maanantai 7. lokakuuta 2024

Terroriteon ensimmäisen vuoden saldo

Tänään on tullut kuluneeksi vuosi palestiinalaisen Hamasin toteuttamasta terroriteosta, jonka yhteydessä tapettiin, raiskattiin ja kidutettiin joukoittaan juutalaisia sekä otettiin panttivankeja. Palestiinalaisten hyökkäyksessä kuoli 1 139 ihmistä, minkä lisäksi terroristit ottivat noin 250 panttivankia.

Terroriteon seurauksena syttyi edelleen jatkuva sota, jolla Israel on pyrkinyt tuhoamaan Hamasin. Tämän seurauksena koko Gazan alue on joutunut ennennäkemättömän tuhon kohteeksi. Lisäksi sota on laajentunut Libanoniin ja saattaa vielä muuttua Israelin ja Iranin väliseksi sodaksi.

Vuosi Hamasin iskusta voidaankin todeta, että kyseinen terroristijärjestö on tähän menneessä onnistunut teollaan muun muassa vaikeuttamaan täysin kohtuuttomasti miljoonien muslimien elämää, aiheuttamaan epäsuorasti kymmenien tuhansien palestiinalaisten sekä monien muiden ihmisten kuoleman, lähes 100 000 palestiinalaisen vammautumisen sekä - positiivisina asioina - paljastamaan YK:n alaisen UNRWA:n puitteissa tapahtuvan terrorismin sekä tapattamaan omia ja muita islamistisia johtajia.

Nähtäväksi jää, mitä nyt alkava terrori-iskun jälkeinen toinen vuosi tuo tullessaan. Toiveissa on tietenkin rauha ja peloissa sodan laajeneminen koko Lähi-itää koskevaksi suursodaksi, johon osallistuvat myös alueen ulkopuoliset tahot. Valitettavasti jälkimmäinen vaihtoehto näyttää varsin todennäköiseltä juuri nyt.

Lopuksi totean, että myös Suomesta löytyy - sosiaalisen median mukaan - hyödyllisiä idiootteja, jotka näkevät tarpeelliseksi osoittaa mieltään edellä kuvaamieni kauheuksien puolesta. Ja he tekevät sen juuri tänään - ikään kuin osoittaakseen, ettei heidän mielenterveysongelmillaan ole mitään rajaa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Syyllistyykö Israel kansanmurhaan?
 

25 kommenttia:

  1. Kuolemankultin jäsenten tappaminen ei itketä. "Uskonto", joka tuottaa terroristeja ja saarnaa "vääräuskoisten" kuolemaa, pitäisi lakaista itsepuolustuksen nimissä maan pinnalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja joku ihan tosissaan kehtaa puhua "Rauhanuskonnosta" vaikka se on mitä suurimmassa määrin kopioita ja keksitty tarina koko islam "uskonto".

      Mikä on islamin todellinen alkuperä?

      https://ibnmatti.blogspot.com/2017/10/fjordman-mika-on-islamin-todellinen.html

      Alkuperäinen kirjoitus: http://gatesofvienna.net/2017/09/what-were-the-true-origins-of-islam/
      ----------------------------------------

      Mikä on Koraanin asiayhteys?

      https://vapaa-ajattelijat.fi/blog/mika-on-koraanin-asiayhteys/

      Mikä sitten on Koraanin jakeiden, tai koko kirjan oikea asiayhteys? Emeritusprofessori Timo Saloviita ottaa kantaa.

      Poista
    2. Ano, Husua husutti viikonloppuna oikeen ankarasti ja julkaisi pitkän vuodatuksen rauhanuskonnosta ja rauhanprofeetta Muhammadista (rauha hänelle, kuten Husu sönkkäsi joka väliin). Vuodatuksen voi lukea tuolta. Luonnollisesti eräät palstan ääriviherevasemmistolaiset symppaa ja on ihastuksissaan vuodatuksesta.

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/abdirahimhussein/profeetta-muhammad-rauha-hanelle-opetuksia-rauhasta-ja-oikeudenmukaisuudesta/

      Poista
    3. Islam on rayhan uskonto. Samoin olivat ovat neuvostoliiton/venäjän aseet, mukaanluettuna ydiaseet, rauhanaseita. Joka muuta väittää on pölhöpopulisti ja ikuinen natsifasistirasisti.
      Huru-ukko

      Poista
  2. Tuota palestiinaa ei ole oikesti edes olemassa jos historiaa tietäsi väittäjät edes sen vertaa.

    VastaaPoista
  3. Trendien mukainen oikeamielisyysasenne kertoo vain sen, mitä inhimillinen typeryys voi kertoa.
    Kun asia on politisoitu, on lopputulema vain aatteellinen, ei todellinen.
    Homo sapiens, viisas ihminen.

    VastaaPoista
  4. Eikö niillä arabimuslimeilla ole tarpeeksi tilaa siellä Lähi-Idässä? Miksi siellä ei sovi olemaan yksi pieni nykyaikainen demokraattinen valtiokin? Johtuu muslimiuskonnon suvaitsemattomuudesta ja rasismista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yrittäkää nyt tajuta mistä on kysymys:

      "Islaminuskossa vakiintunut ja klassinen tulkinta on, että Koraani velvoittaa muslimeita pyhään sotaan eli jihadiin. Sen aiheeksi riittää pelkkä vääräuskoisten olemassaolo, sillä sodan tavoitteena on levittää islamin valta koko maailmaan."

