tiistai 11. kesäkuuta 2024

Maahanmuuttajien tekemä vallankumous

Yksi eurovaalien mielenkiintoisista tuloksista oli Ranskan ja Saksan johtajien puolueiden heikko menestys. Sen seurauksena Ranskan Emmanuel Macron päätti hajottaa maansa parlamentin. 

Akatemiatutkija Timo Miettinen Helsingin yliopistosta arveli, että tämä saattaa muuttaa Macronin ilmasto- ja ympäristöpolitiikkaa aiempaa kriittisemmäksi. Ja saattaa mahdollisesti vaikuttaa jopa Ursula von der Leyenin jatkoon komission puheenjohtajana.

Myös Saksan liittokansleri Olaf Scholzin hallitus saattaa kaatua heikon vaalituloksen seurauksena. Miettisen mukaan tällä saattaisi puolestaan olla negatiivinen vaikutus Ukrainan saamalle tuelle, koska vaalit voittaneessa AfD:ssä on paljon niitä, jotka haluaisivat maansa pysyvän erillään sodasta. 

Nähtäväksi siis jää, toteutuvatko Miettisen ennusteet. Selvää on joka tapauksessa se, ettei EU ole vaalien jälkeen enää entisensä, vaan tulee keskittymään aiempaa enemmän sellaisiin asioihin, joita varten Unioni on alkujaan luotu. Ja mikäli Saksa todellakin vähentää tai lopettaa ukrainalaisten tukemisen, hymyilee eräs Kremlissä majaansa pitävä entinen KGB:n tiedustelu-upseeri maireasti. 

Ei siis niin hyvää, ettei jotain pahaakin. Mutta vasta tulevat vuodet näyttävät, johtaako nyt nähty vaalitulos EU:n uuteen nousuun vai jatkuuko sen alakuloinen alamäki myös seuraavat viisi vuotta. Varmaa on ainoastaan se, ettei suomalaisen äärivasemmiston entistäkin suuremmasta parlamenttiryhmästä ole tässä asiassa kuin haittaa.

* * *

Tässä kaikessa ehkä mielenkiintoisinta on se, että Eurooppaan suuntautunut kehitysmaalaisten kansainvaellus haittavaikutuksineen ei ole jääneet vaille vaikutusta maanosan politiikkaan. Ja etteivät suomalaiset mediat suostu selkeästi kertomaan tätä tosiasiaa omassa uutisoinnissaan.

Tästä esimerkkinä toimikoon Yle, joka Ranskan vaalivoittajaa analysoidessaan kirjoitti kyllä, että puheenjohtaja Jordan Bardella "pukeutuu huolitellusti ja puhetyyli on rauhallinen ja harkittu" sekä mainitsee, että "maahanmuuton rajoittaminen ja rikollisuuden ehkäisy ovat puolueen kärkiteemoja. Puolue myös väittää, että maahanmuutto vaarantaisi 'ranskalaisen kulttuurin'" 

Toisin sanoen verorahoitteinen mediamme antaa ymmärtää, että ranskalaiset olisivat äänestäneet Kansallista rintamaa epätosien väitteiden, vaatteiden tai puhetyylin takia. Ja yrittää siten harhauttaa lukijaa huomaamasta, että syynä heidän äänestyspäätöksiinsä olivat ennen kaikkea tavallisten ranskalaisten elämää yhä enemmän häiritsevät maahanmuuttaja-ongelmat.

Tämä herättää kysymyksen siitä, onko nykyinen toimittaja-sukupolvi niin nuorta ja omassa kuplassaan elänyttä, etteivät he tiedä tosiasioiden tunnustamisen olevan kaiken viisauden alku. Eivätkä siksi halua tuoda esille sitä syytä, joka selittää nyt käytyjen vaalien koko Unionin alueella - pohjoismaita lukuun ottamatta - nähdyn lopputuloksen, jota voisi hyvinkin kutsua maahanmuuttajien tekemäksi vallankumoukseksi. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

52 kommenttia:

