lauantai 20. kesäkuuta 2020

Miksei kaikkien ihmisten elämillä ole väliä?

Euroopan parlamentti hyväksyi perjantaina julkilausuman, jossa todettiin, että mustien hengellä on väliä. Siinä tuomittiin rasismi ja valkoinen ylivalta niiden kaikissa muodoissa. Lisäksi EU-parlamentti kehotti jäsenmaitaan ja instituutioitaan myöntämään aiemmat mustiin ja värillisiin ihmisiin sekä romaneihin kohdistuneet epäoikeudenmukaisuudet ja rikokset.

On tietenkin selvää, että kaikenlaiset epäoikeudenmukaisuudet ja rikokset ovat tuomittavia, vaikka ei kai EU ole niitä ennenkään hyväksynyt - ainakaan virallisesti. Jäin kuitenkin ihmettelemään, miksi Unionin parlamentti halusi rajata tuomionsa vain mustiin ja värillisiin ihmisiin sekä romaneihin kohdistuneisiin ikävyyksiin. 

Miksi ei samalla tuomittu aivan kaikkiin ihmisiin kohdistuvaa paskamaisuutta olivat nämä sitten suomalaisia, italialaisia, brittejä, saksalaisia, kristittyjä, muslimeja, juutalaisia tai vaikka ateisteja. Vai halusiko EU ihan oikeasti kertoa, ettei valkoisten ihmisten elämillä ole lainkaan väliä? Vai sattuiko tässä nyt vain lapsus, jonka seurauksena näyttää ihan siltä, että EU-parlamentti olisi rasistinen erotellessaan ihmisiä ihonvärin perusteella? 

Näistä huolimatta toivotan hyvää juhannusta aivan kaikille ihmisille. Ihonväriin katsomatta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

13 kommenttia:

 1. Hyviä kysymyksiä, joihin soisi kulttuurihistorioitsijoiden myös vastaavan -- koska vastaus on olemassa. Kaikista maailman kulttuureista vain eurooppalainen kulttuuri, ja varsinkin sen historian viime vaihe, niin sanottu uusi aika, on omannut edellytykset itserefleksioon ja itsekritiikkiin.

  Eurooppalaisen kulttuurin historia on pitkä kaari antiikin Kreikasta -- vaikkapa siitä Aristoteleen toteamuksesta että "ihminen on eläin joka rakentaa kaupunkeja" -- siihen nykyhetken tilanteeseen, että Eurooppaan on matkalla massiivinen miljardimittainen kansainvaellus kulttuureista, joiden ihmiset eivät ole rakentaneet kaupunkeja.

  Uuden ajan individualismi, itsetietoisuus ja itserefleksio, johtivat ulkoisen todellisuuden objektivointiin, empirismiin, luonnontieteiden nousuun, tekniikkaan ja teolliseen hyvinvointiin. Valitettavasti sokeuden asteelle kasvanut individualismi palaa taas primitiiviseen itsetuhoon. EU:n parlamentin pitäisi päättää että jokaiselle kantaeurooppalaiselle toimitetaan hänen omalle kielelleen käännetty versio Douglas Murrayn kirjasta The Strange Death of Europe -- Immigration, Identity, Islam.

  Euroopan itsetuho alkaa siitä että kiellämme oman järkemme ja sen erityislaatuisuuden. Että heittäytymme "poliittisesti korrekteiksi". Että individualismi sokaisee meidät ja alamme kuvitella, että ihminen on kuplaolento, jonka "ihmisyys" on jotain abstraktia -- vaikka kaikki ihmisyys on nimenomaan kulttuurista ihmisyyttä. Eikä meidän tarvitse kohdella muiden kulttuurien ihmisiä kaltoin, vaan ainoastaan tunnustaa tosiasiat -- eli ettei siitä, että kaikilla on "ihmisarvo", mitenkään seuraa se, että kaikki "kulttuurit" sopeutuisivat keskenään. Päinvastoin, juuri sokeista sopeuttamisyrityksistä seuraa kulttuurinen konflikti ja sota.

  Hyvää Juhannusta. Kirjoitin juuri Juhannustansseista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkä eurooppalaiset suinkaan ole ainoita, jotka aikojen kuluessa ovat yrittäneet valloittaa koko maailman tai ainakin mahdollisimman suuren osan siitä ja alistaa muut kansat orjuuteen tai ainakin alempaan asemaan. Samaa ovat eri aikoina yrittäneet muun muassa assyrialaiset, persialaiset, arabit ensimmäisten kalifien aikana, mongolit Tsingis-kaanin johdolla sekä Turkin osmanit. Ja Kiinan keisaritkin katsoivat ainakin periaatteessa olevansa koko maailman hallitsijoita. Tuskin eurooppalainen siirtomaavalta eroaa muista suurvalloittajien valtakunnista oleellisesti muutoin kuin siinä, että Euroopan eri valtiot yhteenlaskettuina onnistuivat valloittamaan laajemman alueen kuin mikään varhaisempi valtakunta, ja että pääosa valloitetuista alueista oli merten takana. Ja tietysti siitä, että se tapahtui jokseenkin läheisessä menneisyydessä ja siirtomaavaltojen hajoamisesta on vasta runsaat puoli vuosisataa, minkä vuoksi se on vielä varsin tuoreessa muistissa, toisin kuin nuo muut valloittajavaltakunnat. Eikä eurooppalainen siirtomaavalta ollut niihin verrattuina edes erityisen pitkäikäinen: osmanien valtakuntakin pysyi koossa 400-500 vuotta, mutta suurin osa Afrikasta oli Euroopan maiden siirtomaina vain vajaan vuosisadan.

