perjantai 17. kesäkuuta 2016

Pari sanaa Brexitistä ja saarivaltion uusimmasta poliittisesta murhasta

Viime aikojen mielipidetiedustelut ovat ennustaneet brittien päättävän tulevassa kansanäänestyksessä erota Euroopan Unionista. Näin siitä huolimatta, että käytännössä kaikki mahdolliset talousviisaat kertovat sen tulevan kalliiksi ja että Britannialle on myönnetty tuntuvia helpotuksia jäsenmaksuihinsa.

Kampanjat eron puolesta ja sitä vastaan olivat erittäin kiihkeitä, kunnes mielenvikainen henkilö murhasi työväenpuolueen naispoliitikon. Tapauksen seurauksena molemmat puolet päättivät ymmärrettävistä syistä lopettaa kampanjansa.

Koska murhaaja on itsekin kuollut, ei ole luultavaa, että koskaan saisimme tietää mitä hänen päässään liikkui. The Telegraph kertoi iskun jälkeen, että mielenvikainen olisi huutanut iskua tehdessään "Britannia ensin, Britannia ensin", mistä voi halutessaan tulkita hänen halunneen tukea teollaan maansa eroa Unionista.

Sinänsä onkin todennäköistä, että tapauksella on vaikutuksia äänestystulokseen, mutta tuskin kuitenkaan eroa suosivasti. Päin vastoin, EU:ssa pysymistä ajavan poliitikon murhan voi olettaa pikemminkin keräävän sympatioita nykytilanteen säilyttämistä haluaville.

Siten on selvää, että mikäli murhaaja halusi teollaan tukea EU-eroa, hän teki oman maalin eli ns. kusi omiin muroihinsa. Toisaalta, koska kyseessä oli mielenvikainen ihminen, ei ole täysin mahdotonta, että hän olisi toteuttanut ns. "false flag" -operaation jonkun muun yllyttämänä. Itse uskon kuitenkin, ettei iskulla lopulta ollut mitään tekemistä EU-äänestyksen kanssa, vaan se sikisi sairaan mielen epäloogisista syövereistä ilman sen kummempia rationaalisia tavoitteita.

Niin tai näin: brittipoliitikon murha sattui demokratian kannalta hankalaan vaiheeseen siirtäessään ihmisten äänestyspäätöksen yhä vahvemmin tunnepohjaiseksi. Se on harmi, sillä toteutuessaan erolla on laajakantoisia seurauksia myös Suomen kannalta.

Näin myös siinä tapauksessa, että Britannia päättää gallupien vastaisesti pysyä edelleen EU:n jäsenenä. On siis syytä toivoa, että Britit pitävät päänsä kylmänä sekä äänestävät harkiten ja vakaasti parhaaksi katsomaansa vaihtoehtoa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Raikas tuulahdus Iso-Britanniasta
Euroopan Unionin jäsenmaksuista ja veloista
David Cameron ja pullon henki


14 kommenttia:

 1. Bilderberg kokous loppui 12.6.

  Kokouksen pääaiheena oli Brexitin estäminen.

  Kun kuulin pääaiheesta, muistan ihmetelleeni miten ihmeessä ne meinaavat sen estää näin lähellä äänestystä, kun gallupit ovat niin selvästi sen kannalla.

  16.6. sympaattista naispoliitikko-äitiä ammutaan ja puukotetaan, murhaajan huutaessa Pro-Brexit -huutoja.

  Mitä muutakaan ne olisivat ehtineet tällä aikataululla tehdä?

  VastaaPoista
 2. Surullista, mikäli tämä murhenäytelmä ratkaisee brittien vuosisatojen tärkeimmän äänestyksen. Oli murha poliittinen tai ei, se heijastunee äänestykseen. Vanha bilderbergiläinen lemu todella lehahtaa tänne asti. Massojen tunnepohjaista hallintaa. Lammaslaumalle on taas osoitettu määrätty portti teuraalle. Euvostojäsenyydessä liikkuvat niin suuret rahat, että kunnon dekkarissa...

  Ylemme jatkaa linjallaan. Aamun matkakertomuksessa junamatkaaja oli kaivanut esille nuoria opiskelijoita, joiden voi kuvitella olevan toistaiseksi niin kaukana elämän reaalitodellisuudesta, että euvostosanoma on uponnut otolliseen maaperään. Niinpä toimittaja saikin väittää kuulleensa yksinomaan Brexitiä vastustavia mielipiteitä.

  Yle vain on vajonnut niin alas, ettei toimittajan selontekoon juuri luota, vaikka siinä jotain totta olisikin. Muutenkin remain-puolen kannanotoissa on viime aikoina ollut enemmän tunnepohjaista "järjettömyyden" julistamista kuin konkreettisia osoituksia liittovaltion jäsenyyden puolesta.

  VastaaPoista
 3. MV-lehti julkaisi 16.6.2016 uutisen lähteenään Breitbart.