  1. Politiikka on ideologinen taitolaji.
    Jos esimerkiksi minä paskon housuihini, en voi väittää sitä yhteiseksi ongelmaksi.
    Hajuhaitta toki on sitä.
    Jos afrikkalainen paskoo housuihinsa, kuten on tehnytkin, se todentotta on yhteinen ongelma.
    Ainakin vasemmistovihreästi perustellen.
    Sitä ÄÄRI-kommunistista, saramolaista, tekopyhää myötäitkua on vaikea kuunnella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eipä Suomen valtamediassa yksikään toimittelija todennut Suomen vaalituloksesta, että laitavasemmisto lisäsi paikkalukuaan. Laitaoikeistosra sen sijaan vaahdottiin ennen vaaleja ja vaalien jälkeenkin.

      Poista
    2. Pikku korjaus:
      -vihreät ovat laitavasemmistoa, menettivät yhden paikan.
      -vasemmistoliitto on äärivasemmistoa, lisäsivät paikkoja.

      Poista
    3. Pissa-Li ilmoittaa olevansa marxilainen. Äärivasemmistolainen.

      Poista
    4. "marxilainen"?
      Kommunisti on kommunisti vaikka voissa paistaisi!

      Poista
    5. Eikös vihreät olleet enemmän ääressä kuin Vasemmistoliitto konsanaan? molemmat ovat äärivasemmalla asteikolla, mutta Vihreät hieman enemmän vasemmalla kuin Vasemmistoliitto ja eniten tietysti Kommunistit. Tällainen tieto julkaistiin mediassakin juuri ennen vaalipäivää. Vastaa hyvin sitä mitä olen todellisuudessakin havainnut tapahtuvan.

      Poista
    6. Näin se taitaa nykyään mennä.

      https://x.com/aniobrien/status/1750638568635290017

      Poista
    7. Li on ruotsalainen oikeastaa RKP:läinen mitään marxilaisuutta lähelläkään, kähmintä ei ole marxilaisuuden perimmäinen idea...

      Poista
  2. Eurooppalaisen uuden ajan uudet tiedonalat muodostettiin ranskan ja englannin kielien alustalta, ja uusi aika täydellistyi saksankielisten nerojen toimesta. Tanskallakin oli filosofinsa ja fyysikkonsa, mutta Norja ja Ruotsi eivät ole jääneet filosofian historiaan. Suomi on tässä historiallisten voimien kuviossa todellakin eräänlainen umpipussi, joka edelleen elää pakkoruotsia kansalaisilleen opettaen ikioman aivosumunsa suossa.

    Tulemme toistamaan Ruotsin virheet kansainvaelluksen vastaanottamisessa viimeistä myöten, koska peittelyn taito ja puhumattomuuden kulttuuri ovat meille historiallisesti pedattuja. Meillä on omat wallenbergimme ja vaalikuningattaremme, emme pysty käsittelemään mitään kipeää ja vaikeaa, tulkitsemme kulttuuriset hylkimisreaktiot vihapuheiksi ja rasismiksi, ja parempi väki on niin fiiniä että kutsuu tilliäkin dilliksi.

    Eurovaaleissa äänestysprosentti oli 42. Se prosenttiluku pitää sisällään aivan erityisellä tavalla vinosuuntautuneen otoksen oman kansamme siitä osasta joka tuntee kuuluvansa kunnon kansalaisiin ja pitää kiinni muodollisen vallan instituutioista.

    Ajattelun kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, eikä vallien tulosta edes pitäisi yrittää tulkita jonakin dokumenttina siitä miten mielipiteet poliittisten aatteiden suhteen todellisuudessa jakautuvat.

    Mutta vaalitulokset ja niiden tulkitseminen on ehkä pienin harmimme. Varsinainen ongelma on se, etteio yhteiskunnallista keskustelua pystytä käymään sellaisilla käsitteillä, jotka nostaisivat todelliset ongelmat, kuten kulttuuriset hylkimisreaktiot ja kulttuurisen rikollisuuden esiin.

