maanantai 19. kesäkuuta 2017

Lontoossa pakettiauto niitti muslimeita

Aamun uutiset kertoivat, että Lontoossa joku oli ajanut pakettiautolla ihmisten päälle ja sen jälkeen vielä mahdollisesti puukottanut. Erityiseksi teon teki se, että kohteena olivat ilmeisesti moskeijasta poistuvat muslimit.

Tapahtunut herätti kaksi kysymystä, joihin saanemme selvyyden tämän päivän aikana. Oliko tekijä muslimi vai ei-muslimi? Sekä oliko hänen tekonsa muslimilahkojen keskinäistä välienselvittelyä vai maahanmuuttajiin kohdistunut vihateko?

Juuri äsken radion toimittaja kertoi, että joidenkin lähteiden mukaan teko olisi nimenomaisesti kaikkiin muslimeihin kohdistunut viharikos. Jos tämä pitää paikkansa, osoittaa se ikävällä tavalla kuinka Britannian monikulttuurinen yhteiskuntaan on syntynyt äärimmäisiä jännitteitä kantaväestön ja maahanmuuttajaväestön välille.

Jos taas kyse oli muslimien keskinäisestä väkivallanteosta, osoittaa se heidän ongelmiensa siirtyneen länsimaihin. Mikäli kyse on tästä, voidaan kysyä tarjoaako laajamittainen maahanmuutto kehitysmaista loppujen lopuksi kuitenkaan turvaa tulijoille.

Tämä tapaus saanee lisää selvyyttä lähitunteina ja joka tapauksessa viimeistään muutaman päivän kuluessa. Ja oli tapahtumassa kyse kummasta tahansa edelle hahmottelemastani vaihtoehdosta, se osoittaa Euroopan muuttuneen pysyvästi sellaiseen suuntaan, jota tuskin juuri kukaan toivoo.

Vahingosta tapahtunut muutos ei kuitenkaan johdu, vaan on looginen seuraus harjoitetusta politiikasta. Sen osoittavat monikulttuuristen yhteiskuntien ongelmat kautta maailman ja läpi historian.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Terrorismia ja afrikkalaisia menestystarinoita
Äärivasemmisto ja islamistit, kuin kaksi marjaa?
Manchesterin tapaus ja suomalaiset muslimimaahanmuuttajat

16 kommenttia:

 1. Lontoossa on tänä vuonna ajettu autolla sekä kantaväestön että muslimien päälle. Edellisissä tapauksissa tekijät olivat muslimeita, mutta viimeisessä tapauksessa tietoja ajajasta ei ole toistaiseksi kerrottu. On nyt mielenkiintoista seurata, kuinka päättäjät kommentoivat tätä tapausta ja verrata kommentteja aiempien tapausten aiheuttamiin reaktioihin. Lontoon muslimipormestarinhan on aiemmin sanonut jotakin sellaista, että tätä nyt vain tapahtuu nykymaailmassa ja siihen on sopeuduttava.

  Toinen professori

  VastaaPoista
 2. Hyvä alku.Korkea aika että pääsevät nauttimaan omista lääkkeistään.Ei mitään sympatiaa uhreille.Ei mitään.Toivottavasti kärsivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minulta riittää sympatiaa. Eivät kaikki muslmit suhtadu suopeasti terrorismiin. Ei edes suurin osa, vaikka liian suuri osa suhtautuukin.

   Poista
  2. Tuntuu siltä, että useimpien suhtautuminen on erittäin ambivalenttia eli torjuvat suoran terrorin mutta tuntevat silti tekijät "omiksensa" ja siksi suojelevat näitä. hh

   Poista
 3. Manchesterissa toukokuulla tapahtuneen iskun jälkeen Puolan naispääministeri sanoi puheessaan maan parlamentissa hyökkäämällä Euroopan poliittista eliittiä vastaan:

  "”Me emme tule ottamaan osaa Brysselin eliitin hulluuteen. […] Me haluamme auttaa kansaa, emme poliittista eliittiä. […] Minne olet menossa Eurooppa? Nouse polviltasi ja horroksestasi tai sinä tulet itkemään lastesi perään päivittäin.

  Jos ette pysty näkemään tätä – jos ette pysty näkemään että terrorismilla on potentiaalia satuttaa jokaista Euroopan maata ja jos luulette että Puola ei tule puolustamaan itseään, te menette käsikädessä niiden kanssa jotka osoittavat aseella Eurooppaa, meitä kaikkia vastaan.

  Se pitää sanoa ääneen ja kainostelematta: Tämä on hyökkäys Eurooppaa, kulttuuriamme ja perinteitämme vastaan.”

  Pääministeri lopettikin puheensa kysymällä Euroopan kansoilta haluammeko heikkoja vai vahvoja politiikkoja johtamaan maitamme:

  ”Haluammeko politiikkoja jotka sanovat että meidän täytyy tottua hyökkäyksiin ja kuvailevat hyökkäyksiä yksittäistapauksiksi, vai haluammeko vahvoja politiikkoja jotka näkevät vaaran ja taistelevat sitä vastaan tehokkaasti?”

