sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Verovarojen polttamisesta ja rikollisuuden tukemisesta?

Juuri kun olemme toipuneet siitä, että Suomen sisäministeriä ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta on vedetty kuin pässiä narusta väärennetyillä irakilaispapereilla, palautti Helsingin Sanomat mieleemme toisen humanitaariseen maahanmuuttoon liittyvän tapauksen. Lehden mukaan STT:llä on tieto, jonka mukaan yksi vuodenvaihteessa 2018–2019 väärien matkustusasiakirjojen järjestämisestä turvapaikanhakijoille kiinni otetuista ja vangituista kolmesta henkilöstä on Suomen Turkin-lähetystössä työskennellyt autonkuljettaja.

Hänen toimintansa on tutkinnanjohtajan mukaan tukenut sitä järjestäytynyttä rikollisuutta, joka tekee omaisuuksia kuljettamalla kehitysmaalaisia EU:n alueelle. Siinä hänen apunaan on ollut kaksi viisumivirkailijaa.

Kaiken kaikkiaan tämäkin tapaus osoittaa kuinka valtavan mätäpaiseen kansainvälisen sopimus spontaanista turvapaikanhakemisoikeudesta on rakentanut. Siinä toimivia ja rahaa tekeviä tahoja ovat ainakin edellä mainitsemani kaltaiset epärehelliset viranomaiset, maahanmuuttoa organisoivat ammattirikolliset, Välimerellä partioivat meritaksiliikennettä harjoittavat kansalaisjärjestöt, turvapaikkaprosessissa tulijoita avustavat pakolaisneuvojat, tulijoille asumistiloja vuokraavat kiinteistönomistajat, erilaiset kielenkääntäjät ja kulttuuritulkit ja niin edelleen.

Kysymys kuuluu, että missä vaiheessa tähän osin lailliseen ja osin rikolliseen toimintaan halutaan kiinnittää kokonaisuutena huomiota. Ja erityisesti - kun tämä kokonaisuus joskus tulevaisuudessa ymmärretään yleisesti - tajuammeko me lopultakin muuttaa kansainvälisiä turvapaikanhakuun liittyviä sopimuksia siten, etteivät ne tue nykyisen kaltaista verovarojen polttamista eivätkä etenkään sen pariin syntynyttä monimuotoista kansainvälistä rikollisuutta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Viisi kysymystä irakilaismiehen ylösnousemuksesta Ohisalon tulevaisuuteen
Veikö irakilainen Suomen hallitusta ja EIT:tä kuin pässiä narussa?
Pakolaispolitiikassa on siirryttävä suojelemaan eurooppalaista elämäntapaa

4 kommenttia:

  1. Vihervasemmiston "parhaimmisto" päivystävine kpmmunistipropagandistineen pyrkivät kääntämään kansalaisten huomion mielestään tärkeämpiin asioihin. Liitteenä tökerön tylsimyksen taidonnäyte: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkokangasoja/kun-trump-puhuu-valtamedia-valehtelee/#comment-3165650

    VastaaPoista
  2. Turavapaikka-ajattelu on valtava moraaliharha, jonka historialinen tausta palautuu toisen maailmansodan jälkeiseen järkytykseen natsi-Saksassa harjoitetun joukkotuhonnan paljastuessa. Olen juuri kirjoittanut tätä taustaa edes alustavasti kartoittavan blogitekstin.

    "Ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" saivat "opillisen" muotonsa esimerkiksi YK:n ihmisoikeusjulistuksessa, jota kuitenkaan islamilaiset maat eivät ole sellaisenaan tunnustaneet, vaan ovat omaan versioonsa liittäneet uskontoaan priorisoivan periaatteen. Eli toisin sanoen koko sopimus on tosiasiassa tehty sisällöllisesti tyhjäksi.

    Länsimaisessa ajattelussa kaikki mikä on "opillisesti" ilmaistua on erityisesti postmodernissa maailmassa aivan erityisellä tavalla "totuudellista", ja niinpä kaikesta yleisestä moraalirelativismista huolimatta juuri "yleisiksi" ylevöitettyjä ihmisoikeuksia kunnioitetaan sitäkin pyhitetymmin. Tämä tunnustuksellinen totuudellisuus on huono juttu sikäli, että käytännössä se merkitsee sitä että "ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" toimivat uskonnon kaltaisena hartaana verhona joka auttaa ummistamaan silmät todellisuudessa tapahtuvalta raadolliselta rikollisuudelta.

    Moraalisilla punkteilla on niin hyvä nuijia esimerkiksi poliittisia vastustajia, kuten pääministeri Marin teki ISIS-lapsia koskeneessa eduskuntakeskustelussa. Vihreiden puheenjohtajan Ohisalon ääni ei ole ainoa joka värisee sokean liikutuksen rajatilassa, kun hän paatostelee "turvapaikanhakijoista". Jo se, että kansainvaellusta kutsuttaisiin kansainvaellukseksi, ja kansainvaeltajia vain kansainvaeltajiksi, auttaisi tervehdyttämään lapsellisiksi taantuneita moraaliasenteita ja keskustelua.

    VastaaPoista
  3. Ojentakaamme porvareille(kiinteistönomistajat) köysi johon he itsensä hirttävät. Tuumasi Lenin itärajan takana ja niin tapahtui.

    VastaaPoista
  4. Kehitysmaaalaisten elintasopakolaisten "kansainvaellus" Eurooppaan on etupäässä MASINOITU INVAASIO, joten sanan 'kansainvaellus' käyttämisen siitä voi tulkita myös ruman asian kaunisteluna tai sitten tietämättömyytenä siitä, mistä perimmältään on kysymys:

    "USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen",
    http://whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

    Euroopan Unionin aatteellisen isän Kreivi Coudenhove-Kalergin suunnitelma - Euroopan väestö vaihdetaan:
    http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html

    "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm"",
    https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

    "Kilpailu kulttuuripääkaupungin tittelistä: Unkarilainen kaupunki on liian valkoinen eikä siellä ole tarpeeksi maahanmuuttajia",
    https://www.kansalainen.fi/kilpailu-eun-kulttuuripaakaupungista-unkarilainen-kaupunki-liian-valkoinen-eika-siella-ole-tarpeeksi-maahanmuuttajia/

    Kehitysmaalaisten elintasopakolaisten invaasiota Eurooppaan edistävät huomattavasti myös itsenäisesti toimivat ihmissalakuljettajat ja joukko kohdemaiden maanpetturipoliitikkojakin, joille se on tuottoisaa liiketoimintaa.

    Oma lukunsa ovat viherkommunisti Ohisalon kaltaiset uskomattomat typerykset, joiden lausumat kuten "turvapaikan haku on perusoikeus" kantautuvat kännyköiden välityksellä reaaliajassa Afrikan kaukaisimpaankin kolkkaan kutsuna loisimaan suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

    Täydellistä selkärangatonta vastuuttomuutta/tyhmyyttä joidenkin virkamiesten/poliitikkojen taholta osoittaa tämä:
    "Kela maksaa sen mainostamisesta, että se voi tuputtaa Suomeen tulleille ilmaista rahaa",
    https://www.suomenuutiset.fi/kela-maksaa-sen-mainostamisesta-etta-se-voi-tuputtaa-suomeen-tulleille-ilmaista-rahaa/

    Kalergi-suunnitelma


    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!