torstai 8. kesäkuuta 2017

HS sondeerasi Vapaavuoren puheita

Helsingin Sanomat julkaisi Jan Vapaavuoresta (kok) kertovan uutisensa otsikolla "Uusi pormestari lupaa kansainvälisemmän Helsingin – Vapaavuoren mielestä vieraskielisten määrän kasvaminen on myönteinen ilmiö". Jutussa Vapaavuori korostaa kansainvälistymisen olevan Helsingille myönteinen ilmiö ottamalla esimerkiksi Supercellin mukanaan tuomat kansainväliset osaajat.

Vapaavuori korostaa kaupunkien välistä kilpailua ja toteaa, että "olennainen kysymys muun muassa turvallisuuden kaltaisten asioiden ohella on, kuinka virikkeellinen ja moderni kaupunki on". Tavoitteekseen Vapaavuori ilmoittaa sen, että Helsingistä syntyisi asukkaille, turisteille ja yrityksille hauska, turvallinen, viihtyisä ja sujuva kuva.

Asian vahvistaa Vapaavuoren aiempi oma kirjoitus, jossa hän korostaa samoja asioita. Suora lainaus: "suomalaisen startup –skenen vauhti on niin hyvä, että ehkä keskeisimmäksi kasvun esteeksi on muodostumassa osaamisvaje. Siksi meidän on saatava osaajia yhä enemmän myös ulkomailta. Tämä on fiksua senkin takia, että monipuolinen ja monikulttuurinen työyhteisö pystyy yleensä parempaan."

Omituiseksi jutun tekee se, että selvästikin ahkerasti työtä tekevää ja uutta osaamista maahan tuovaa väkeä sekä turvallista elinympäristöä kaipaavan pormestarin ajatusten joukkoon on kirjoitettu tekstinpätkä, jossa kerrotaan Helsingissä jo nykyisin puhuttavan entistä enemmän arabiaa, ja että Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kieliä puhuvien arvioidaan nousevan Helsingin suurimmaksi vieraskieliseksi ryhmäksi vuoteen 2030 mennessä.

Nuo tiedot eivät ole peräisin Vapaavuorelta, eikä tekstissä tai Vapaavuoren omissa kirjoituksissa mikään viittaa siihen, että pormestari ylipäänsä tarkoittaisi ns. haasteellisia etnisiä ryhmiä puhuessaan kansainvälistymisestä.

Hän ei kannata Helsingin suurmoskeijaa, mutta ei myöskään usko burkhakieltoihin muslimien kotouttamiskeinona. Tämä ei tarkoita, etteikö Vapaavuori olisi jossain määrin kritiikitön humanitaarista maahanmuuttoa kohtaan. Mutta ei se tarkoita myöskään sitä, että hän kaipaisi sitä lisää elvyttämään Helsingin taloutta.

Vapaavuori on myös varmasti tietoinen Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kieliä puhuvien heikosta työllistymisestä suomalaisilla työmarkkinoilla sekä heidän korkeista rikosluvuistaan ja jopa terrorismiriskistä. Siksi epäilen vahvasti, että lisätessään juttuunsa pätkän näistä ihmisryhmistä, HS sondeerasi Vapaavuori-uutistaan humanitaariselle maahanmuutolle myönteiseksi, mutta uuden pormestarin ajatuksia vääristäväksi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kuinka paukut tulisi sijoittaa?
Julkaisiko HS laadukasta journalismia vai vihapuhetta?
Jan Vapaavuori ja Jussi Halla-aho

12 kommenttia:

 1. Brysselin Pravda on totuutta sensuroiva, salaileva, vääristelevä ja myös suoraan valehteleva propagandalehti, joka tähtää suomalaisen kansallisvaltiomme ja kantasuomalaisten tuhoamiseen rajoittamattoman Afrikasta tulevan mutavyöryn alle, EU-diktatuuri-/Uuden Maailmanjärjestyksen agendan mukaisesti:

  "Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi", http://kalergisuunnitelma.blogspot.fi/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html

  "The Barcelona Declaration - Euro Mediterranean - EU's dirty secret", http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English.php