    Kun nämä naispuoliset kirjeenvaihtajat raportoivat vaalituloksia muualta Euroopasta ja kiinnittävät huomiota poliitikkojen pukeutumiseen, pitäisikö itkeä vai nauraa.



    VastaaPoista
  3. Eilisessä A-studiossa haastateltavina Tynkkynen, Aaltola ja Andersson.
    Andersson tapansa mukaan selitti ja puhui paljon.
    Tynkkynen sanoi lyhyesti sen oleellisen.

    Tulijoiden aiheuttamat haitat on selvästi nähtävissä ja ne lisääntyvät haittamaahanmuuton lisääntyessä.
    Ne on jo nyt nähtävissä ja koettavissa Keski-Euroopassa. Tämän vuoksi vaalin tulos siellä on se mikä se on.
    Peräpohjolaan haitat tulevat ja näkyvät viiveellä - mutta sama on edessä täälläkin - ellei haittamaahanmuuttoa lopeteta.
    Seuraavia vaaleja odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän Ruotsi on aivan uskomattomassa liemessä, tuo ihmisoikeuksien suurvalta. Esimerkki siitä, miten vasemmiston ja sen porvarillisten myötäjuoksijoiden unelmiin perustuva rajoittamaton maahanmuutto voi muuttaa yhden parhaista yhteiskunnista todelliseksi painajaiseksi.

      Poista
    2. On hämmästyttävää, että ruotsalaisetkin jättivät antamatta tuen Ruotsidemokraateille - ilmeisesti pelkästään sosiaalisen median ilmiön takia.

      Poista
  4. Oma armas trollitehtaamme yle oli poiminut Ranskan vaalien tuloksesta kertomiseen kuvaksi Hitlerin viiksillä töhrityt mainoksen. YLE pysyi tavalleen uskollisena.

    VastaaPoista
  5. Silti on niin vajaita pääkoppi ja paljon jotka kannattaa eu syöväsä roikkumista, nuo ei tiedä yhtään mitään, useimmat noista on syntyneet 2000 luvulla joten ei ihme noiden osalta. Mutta niitä en tajua jotka markka aikaan on syntyneet, miksi he kannattaa eu:ta joka tuhoaa koko euroopan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kaikki niin kannata EU:ta mutta se on tällä hetkellä realismia.
      Mikä olisi vaihtoehto?
      Yksinäinen, pikku reunavaltio Venäjän kyljessä?

      Poista
    2. Voi, voi.. miten sitä ennen eu:ta selvittiin, etkö muista vai etkö ollut syntynyt tuolloin. Kyllä sitä kaupaa pystyy tekemään muiden maiden kanssa vaikka eu:hun ei kuuluta, ei eu ero tarkoita Natosta eroamista. Eu ei tarjoa mitään suojaa.

      Poista
    3. Todennäköisesti minulle on ikää enemmän kuin sinulla ja äänestin EU:n liittymistä vastaan mutta maailma on muuttunut.

      Erittäin suuri osa viennistämme menee EU:n alueelle. Jo tullimaksujen korotus pienelle viennistä elävälle maalla olisi vaikea paikka jos emme olisi EU:n jäsen.
      Toinen asia on rahaliitossa oleminen. Suomi on ainoa pohjoismaa, jolla on euro käytössä. Muut pärjäävät omalla valuutalla, miksi Suomi ei pärjäisi?

      Mahdollisen sodan syttyessä maa tarvitsee muutakin kuin sotilaallista tukea. EU:n jäsenenä muu apu todennäköisesti on saavavilla mutta olisiko ilman jäsenyyttä?

      Poista
    4. Älä höpötä, meillä oli ennen EU:hun liittymistämme likipitäen aivan samat vapaakauppasopimukset voimassa kuin mitä liittymisen jälkeenkin. Mikään ei muuttunut kaupan kustannusten suhteen. Vain se muuttui että ennen me perimme tullimme itse itsellemme, nyt me perimme niitä EU:lle. Emme saa pitää niiden tuottoa itsellämme. Paperityöt olivat erilaisia, mutta eivät määrältään millään lailla suurempia ennen liittymistä. Etenkin kun EU:n byrokratia kasvaa kokoajan eli taidetaan olla jo paperitöiden osalta tuplassa siitä mitä se oli ennen EU:hun liittymistä. Ja Norja on tänä päivänäkin EU:n ulkopuolinen, mutta sen viennin ja tuonnin systeemit ovat tasan samat kuin EU-jäsenilläkin. Briteille kostettiin EU ero tekemällä sopimustilanne hunommaksi kuin Norjalla tai mitä se oli meillä ennen kuin liityimme EU:hun.