  Puolan hallinto tunnetaan tiukoista kannanotoista Puolan kansan puolesta. Kansansa edun puolustamisesta hallitus on saanut globaalin eliitin vihat niskaansa." - http://magneettimedia.com/puolan-paaministeri-kutsuu-euroopan-kansoja/

  Mitä tekee meillä EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostuva maanpetturihallitus? Käy sotaa mm. palkkaamiensa 200 nettikytän avustamina tavallisia kantasuomalaisia vastaan. Huipentumaa on jopa vanhojen naisihmisten komentaminen kuulusteltavaksi, kun ovat perustuslain turvaamaa sananvapauttaan käyttäen arvostelleet maahantunkeutuneiden vierasmaalaisten elättämistä leikkaaamalla pienituloisilta kantasuomalaisilta, ks. vajaan 8 minuutin video: http://mvlehti.net/2017/06/18/video-leidit-lavalla-kiihottavia-kertomuksia-kiihottamisesta/

  VastaaPoista
 4. "Sota siitä tulloo. Sen merkit on ilimassa" (Väinö Linna: Tuntematon sotilas 1954)

  VastaaPoista
 5. Jossain gallupissa suuri enemmistö briteistä uskoi, että tulee vielä jokin sota tai suuri konflikti muslimien ja brittien välillä.

  VastaaPoista
 6. Oinomaoksen blogissa oli notta olis ollu jäsentenväliset: Algeerit vs. Moskeijalaiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltalehden mukaan tekijä olisi ollut 47-vuotias neljän lapsen isä Darren Osborne. Nimestä päätellen hän ei liene algerialainen vaan todennäköisimmin kantabritti.

   Poista
  2. Niin näyttää uutisoidun.

   Mielenkiintoista kuinka nopeasti tämä nimettiin 'viharikokseksi' ja kuinka nopeasti 'epäillyn' tiedot kerrottiin julkisuuteen.
   Eikä edes pienintäkään epäilystä 'mielenterveysongelmista' :D

   Poista
  3. Huomasin muuten, että BBC:ssä on kellot väärässä ajassa?
   Tai ennakoivat huomisiltaa? ;)

   "The attack took place shortly after midnight close to Muslim Welfare House on Seven Sisters Road, which is also a community centre."

   Poista
  4. Pahoitteluni. BBC oli säästänyt mustetta ja jättänyt maininnan maanantai-aamuyöstä pois.

   Mutta aiemmin toisaalla Lontoossa: Miten vitussa me sammutetaan toi?

   http://www.bbc.com/news/uk-40330789

   Poista
 7. Lontoon päälleajaja ilmoitettiin nopeasti valkoihoiseksi ja uhrit muslimeiksi. Pariisin pommikuskin ihonväriä ei ole ilmoitettu. Tasapuolinen tiedonvälitys ontuu.

  VastaaPoista
 8. Jospa se ei ollutkaan viharikos? Jospa osa Euroopan kantaväestöstä on alkanut uskoa, että kyseessä on sota. Näin on paljon ollut luettavissa etenkin somelehdissä. Mainilan laukauksia on jysähdellyt jo kauan, mutta kun...

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa terroristit ja naistemme raiskaajat, rajamme ovat ja pysyvät auki:

  ”SUOMI SAI VASEMMISTOLAISEN EU-MIELISEN HALLITUSPUOLUEEN

  Suomalaisen sisäpoliitikan kesäteatterissa tulee joka päivä lisänäytöksiä, joita kansalaiset eivät voi seurata kuin typertyneinä. Perussuomalaisten puoluekokouksesta hallituskriisiin päätynyt puskafarssi sai tänään uuden väliosan, kun hallitukseen kurvanneet loikkarit julistivat perustaneensa uuden puolueen nimeltä Sininen tulevaisuus.

  Syy sille, miksi kansallismielisyyden yhdessä yössä hylännyt loikkarijoukko ei mainitse puolueensa nimessä sanaa sinivalkoinen käy selväksi Yle uutisessa Perussuomalaisista irtautuneen Uuden vaihtoehdon nimeksi Sininen tulevaisuus. Euroopan Unionin lipun väriä symboloiva sininen sopiikin uudelle hallituspuolueelle hyvin, koska Suomen lipun värit olisivat olleet liian vahva viittaus Suomen kansaan ja velvollisuuteen puolustaa sitä. Sininen tulevaisuus on ennen kaikkea yhteensopiva Kokoomuksen kanssa, joka on vaivihkaa muuttunut kansallisesta kansainväliseksi punavihertäväksi ”arvopuolueeksi”.

  Kuin silmänlumeeksi loikkarit väittävät Ylen uutisessa puolustavansa kansallisvaltiota, mutta kovin vaikeaa se on, kun on alentunut EU:n liittovaltiokehitystä kannattavien Kepun ja Kokoomuksen leimasinautomaatiksi:…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/06/suomi-sai-vasemmistolaisen-eu-mielisen.html

  Näin EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostettu maanpetturihallitus huijaa lammaslaumaa, joka sokeasti uskoo vallanpitäjiä tukevaa, punaviher-taustaisten toimittajien dominoimaa valta-VALE-mediaa.

  VastaaPoista
 10. http://herrakeronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238936-sininen-tulevaisuus-on-aariliike-jussi-halla-aho-ei-ole

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!