keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Feministipuolue ja inhimillinen turvallisuus

Helsingin Sanomat kertoi, että Espoossa naisia jalkovälistä kourinut parikymppinen mies sai puoli vuotta ehdollista vankeutta. Lisäksi hänen pitää maksaa naisille yhteensä 1900 euron korvaukset.

Oikeuden mukaan "toistuvat teot osoittavat miehessä oikeuden mukaan täydellistä välinpitämättömyyttä toisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta kohtaan. Miehellä ei voinut syntyä käsitystä siitä, että teot olisivat sallittuja."

Tapaus ei ole seksuaalirikosten törkeimmästä päästä. Se on kuitenkin valaiseva maahanmuuttopolitiikkamme kannalta, sillä oikeuden mukaan "miehelle ei voi olla yllätys, jos oleskelulupaprosessissa annetaan merkitys tällaiselle tuomiolle".

Vastaavasti suomalaisille ei pitäisi olla yllätys, että nyt tuomitun kaltainen käyttäytyminen on yleistä tiettyihin etnis-uskonnollisiin ryhmiin kuuluville ihmisille. Siitä on kuitenkin kaikesta median haluttomuudestakin huolimatta tihkunut runsaasti tietoja julkisuuteen.

Vai ovatko suomalaiset jo unohtaneet uutisen, jonka mukaan tietyt maahanmuuttajat syyllistyvät ikä- ja sukupuolijakauman (nuoruus ja miesvaltaisuus), alhaisen tulotason ja suurkaupungeissa asumisen huomioimisen jälkeenkin 13-kertaa useammin raiskauksiin kuin valtaväestö? Tai eivätkö he enää muista Kölnin ja Helsingin uudenvuodenyön tapahtumia?

Nyt oikeudessa arvioitu Espoon tapahtumasarja ei siis ole sattuman tulosta. Sen sijaan se on osa sitä vääjäämätöntä yhteiskunnallista muutosta, joka seuraa täysin suomalaisesta poikkeavan kulttuurin laajamittaisesta rantautumisesta maahamme.

Tässä tilanteessa moni saattaa asettaa toiveensa puoluerekisteriin pyrkivään Feministiseen puolueeseen. Puolueesta kiinnostuneen äänestäjän kannattaakin katsoa tarkasti, mitä kuntavaaleihin mukaan lähdössä oleva uusi tulokas kertoo inhimillisestä turvallisuudesta omalla nettisivullaan. Tai ei tarvitse: kopioin tekstin suoraan tähän.

"Turvaa etsivät ihmiset kuolevat Euroopan rajoille. Miesten naisiin kohdistama väkivalta on maailmanlaajuinen ilmiö, joka on myös yksi Suomen keskeisiä turvallisuusongelmia. Ilmastonmuutos uhkaa erityisesti köyhiä, naisia ja alkuperäiskansoja. Feministinen puolue katsoo, että turvallisen ja paremman elämän etsimisen tulee olla kaikkien oikeus. Haluamme turvallisuuspolitiikkaa, jota eivät määrittele kansalliset rajat ja jonka keskiössä on ihminen."

Äänestä siis feministejä, mikäli haluat maamme rajat auki kaikille halukkaille kaikkine seurauksineen. Totta on, että silloin "keskiöön" joutuu tämän kirjoituksen avanneen espoolaistapauksen tavoin moni naisihminen ja oikeusistuimet saavat juttulistaansa täytettä. Ja ehkäpä mediakin kieli keskellä kirjoitettuja pikku-uutisia.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Tervetuloa Feministit!
Feministis-rasistinen kuolemantuomio
Eva Biaudet tasa-arvon perässä

15 kommenttia:

 1. Tuolla ohjelmallaan feministit -onneksi- haalivat ääniä vihreiltä, vasemmistoliitolta ja demareilta. Ehkäpä kokoomukseltakin niitä Halosen II-kaudelle äänestäneiltä.
  Ei siten ihan paha juttu tämä uusi puolue.
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 2. "Inhimmillinen turvallisuus" on tärkeä asia.

  Omalla tavallaan esim. Norjassa asiasta keskustellaan. Hyvää siellä on se, että keskustelu pyritään saamaan fakta-pohjalle.

  http://rahmispossu.net/2016/12/11/norjan-edistyspuolue-sai-tahtonsa-lapi-tilastokeskukselta-raportti-tulijoiden-rikollisuudesta/

  Myös Tanskassa löytyy tilastoja, joista käy ilmi discorahalla elävät.

  Löytyyköhän Suomesta vastaavaa informaatiota (?), joihin Feministitkin voisivat tutustua sillä pikku riikkinen realismi-maustetta heidän keitoksessaan ei tekisi pahaa.