  Lehti suoltaa lisäksi jatkuvasti kommunistisen Frankfurt-koulukunnan tarjoamiin suuntaviivoihin perustuvaa kulttuurimarxistista yhteiskuntamoraalin mädätys-propagandaa kuten homotusta, lesbotusta, transsukupuoli- sekä sukupuolettomuus-propagandaa; kulttturimarxismiin kuuluu myös kansallisten identitettien tuhoaminen monikulttuurilla. Johtotähtenä näyttää olevan se, minkä Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisena operaatiosuunnitelmana näin:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ""950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä"
   Näin toteaa saksalainen professori Heinsohn, jota on kutsuttu 21. vuosisadan Karl Marxiksi
   ...
   SODAN DEMOGRAFIA

   Ensinnäkin hänen artikkelinsa “Kuinka paljon afrikkalaisia on pyrkimässä Eurooppaan?” julkaistiin jo 24. kesäkuuta, jolloin pakolaisteema ei ollut vielä juurikaan esillä mediassa ja tv:ssä. Siksi artikkeliin ei kiinnitetty huomiota.

   Toiseksi, professori ei ole heikkohermoinen. Jo vuosikymmenien ajan hän on tutkinut tieteellisesti “sodan demografiaa”. Hän opettaa Bremenin yliopiston lisäksi Liittovaltion turvallisuuspolitiikan akatemiassa Berliinissä ja NATO:n puolustuskorkeakoulussa Roomassa.

   Kolmanneksi, jo vuonna 2003 Heinsohn profeetallisessa kirjassaan ennusti lukuisten tilastotietojen, tosiasioiden ja historiallisten viitteiden nojalla nykyisen Afrikan ja Lähi-Idän pakolaisten – likipitäen sotilaallisen – invaasion Eurooppaan, sekä viime vuosien islamistisen terrorin. Vaikka Lähi-Idän alueilla oli silloin rauhallista, eikä ISIS:iä ollut vielä edes olemassa.

   Sensaatiomainen kirja oli nimeltään “Pojat ja maailmanvalta: Terrorin rooli kansakuntien nousussa ja tuhossa”..."

   Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

   Poista
  2. Artikkelissaan "Valtamedia riemuissaan: Irlantia ei johda kansan enemmistön edusmies vaan värillinen homo" Ylewatch-blogisti toteaa mm. "Suomessa kulttuurimarxismilla mädätetyn oikeistoliberalismin lipunkantajana toimiva Helsingin Sanomat julkaisi analyysin intialaisen homon vallinnasta Irlannin johtoon toimittaja Annamari Sipilän kirjoituksessa Mitä väliä sillä on, että pääministeri on homo? Viisi syytä, miksi Irlannin uusi johtaja on parrasvaloissa. Mistään kansan syvien rivien tahdosta valinnassa ei ollut kysymys, sillä lopputuloksesta päätti puolue-eliitti eli Fine Gael -puolueen kansanedustajat, senaattorit, mepit ja paikallistason johtohahmot. Toimittajan mielestä tämä ei oleellista vaan se, että Varadkarin arvomaailma on sama kuin Helsingin Sanomilla..."
   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/06/valtamedia-riemuissaan-irlantia-ei.html#comment-form

   Poista
 2. Pitipäs sattua: uusimmassa kirjoituksessani minäkin hieman Jan Vapaavuoresta avauduin.

  Muuten, yksi ihan pikku juttu: korjaatko ensimmäisen kappaleen kirjoitusvirheen? "Helisngille" p.o. "Helsingille". Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoappa Oinomaos kielenkäyttöäsi oman blogisi osalta. Se on Vapaavuoren kohdalla törkeätä. Asiallisuus ei maksa mitään. hh

   Poista
 3. Hesari selvästi haluaa vääristää Vapaavuoren kansainvälisyyttä arvostavan kannan humanitaarista maahanmuuttoa tukevaksi. Mitäpä propagandakoneisto ei tekisi asiaansa ajaessaan. Mielikuvat ovat tärkeämmät kuin totuus. En usko, että Vapaavuori olisi niin tietämtätön työelämän suhteen, että vilpittömästi toivoisi monikulttuurista lähi-itäläisistä ja afrikkalaisista koostuvaa työympäristöä ja kuvittelisi sen olevan tuottavampi kuin länsimaiseen luterilaiseen kulttuuriin perustuva yhteisö. Mitä taas turvallisuuteen tulee, niin jo vankiloiden yhä lisääntyvät ulkomaalaisvangit ovat varmasti myös Vapaavuorelle merkki jostain muusta kuin turvallisuuden lisääntymisestä.

