perjantai 25. lokakuuta 2019

Valonpilkahduksia suomalaisten tulevaisuudessa

Kuten arvoisa lukijani tietää, on Suomen kehitys jo jonkin aikaa seuraillut surullisia kehityspolkuja. Väestön lisääntyminen näyttää pysähtyneen kuin seinään, humalaisten tekemää väkivaltaa esiintyy kaikkialla eikä elinikämmekään ole yhtä korkea kuin pohjoisissa verrokkimaissa. Lisäksi kansainvaellukset ovat tuoneet meille valtavan lisän uudenlaista seksuaali- ja väestörikollisuutta.

Tänä aamuna havahduin kuitenkin neljään uutiseen, jotka kertovat ettei tilanne ole aivan niin synkkä, kuin miltä se on näyttänyt. Eli ilmassa on kaikesta synkistelystä huolimatta valonpilkahduksia.

Ensimmäinen noista pilkahduksista oli Iltalehdessä, jonka mukaan Suomessa syntyi syyskuussa 94 lasta enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan. Ero ei ole suuri, mutta se on ensimmäinen kerta neljään vuoteen kun näin kävi.

Nähtäväksi jää ovatko syyskuun luvut pelkkä viimeinen valonpilkahdus suomalaisen kansan hitaassa itsemurhassa, vai onko kyseessä sittenkin merkki käänteestä kohti parempaa.

Toisesta pienestä valonpilkahduksesta kertoi Helsingin Sanomat, jonka mukaan suomalaisten elinajanodote on nopeassa kasvussa. Se kertoo ennen kaikkea aiempaa terveellisemmistä elämäntavoista, joiden voi olettaa näkyvän myös muussa yhteiskunnallisessa kehityksessä. 

Kolmas pilkahdus pimeässä oli Ylen uutinen, jonka mukaan suomalaisten humalassa tekemien henkirikosten määrä on trendiomaisessa laskussa. Myös se kertoo omalta osaltaan aiempaa terveellisemmistä elämäntavoista, mutta epäilemättä myös ihmisten syrjäytymisen vähenemisestä.

Jos humalanhuuruisten henkirikosten määrän laskutrendi oli pilkahdus pimeästä, niin neljäs uutinen eli Helsingin Sanomien uutinen Sverigedemokraattien kannatuksen noususta jo lähes Ruotsin suurimmaksi puolueeksi oli suoranainen valon leimahdus.

Ai että miksi?

No siksi, että ruotsalainen yhteiskunta on monin tavoin siirtynyt peruuttamattoman kehitysmaalaistumisen polulle, eikä naapurikansa ole vieläkään ymmärtänyt ryhtyä vastustamaan sitä. Sen sijaan meillä Suomessa ainoana puolueena kehitysmaalaistumista vastustavan Perussuomalaisten kannatus on jo jonkin aikaa ollut selvästi suurin ja on edelleen jatkuvassa kasvussa, vaikka meillä kansainvaellusten aikaansaamat muutokset eivät ole olleet likimainkaan yhtä pahoja kuin Pohjanlahden tuolla puolen.

Toki Ruotsidemokraattien kannatus on tällä hetkellä muutaman prosenttiyksikön korkeampi kuin Perussuomalaisten, mutta ero on paljon pienempi kuin ero niissä maahanmuuton haittavaikutuksissa, jotka voimme havaita meidän ja naapurin välillä.

Siksi minusta näyttää siltä, etteivät suomalaiset sittenkään viime kädessä hyväksy yhteiskuntamme takaperoista kehitystä yhä helposti kuin ruotsalaiset. Ja siksi Suomella ja suomalaisuudella tulee viime kädessä olemaan myös näitä parempi tulevaisuus.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mitä länsinaapurissamme on tapahtunut?
Kuinka väestökato kesytetään?
Demokratia voittaa ellei kansa vaihdu

7 kommenttia:

  1. Pilkahdus 1: Suomessa syntyi. Etninen jakauma?
    Pilkahdus 2: Vanhusten hoitolaitoksissa business piristyy?
    Pilkahdus 3: Montako työpaikkaa vapautuu kussakin kännissä tehdyssä henkirikoksessa.
    Olisiko ruotsalainen listimiskulttuuri parempaa kuin suomalainen?
    Pilkahdus 4: Entäs sitten? Svedudemarit jää lehdelle soittelemaan aivan kuten persut Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös Ruotsissa ensi vaaleissa tule jo käyttöön sivistysmaissa pitkään käytetty salainen lippuäänestys. Tähän astihan on vaadittu puolueelle määriteltyjä äänestyslippuja, jolloin "salaisuus" oli vähän niin ja näin.
      Tietäen Ruotsin yhteiskunnallisen tilanteen, luulisi tuollakin jo olevan Ruotsidemokraatien kannatukseen vaaleissa vaikutusta.

