lauantai 13. kesäkuuta 2015

Neiti Sofia valitsi Carl Philipin ja monikulttuurisen valtakunnan

Ruotsissa on tänään satuhäät. Prinssi saa prinsessansa ja kaikki ovat onnellisia. Se on kaunista ja ihanaa; ja miljoonat pikkutytöt saavat uutta puhtia prinsessaleikkeihinsä.

Mutta kyllä Ruotsissa sattuu ja tapahtuu muutakin mielenkiintoista. Esimerkiksi  viime sunnuntaina katosi 17-vuotias neitokainen ja löytyi myöhemmin tapettuna. 

Iltalehden mukaan teosta on pidätetty henkilöitä. Kilpailevan tiedotusvälineen mukaan pidätettyjen henkilöiden naapuri on kertonut, että epäillyt "ovat käyttäytyneet mukavasti, vaikka en ymmärräkään heidän kieltään". 

Göteborgissa taas käytiin taannoin pieni tulitaistelu, jonka minäkin noteerasin. Nyt on samaisessa kaupungissa räjähtänyt auto

Räjähdyksen syytä ei tiedetä, eikä tietoa ole jaettu myöskään tapauksessa kuolleiden etnisistä taustoista. Eikä meille ole kerrottu sitäkään, liittyikö räjähdys mahdollisesti aiempaan tulitaisteluun tai prinssin häihin, joihin sijoitetulla pommilla saisi takuuvarmasti maailmanlaajuisen näkyvyyden. 

Eikä kahta ilman kolmatta. Blogosfäärissä levinneen tiedon mukaan kantaruotsalainen oikeaan uskoon palannut henkilö on kehottanut maanmiehiään terrorismiin toisin uskovia ruotsalaisia kohtaan. 

Ja kerta kiellon päälle. Paikallinen lehdistö nimittäin yrittää suojella ryöstäjiä suttaamalla heidän kasvonsa uutiseensa liitetystä kuvasta ja kieltäytymällä toimittamasta sensuroimatonta kuvaa poliisille. 

Näitä lukiessaan ei voi muuta kuin todeta Taidekorkeakoulun entisen rehtorin olleen oikeassa todetessaan Ruotsin muuttuneen mielenkiintoiseksi vasta sitten kun sinne saapui 1,5 miljoonaa maahanmuuttajaa. Ja toivoa, ettei Suomelle käy samoin, vaikka kyllähän meilläkin jo sattuu ja tapahtuu.

Mutta eihän minun pitänyt ikävistä kirjoittaa. Palaan siis asiaan ja lähetän onnittelut Ruotsin prinssille ja hänen morsiamelleen. Kuten edeltä ilmenee, he tulevat saamaan aikanaan varsin mainion kuningaskunnan hallittavaksi. Toivottavasti he ovat siihen tyytyväisiä. Ja ripeästi kasvava valtakunta myös tuleviin hallitsijoihinsa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mitä maahanmuuttokriittiset haluavat
Ruotsin vaikea ratkaisu
Maahanmuuttajat näkyvästi esillä Pietarsaaressa

6 kommenttia:

 1. "Näitä lukiessaan ei voi muuta kuin todeta Taidekorkeakoulun entisen rehtorin olleen oikeassa todetessaan Ruotsin muuttuneen mielenkiintoiseksi vasta sitten kun sinne saapui 1,5 miljoonaa maahanmuuttajaa".

  Tuosta tulee mieleen hyvin pahantahtoinen kiinalainen toivotus: Toivonpa, että saisit elää mielenkiintoisia aikoja.

  VastaaPoista
 2. Hiukan off-topic. Seuraavat kirjoitukset, erityisesti ensimmäinen, kertovat osaltaan siitä minkälainen liberaalin eliitin sisäinen hyvä veli -korruptio meidän täytyy kumota tai ohjata parempaan suuntaan, jotta maahanmuutto saadaan taltutettua. Suurelta osin valtion ja kuntien maahanmuuttajarahoilla turvotetut asuntoyhtiöt ovat Suomen tuottoisimpia yrityksiä, tuottoisampia kuin menestyvät teknologiayritykset. Niillä riittää rahaa ja resursseja kulissien takaiseen pimeään suoraan korruptioon, ja tuottoisiin vastavuoroisiin järjestelyihin, epäsuoraan korruptioon. Myös ammattiyhdistysjohtajat ovat riistäjäporvareina / vuokrankiskureina (heidän omaa termistöään lainaten) mukana maahanmuuttoteollisuudessa.

  http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/06/13/sosiaalisen-asuntotuotannon-voitot-suuremmat-kuin-supercellin/

  http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2014/03/09/uussuomalaiset-asuntomarkkinat/

  Minkälaisia ajatuksia kirjoitukset herättävät; minkälaisia vaikutusmahdollisuuksia sinulle tulee mieleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahteran lukeminen pitäisi tehdä esimerkiksi lukioissa ja ammattikouluissa pakolliseksi.

   Itse asiasta sen verran, että luulen maahanmuuton järkeistämisen suurimman esteen olevan siihen kytkeytynyt bisnes. Liian moni saa hyvän toimeentulon tästä klusterista. Sama koskee kehitysyhteistyötä.

   Keinoja asian korjaamiseksi olisi tosiaan syytä miettiä. Ainakin viranomaiset voisivat tarkastaa asukkaat noiden Vanteran mainitsemien vuokrailmoitusten perusteella.

   Poista
 3. Luin Vahteran jutun. Ei vuokrabisnes voi olla muuten noi järjettömän kannattavaa, ellei joku muu maksa vuokraa. Helsingin kaupunki saa osansa, sen vuokratulot ovat 300 miljoonaa vuodessa. Näistä asumistukea on luultavasti 100 miljoonaa. Tämä ei pääty hyvin.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen valtakuntahan tuo alkaa olla. Mutta Carl-philip ja Sofia eivät sitä ristikseen saa, sillä Pikku-Callen isosisko Victoriahan kruunun Kalle Kustaalta perii. Terv. Achtung

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!