lauantai 14. marraskuuta 2015

Miksi unohdit Ranskan muslimit, Elina Ravantti?

Ylen ulkomaantoimituksen päällikkö Elina Ravantti pohdiskeli sitä, miksi juuri Ranska on joutunut muslimien vainon kohteeksi. Lyhyesti sanottuna kyseessä oli hänen mukaansa terroristien kosto siitä, että gallialaiset ovat olleet aktiivisia taistelussaan muslimeja vastaan.

Vaikka Ravantin näkemystä voisikin pitää uhrin syyllistämisenä, siinä lienee tällä kertaa vähän perääkin. ISIS katsoo käyvänsä sotaa koko kristittyä maailmaa ja ehkä vähän muitakin vastaan.

Miksei se siis olisi aktiivinen niitä kohtaan, jotka sen suuruudenhulluudelle panevat eniten hanttiin. Siis vähän kuin raiskaaja tai varas joka ottaa väkisin sen, mitä ei laillisin keinoin saa.

Mutta minäpä heitän Ylen toimituskunnan pohdittavaksi myös toisen hypoteesin Ranskan kohteeksi joutumiselle. Se ei sulje pois Ravantin näkemystä, vaan pikemminkin täydentää sitä.

Minä en nimittäin usko, ettei Ranskan suurella muslimiväestöllä olisi keskeistä merkitystä sen joutumisessa terrorin kohteeksi. Maassa asuu noin viisi miljoonaa muslimia, mikä on Saksan ohella eniten Länsi-Euroopassa.

Hypoteesiani tukevat myös seuraavata tosiasiat. Eiliset iskut tehtiin tavalla, joka asiantuntijan mukaan osoitti hyvää paikallistutkimusta. Maassa on myös, toisen asiantuntijan mukaan, esiintynyt jo pitkään terrorismiin viittaavaa toimintaa.

Lisäksi oli mielenkiintoista huomata, että Ahtisaaren toimiston asiantuntija on ottanut asiaan sellaisen kannan, että iskun tekijöiden pyrkimyksenä oli maahanmuuttajamuslimien aseman heikentäminen Euroopassa, jotta heidän joukostaan olisi helpompi rekrytoida uusia jihadistitaistelijoita.

Mielenkiintoisia näkemyksiä jotka kaikki tukevat hypoteesiani Ranskan valikoitumisesta terroristien kohteeksi suuren muslimiväestönsä takia. Mitäpä näihin vastaisi Elina Ravantti jos lukisi blogiani?

Tulevaisuuden yhteiskuntarauhan kannalta oleellinen kysymys ei kuitenkaan ole Elina Ravantin näkemys tai vastaus tähän kirjoitukseen, vaan se mitä me opimme tästä kaikesta? Ja miten me viemme tuon opin käytäntöön.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä;
Jumala osoitti jälleen suuruutensa arabian kielellä

14 kommenttia:

 1. ...ja kuten aina.Islamilla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa ja jälleen kerran todellisia uhreja ovat muslimit vaikka heillä ei nyt sitten jälleen kerran ollut mitään tekemistä minkään kanssa.Aivan varmaa on myös että taas pitää vähentää ihmisten oikeuksia kovalla kädellä paitsi tietenkin siltä ryhmältä jonka takia niitä oikeuksia pitää vähentää koska se olisi rasismia ja heillähän ei tietenkään ole asian kanssa mitään tekemistä muutenkaan.
  Myös muslimien kotouttamiseen tarvitaan miljardeja lisää koska todellinen syy oli kuten aina ja iankaikkisesti.Rasismissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muslimien kotouttaminen on toivoton tehtävä. Marokkoon ja Algeriaan ja Libyaan muuttamista pitäisi tukea ja organisoida - miljardeilla!