      Poista
    5. Jos nyt haikailet Suomen EU eroa, silloinhan pitäisi miettiä mitkä olisivat tullit ja sopimukset eron jälkeen EU:n suuntaan?
      Realismia on pyrkiä muiden kanssa parantamaan EU:ta ja se tapahtuu vaalien kautta.
      Tämä olisi äänestäjien syytä ymmärtää.

      Poista
    6. Ilman eu:ta täällä olisi edelleen valion elokuvatarkastamo ja nettiäkin valvottaisiin tyyliin venäjä/kiina. Palkat olisi paperimiehillä edelleen liian kovat jonka takia nalle päättäisi taas uudesta devalvaatiosta yhdessä väyrysen kanssa ja tätä viestiä kirjoittaisin pentium I:kösellä koska uuden koneen hinta pyörisi jossain parissasadassa tuhannessa markassa ja sellaiseen ei olisi normaalikansalaisella varaa. Proffessori liitto nostaisi juuri taas kerran omaa palkkaansa ja samalla sen jäsenistö kirjoittelisi kuinka ihmisten palkkoja pitää laskea koska kilpailukyky ja devalvaation vaikutus ei ole tarpeeksi suuri, luultavasti vaatisi tutkimuksen keskittämistä vain yliopistoille ja proffessorien käsiin..

      Poista
    7. Soros kaataisi markan ostamalla jäähallin ruplilla..

      Poista
    8. Eikös Suomen tullista mene tulot EU:lle?

      Poista
    9. Ei voi kun ihmetellä tolloja jotka haluaa jatkaa terrostista eu sontaa. Teidän mukaan ei ole ollut ennen ilmeisesti mitään ulkomaan kauppaa ei yhtään mitään. Kuinka hulluja teistä on tullut, liikaa koronapiikkejä vai? Minä olen 50 vuotta täyttänyt, toki, se ei ole paljoa, mutta on kokemuksia enemmän kun vanhemmilla markka ajasta ja sen ajan yrittämisestä ja kaupankäynnistä ulkomaita myöten. Eu:sta ei Suomelle ole mitään hyvää ollut, eikä tule olemaan, ainostaan haittoja haittojen jälkeen. Suomi ei ole eden itsenäinen vaan sen on vienyt oi, tuo teidän ihana eu jo kauan sitten.

      Poista
  6. Suomen ja euroopan media toistelee papukaijana sitä, mitä niille sanellaan.
    Ei meillä ole enää vapaata mediaa.

    https://www.youtube.com/watch?v=fzYj11qWb-M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. N. 16 vuotta sitten kopioin erään tuntemattomaksi jääneen blogistin artikkelin "Helsingin sanomien johtama mediakontrolli Suomessa". Se oli vielä Aatos Erkon aikaa, mutta en ole tunnistanut, että lehden linja olisi muuttunut silloisesta. Poiminto artikkelista:

      "Erkko on Bilderberg-kävijä (1991) kuten hänen lehtensä vastaava päätoimittaja Janne Virkkunen (1999, 2001). Erkon ystäväksi on joissain lähteissä mainittu Henry Kissinger, joka on todellinen voimahahmo niin salaseurojen (mm. Bilderberg, TC, CFR) kuin Yhdysvaltojen julkisen politiikankin (mm. ex-ulkoministeri, George W. Bushin hallituksen neuvonantaja jne.) saralla. Kissinger on tunnetusti pelkkä välikäsi, agentti, joka saa käskyt suoraan David Rockefelleriltä.
      Yksi David Rockefellerin suoraan kontrolloimista lehdistä on New York Times. Tarkkanäköiset ovat itsekin huomanneet, kuinka HS kopioi linjansa ja uutisointinsa melkein suoraan kyseisen ”laatulehden” sivuilta. Samaan johtopäätökseen tuli Kimmo Mäkilä vuoden 2007 väitöstutkimuksessaan, jossa kahden edellä mainitun lehden ydinaseuutisoinnin todettiin olevan ”kuin kaksi marjaa.” Erkko on tunnetusti yksi niistä harvoista helsinkiläisistä, jotka saavat joka aamu lentokyydityksellä tuoreimman New York Timesin kotiinsa.
      Erkko on hyvissä väleissä myös mediamoguli Rupert Murdochin kanssa. Vuonna 1992 Erkko nimitettiin Murdochin mediajätin News Corporationin hallitukseen. Tästä luottamustehtävästä Erkko on saanut palkkioksi News Corporationin optioita. Murdoch on usein vieraillut Suomessa Erkon vieraana. Murdochin omistama Fox-uutiskanava on ehkä räikein esimerkki puhtaasta propagandakanavasta, joka on täydellisesti omistajan saneleman politiikan talutusnuorassa. Outfoxed-dokumenttielokuvassa haastatellut lukuisat kanavan ex-toimittajat paljastavat, kuinka Murdoch sanelee päivittäisen muistionsa kautta uutisissa painotettavat ja vältettävät asiat.
      Muita tunnettuja Erkon ulkomaalaisia ystäviä ovat Ellen Ford ja pohjoismaalaiset kuninkaalliset. Erkko kumartaa ylikansallisia elitistejä, joiden etua hänen lehtensä ajaa. HS on valjastettu länsimaisen valtaeliitin propagandalehdeksi, jolla manipuloidaan Suomen asioita."

      Poista
    2. Muutama vuosi sitten Helsingin-Brysselin Pravdan lukijakunta ehkä oli n. 2 miljoonaa. Kun Sanoma Oy sittemmin osti joukon suurimpia maakuntalehtiä, niin nykyisin lukijakunta voi hyvinkin olla ainakin n. kaksi ja puoli miljoonaa. Eli n. puolet suomalaisista lukee Sanoma Oy:n johdon ja pääomistajien sanelemaa globaalikommunistista propagandaa; useat Pravdan päätoimittajat ovat lisäksi käyneet kuuntelemassa Erkon tavoin ohjeistusta Bilderberg-kokouksissa, joissa ohjeistuksen antajiin kuuluvat sellaiset Bilderberg-sisäpiiriläiset kuten rosvoparoni Rockefellerit, Wall Street -pankkigangsteri Rotschildit ja aikaisemmin nyt mananmajoille mennyt sotarikollinen Henry Kissinger.

      Poista
    3. Varmaan sun mielestä nämä Vapan pölhöveljeksetkin olivat hyvällä asialla paljastaessaan tunnelisotaa ja salaisia luolaston suuaukkoja.

      Poista
    4. Trolli vai "trolli"?

      Poista
    5. Jos on trolli ilman lainausmerkkejä, niin erityisesti silloin, vaikka ei pelkästään silloin:
      Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists
      Trolls will lie, exaggerate, and offend to get a response.
      https://www.psychologytoday.com/intl/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

      Poista
    6. Martti huuhaa Innasella oli hieno kappale radikaalinuorisosta, olisi mielenkiintosita jos eläisi, millasen kappaleen tekisi tästä kalergi-suunitelma hihhulista :)

      Poista
    7. Jakopään kettinki irrallaan,,,

      Poista
  7. Yle tänään

    Kysely: Valtaosa ranskalaisista uskoo äärioikeiston voittoon parlamenttivaaleissa

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-234432

    Ranskalaisista 60 prosenttia uskoo äärioikeistolaisen Kansallisen rintaman voittavan ennenaikaiset parlamenttivaalit, kertoo tutkimuslaitos Ifopin Paris Match -lehdelle tekemä kysely.

    36 prosenttia kyselyyn vastanneista toivoo, että Kansallinen rintama voittaisi vaalit.