      Poista
  2. Pientä valoa https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/hoikanpoika/vihrea-lanka-loppuu-vihreiden-tiedottaminen-siirtyy-ylelle/
    jos seuraavaksi lopettaisivat koko puolueen, tosin voi olla ennenaikasta ja yle hoitaa tiedottamisen ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäpä Vihreät omalla lehdellä tekee? Kaikkien lehtien toimitukset on jo solutettu omilla porukoilla ;)...

      Poista
  3. Yle tänään:

    "Vuoden tieteentekijä Nafisa Yeasmin selvittää Rovaniemellä keinoja saada yritykset tukemaan maahanmuuttajien työllistymistä"
    Väitösessään Yeasmin tarkasteli tekijöitä, jotka vaikuttavat kielteisesti pohjoiseen suuntautuvaan maahanmuuttoon.

    https://yle.fi/uutiset/3-11035704

    Artikkelista poimittua:

    Vuoden tieteentekijäksi on valittu rovaniemeläinen yhteiskuntatieteiden tohtori Nafisa Yeasmin.
    Hän toimii projektipäällikkönä Aim2Work-hankkeessa Lapin yliopiston Arktisessa keskuksessa.

    Hankkeen tavoitteena on motivoida pieniä ja keskisuuria yrityksiä tukemaan maahanmuuttajataustaisia ja muita pitkäaikaistyöttömiä työmarkkinoille pääsyssä ja vahvistaa osuuskuntatoimintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. US tänään:

      "Palkittu tutkija patistaa Suomea toimimaan: ”Pakolaisten joukossa on paljon naisia, jotka eivät halua tehdä töitä kodin ulkopuolella”

      https://www.uusisuomi.fi/uutiset/palkittu-tutkija-patistaa-suomea-toimimaan-pakolaisten-joukossa-on-paljon-naisia-jotka-eivat-halua-tehda-toita-kodin-ulkopuolella/46268075-a664-497c-a646-40aba23bd5bc

      Artikkelista poimittua:

      ”Suurin osa pakolaisista tulee maista, joissa on vahva patriarkaatti. Joukossa on paljon naisia, jotka eivät koskaan ole tehneet töitä kodin ulkopuolella. Eivätkä he haluakaan tehdä. Meillä on paljon tekemistä siinä, miten kannustetaan naisia töihin.”

      Poista
  4. Viherkommunisteilla on punainen lanka hyppysissään:

    "Luonnonsuojelun moraalisen sateenvarjon alla toimiva Vihreä puolue on tehnyt viimein aidosti ekologisen teon: se lakkauttaa puoluelehtenään toimivan Vihreän Langan rahoittamisen. Samalla päätös merkitsee käytännössä koko lehden lakkauttamista. Eilisen Yle uutisen Vihreät lopettaa Vihreä Lanka -puoluelehden rahoittamisen, johtaa lehden lakkauttamiseen – Päätoimittaja: Uhka demokratialle mukaan viimeinen numero ilmestyy joulukuussa. Syväekologit kiittävät vihreiden ratkaisua, sillä näin säästetään rutosti metsää, josta on vielä tehty ekologisesti kestämättömän maahanmuuton edistävää julkaisua.

    Puoluejohdon ratkaisu ei tietenkään noussut mistään luonnonsuojelullisesta tarpeesta, vaan ikävä kyllä jopa irrationaaliset vihreät ymmärtävät jotain yksinkertaisen talousmatematiikan päälle. Miksi tuhalta rahoja omaan lehteen, kun puolue hallitsee ideologisesti jo Yleisradiota, Helsingin Sanomia ja niiden perässä hiihtäviä maakuntalehtiä. Sitä paitsi ympäristöpuolueesta vasemmistolaiseksi "arvopuolueeksi" taantuneet vihreät eivät tee enää mitään Vihreällä Langalla, koska he ovat jo ajat sitten löytäneet punaisen langan, jota seuraamalla eksyksissä olevat jälkimarxilaiset äänestäjät osaavat merkitä uuden punaisen viivan vihreällä värillä.

    Kenellekään tuli tuskin yllätyksenä, että kaikkea marginaalista, totalitaristista, perverssiä ja degeneraattia propagandaa suoltavan kulttuurimarxistisen aviisin päätoimittaja alkaa vinkua "demokratian" heikentymisestä kun hän ei saakaan enää helppoa liksaa säännöllisestä paskapuheesta. Vihreän Langan päätoimittaja naisoletettu Riikka Suominen pitää kai itseoikeutettuna, että verorahoilla (="puoluetuki") kustannettua viemärijulkaisua painetaan maailman tappiin asti, vaikka maailma muuttuu ympärillä..."

    Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/10/vihreat-loysivat-punaisen-langan-ja.html

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!