sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Sveitsiläinen ei tiedä miksi turvapaikanhakijoita tulvii Tornioon

Kun kerran kirjoittamisen makuun pääsin, niin saatanpa maailmalle toisenkin ajatuksen äskeisen jatkoksi.

Huomasin nimittäin Yleisradion julkaisseen uutisen, jonka mukaan sveitsiläinen toimittaja ei voi ymmärtää, miksi Tornioon tulvii turvapaikanhakijoita. Tosin hän osaa kertoa, ettei niitä ole juurikaan Sveitsissä, koska maassa on tiukka maahanmuuttopolitiikka.

Sama koskee tietenkin käänteisesti Suomea. Ehkäpä jonkun pitäisi kertoa sveitsiläistoimittajalle muutamia faktoja suomalaiseen sosiaaliturvaan ja turvapaikkajärjestelmään liittyvistä rahavirroista. Sen jälkeen hänkin voisi ymmärtää syyt suomalaiseen turvapaikkasirkukseen ja kertoa asiasta myös maanmiehilleen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä::
Terroristien kuva paljastaa seuraavan sukupolven terroristien isät ja äidit
HS ja MTV3 uskovat maton alle lakaisemiseen

1 kommentti:

  1. hee, ei spr:lle kelvannut, kun tarjosin niille vanhaa navettaa hätämajoitustarpeeseen, lämmin se rakennus oli ja viellä vesi tuli, kumma juttu kun etsivät niin kuumeisesti tiloja :D

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!