  VastaaPoista
 4. Palvelun taso huononee kun halpatyövoima ei enään puhu samaa kieltä kuin asiakaskunta.Naapuri ei ymmärrä naapurin puhetta,mistä seuraa ns.ghettoutumista eli samaa kieltä puhuvat ja samalta näyttävät ihmiset hakeutuvat asumaan omille alueilleen,näin on käynyt kaikkialla maailmassa,myös ns monikulttuurisissa maissa.
  Monikulttuurisuus on harha,sisäisesti ristiriitainen käsite,joka halventaa kaikkia kulttuureita,uskontoja ja kieliä maailmassa,vaikka se näennäisesti niitä juhlistaakin. Monikulttuurisuuden ovat kehittäneet ihmiset jotka eivät usko mihinkään,modernit ateistit joille kaikki kulttuurit ja uskonnot ovat yhtä ja samaa höttöä ja ne voidaan kaikki niputtaa yhteen ilman että se aiheuttaa mitään ongelmia/ristiriitoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraava teksti on lainaus Karl Popperin kirjaan perustuvasta artikkelista "Avoin yhteiskunta, ja sen uudet viholliset ":

   "Vasemmisto tarttui Frankfurtin koulukunnan jo 1930-luvulla visioimaan ”pitkään marssiin läpi instituutioiden”: He ujuttautuivat hallintoon, tutkimukseen ja opetukseen. He sotkivat kasvavien sukupolvien tajunnan, myrkyttivät mielet. Tätä vaaraa vastaan popperilainen avoin yhteiskunta oli aseeton: Sen viholliset saarnasivat liberaaleja -ei totalitaristisia- arvoja, olivat varastaneet vapauden lipun.
   Heidän hengenheimolaisensa jossakin mainostoimistossa keksivät sloganin: ”I’d like to teach the world to sing a perfect harmony.” Siitä tuli kokonaisen sukupolven mantra. Jos ihmettelette, miksi joku 1970-80 -luvuilla aikuistunut on kyvytön ymmärtämään tämänhetkisen massamaahanmuuton todellisuutta tai huomaaman #vähemmistöjen kasvavan röyhkeyden, syy voi olla että po. biisi soi hänen päässään."

   Koko artikkeli: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/06/08/avoin-yhteiskunta-ja-sen-uudet-viholliset/#comment-7176

   Poista
 5. Vapaavuori: "...monikulttuurinen työyhteisö pystyy yleensä parempaan."
  Justiinsa juu ihan jetsulleen. Olkiluodon atomivoimalan työmaa on tästä kiistaton esimerkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin kuinka monta vuotta se onkaan myöhässä? 9 vai 10 vuotta...

   Poista
  2. Vapaavuori on tyypillinen punaliberaali, kulttuurimarxistisella aivopesulla myrkytetty punaporvari. Hänenlaisensa ovat kaapanneet vallan mm. kokoomuksessa ja tehneet siitä johtavan suomentuhopuolueen, joka haluaa hävittää suomalaisen kansallisvaltiomme ja kantasuomalaiset tulossa olevan afrikkalaisen mutavyöryn alle. He ovat viideskolonnalaisia, vieraan sortovallan, EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa ja Barcelonan sopimusta kannattavia käskyläisiä. Ja heidänlaistensa maanpettureiden johtamaa, 180 asteen täyskäännöksen tehnyttä kokoomusta vielä ilmeisesti huomattava joukko hyuödyllisiä idiootteja äänestää 'koti-, uskonto- ja isänmaa'-puolueena!
   Ks. myös "Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?", http://magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!