maanantai 10. lokakuuta 2011

Kissa pöydälle

Oululainen kansanedustaja Olli Immonen (ps) on nostanut eduskunnassa kissan pöydälle. Hän on nimittäin esittänyt seuraavan kysymyksen: "Onko hallitus tietoinen Suomessa oleskelevien ulkomaalaisten tekemien raiskausten suuresta osuudesta ja mitä se aikoo tehdä asialle?" Vastausaikaa asiasta vastaavalla ministerillä on kolme viikkoa.

Nuoren naisen isänä olen erittäin tyytyväinen Immosen kysymykseen. Se on asiallinen ja kohdistuu todelliseen ongelmaan. Tuskin maltan odottaa hallituksen vastausta ja mahdollisia toimenpiteitä asian johdosta. Erityisesti toivon Kataisen joukkueen löytävän sellaisen ratkaisun, jolla tämä rikollisuuden laji saadaan häviämään ja siten raivattua pois yksi niistä syistä, jotka ovat johtaneet epäluuloon maahanmuuttajien ja suomalaisen kantaväestön kesken.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maahanmuutolla on seurauksia, mutta myös hinta
Kuinka kissa latkii maitoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!