maanantai 16. lokakuuta 2017

Itävallassa toteutui kansan tahto

Itävaltalaiset äänestivät eilisissä vaaleissa kansan tahdon mukaisesti. Tuo tahto näkyi erityisesti holtittoman maahanmuuttopolitiikkaan vastustamisena.

Samankaltainen tahto löytyy myös muista EU-maista, joiden kansalaisten selkeä enemmistö ilmaisi viime vuodenvaihteen suuressa kyselyssä vastustavansa kaikkea maahanmuuttoa muslimimaista. Itävaltalaiset eivät tässä kyselyssä juurikaan poikenneet muista EU-kansalaisista.

Tulosta on maamme valtamediassa hämmästelty ja kauhisteltu jo etukäteen. Siinä ei kuitenkaan ole mitään kummallista, vaan on ainoastaan luonnollista, että vaalien tuloksena parlamentit täyttyvät sellaisista henkilöistä, joiden näkemykset vastaavat kansan näkemyksiä. Sitä kutsutaan demokratiaksi.

Sen sijaan on varsin kummallista, että esimerkiksi Suomen hallitus toteuttaa edelleen kansan tahdon vastaista maahanmuuttopolitiikkaa. Meillä esimerkiksi annetaan laittomasti maassa oleskelevien ihmisten kulkea vapaasti muun kansan parissa, vaikka sellainen voi todistetusti johtaa jopa terroritekoihin ja kansan ylivoimainen enemmistö vastustaa sitä.

On kuitenkin selvää, että myös meillä demokratia tulee ennemmin tai myöhemmin johtamaan myös maahanmuuttopolitiikan muutoksiin. Tätä kehitystä saattoi maamme ainoan maahanmuuttokriittisen puolueen hajottaminen hidastaa, mutta lopputulos on joka tapauksessa vääjäämätön.

Lopuksi pieni kommentti Ylen Sampo Vaarakallion analyysistä Itävallan vaaleista. Hänen mukaansa EU:n "yhteisiä arvoja koetellaan. Itävallan EU-politiikka tiukkenee entisestään ainakin maahanmuuttoasioissa."

Minä ihmettelen kenen yhteisistä arvoista Vaarakallio  puhuu? Ilmeisesti EU-eliittin arvoista, mutta kuten edeltä ilmenee, ei ainakaan EU-kansalaisten arvoista, jotka päin vastoin ovat juuri toteutuneet Itävallassa.

Tässä tullaankin ongelman ytimeen. EU:n eliitti ja myös valtamedia ovat eriytyneet omaan kuplaansa. Ne eivät tunnista tosiasioita vaan kuvittelevat voivansa johtaa Unionia oman tahtonsa ja omien arvojensa mukaan.

Tähän asiaan taitaa valitettavasti tulla muutos vasta sitten, kun suurin osa EU-kansoista on omissa vaaleissaan äänestänyt omien arvojensa mukaisesti. Mutta pahoin pelkään, että vielä silloinkin ainakin media ja komissio taistelevat tiukasti omien arvojensa puolesta kansalaisten tahtoa vastaan. Toivottavasti ei kuitenkaan samalla tavalla, joka on meille hiukan vanhemmille ihmisille tuttu jo viime vuosisadalta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
96% suomalaisista haluaa rajoittaa EU:n ulkopuolelta tulevaa maahanmuuttoa
Minne menet, Euroopan Unioni?
Kommunismin varjo selittää Visegrad-maiden ja Länsi-EU:n poliittisia eroja

9 kommenttia:

 1. Hienoa, että järjen ääni kuuluu myös vaaleissa.

  Visegrad-ryhmän eli Puolan, Unkarin, Tsekin ja Slovakian lisäksi järjen ääntä suhteessa muslimien invaasioon tullaan käyttämään nyt myös Itävallassa.

  Kun vielä muistetaan, että Sveitsiä ei kiinnosta hölmöily kyseisen haittamaahanmuuton suhteen, on Keski-Euroopassa hieno keskittymä valtioita, joissa oman maan ja kansalaisten arvo tunnustetaan.

  Ei sovi unohtaa myöskään Tanskan nykykäsitystä haittamaahanmuuton suhteen.

  Ei muuta kun odotetaan Ruotsi-demokraattien esiinmarssia seuraavissa vaaleissa!