  Otsikko oli "Jo Coxin surmaaja ei huutanut “Britannia ensin” – Silminnäkijä kertoo: “Ei, en kuullut sellaista”"

  Maailmanhistorian mittakaavassa ei ole mitenkään tavatonta, että omia ja viattomia harkitusti uhrataan.

  Toisaalta mitään uutta ei ole siinäkään, että valehdellaan päin naamaa ja joukkoviestimet levittävät valheita. Ehkä kyseessä oli unionisten kannalta onnekas sattuma, jota nyt hyödynnetään.


  acc

  VastaaPoista
 4. Kiinni otettu murhaaja, Thomas Mair, ei ole kuollut ainakaan lehtitietojen mukaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olinpa huolimaton. Ehkä tekijän motiivit saadaan siis sittenkin jonain päivänä tiedoksi kaikelle kansalle.

   Poista
 5. Eilisissä YLEn puoli yhdeksän uutisissa kerrottiin tappajan huutaneen Britain first, joten epäillään äärioikeistolaista motiivia. Media käyttää mielellään psykologisesti hallitsevan ensireaktion menetelmää eli media tulkitsee tarinaa linkittäen yhteyden (tässä tapauksessa äärioikeistoon), mikä monille jää pysyvästi mieleen ja synnyttää inhoa tätä asiaa kohtaan. Manipuloiva menetelmä, mitä uskonnollisesti motivoituneissa iskuissa käytetään kieltämällä ensin uskonollinen motiivi ja korostamalla mielenterveyden häiriöitä, ja linkitetään näin uskonto (ellei se ole kristinusko) pois yleisön tajunnasta. Monille väärä mielikuva jää elämään, vaikka uutisen tietoja myöhemmin oikaistaisiin.

  VastaaPoista
 6. Eiköhän eu rupea hajoamaan muutenki, jos ei rauhallisesti, niin sitte nverisesti, ja toivon oikestaan että euroopassa sytts sota jossa kuolis muutamia satojatuhansia, mielummin miljoonia, niin saats tälleki nykyselle eu tyhjänpäiväsyydelle loppu ...

  VastaaPoista
 7. On aina yhtä jännä huomata kuinka pahimmat öyhöttäjä-oikeistolaiset, rasistit, natsit jne. eivät tajua kuinka pahasti kusevat omiin muroihinsa olemalla äänessä ja esillä.. niinkuin keskivertoihminen ikinä alkaisi kannattamaan oikeistolaista ääriajattelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Sama koskee poliittisen kentän muitakin äärilaitoja.

   Poista
  2. Totta, mutta vihreisiin, humaaneihin ja suvaitsevaisiin arvoihin verhoutuvat ovat silti aina enemmän vahvoilla, toisin kuin väkivaltaa, tyhmyyttä ja suvaitsemattomuutta viljelevät äärioikeistolaiset..

   Poista
 8. Neuvostoliitto aloitti sotiakin ammuskelemalla omia sotilaitaan mm Mainilassa.Eussr ei eroa edeltäjästään kuin muodollisesti ja nimellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aika lailla oikeassa, ano#4 (tai sinnepäin). Ainoa mitä toivoisin teiltä olisi, että keksitte jonkun nimimerkin että teidät erottaa toisistanne. Minä keksin tämän erinäisiä vuosia sitten. Ei se suojele identiteettiä sen vähempää kuin 'Anonyymi'. Kyllä he saavat meidät kiinni, jos haluavat. Ainoa todellinen suojautumiskeino on olla käyttämättä Interwebiä ja puhelinta. Nimettömiä kirjeitä voi lähetellä, kunhan on tarkka.

   Poista
 9. "Did MI5 murder Jo Cox, like Mossad Sweden's Foreign Minister Anna Lindh?",
  http://whitetv.se/en/the-murder-of-anna-lindh/1592.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sodomy Key to Mind Control, says Deprogrammer

   Marion Knox, 78, is a grass seed farmer, pilot and businessman from Lebanon, Oregon who has deprogrammed some 500 MK-Ultra victims. He says sodomizing children is the Illuminati’s “key” to satanic possession and mind control. (Puts “Sex Ed” in new perspective doesn’t it?) He raises the specter that most of our political leaders are in fact mind controlled sodomizers and/or victims of sodomy..."

   Koko artikkeli: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=134833

   Huomaa erityisesti:
   "that most of our political leaders are in fact mind controlled sodomizers and/or victims of sodomy".

   Onkos sitten ihmettelemistä, että läntisten maiden vallanpitäjissä - Suomi mukaanluettuna - on niin paljon maanpettureita, jotka kannattavat EU-diktatuurin/Uuden Maailmanjärjestyksen supertyrannian täydellistämistä - tähän liittyen mm. kansallisvaltioidensa tuhoamista mutavyöryllä, ihmisten moraalin rapauttamista kulttuurimarxistisilla mädätystekniikoilla, kansallisomaisuuksien luovuttamista monikansallisten korppikotkafirmojen ryöstettäviksi ja valtiodensa velkaannuttamista Rotschildin kasaarimafian velkaponzi-rahajärjestelmässä pysymällä!


   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!