   Poista
 2. Näin sitten esim. Etelä-Afrikan mustat barbaarit saavat vahvistuksen käsitykselleen, että vain mustien elämällä on merkitystä, ja jatkavat valkoisten vainoamista ja tappamista kuten tähänkin saakka. EU:sta on kaikki järki kaikonnut, jos sitä on siellä koskaan ollutkaan. Siellä määkii poliittisen korrektiuden lammaslauma.

  VastaaPoista
 3. Euroopan parlamentti osallistuu vihaan poliiseja kohtaan. Viime yönä Suomen poliisi sai jo kokea maistiaisia, mitä tästä hulluudesta tulee seuraamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat Hietaniemen mellakoitsijat vissiin etnisesti edistyneempää porukkaa, jossa mukana jokuen pottunokka ?

   Poista
 4. EU-parlamentti julkilausumallaan vahvistaa mustan väkivallan kierrettä. Se johtaa tilanteiseen, joista esimerkiksi käy Seattlen poliisivapaa alue.

  Varoitus. Tämä on punainen pilleri.
  https://www.facebook.com/jason.j.britt/videos/this-is-a-emergency-podcast-we-have-now-in-seattle-washington-a-6to-7-block-conc/3176423825727712/

  Videolla amerikkalaismies kertoo tilanteesta Seattlessa. Asuntoihin murtaudutaan, asukkailta vaaditaan korvauksia ja heidät ryöstetään. Miehet, naiset ja lapset raiskataan. Poliisi ei tule alueelle.

  Acc

  VastaaPoista
 5. Enoch Powell ennusti nykytilanteen jo 1968. Kuuluisassa Veriset Virrat puheessaan.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Rivers_of_Blood_speech

  Powell oli siitä erikoinen lahjakkuus, että yleni toisessa maailmansodassa reservin sotamiehestä prikaatinkenraaliksi.

  Tuo EU:n julistus tuo jotenkin mieleeni sotamies Honkajoen iltarukouksen, joka päättyy ...mutta tykkimiehistä ei ole niin väliä...

  VastaaPoista
 6. Tässä yhteydessä sopii lukea myös Ylewatch-artikkeli "Puhe rasismista on häveliäs kiertoilmaus valkoisten vastaiselle rasismille",
  ylewatch.blogspot.com/2020/06/puhe-rasismista-on-havelias.html

  Kalergi-suunitelma

  VastaaPoista
 7. Vielä parempi kysymys kuuluu: miksei etnisten ihmisten valtaväestöön kohdistama väkivalta ole rasismia. Se on kuitenkin huomattavasti yleisempää kuin valtaväestön etnisiin kohdistama, etenkin seksirikosten osalta.

  VastaaPoista
 8. EU ilmaisi julkilausumallaan ydinolemuksensa. Se on kulttuurimarksilainen globalistinen valtakeskittymä, joka vihaa länsimaisia arvoja ja haluaa tuhota niihin perustuvat yhteiskunnat ja paikallisen demokratian. Osuvasti aikaisempi EU-komission johtaja Barroso on taustaltaan maolainen kulttuurivallankumouksellinen.

  Oma hallituksemme koostuu samasta aineksesta. Opetusministeri liputtaa avoimesti antifaa ja ”parempaa väkivaltaa”. Hallituksen oikeusvaltiotyöryhmää johtaa antifalainen katutason taistelija Dan Koivulaakso, joka haukkuu poliiseja sioiksi. Oikeusministeri antaa tukensa blm:lle, eli kannattaa käytännössä kristalliöitä, tuhopolttoja, ryöstelyjä ja rotuun perustuvaa murhaamista. Pääministeri antaa tälle kansanryhmiä vastaan kiihottamiselle siunauksensa. Sisäministeri ja ulkoministeri ovat isis-myönteiset näyttönsä antaneet. Samaan aikaan tutkitaan mikroskoopilla oppositioedustajan yhtä kiihottavaa sanaa. Nähdään rikka toisen silmässä, mutta ei autokuormallista tukkeja omissa silmissä.

  Aikaisempi hallitus ei ollut näissä asioissa ”Pekkaa parempi”. Sipilä, Orpo ja Soini puhuivat itseään kehuen eurooppalaisesta arvopohjasta, mutta käytännön toimillaan tavoittelivat eurooppalaisten arvojen tuhoamista.

  VastaaPoista
 9. Pitäisiköhän kansan ottaa valta näiltä hölmöiltä elitisteiltä? Puoli miljoonaa tyytymätöntä äijää ja ämmää kun lähtee eduskunnan täpötäysistuntoon heittämään ministerit niska-perse-otteella pihalle, niin voisi asioihin tulla järkeä. Ainakin asia tulisi selväksi. Suomalaiset ensin.

  VastaaPoista
 10. Osuit asian ytimeen!

  Valheellisen valtamedian horrokseen vaivuttamalle vaalikarjalle riittää, kun se saa riittävästi leipää ja sirkushuveja. Sitä ei kiinnosta ottaa selvää ennenkaikkea vaihtoehtomediasta, millaiset tyypit ja mihin suuntaan ne maatamme johtavat - kansanviholliset ja ylikansallisia tahoja palvelevat maanpetturit, kohti suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoa; sokeassa vallanhimossaan noita psykopaatteja ei kiinnosta edes se millaista helvettiä he ovat rakentamassa omalle jälkikasvulleen.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttini oli tarkoitettu ensisijaisesti MikkoK:lle mutta asian ytimeen osui myös Nimetön klo 20.22!

   SUOMALAISET ENSIN.

   Kalergi-suunitelma

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!