  VastaaPoista
 2. Se on todella silmiin pistävää, miten täällä Suomessa poliitikot ja valtaapitävät katsovat voivansa toimia kansalaisten enemmistön tahdosta piittaamatta. Maahanmuuttopolitiikan ohella toinen esimerkki on tämä ikuisuusasia pakkoruotsi. No, seuraavien eduskuntavaalien äänestyskoneissa on vaadittava yksikäsitteisiä vastauksia,jotka liittyvät maahanmuuton rajoittamiseen ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden kohteluun. Löperöhumanistiset maailmanhalaajavastaukset: ehdokas ei jatkoon. Asialinjan selvät vastaukset: ehdokasta muistutettava ennen äänestyksiä siitä, mitä tuli luvattua - ja jos edustaja äänestää vastoin lupaustaan, hänen luokseen on tehtävä vierailu eduskuntaan, aiheesta äänestäjille valehtelu.

  VastaaPoista
 3. Isänmaalliset puolueet keräsivät lähes 60 % äänistä Itävallan parlamenttivaaleissa. Hesarin mukaan Vapauspuolue FPÖ on äärioikeistolainen ja suurin puolue ÖVP konservatiivinen, jonka maahanmuuttopoliittisen "Paketin sisältö pysyi yhtä kovana kuin FPÖ:llä."

  Miksi vain vapauspuoluetta nimitetään "äärioikeistolaiseksi"?

  VastaaPoista
 4. EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostettu maanpetturihallitus toteuttaa EU-diktatuurin sanelemaa politiikkaa.
  Britti-patriootti David Noakes: "Expose the EU dictatorship and its police state", https://www.eutruth.org.uk/

  Meillä on palkattu Polpo ja suuri nettikyttäjoukko terrorisoimaan niitä kantasuomalaisia, jotka vastustavat käytännössä rajoittamatonta maahantunkeutuja-invaasiota - rikolliset vallanpitäjät voivat toteuttaa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi samalla mahdollistaen valkoisen kansanmurhan: http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Ks. myös "Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä "A-nelosella"", http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  VastaaPoista
 5. Näin EU-diktatuurin Suomi-nimisessä provinssissa:

  "Näkökulma: Suvaitse tai kuole

  Rasismi- ja vihapuhehysteria on jo aikoja sitten saavuttanut Suomessa naurettavan tason. Ja koko ajan vaan pahenee.

  Uusi Suomi uutisoi viime viikolla, että vihapuheen etsiminen verkosta on jo automatisoitu, ja vihapuheenhakukone on jo hakenut verkosta vihapuhetta viime keväisten kuntavaaliehdokkaiden kirjoituksista.

  Samassa artikkelissa yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä kertoo, että oululaisen perussuomalaisten kaupunginvaltuutetun Sebastian Tynkkysen vaalikampanja oli rasistinen, koska ”siinä pyydettiin esimerkiksi ihmisiä ilmoittamaan, miten maahanmuutto vaikutti heidän turvallisuuteensa. Sitten hän julkaisi erilaisia kertomuksia ilman tarkempia lähdetietoja. Kukaan ei voinut tietää, ovatko ne keksittyjä vai pitävätkö ne paikkansa. Mielestäni siinä haettiin selvää vastakkainasettelua.”

  Tynkkysen asia on siirretty poliisitutkintaan. Nykyään siis jo neutraali kokemusten kysyminen ja kertominen tulkitaan rasismiksi. Uskomatonta...",
  Koko artikkeli: http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/10/16/nakokulma-suvaitse-tai-kuole/

  VastaaPoista
 6. Itävaltaa uhkaa EU:n vastatoimet, kansan ääni ei kelpaa. Visegrad ja varsinkin Unkari on jo demonisoitu. Suosittelen pääministeri Viktor Orbanin loistavaa puhetta suomennettuna. Kieltämättä pitkä puhe, mutta täyttä asiaa. Siitä voi päätellä onko hän fasisti vai tervejärkinen valtiomies oman kansan ja eurooppalaisuuden asialla.

  VastaaPoista
 7. Linkki yhteen Ahti Kaarion juttuun:
  https://yle.fi/uutiset/3-9884361
  Blogistin lainaama kohta on poistettu tai ...Kyse onkin Vaarakallion artikkelista?

  Professori: "Tässä tullaankin ongelman ytimeen. EU:n eliitti ja myös valtamedia ovat eriytyneet omaan kuplaansa." Tällä tämä vahvasti näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Vaarakallion kirjoituksestahan tuo näköjään oli, kuten linkkiä seuraamalla selviää.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!