sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Linnanmäki

Linnanmäen tämänpäiväiset tapahtumat luovat karua kuvaa Suomen tulevaisuudesta. Ja se kuva ei ole kaunis. Eivätkä suomalaiset halua sellaista tulevaisuutta.

Minulle on vielä epäselvää oliko Linnanmäellä kyse somalien sisäisestä vai somalien ja jonkun muun etnisen ryhmän välisestä joukkotappelusta, mutta viimestään tämä tapahtuma osoittaa, että Suomessa on tehtävä maahanmuuttopolitiikalle jotain. Siis jotain radikaalia ja mahdollisimman nopeasti. Sellaista, jonka avulla voidaan varmistaa yhteiskuntarauhan säilyminen.

Vaadin Suomen hallitusta ja eduskuntaa ryhtymään näihin toimiiin. Toimien perustaksi vaadin lopultakin tosiasioiden tunnustamista ja tutustumista eri maissa toteutettuun maahanmuuttopolitiikkaan, kotouttamistoimiin ja valittujen linjauksien seurauksiin. Ja valintojen tekemistä näiden tosiasioiden pohjalta ja suomalaisen hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Lopuksi muistutan, että epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta kovimman hinnan maksavat lapsemme sekä ne maahanmuuttajat, jotka pyrkivät integroitumaan meidän yhteiskuntaamme. Siksi Suomen poliitikoilla ei ole oikeutta epäonnistua eikä hurskastella.

10 kommenttia:

 1. Aivan sama mitä vaadit nykyiseltä hallitukselta.
  Vaatimuksesi kun menee oikeastaan väärälle taholle.
  Kysy ei ole Suomen sisäpolitiikasta vaan EU:n. Kaikki tämä rikkaus on suoraa seurausta mm. päätöksestä siirtää 50 miljoonaa ihmistä EU:n alueelle pääosin afrika ja lähi-idän maista.

  http://www.express.co.uk/posts/view/65628/Secret-plot-to-let%20-50million-African-workers-into-EU

  VastaaPoista
 2. Mielestäni afrikkalaisia ja muslimeja ei siirretä Eurooppaan vaan heidät päästetään tulemaan Eurooppaan.

  Suomen kohdalla syynä on myös korkea palkkataso, joka houkuttelee tulemaan pienemmällä palkalla työmarkkinoille. Sama tilanne voi olla muissakin Euroopan maissa.

  VastaaPoista
 3. Ei meillä suomalaisilla ole muuta mahdollisuutta kuin vaatia/toivoa/pyytää päättäjiämme toimimaan. Tämä tietenkin voidaan ulottaa myös EU-tason päättäjiin. Parasta olisikin, että molempiin.

  Jos maahanmuuttoa voidaan rajoittaa joko EU- tai kansallisella taholla, tehtäköön niin, jos se vähentää yhteiskunnallisia ongelmia.

  Jos taas ongelma ei ole maahanmuuton määrä vaan laatu, niin vaikutettakoon heidän laatuunsa.

  Jos taas ongelma ei ole heidän määränsä eikä laatunsa, niin vaikutettakoon sitten heidän kotouttamiseensa. Jos siihen eivät nykyiset pehmeät keinot vaikuta, niin käytettäköön kovempia.

  Tämän päivän HS kirjoitti, että virolaiset maahanmuuttajat sulatuvat, mutta venäläiset pyrkivät säilyttämään omaa kulttuuriaan. Ja seuraavassa kappaleessa, että virolaiset työllistyvät venäläisä paremmin. Jos siis ongelmana on maahanmuuttajien omien kulttuuripiirteiden säilyttämien, tehtäköön tarvittavat toimenpiteet niiden kitkemiseksi.

  Mutta jotain on tehtävä ennen kuin autot palavat tai maahan syntyy no zone alueita. Muuten menetämme enemmän kuin pystymme tällä hetkellä edes ymmärtämään.

  Niin tai näin; sekä Suomen että EU:n päättäjien on otettava tämä asia vakavasti. Eivätkä he ota, ellei kansa vaadi eikä pyydä. Ja viime kädessä tietenkin ratkaise asiaa äänestyskopissa. Siihen on seuraavan kerran mahdollisuus vuoden 2011 eduskuntavaaleissa, joissa tämä asia varmasti nousee pinnalle.

  VastaaPoista
 4. Jospa otetaan lopulta oppia historista.

  Tietääkö professori, että mitä pahaa Juutalaiset ja venäläiset tekivät Euroopassa Saksalaisille, Italialaisille ja Ranskalaisille vuosina 1895...1938, koska melkoinen osa heistä organisoitui jopa sotaan venäläisiä eli silloisia neuvostoliittolaisia vastaan ja jotkut jopa kaasuttivat Juutalaisia miljoonittain ?

  Olen kysynyt samaa useilla keskustelupalstoilla, mutta vastaajat eivät oikein ymmärrä kokonaisuutta. He eivät huomaa, että sitä mitä tapahtui silloin viime vuosisadan alkuvuosina - on tapahtunut uudestaan jo vuodesta 1991.

