maanantai 9. helmikuuta 2015

Hallitus haluaa naisten juoksevan pakoon miehen nähdessään

Helsingin Sanomat kertoi tänään, että yökerho Namun edustalla on hakattu yksi nuori mies sairaalahoitoon. Sen sijaan se ei kertonut miksi ja miten väkivallanteko oli tapahtunut, vaan syyllisti tekopaikan vieressä ollutta yökerhoa tapahtuneesta.

Yhteiskunnallisesti olisi luonnollisesti ollut tärkeämpää uutisoida siitä, minkä HS jätti mainitsematta. Kyseessähän oli tilanne, jossa maahanmuuttajamiehet olivat häirinneet naisia, johon pohjanmaalainen nuori mies oli kotimaakuntansa oikeudenmukaisuuden perinnettä noudattaen yrittänyt puuttua ja tullut pahoinpidellyksi sairaalakuntoon.

Kyselin jokin aika sitten useampaan maahanmuuttajien väkivaltatapaukseen viitaten lehdistön vastuuta näihin tapauksiin, koska tuntomerkkien salaaminen estää ihmisiä ymmärtämästä uussuomalaisten potentiaalista vaarallisuutta. Mikään ei tietenkään muuttunut, kuten edelle täydentämäni uutinen osoittaa.

Tästä voidaan päätellä, että Helsingin Sanomien poliittisena agendana on maahanmuuttajataustaisen rikollisuuden pimittäminen lukijoiltaan ja sitä kautta pyrkimys aiheuttaa heille tarpeetonta kärsimystä. Valitettavasti sama näyttäisi koskevan myös verovaroin toimivaa Yleisradiota, joka ei tietääkseni ole edes uutisoinut koko tapausta. Sen sijaan se teki jutun ulkomaalaissyntyisen miehen tappamasta 17-vuotiaasta porilaistytöstä kertomatta rikollisen taustasta halaistua sanaa.

Helsingin Sanomien osalta olen lehden valitseman uutisointilinjan niljakkuudesta huolimatta valmis suomaan sille oikeuden omaan agendaansa. Näin siksi, että kyseessä on yksityinen yritys enkä kannata sellaisten holhoamista. Toki toivon samalla, että mahdollisimman monet maksavat asiakkaat tekisivät valheellisesta uutisoinnista omat johtopäätöksensä ja jättäisivät lehden ostamatta.

Sen sijaan Yleisradio toimii veronmaksajien rahoilla, joten sen tulisi keskittyä oikean tiedon jakamiseen. Niinpä vaadin seuraavaa eduskuntaa puuttumaan asiaan ja korjaamaan yhtiön toimintaa ohjaavaa lakia siten, että teksti "tukea suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta" poistetaan verovaroin tapahtumalle toiminnalle sopimattoman poliittisen luonteensa takia koko laista.

Lopuksi haluan tuoda esille sen, että Suomen hallitus on tänään päättänyt ottaa jälleen 300 ylimääräistä kiintiöpakolaista maahamme. Siis yhteensä 1050 korkeaan osaamiseen perustuvaan yhteiskuntaan huonot valmiudet omaavaa ihmistä, joiden sopeutumisessa maahamme on lievästi sanoen melkoiset haasteet. Ja sen seurauksena riskit.

Ottaen huomimoon humanitaarisen maahanmuuton korkeat kustannukset sekä sen kautta Suomeen tulleiden ihmisten aiheuttamien väkivallantekojen suuren määrän (sekä seksuaali- että pahoinpitelyrikoksista järkyttävän suuri osa on afrikkalaisten tekemiä) pidän päätöstä täysin vastuuttomana ja ilmaisen syvän halveksuntani kaikille hallituspuolueille eli Kokoomukselle, SDP:lle, RKP:lle ja Kristillisdemokraateille. Vain täysi idiootti voi edes harkita äänestävänsä niitä tämän päätöksen jälkeen.

Kuitenkin tiedostan, etteivät humanitaarisessa maahanmuutossa pahinta ole sen kautta sattuvat yksittäiset väkivallanteot tai korkeat kustannukset. Ei edes maahamme leviävä terrorismi vaan koko yhteiskunnan muuttuminen turvallisesta Suomesta sellaiseksi, jota kuvaa parhaiten uutinen monikulttuuristumisessaan meitä paljon pidemmällä olevassa Ruotsissa.

Uutisen mukaan naapurimaan naiset lähtevät nykyisin juoksemaan pakoon heti nähdessään miehen paikassa, jossa ei ole muita ihmisiä. Toisin sanoen monikulttuurinen naisiin kohdistuva väkivalta on Ruotsissa saavuttanut asteen, jossa näiden turvallisuudentunne on kokonaan kadonnut. Median vaikeneminen maahanmuuttajien osuudesta lisääntyneisiin väkivallantekoihin ei ilmeisesti auta enää siinä vaiheessa, kun jokaisella alkaa olla omia tai lähipiirin kokemuksia yksinäisiin naisiin kohdistuneista sattumuksista.

