lauantai 26. elokuuta 2017

Juho Eerolan tutkintapyynnöstä

Juho Eerolasta (ps) on tehty tutkintapyyntö poliisille. pyynnön mukaan hän oli tuominnut kaikki kerjäläisromanit rikollisiksi ja pillerikauppiaiksi. Eerolan väitettiin myös kirjoittaneen, että hän oli joskus sylkäissyt halveksivasti nähdessään romanikerjäläisiä.

Eerolan itsensä mukaan hän ei ole sylkäissyt romanikerjäläisiä kohti eikä kehottanut ketään muutakaan tekemään niin. Hänen mukaansa kannanotossa oli kyse Romanian romanien käymän huumekaupan vastustamisesta. Taustalla oli Ylen uutinen, jossa kerrottiin yli 20 romanialaistaustaisen romanin jääneen kiinni Iso Numero -lehden myymistilanteessa tapahtuneesta pillerikaupasta Helsingin keskustassa.

Edelle kirjoitetun perusteella tutkintapyyntö on aiheeton olettaen ettei Eerola valehtele. Aikanaan näemme tuleeko poliisi samaan johtopäätökseen.

Tässä vaiheessa voidaan kuitenkin todeta, että romanian romanien kerjäämisen ja rikollisuuden välinen yhteys vastannee suomalaisten parissa yleistä näkemystä. Sitä tukevat myös rikostilastot ja olen itsekin tullut maininneeksi asiasta.

Tästä huolimatta tapauksella lienee poliittista merkitystä, koska suomalaiset puoluekannasta riippumatta eivät hyväksy ihmisiä kohti sylkemistä. Siten pelkkä tutkintapyynnön tekeminen menee lopputuloksesta riippumatta kansan tajuntaan ja osaltaan vahvistaa median luomaa kuvaa Perussuomalaisista rasisteina ja sananvapauden väärinkäyttäjänä. Tämä lienee myös tutkintapyynnön tekijöiden motiivina.

Ellei sitten tutkintapyyntö käänny itseään vastaan ja johda suomalaisen sananvapauslainsäädännön muuttamiseen. Eli mikäli Eerolan kertoma pitää paikkansa ja tutkintapyyntö raukeaa, syntyy malliesimerkki muutenkin epämääräisen lain väärinkäytöstä poliittisiin tarkoituksiin.

Siksi lakia on syytä täsmentää ja poistaa siitä sananvapautta aiheetta rajoittavat ainekset. Tätä ovat vaatineet mm. Jussi Halla-aho (ps), joka itse tuli aikanaan tuomituksi faktojen ja niiden loogisten seurausten esittämisestä julkisuudessa sekä myös Kokoomuksen nuoret.

Joka tapauksessa on selvää, että ilmeisen aiheettomat tutkintapyynnöt kuormittavat poliisia tilanteessa, jossa Suomessa toimii ilmeisen organisoitunut kiihottajajoukko kantaväestöä kohtaan ja vankiloissamme istuu lähes sata radikalisoitunutta jihadistia. Eivätkö poliisin tutkintaresurssit olisi paremmassa käytössä heidän toimintansa selvittämisessä tai vaikkapa Romanian romanien huumekaupan selvittelyssä ja estämisessä kuin poliittisena keppihevosena?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Stigma tarttui kaikkiin romanialaisiin
Etelä-Pohjanmaan romanit ja Veijo Baltzarin näkemys
Romaneille parempi tulevaisuus Euroopassa

13 kommenttia:

 1. "kerjääminen ja rikollisuus ovat nimenomaan olleet romaneille vaihtoehtoja paskaduuneille"

  http://megafoni.kulma.net/index.php?art=501&artp=1

  Saman asian voisi helposti ilmaista sananvalinnoilla, jotka tulkittaisiin kiihotukseksi kansanryhmää vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tässä sitä ootellaan, että nämä puukkojunkkarita llahin nimeen hyökkäisivät jonneki vihervasemistolaisten kokoukseen, olis mielenkiintoista luke mitä selityksiä silloin tulisi ..

   Poista
  2. Eivät vain taida purra ruokkivaa kättä...

   Poista
 2. Norjan television esittämä dokumentti paljasti Romanian ja Bulgarian romaanien käymää huumausainekauppaa ja prostituutiota. Hyvin yleistä. Ohjelmassa tuli ilmi, että kun toimittajat ovat paljastaneet rikollisuutta, Norjaan tulevien romaanien lukumäärä on pudonnut. Kerjääminen oli heille vain peitetyötä.

  Eikös tuon ilmiannon ollut tehnyt joku entinen perussuomalainen. Olisiko kyseessä uuvattien kosto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heimolaisia on valittaja. Kieroutunutta solidaarisuutta.