   Poista
 2. Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Tämä kyseinen Elina Ravantti muuten veti joku aika sitten totaaliset pohjanoteeraukset vaatimalla suomalaisilta myönteistä suhtautumista elintasopakolaisiin sillä perusteella, että neuvostoilmavoimat pommittivat pieniä suomalaisia lapsia Elisenvaarassa kesällä 1944:

  http://yle.fi/uutiset/nakokulma_otimme_hatkat/7206312

  VastaaPoista
 3. Tässä mielenkiintoinen linkki:

  http://www.gatestoneinstitute.org/6865/sweden-anarchy

  T. Antero

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvästä blogista
  Tunnistan tuskallisen syvällisesti tämän ymmärtäjien tarpeen siirtää hyväksyntänsä takalaitaa melkein loputtomasti. Töitteni myötä olen hämmästellyt taajaan, mistä kummasta ammatti-ihmiset lypsävät jatkuvaa ymmärrystään milloin nistejä, milloin poliisin ampumia rosvoja kohtaan. Jonkunlainen kokemus karismasta kenties? Ohut peruste..

  Mikään ei kuitenkaan riitä, tulemme tässäkin sen näkemään.
  Entä jos Eurooppa ja sotamahdit jättäisivätkin Lähi-Idän ruutitynnyrin kastumaan omia aikojaan, vetäisivät sotavoimansa pois ja suljettaisiin rajat ehdottoman lopullisesti kaikilta tarpeettomilta kulkijoilta. Loppuisiko kostonkierre vuosien saatossa? Annettaisiin konfliktien kuivua kokoon ilman länsimaista osallisuutta.

  Dr Outhouse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä muslimien sulkeminen kypsymään omissa liemissään kuullostaa hyvältä ajatukselta. Mitä ikävä kyllä ei tulla toteuttamaan, koska nämä samaiset terroristit sattuvat asumaan maailman suurimpien öljyvarojen päällä. Sen takia näitä rikollisia ei haluta sulkea sinne minne he kuuluvat, vankilaan.

   Poista
 5. Dr Outhouse, hyvä ehdotus, kannatan.
  Tosiaan rajat kiinni ettei kukaan pääse pois eikä takaisin. Loppuu se kahinointi, kun ovat tappaneet toisensa ja loput kuolleet nälkään. Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista.

  Minusta on outoa se julkinen näköalattomuus, joka vallitsee meillä (ja vielä enemmän Ruotsissa, katsokaa Anteron antama linkki), Ihan kuin kukaan ei ymmärtäisi että muslimien määrän jatkuva kasvu maassamme johtaa samaan kuin muuallakin - siis esimerkiksi Ranskassa.

  Muslimien määrän kasvamisen ehkäisemiselle Suomessa on kolme mahdollisuutta. Estää heidän maahanmuuttonsa, lisätä heidän maastamuuttoaan tai saada heidät luopumaan ongelmia niin herkästi aiheuttavasta uskonnostaan.

  VastaaPoista
 7. Suuri muslimiväestö myös auttaa islamistiterroristien toimintaa siten, että se yksinkertaisesti helpottaa monia terroristijärjestön organisointiin, iskujen valmisteluun ja niiden organisointiin liittyviä asioita. Ensinnäkin mitä isompi muslimiväestö, sitä isompi on myös ei-maallistuneiden ja länsimaihin pettyneiden muslimien määrä, ja sitä isompi siis myös islamistien rekrytointipohja. Toiseksi, mitä isompi muslimien määrä on ja mitä enemmän he asuvat muusta väestöstä erillään, sitä helpompi radikalisoituneiden muslimien on elää ilman varsinaista kontaktipintaa ympäröivään yhteiskuntaan. Kolmanneksi, mitä isompi tuonkaltaisten muslimien määrä, sitä vaikeampi viranomaisten on seurata kattavasti erilaisten islamistiryhmien ja -yksilöiden toimintaa. Neljänneksi, mitä isompi on radikalisoituneiden muslimien määrä, sitä enemmän löytyy kaikkiaan kontakteja lähtömaiden radikaalijärjestöihin; tämä helpottaa sekä iskujen valmistelua (materiaalit, koulutus jne.) että iskujen suunnittelua ja koordinointia ulkomailta käsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä yhteenveto ike60 siitä miten tämä liittyy tähän "pakolaisuuteen", josta 70% on siirtolaisuutta sosiaaliturvan varaan. Olen useassa yhteydessä yrittänyt kertoa ja viitata siihen että toisin kuin suvakit haluavat antaa ymmärtää, Euroopassa asuvien muslimien asenteet eivät ole sellaisia kuin he haluaisivat ajatella. Päinvastoin. Pitkäänkin täällä asuneet ja useamman sukupolven muslimit Euroopassa kannattavat mielipidekyselyjen kertomana laajalti shariaa, eivät kerro ulkopuolisille vaikka tietäisivät terrorisiskujen suunnittelusta, pitävät terrori-iskuja hyväksyttävinä jne. Ja Euroopan ulkopuolella muslimien keskuudessa nämä ajatukset ovat täysin valtavirtaa. Ja mistäs meille nämä uudet tulijat tulevat? no sieltä Euroopan ulkopuoleltahan ne, eli muslimiväestön keskuudessa nämä ajatuksen sen kuin valtavirtaistuvat mitä enemmän ja lyhyemmässä ajassa heitä tulee.