    Presidentti Emmanuel Macron hajotti parlamentin, kun äärioikeisto oli saanut murskavoiton EU-vaaleissa. Parlamenttivaalit pidetään 30. kesäkuuta ja 7. heinäkuuta.

    ---------------------

    Kumma kun verorahoitteiselle valtion medialle vain laita- tai äärioikeisto on ongelma.
    Miksi sitä ei ole laita- tai äärivasemmisto?

    Historia kun kuitenkin tietää, että äärivasemmisto on ihmisiä tapattanut tuhoisasti ja edelleen on valtioita, joissa kansaa alistetaan keskusjohtoisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äärivasemmistolainen TS papattaa laitaoikeistosta jatkuvasti ilman, että määrittelisi termin. Laitaoikeiston voitto Euroopassa voisi kuulemma vaikeuttaa päätöksiä ilmasto- ja maahanmuuttokysymyksissä. No voi tavatonta! Sitä kutsutaan demokratiaksi, mutta kommarimedia haluaisi, viherkommarien tekevän yksin kaikki päätökset ilman oppositiota. Kommarit tykkäävät punadiktatuurista.

      Poista
    2. Niin, vaikeuttaahan se sellaisten päätösten tekemistä jotka kasvattavat maahanmuuttoa ja "ympäristö" toimia ja -lakeja. Mutta se on vähän niinkuin tarkoituskin demokratiassa että ne jotka voittavat vaalit tekevät sellaista politiikkaa vallassa ollessaan mitä ovat sanoneet ennen vaaleja tekevänsäkin. Ja se on myös demokratiaa että vaalit hävinneiden ideat eivät etene sen vaalikauden aikana. Mikään ongelma ei kumpikaan ole, vaan nimenomaan sitä miksi meillä nimenomaan on demokratia.

      Poista
    3. Kommunismin musta kirja kertoo 100:sta miljoonasta uhrista; Neuvostoliitossa 20 miljoonaa, Kiina 65 miljoonaa ja sitä rataa. Adolf Hitler oli pyhäkoulupoika Staliniin, Maoon ym. verrattuna, mutta tästä ei koskaan puhuta. Onkohan nykynuoriso koskaan edes kuullut asiasta? Ja oliko Li Andersson, joka ehdotti historian poistamista kouluaineista?

      Poista
    4. Itseasiassa se kirja antaa luvun 160 -200 miljoonaa raatoa 1900-luvulla ja lukema kasvaa kokoajan. On meinaan se tuossa hyllyssä...

      Poista
    5. Neuvostoliitossa historia vain kirjoitettiin uudelleen. Ja samoin yritettiin tehdä meillä niin sanotussa Pirkkalan monisteessa.

      Poista
  8. Huolestuttavan paljon Suomen uusissa parlamenttiedustajissa maamme eduista viis veisaavia maailmanparantajia.

    VastaaPoista
  9. Eipä juuri suomalaisesta mediasta löydy Li Anderssonin hehkuttamisen lisäksi juttuja siitä, miten muualla EU:ssaäänestettiin ja syykin on selvä. Parlamentti kun siirtyy piirun verran oikealle. Vain Suomi tulee taas jälkijunassa kun haittamaahanmuuton seuraukset eivät täällä ole vielä tarpeeksi pahasti realisoituneet. Tilanne on kuitenkin loppujen lopuksi Suomellekin plusmerkkinen; saatiin maasta ja televisiosta pois oikeusvaltiosta, kaiken yli menevistä ihmisoikeuksista ja luontokadosta lässyttämästä Andersson, Saramo, Ohisalo ja Henriksson. Goodbye! Älkää pitäkö mitään kiirettä takaisIn, ellette yhtään viisastu maailmalla.

    VastaaPoista
  10. Näiden elintasopakolaisten elämää rahoitetaan meillä n.3:lla miljardilla velkarahaa vuosittain. Täysin kestämätöntä. Poliititikot vaan hyssyttelee tätäkin tosiasiaa. Summa on on järjettömän suuri. Saksassa on alettu ottaa käyttöön maksukortti näille, joka estää tilisiirrot ulkomaille, hyvä siirto.

