissa ne saavat kannatusta.

Asiaa käsitteli poissaoloni aikana ansiokkaasti maamme ennakkoluulottomin valtamediaan kirjoittava toimittaja, Marko Hamilo, Suomen Uutisissa. Tiedetoimittajana hänen puheenvuoronsa oli  jälleen kerran selkeää ja hyvin argumentoivaa luettavaa.

Hamilo totesi aluksi yleisenä periaatteena, että  "syyn ja seurauksen yhteyden osoittaminen edellyttää yleensä kahta asiaa. Pitää ensinnäkin näyttää, että syyllä ja seurauksella on tilastollinen yhteys eli korrelaatio, joka ei selity esimerkiksi jollakin kolmannella syyllä. Toisekseen olisi esitettävä uskottava mekanismi, jolla syy väitetyn seurauksen aiheuttaa."

Hamilo siteerasi raiskauksista maahanmuuttajien rikollisuutta käsittelevää tutkimusta, joka osoittaa muslimien erittäin korkean raiskausfrekvenssin, jota yleisesti seksuaalirikollisuuteen liittyvät tekijät eivät selitä. Lisäksi hän totesi väestöryhmien osuuksien raiskaajina olevan hyvin samanlaiset kaikissa pohjoismaissa. Siten Suomen tilanne ei ole poikkeus vaan pikemminkin yleistettävä sääntö.

Raiskaamisen ja islamin välisestä mekanismista Hamilo totesi, että muslimiyhteisössä naisten asema on alisteinen miehelle - ja etenkin vääräuskoisten naisten. Lisäksi "tutkimusnäytön perusteella oli mahdollista ennustaa, että maahanmuuttajien raiskausrikokset tulisivat yleistymään syksyn pakolaistulvan myötä. Niinhän juuri tapahtuikin."

Terrorismin osalta Hamilo otti esiin sen, että Euroopan nykyinen muslimiväestö tekee terroritekoja lähes yhtä paljon kuin maanosan kantaväestö (käytännössä vasemmisto) 1970-luvun terrorismipiikin aikana. Näin siitä huolimatta, että heitä on vain kymmenesosa Euroopassa elävistä ihmisistä.

Muslimien riski terroristeina on siis vahvasti yliedustettu. Siten korrelaatio islamin ja terrorismin välillä on tässäkin asiassa kiistaton.

Mahdollisista islamille vaihtoehtoisista syistä hän totesi, ettei ole olemassa näyttöä sille yleiselle väitteelle, että terrorismi juontuisi köyhyydestä, vaikka näin usein väitetäänkin. Asia on pikemminkin päin vastoin - erityisesti muslimin kouluttautuminen saa hänet kannattamaan terroritekoja.

Lopuksi Hamilo veti johtopäätöksen, jonka mukaan "tilastollinen näyttö syy-yhteydestä on vahva, ja jihadismi seuraa aivan suoraan koraanin sisällöstä ja profeetta Muhammedin esimerkistä... ennusteeksi siis jää, että seksirikollisuuden ja terrori-iskujen kasvu seuraa islamin väestöosuuden kasvua kuten tähänkin asti."

Olen edelle referoinut Hamilon kirjoituksen pääkohdat. Asiasta kiinnostuneiden, mutta myös sen johtopäätöksiä epäilevien, kannattaa kuitenkin lukea koko kirjoitus.

Itse asiassa, kirjoituksen johtopäätökset perusteineen olisi syytä nostaa yleiseen julkiseen keskusteluun, jotta nähtäisiin onko olemassa muita kuin Hamilon esille ottamia ja vääräksi osoittamia asia-argumentteja islamin mahdollisen "syyttömyyden" puolesta. Tämän luulisi olevan myös lepsun maahanmuuttopolitiikan kannattajien intresseissä.

Siksi suosittelen myös maamme valtamedialle Hamilon kirjoituksen esille nostamista. Ovathan kyseessa aikamme tärkeimpiin kuuluvat yhteiskunnalliset asiat, joiden tuntemisen pitäisi olla aivan maahanmuuttopolitiikkaamme liittyvän päätöksenteon keskiössä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Paula Risikko avasi suomalaista turvallisuusajattelua¨
Turvapaikkatalouden monet kasvot
Paljastava terrori-isku

7 kommenttia:

 1. Puhumattakaan grooming-tapauksista, joissa nuoret tytöt houkutellaan aluksi ystävällisyydellä lopuksi huumeilla aikuisten miesten käyttöön. Peter McLoughlin on koonnut kirjaan 'Easy meat inside Britain's grooming gang scandal' (2016)muslimimiesten Britannian laajuiset lasten hyväksikäytöt (raiskaukset). Hänen mielestään on kiinnitettävä huomiota siihen ideologiaan, mikä on muslimimiesten tekojen takana. Miehet ovat yhdessä etsineet helposti riistettäviä valkoisia tyttöjä. Lapsilla monesti huono perhetausta, psyykkisiä ongelmia, päihdekäyttoä jne. Viranomaisetkin ovat monesti sulkeneet silmänsä hyväksikäytöltä. Muslimikulttuurissa on lasten hyväksikäyttöä, mistä ei jouduta rikosoikeudelliseen vastuuseen, erityisesti jos hyväksikäytetty on vääräuskoinen. Kun näihin tapauksiin on yritetty mediassa tai poliittisesti puuttua, on aina saatu Gustavas, ettei kaikkia muslimeja saa leimata. Monet tapaukset ovat jääneet selvittämättä, eivätkä kaikki ole tilastoissa.

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo sana Gustavas tuli, kun piti kirjoittaa vastaus?

  VastaaPoista
 3. Vastaus on: Gustavas tuli auto-correctilta. ;)

  VastaaPoista
 4. Jos viranomaistaholla myönnettäisiin, että Koraani on terrorismin oppikirja, se johtaisi tietenkin Koraanin kieltämiseen. Helpompi on tietenkin kieltää edellinen ajatus ja niinhän sitä tehdäänkin oikein ahkerasti.

  VastaaPoista
 5. "...muita kuin Hamilon esille ottamia ja vääräksi osoittamia asia-argumentteja islamin mahdollisen "syyttömyyden" puolesta. Tämän luulisi olevan myös lepsun maahanmuuttopolitiikan kannattajien intresseissä."

  Kun nyt tähänkin asti on pyritty väistämään rationaalista keskustelua aiheesta, miksipä se nyt juuri tämän artikkelin myötä muuttuisi?

  VastaaPoista
 6. Marko Hamilolla on todella hyviä kirjoituksia. Hänellä on myös poikkeuksellinen lahja kirjoittaa asiasta. Hän sivuuttaa epäolennaiset rönsyt. Hän osaa kiteyttää kaiken olennaisen yhteen kirjoitukseen. Ei jaarittele. Kaikki olennainen on rajattu yhteen kirjoitukseen. Todella hyvä kirjoittaja. Harmi, ettei hän päivitä blogiaan kovin ahkeraan. Lukisin hänen kirjoituksiaan mielelläni useammin.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!