   Poista
 3. Halla-aho valitti taannoin, että tuo laki on tavallisen kansalaisen kannalta huono, koska pitäisi olla jokaiselle selvää, milloin rikkoo lakia. Nyt tilanne on käytännössä se, että lain tulkintaa haetaan yksittäisillä oikeustapauksilla.

  Ei sen näin pitäisi mennä. Lain pitää olla selvä. Ainakin valtion pitäisi selvästi kertoa, mikä on laitonta, ellei sitten tarkoituksena olekin itsesensuurin lisääminen.

  Lisäksi lakia sovelletaan eri tavalla eri ryhmiin, tähän asti syytettynä on ollut vain suomenkielisiä. Miksi? Eikö moskeijoissa saarnata vihapuhetta vai eikö poliisi osaa arabiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä menee täysin Ilmannen suunnitelman mukaan. Väitöskirjassa lukee, että tarkoitus on luoda, nimenomaan luoda oikeuskäytäntöä, joka tukee väitöskirjan johtopäätöksiä.

   Poista
  2. Halla-aho on luonnollisesti oikeassa. Laki on äärimmäisen huono sananvapauden ja kansalaisten oikeusturvan kannalta.

   Poista
 4. Tässä vertailun vuoksi Black Lives Matter Toronton johtajan Yusra Khogalin avautuminen valkoisista (kuvakaappaus alla). Hän pitää siis vaaleaihoisia ihmisiä kaikin tavoin ala-arvoisina fyysisesti ja henkisesti, käytännössä vammaisina melaniinin puuttumisen takia. Mustat puolestaan ovat yli-ihmisiä eli "superhumxn" (hän kirjoittaa human-sanan humxn luultavasti koska vihaa man-sanaa), joiden iho muuttaa valoa tietoudeksi ja kommunikoi kosmisen energian kanssa. Tietenkään tällaisista puheista ei missään länsimaassa syytteitä tule, kun kulttuurimarxistit a la Justin Trudeau ovat johtavissa asemissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen linkki. Aitoa vihapuhetta.

   Poista
  2. Vitsi on siinä, että vihapuhe voi kohdistua vain Toiseuden edustajiin, teoriassakaan ei valkoihoisiin cis-heteromiehiin.

   Poista
  3. Lisään vielä, että Khogali ei ole joutunut väistymään huolimatta muutenkin erittäin aggressiivisesta retoriikastaan. Päinvastoin, hänen arvostelijansa ovat saaneet lokaa niskaansa, jopa white supremacist -leiman, vaikka olisivat BLM:n innokkaita tukijoita. Eikä Facebook koskaan pistä jäähylle Khogaleita ja kumppaneita. Poikkipuolinen sana näistä riehujista ja uhriintujista kyllä riittää banniin. Jos viattomalla kuvalla kertoo kannattavansa perinteistä avioliittoa, sekin on Facebookille liikaa. Ihmisten pitäisi herätä, koska hulluus näyttää vain pahenevan.

   Poista
  4. Ehkäpä Khogaliin suhtaudutaan mielenterveystapauksena, jollaiseksi Turun jihadistiakin nyt yritetään kovasti leipoa? Johan nuo jutut ihon kommunikoinnista kosmisen energian kanssa kävisivät skitsofreniaoireista.

   Eerolalle suunnatuista syytöksistä pistää heti silmään tuo räkimisestä syyttely. Tietyt maahanmuuttajaryhmämme kun ovat useasti aiemminkin valittaneet suomalaisten kohdistavan heihin rasismia sylkemällä kasvoihin.

   Lienevätkö nämä väitetyt räkijät sitten omaksuneet monikulttuurisia käyttäytymismuotoja, sillä suomalaisen kulttuurin konfliktikäyttäytymiseen ei ole koskaan kuulunut naamalle räkiminen. Eräisiin nimeltämainitsemattomiin kulttuureihin se liittyy hyvinkin olennaisesti.

   Muutamankin kerran on myös pohdittu, miloin ensimmäinen arabi valittaa suomalaisrasistien heittäneen häntä kengällä jalkapohjiaan näytelleen. Voisin hyvinkin uskoa, että monikin on jo niin tehnyt, mutta asianomaista haastatellut toimittelija tai viimeistään hänen päätoimittelijansa on ymmärtänyt jättää sen julkaisematta.

   Liian moni lukija olisi alkanut jo epäillä, mitä tämä aviisi nyt oikein kirjoittaa, alkaen epäillä aiempiakin ja erityisesti tulevia kirjoituksia.

   Ei valtamedialla ole Internetin valtakaudella siihen enää oikein varaa.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!