      Oleellista on, miten estämme tämän tapahtuman?

      Poista
    2. Sitä sopii kysyä. Upporikkaita arabivaltioita ympärillä,pystyisivät järjestämään ylelliset olot näille "palestiinalaisraukoille".
      Kysymys onkin siitä että näiden avulla halutaan pitää yllä vihaa juutalaisia kohtaan, koska mielessä on vain Israelin tuhoaminen.

      Poista
    3. Kupletin juoni lienee se, että kun kaikki maailman kansat on alistettu islamin alle, silloin vallitsee rauha maan päällä.

      Poista
    4. Isis jo demonstroi, miten se tapahtuu. Vääräuskoiset mestataan, homot heitetään katolta, varkailta amputoidaan käsi, aviorikoksen tehneet naiset kivitetään, eli sharia- laki voimaan. Eikös se Sasi jo ehdotellut sitä Suomen muslimeillekin.
      Taleban myös näyttää, miten maailmasta tehdään paratiisi, naiset ovat erityisesti vainon ja sorron alla.
      On se monikulttuuri vaan ihanaa

      Poista
  5. Onko Itäkeskus enään suomalaisten hallussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei. Ja virus leviää muillekkin paikoille.

      Poista
    2. Samoin kotipaikkani Malmi, kauppakeskus on neekeröity.

      Poista
    3. Teoriassa se kuuluu suomeen ja siellä on toiminnassa suomalainen hallinto ja käytössä suomalaiset lait, mutta käytännössä ei. Itäkeskuksessa ei ole esim. islamilaista palokuntaa eikä omaa KELA:aa, joten ne tarvitsevat vielä toistaiseksi suomen valtion palveluksia.

      Poista
    4. Oikeinko uskot siihen, että siellä on suomalaiset lait käytössä?

      Poista
    5. Huomaa teoriassa, ei käytännössä.

      Poista
  6. Ja keskellä Helsinkiä juhlitaan illan suussa Hamasin murhahyökkäyksen vuosipäivää. Kuvottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oksetaa vielä enemmön kun viranomaiset antoi tuolle luvan. Virkavaltaa kuulemma pitäsi kunnioittaa, en ainakaan minä enää tuon jälkeen sitä tee.

      Poista
    2. Suomen itsenäisyyspäivänä (?) vihervasemmisto haluaa häiritä isänmaallisten soihtukulkuetta, mutta kaipa se vielä kielletään. Omituiseksi on mennyt maailma, kun hyviksiä ovatkin tänä päivänä terroristit ja murhajaat. Kai siellä mielenosituksessa palestiinalaoslippujen lisäksi liehuvat punaliput ja israelilaisia ajetaan taas mereen. Se ei ole rasismia tietenkään. Sen sijaan mesimäyrkravatti ministerin kaulassa on sitä. O tempora, o mores!

      Poista
    3. Mikä itsenäisyyspäivä? Sehän on menneen talven lumia, istukoot joka haluaa vaikka Mannerheimintiellä jos huvittaa.

      Poista
    4. Itsenäisyys Suomelta riistettiin sillä hetkellä kun rikoksella tämä maa liitettiin eu:hun.

      Poista
    5. Hamasin murhahyökkäys olikin sitä parempaa väkivaltaa, jonka juhliminen on muslimien ja läntisten wokettajakahelien mielestä ihan asiaan kuuluvaa.

      Poista
  7. Israelin armeija antoi hieman lukuja terrori-iskun vuosipäivänä. Libanonissa 800 terroristia eliminoitu, joista 90 komentajia. On muutkin luvut isoja.

    Nuo Israeliin ammuttujen rakettien ja ohjusten määrä on aika käsittämätön ottaen huomioon, että kansa elää suht tavallista elämää.

    https://www.jewishpress.com/special-features/israel-at-war-iron-swords/on-october-7-the-idf-releases-the-iron-swords-numbers/2024/10/07/

    VastaaPoista
  8. Lähi-idän kansat ja niin sanottu "islamin maailma" voisivat eurooppalais-länsimaalaisille ihmisille toimia oivana oppikirjana peri-inhimillisestä uhriajattelusta joka tuo mukanaan kuolemankultin.

    Uhriajattelun psykologia ja sosiologia olisi opetettava kaikille vaaleissa valituille kansanedustajille ihan jo ennen kuin heitä eduskunnan vahtimestareiden toimesta ohjataan käytännössä löytämään salista istumapaikkansa.

    Oman aikamme kulttuurinen narsismi, sokea individualismi ja sokea empatia ovat vammauttaneet meistä jokaikistä niin syvältä, että meidän todellakin pitäisi säädellä terroritaipumuksiamme ja tavalla tai toisella pakottaa ainakin kansan edustajat oppimaan ihmisyyden perusasiat.

    Meillä ei olisi varaa ISIS-hallituksiin eikä sinisilmäisyyteen "maahanmuuton" ja monikulttuuristumisen mukana väistämättömästi tulevaa yhteiskunnan sosiaalista häiriötä ja hajoamista kohtaan. Nythän me lankeamme sokean empatian loveen jokaisen kehittymättömän kulttuurin kurjalaisen ryysyjä katsellessamme.

    Eurooppalaisen uuden ajan ajattelu on kuin nuppineulan kärki ihmiskunnan historiassa. Ja me vain osaamme enää sahata poikki sitä oksaa jolla istumme.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!