perjantai 15. heinäkuuta 2011

Oikeusministeri on oikeassa

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (rkp) kannattaa raiskaajille vapaaehtoista kemiallista kastraatiota. Kannatan lämpimästi.

Minusta voisi myös harkita toimenpiteen vapaaehtoisuudesta luopumista rikoksen uusijoille. Näin siksi, että seksuaalirikokseen syyllistynyt uusii rikoksensa erittäin suurella todennäköisyydellä. On myös äärimmäisen epätodennäköistä, että suomalaisessa oikeusjärjestelmässä ketään tuomittaisiin kahta kertaa raiskauksesta ilman syytä. Sitä paitsi kemiallinen kastraatio ei ole lopullista, vaan vaatii jatkuvaa ylläpitoa. Tästä juolahti mieleeni, että miten varmistetaan raiskaajan pysyminen rangaistuksessaan? Saammeko Suomeen uuden moderinin ammattikunnan: kastrointipillereiden syöttäjän?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Etninen tilastointi parantaisi maahanmuuttajien sopeutumista
Miksi työnnämme pään pensaaseen?
Väkivaltarikollisten ja muiden ihmisoikeuksista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!