  Talouspoliittisessa katsauksessa joskus sitten tulevaisuudessa varmaan selviää
  miten kaikki visiot ja ihanteet kustannetaan. Kuka kaiken maksaa?
  Veronmaksajako? Vai kenties rajoilta sisään tunkevat elintasopakolaiset?

  VastaaPoista
 3. Hauskinta tuossa paskasakissa on että jos he jonain päivänä saavat tavoitteensa läpi he ovat burqhassa nyrkin ja hellan välissä 6s vaimoina sekä lähinnä persettään jakavina lasten tekokoneina uudelle pyhälle herrakansallemme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole välttämättä hauskaa: pelkäänpä pahoin, että tuossa porukassa aivan liian moni haluaa juuri sitä. Sieltä Abdullahin nyrkin ja hellan välistä he voivat jatkaa julistustaan siitä miten suomalainen mies on maailman suurin sika, paska ja alkueläin, toisin kuin ihana Abdullah joka osaa pitää naisensa lempeästi kurissa...

   Poista
 4. "Miesten naisiin kohdistama väkivalta on maailmanlaajuinen ilmiö, joka on myös yksi Suomen keskeisiä turvallisuusongelmia." "Suomen keskeisiä turvallisuusongelmia"!? Vakuuttava tämän feministipuolueen ohjelma. Lisää lähi-itäläisiä miehiä, siitä se turvallisuus kohenee! pp

  VastaaPoista
 5. Tuleva puolue on ehdottomasti paras siinä, että järki heittää eniten volttia. Hupia tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antaas kattoa, jos Eläinsuojelupuolue perustetaan, tiedossa voi olla haasteita ykkössijan pitäjälle.

   Poista
  2. Muistuupa mieleen, että useita vuosikymmeniä sitten väitettiin monien amerikkalaisten uskovan, että Helsingin kaduilla kävelee jääkarhuja. Jos otaksuttu eläinsuojelupuolue sitten saisi tahtonsa läpi, niin varmaan sen jälkeen (tavalliset) karhut ja susilaumat saisivat rauhassa kävellä Helsinginkin kaduilla!

   Poista
 6. Onneksi Jussi Halla-aho on palaamassa Euroopan politiikasta takaisin kotimaamme politiikan "taistelukentille". (2017 kunnallis- ja 2019 eduskuntavaalit. Feministit saavat kovan vastuksen H-a:n kirkkaasta järkeilylogiikasta.

  Päivän paras uutinen mediassa, siis tuo H:n paluu..

  Setarkos

  VastaaPoista
 7. No kuka sitä puoluetta nyt oikeasti kannattaisi? Voitteko kuvitella? Voitteko kuvitella, paljonko se ottaisi prosentteja? Veikkaan, että kannatus jää aika paljon samaan kuin vihreiden, korkeintaan, tai alle sen.

  VastaaPoista
 8. Ylipäänsä en ymmärrä feminismin ja maahanmuuton lisäämisen välistä yhteyttä. Kunnon feministi ei halua lisää turvallisuusuhkia kadulle kävelemään.

  VastaaPoista
 9. Feminismi ei ole sitä mitä ennen.
  Kummallista, että juuri femut nykyään haluavat suomeen patriarkaalisinta ja sovinistisinta porukkaa mitä maailmasta vain suinkin voi löytää.

  VastaaPoista
 10. Feministien ja muslimimiesmaahanmuuttajien yhdistelmä on aivan looginen ja koherentti kombinaatio kun asiaa tarkastelee sisä-/ulkoryhmäsuodattimen läpi. Valkoinen suomalainen mies on valkoisen suomalaisen (3. aallon) feministin ulkoryhmää, eikä ulkoryhmän vahingoittamiseksi mitkään keinot ole liioiteltuja. Muslimimiehet taas ovat liian kaukana suomifeministeistä ollakseen ulkoryhmää, he ovat tässä feministien ryhmäjaossa pelkkiä statisteja. Slatestarcodex kirjoittaa ryhmäjaosta hyvin: http://slatestarcodex.com/2014/09/30/i-can-tolerate-anything-except-the-outgroup/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli eksotiikkaa. Tuo selitys on valju. Ennemmin näen tiettyjen naisten viehtyvän islamin alueen kulttuureista ja islamin filosofiasta, mutta eivät pysty erottamaan näitä asioita objektiivisesta todellisuudesta. Islamin filosofia ei ole sama kuin Koraanin jne sanoma

   Poista
 11. Olen joskus vähän hahmotellut sitä mitä yritän sanoa. Tämäkin on valju yritys, mutta ehkä parempi kuin ei mitään http://anupalosaari.blogspot.fi/2016/01/vahattelevat-naiset-ja-monikulttuurinen.html

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!