tiistai 24. marraskuuta 2015

Hätää pakenevat herättivät pääministerin

Pääministeri heräsi kun afgaanipojat herättivät kotikulmilla. Toivottavasti tapaus johtaa myös turvallisuutta parantaviin tekoihin.


Raiskaus on aina väärin, eikä koskaan uhrin vika. Tässä tapauksessa asuntoaan lupaillut pääministeri on kuitenkin osasyyllinen. Ilman tuota lupausta tekijät tuskin olisivat tulleet Suomeen. Siksi Sipilällä on velvollisuus ryhtyä toimiin juuri nyt lopettaakseen sen minkä pani alullekin.

6 kommenttia:

 1. Toivotaan, että nyt kun "rauta on kuumaa", tehdään vähintään yhtä laajat kiristykset maahanmuuttopolitiikkaan kuin muutkin pohjoismaat ovat tekemässä. Hauska (?; ironiaa++) juttu: kun perheenyhdistämisen ehdoksi esitettiin sitä, että yhdistäjän on tuloillaan elätettävä tuo perhe, ensimmäisenä somalijärjestöt parkaisivat. "Tuohan käytännössä lopettaa perheenyhdistämiset kokonaan".
  Niinpä. Onneksi kertoivat tuon avoimesti ja tilaamatta.
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 2. Ei tästä mitään muuta seuraa kuin kehnoja kosmeettisia viritelmiä. sipilä ei kykene olemaan mies edes kymmentä minuuttia.

  VastaaPoista
 3. Se tv-kuvien perusteella näyttää siltä, että iso osa pakolaisista on nuoria raavaita miehiä. Kun minä olin nuori ja raavas, luonto ajoi tikanpojan puuhun ja tyttöjen kanssa piti päästä vehtaamaan. Nyt varmaan noidenkin tekee mieli tyttöjä, mutta tarjontaa ei ehkä ole. Ihan luonnollisten halujen vuoksi olisi ehkä perustettava ilotaloja. Jos puutteessa elävillä sotaa ja pahuutta paossa olevilla nuorilla miehillä ei ole rahaa siihen hommaan, valtio voisi auttaa. Ihan vilpittömästi sanottuna se on rankkaa elää puutteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilolinnut välttelevät usein ainakin afrikkalaisia näiden käytöksen takia
   Voisi siis olla vaikea löytää ilotaloihin lintusia.

   Poista
 4. Jos ei noissa pakolaiskeskuksissa osata kertoa maamme tavoista ja laeista tarpeeksi seikkaperäisesti, niin tässä lopputulos.
  Vai mitä muuta voi odottaa nuorilta miehiltä, jotka tulevat jostain perähikiältä maasta, jossa naisen asema vastaa koiran..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen tuppaa olemaan sellainen olento, ettei pelkkä sormenheristely usein auta. Sanktioiden tulisi olla tuntuvat eli tässä tapauksessa suora lennätys niskaperse-otteella takaisin Lähi-Itään ilman vuosien vehtailua. Kulttuurien lapsellinen sekoittaminen ei ole mitään älykköjen etnofestaritouhua!

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!