  VastaaPoista
 5. Enpä osaa arvata mitä tarkoitat.

  Käsittääkseni juutalaiset tai venäläiset eivät juurikaan tehneet pahaa mainitsemillesi eurooppalaisille kansoille. Juutalaiset tosin menestyivät taloudellisesti hyvin, kuten pääsääntöisesti nykyisinkin. Mutta ei kai sitä voi pitää pahantekona?

  Mutta kerro mitä ajattelet?

  VastaaPoista
 6. Jaahans, että pitää professoria opettaa.

  Voisitko miettiä mitä tapahtui noina vuosina ? Maailmahan ei ollut mustavalkoinen. Ihmiset olivat aivan samanlaisia kuin nytkin, ainoastaan tekniikka oli toisenlaista. Nopeudet ainakin hitaampia jne.

  Samaa mitä Juutalaiset tekivät tuolloin tapahtui juuri kuukausi sitten ja viime päivinä - sitä mitä olemme talousuutisista kuulleet.

  VastaaPoista
 7. Ja vielä kysymys professorille.

  MInkä luulisit olevan tavalliselle ihmiselle kaikkein pahin asia minkä toinen ihminen voi esim. kaupankäynnissä tehdä ?

  Juuri sitä tapahtui noihin aikoihin.

  VastaaPoista
 8. Enpä nyt ole tottunut pitämään opettamisena sitä, että pyytää toista arvailemaan omia ajatuksiaan. Mutta jatka opetusta, josko vielä oppisin jotain.

  Vuosina 1895-1938 tapahtui kovin monenlaista. Käytiin ensimmäinen maailmansota, oli suuri nousukausi, pörssiromahdus ja sen jälkeen 1930-luvun alun lama. Oli Venäjän maalis- ja lokakuun vallankumoukset sekä niitä seuranneet sodat. Oli Itävällan ja Turkin keisarikuntien tuho ja itäisen Keski- ja Etelä-Euroopan maiden itsenäistyminen. Oli Puolan valtion uusi perustaminen. Suomi itsenäistyi, kävi sisällissodan ja teki maareformin sekä otti käyttöön kahdeksantuntisen työpäivän. Oli Stalinin vainot. Oli Saksalaisen keisarikunnan loppu, lyhyt demokratian kausi ja sitä seurannut Hitlerin valtaannousu. Ja Italiassa Mussolinin, joka solmi sopimuksen paavin kanssa ja yritti valloittaa Etiopian. Käytiin Espanjan ja Suomen sisällissotaa. Oli Japanin-Venäjän välinen sota. Oli juutalaisten, mustalaisten, armenialaisten ja kulakkien tuhoamisoperaatiot. Keksittiin suhteellisuus- ja kvanttiteoriat. Perinnöllisyystiede kehittyi länsimaissa, mutta Neuvostoliitossa kehitys pysähtyi lysenkolaisuuteen mikä osittain pahensi sikäläisen ruokahuollon tilaa. Keksittiin elokuva ja lentokone. Ja paljon, paljon muuta. Mutta en todellakaan tiedä mihin nyt kysymykselläsi viittaat? Siksi pyysin tarkennusta.

  Kaupankäynnissä pahin asia voisi olla vaikka lapsen tai äidin myyminen rahasta. Pahoja asioita voivat olla myös esimerkiksi petos, kiristäminen, toisen ymmärtämättömyyden hyväksikäyttö, maksamatta jättäminen/maksetun tavaran toimittamatta jättäminen ja kaikenlainen muu huijaaminenja kieroilu. Tavallaan myös varastaminen, jos niin halutaan nähdä.

  Mutta ei, en nyt kuitenkaan ymmärrä miten nämä kaikki liittyvät viime päivien taloustapahtumiin ja juutalaisten tai venäläisten tekemisiin viime vuosisadan alussa. Tai Linnanmäen joukkotappeluun.

  VastaaPoista
 9. Luin juttua mielenkiinnolla, sillä olen täsmälleen samaa mieltä kunnes..

  "Ei meillä suomalaisilla ole muuta mahdollisuutta kuin vaatia/toivoa/pyytää päättäjiämme toimimaan. Tämä tietenkin voidaan ulottaa myös EU-tason päättäjiin. Parasta olisikin, että molempiin."

  Kuvitteleeko arvon professori todellakin, että 'vaatia/toivoa/pyytää' nykyisiltä päättäjiltä johtaisi ikinä mihinkään?

  Ehei, on saatava aikaan MUUTOS! (se on nyt tulossa ja aivan kohta puoluerekisterissä, sitten räjähtää maassa nimeltä Suomi!)
  .

  VastaaPoista
 10. Näinhän se on. Äänestyskopissa tämän maan tulevaisuus ratkaistaan.

  Näin on myöskin Muutos 2011:n osalta. Itse näkisin mieluiten Muutoksen ja PerSut vaaliliitossa keskenään, jolloin nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivien äänet eivät turhaan jakaantuisi kahteen leiriin. Sillä kun on meidän vaalijärjestelmässämme taipumus vähentää äänillä saatavien kansanedustajien määrää.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!