    VastaaPoista
  11. Ei riitä enää kolme miljardia. Elinkustannusten nousu on nostanut Paavo Vahteran mukaan summan jo viiteen miljardiin. Onnea, Suomi! Nuorempi vihervasemmistoa äänestävå väki ei tajua, minkälaista tulevaisuutta petaavat itselleen muutenkin kuin vain taloudellisessa mielessä. Mikä on esim. se vuosiluku, jolloin elvytyspaketti ja korot on maksettu ja uutta voi olla tulossa. Lypsylehmänä oleminen ei taida muuksi muuttua, ellei jotakin todella radikaalia tapahdu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pauli Vahtera

      https://www.vahtera.blog/post/mitä-tuhoa-humanitaarinen-maahanmuutto-on-tuonut-suomelle

      Poista
    2. Maassamme vallitseva mediakontrolli ja kommunismiin kallellaan oleva toimittajien enemmistö pitävät huolen, ettei Vahteran esille tuomia hyvin tärkeitä asioita kerrota kansalle valta- eli propagandamediassa. Poliitikot vaikenevat myös niistä, osa tietämättömyyttään tai tyhmyyttään ja osa puhdasta petturuuttaan.

      Poista
  12. Yle tänään

    Li Anderssonin jymypommi oli Euroopassa selvä poikkeus – data paljastaa, kuinka oikeisto todella voitti

    Oikeisto oli eurovaalien voittaja koko EU:n tasolla. Sen sijaan osassa maita vasemmisto pärjäsi hyvin. Katso, mistä maista ja ryhmistä uusia meppejä parlamenttiin nousee.

    https://yle.fi/a/74-20093304

    VastaaPoista
  13. MTV uutiset tänään

    VTV: Lisätoimia julkisen talouden vahvistamiseksi tarvitaan

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vtv-lisatoimia-julkisen-talouden-vahvistamiseksi-tarvitaan/8956010

    Tarkastusviraston mukaan Suomi saattaa rikkoa tänä vuonna EU:n finanssipoliittisia sääntöjä.

    Hallituksen julkisen talouden vahvistamistavoitteet eivät lisätoimista huolimatta ole toteutumassa tämänhetkisten ennusteiden valossa, sanoo Valtiontalouden tarkastusvirasto (VTV) finanssipolitiikan arviossaan.

    Menopaineiden taittamiseksi tarvitaan VTV:n mukaan lisätoimia.

    VTV:n mukaan tilanteen taustalla vaikuttaa pysyvä julkisen talouden alijäämä, joka johtuu julkisyhteisöjen menojen kasvusta. Niiden syyt ovat pääosin rakenteellisissa tekijöissä kuten ikääntymisessä.

    VastaaPoista
  14. IL tänään

    Tukholmassa ammuskelu keskustassa ja puukotus Slussenin metroasemalla
    Tukholman poliisi epäilee ammuskelulla olevan yhteys eilen samalla alueella tapahtuneeseen murhan yritykseen.

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ee5ca3fc-0336-4c19-ab3f-ab80393b4de2

    Artikkelista poimittua

    Tukholman keskustan Kungsholmenin alueella sattui tiistaiaamupäivästä ampumavälikohtaus toimistorakennuksessa, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet.

    Tukholman poliisi on pidättänyt yhden henkilön tapaukseen liittyen. Ruotsalaislehti Expressenin mukaan paikalla ollut silminnäkijä on kertonut epäillyn olleen ”erittäin nuori henkilö”.

    – Epäilemme ammuskelun tapahtuneen porraskäytävässä, Tukholman alueen poliisin tiedottaja Carina Skagerlind kertoi tämänpäiväiseen tapaukseen liittyen.
    ...
    ...
    Samana päivänä yhtä henkilöä puukotettiin selkään Slussenin metroasemalla. Asiasta kertoo Aftonbladet. Lehden tietojen mukaan uhri olisi ollut teini-ikäinen mies.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruotsissa taitaa olla käynyt niin, että ammuskelua pidetään normaalina nuorison käyttäytymisenä. Ja siksi sen vaikutus politiikkaan on pienempi kuin täältä Pohjanlahden itäpuolelta voisi kuvitella.