   Tämän terrori-iskun yhteydessä on mediassa ja somessa keksitty slogan että tällä terroi-iskulla ei ole mitään tekemistä pakolaisten kanssa, koska nimenomaan näitä terroristejahan pakolaiset pakenevat. Tällaiset väitteet kumpuavat käsittääkseni joko silkasta valehtelusta, jos sanoja yhtään tuntee Lähi-Idän nykytilannetta, tai sitten äärimmäisestä tyhmyydestä ja sentimentaalisuudesta. Juttuhan on niin että siellä tappelevat monet monituiset uskonnolliset ja etniset sekä etnisuskonnolliset fraktiot. Yhdet alueet ovat jonkun ryhmän pääasiallisessa hallussa, toiset taas toisen. Kaikkialla on näitä eri uskonnollisia ja etnisiä ryhmiä ja jos nyt sitten sattuu asumaan alueella joka joutuu väärän fraktion haltuun, tulee tarve poistua sieltä aika liukkaasti. Toisaalta voi mennä sukulaisten luo toiselle alueelle joka on oman fraktion hallussa tai sitten mennä pakolaisleirille tai jos olet varakas, pyrkiä Eurooppaan. Porukka ei todallakaan pakene ISIS:iä vaan sitä että väärä porukka hallitsee omaa kotiseutua. Se siitä multikultista.... Sunnit pakenevat shiiojen hallussa olevalta alueelta, shiiat sunnien, kristityt kaikkien, alaviitit shiojen ja sunnien, shiiat ja alaviitit ISIS:n jne.

   Poista
  2. Ja tuohon edelliseen siis vielä tarkennuksena että kun ja koska nämä ihmiset pakenevat niiden muiden fraktioiden kuin omansa aiheuttamaa uhkaa, niin ei voida mitenkään sanoa että nämä pakenijat olisivat yhtään sen vähemmän uskonnollisesti änkyröitä kuin ne jotka tuolla sotivat. He vain ovat eri lahkon änkyröitä. Toki sieltä tulee rauhanomaisiakin ihmisiä, mutta mikään ei takaa etteivät he tappaisi oman lahkonsa puolesta niitä joita nyt joutuivat pakenemaan, jos tilanne olisi heille otollinen. Niin se on mennyt siellä aikojen alusta. Vain voimakkaat hallitsijat eli nykykielessä diktaattorit ovat saaneet heidät pysymään poissa toistensa kurkusta.

   Poista
 8. Melkomoinen rimanalitus ja meidänhän se on syy. Stubbia mukaillen, v’ttu mitä paskaa: http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195006232910/artikkeli/kommentti+isis+baader-meinhof+ja+suomen+rasistiset+maanpetturit.html

  heppa

  VastaaPoista
 9. Jos vielä tilaisin Aamulehteä niin tuohon pläjäykseen se olisi kyllä loppunut.

  VastaaPoista
 10. Mielenkiintoinen havainto on, että ilmeisesti nämä terroristit ovat nykypäivän ranskalaisia miehiä. Koska Ranska trendikkäästi julisti sodan terrorismia vastaan niin eikö looginen tulkinta ole että Ranska on nyt sodassa omia kansalaisiaan vastaan, eli sisällissodassa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!