torstai 12. kesäkuuta 2014

Irakilaispakolaiset ja naisviha

Islamilaisten suuntausten kyvyttömyys rakentaa yhteistyössä Irakin tulevaisuutta on estänyt Saddamista länsivaltojen voimapolitiikalla vapautetun maan rauhoittumisen. Sen seurauksena sunnilaiset islamistit ovat lisänneet kannatustaan ja vahvistuneet. Niinpä ne ovat ryhtyneet ottamaan valtaansa yhä merkittävämpiä kaupunkeja maan shiiajohtoiselta hallitukselta.

Tämän kaiken seurauksena Irakiin on syntynyt valtava pakolaisaalto. Toistaiseksi nämä ihmiset ovat jääneet kotiensa lähistölle, mutta lienee vain ajan kysymys, milloin he ryhtyvät pyrkimään länsimaihin.

Ennen kuin tämä pakolaisaalto pääsee vauhtiin, haluan muistuttaa kaikille suomalaisille, että meillä on jo aiempaa kokemusta irakilaisista maahanmuuttajista. Erityisesti naisten on hyvä tiedostaa, että irakilaisissa miehissä on syystä tai toisesta kymmeniä kertoja enemmän raiskaajia kuin suomalaisissa.

Toisin sanoen, jos ryhdymme asuttamaan Suomeen Irakin islamilaisten kansanryhmien välisten taisteluiden uhreja, tulemme samalla heikentämään suomalaisten naisten seksuaaliturvallisuutta. Koska asia on ilmaistu tässä kirjoituksessa ja sen pitäisi muutenkin olla kaikkien suomalaisten päättäjien tiedossa, on mahdollista irakilaisten miesten vastaanottopäätöstä siis pidettävä tietoisena tahdonosoituksena suomalaisten naisten turvallisuuden heikentämiseksi. Ellei suorastaan naisvihan osoituksena.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Uskotko islamiin, rakastatko väkivaltaa tai nautitko taloudellisesta ahdingosta?
Onko Suomi naisen kannalta islamin vastakohta?
Maahanmuuttajat raiskaajina

2 kommenttia:

 1. Naisten aseman heikkeneminen ei ole tavoite.Se on vain mukava bonus joka tulee subversion mukana.Mukava siis niille tahoille jotka toimintaa edistävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko että muslimit on sen tajunneet, että naisen paikka on nyrkin ja hellan äärellä, eikä niinkuin länsimaissa, joissa tuntuu olevan kohta päinvastoin ? ;)

   -jpt-

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!