      Poista
  15. Vironsuomalaiselta Heikki Porkalta taas hyvä artikkeli:
    "EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

    EU-vaaleissa Suomessa voittajia olivat kommunismi (äärivasemmisto) ja federalismi (kokoomus), häviäjiä kansallismielisyys (persut & muut isänmaallisemmat puolueet) ja demokratia (heikko äänestysprosentti).

    Käytän kylmästi sanaa kommunismi, sillä esimerkiksi Li Andersson on kertonut olevansa marxilainen.

    Karl Marx on toinen niistä henkilöistä, joka kirjoitti Kommunistisen manifestin ja joka oli myös Neuvostoliiton toteuttaman politiikan esikuva (marxismi-leninismi).

    Tänä päivänä vältellään sanan kommunismi käyttöä, joka on tietysti ymmärrettävää, koska kommunismi on tunnetusti tuhon ja totalitarismin politiikkaa. Mutta vältellään sanan käyttöä tai ei, mihinkään ei siitä pääse, että todellisuudessa vasemmistoliiton toivoma politiikka on ollut jo pitkään niin sanottua uuskommunismia.

    Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä pullistelee uuskommunisteja ja henkilöitä, joiden kasvualustana on ollut taistolaiskommunistinen koti.

    Suomessa neuvostoajan häpeily on edelleen niin vahvaa, että uuskommunismi voi kukoistaa varsin vapaasti. Häpeily johtuu siitä, että lähes kaikki puolueet, kokoomusta myöten, kumartelivat neuvostokommunisteja ja kantelivat heille henkilöistä, jotka kritisoivat neuvostojärjestelmää..."
    https://oikeamedia.com/o1-216700

    VastaaPoista
  16. Kyllä nyt hävettää olla suomalainen kun äärivasemmistolainen vei suurimman äänipotin ja hän on median sankari. Mitähän muut eurooppalaiset oikein ajattelee tästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä niistä muista eurooppalaisista välitä, mutta toivoisin suomalaisten ymmärtävän mitä tulivat tehneeksi. Ja korjaavan tilanteen seuraavissa euro- ja muissa vaaleissa.

      Poista
    2. Pitäisikö sanoa, että suomalaisten naisten pitäisi miettiä, mitä tulivat tehneeksi.
      Miten muuten kuin naisen logiikalla voi olla ymmärrettävissä, että kaikki ihanan viisikon jäsenet (tietysti kommunisti Marinia lukuunottamatta, joka sai jo aiemmin lobbarin viran Blairin rahantekofirmassa) palkittiin hillotolpalla, vaikka tekivät suurin piirtein kaikkien aikojen järjettömintä politiikkaa edelliset neljä vuotta. Anderssonkin kova kommunisti.
      Suomi on hölmöläisten maa.

      Poista
  17. On tuo muuten onneton tuo YLE:n uusi studio. Karsea ulkoilme ja ei paljon muutosta vanhaan. Maksoi verorahoja sen 10 miljoonaa. MTV sai murto-osalla siitä paljon paremman näköisen ja toimivamman studion. Rahaa käytetään YLE:llä ilmeisen huolettomasti, koska se on "ilmaista" ja sitä tulee jatkuvasti teet sitten mitä teet ja kyllähän YLE on noudattanut hyvin viherkommari linjaa ohjelmistoissaan ja uutisoinnissaan. Ne ehdotetut säästötoimet esim. 150 miljoonaa YLE:n budjetista pois, on pantava mitä pikimmin toimeen. Ihmettelen sitäkin miten YLE:n pääjohtajalla ylioppilas Merja Ylä-Anttilalla voi olla 2-kertainen palkka pääministeriin nähden. Ja bonukset päälle. Mitä ihmeen loistavaa hän tekee, että on ansainnut näin valtavan palkan?

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!