Tämä on surullista, sillä vielä minun lapsuudessani Ruotsia pidettiin maailman parhaana ja turvallisimpana paikkana asua. Sellaisena se kelpasi esikuvaksi myös köyhemmälle kotimaalleni sen kurottaessa kohti hyvinvointia

Nyt Ruotsi on kuitenkin muuttunut ilmeisen peruuttamattomasti väkivaltaisten maahanmuuttajaghettojen, hurjien raiskaustilastojen, kehnon koulumenestyksen ja poliittisen väkivallan tyyssijaksi. Siis monien uusruotsalaisten kotimaita muistuttavaksi paikaksi.

Koska minä en halua Suomesta samanlaista, vaadin pakolaiskiintiön ja toissijaisin humanitaarisin syin myönnettyjen oleskelulupien määrän laskemista nollaan sekä turvapaikkojen rajoittamisen vain sellaisille ihmisille, jotka pystyvät osoittamaan toimineensa kotimaassaan demokraattisin ja väkivallattomin keinoin hirmuhallitsijaa vastaan. Ja lisäksi osoittamaan tämän uhkaavan henkeään. Siis reilusti alle kymmeneen vuodessa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kannatatko vakaviin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottamista?
Auttaako media etnisiä rikollisia tappamaan ja raiskaamaan?
Tarvitseeko Suomi työvoimapulan paikkaajia

8 kommenttia:

 1. Metka uutinen on sekin, kuinka niistä syksyisistä mamujengien väkivaltaorgioista piti lukea tuomiot tänään. Asia kuitenkin lykättiin tehtäväksi pari päivää vaalien jälkeen. Vaikuttaa siltä, ettei julkista keskustelua mahdollisten tuomioiden pituudesta tai lyhyydestä haluta käydä ennen vaaleja. Miksiköhän?
  Minun suosikkini median rimanalituksista on se brittitapaus missä pakistanilaismuslimit olivat pitäneet raiskausterroria vuosikymmenet ja virkavalta ei rasismisyytösten pelossa uskaltanut puuttua asiaan. Suomimedia puhui aasialaistaustaisista tekijöistä. Siitä vain tsup tsup: Syy tapahtumista viattomien niskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kirjoituksissa on iso ongelma. Maahanmuuttoon liittyvistä ongelmista on aivan järkyttävän suuri tarjonta.

   Mainitsemasi huomioiden julistaminen on törkeää äänestäjien pimennossa pitämistä. Näin ottaen erityisesti huomioon, että politikointiin syyllistyi oikeuslaitos, jonka voisi olettaa erityisesti välttävän epäeettisiä ratkaisuja.

   Poista
  2. Siis tuomioiden eikä huomioiden. Kiitos Lumian arvausten.

   Poista
 2. Paukkuja Professorille.

  https://drive.google.com/file/d/1dSm8fhLv79LAuiO1tB-gWDmUgOHn-y6lC_94vs5I31ekWEyF0tcBJehA-EkXtEsFL9B6V3ToOjN_ZD52/view

  Ilkka Mononen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen dokumentti (vaikka tähän blogikirjoitukseen liittymätön), mutta mistä se on peräisin? Jonkinlainen keskustelumuistio?

   Toimiva linkki EU:n ilmastopolitiikasta kiinnostuneille

   Poista
 3. Kun ottaa huomioon, että iltapäivälehdet julistivat tänäänkin suurin kirjaimin, kuinka Venäjällä oli vääristelty Niinistön sanoja, ja kuinka Suomen lehdistö jatkuvasti näissä maahanmuuttoasioissa pimittää ja johtaa harhaan, niin ei lehdistön moraali korkealta vaikuta. Toimittajanaiset kuvittelevat ilmeisesti olevansa turvassa vahvan monikulttuurisuususkonsa tuella.

  VastaaPoista
 4. Näimpä on. Suomessa on yhden käden kahdella sormella laskettavaa puoluetta jota suomen tulevaisuudesta välittävä voisi äänestää.

  Tilanne on aika raivostuttava, monikulttuurin ja maahanmuuton vaikutuksia vääristellään median, viranomaisten sekä poliitikoiden taholta.

  Menee luottamus koko kansalaisyhteiskuntaan.

  VastaaPoista
 5. Nikolaas de Jong kirjoittaa Brysselin lehdessä, miten vasemmisto keksi tuoda itselleen uusia äänestäjiä, kun entiset kaikkosivat, koska vaurastuivat ja keskiluokkaistuivat: Marxism
  Hesarin pilapiirtäjä Kari oivalsi tämän jo vuosia sitten. Karl Marx pohdiskelee, miten kommunismi luo kurjuutta ja kurjuus taas kommunisteja: "Heureka! Olen keksinyt ikiliikkujan!"

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!