keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ääliöiden kekkerit

Tuoreen uutisen mukaan kansallissosialistit ja antifasistit ottivat viime viikonloppuna yhteen Helsingin keskustassa. Poliisin mukaan yhteenotosta oli mahdollisesti sovittu etukäteen.

Kirjoitin tämän blogauksen ilmaistakseni syvän halveksunnan molempiin ryhmiin kuuluville ääliöille. On vaikea kuvitella, mitä heidän päässään liikkuu.

Tai no, siis antifasistiset ja kansallissosialistiset aatteet; molemmat historian saatossa vahingollisiksi osoitettuja. Uskovatkohan nämä järjen jättiläiset myös noitiin ja keijukaisiin?

Plussana tässä yhteydessä on kuitenkin todettava, että ääliöt nahinoivat keskenään, eivätkä kohdistaneet väkivaltaa itseään viisaampiin ihmisiin. Toivottavasti sattui.

Mutta vitsailu ääliöiden kustannuksella sikseen.

Tosiasia on, etten kaipaa yhtään tällaista rähinää Suomeen. En pientä enkä suurta. Valitettavasti joudun kuitenkin osallistumaan niistä koituvien kulujen maksamiseen, koska poliisi ei voi olla puuttumatta havaitsemiinsa järjestyshäiriöihin.

Samalla poliisin huomion kiinnittyessä antifasistisiin ja kansallissosialistisiin ääliöihin, jää heille vähemmän aikaa valvoa kaupungin turvallisuutta ja muiden rikollisten kuin keskenään nahistelevien ääliöiden toimintaa. Suurimman hinnan siitä maksavat rikosten uhrit - esimerkiksi etnisesti erilaisia ihmisiä pahoinpitelevien keskenään hengailevien nuorten kohteeksi joutuneet.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Noita
Mitä meidän pitäisi tehdä maahanmuuttajanuorison väkivaltaiselle käyttäytymiselle?
Syyrialainen naisloukku

2 kommenttia:

 1. Oikeasti tapahtui näin: Kansallinen vastarinta alkoi vapaaehtoisvoimin liikkumaan kaupungilla estääkseen enemmät mamu-jengien väkivallanteot ja suojellakseen lapsia. Äärivasemmistolaiset yrittivät estää toimintaa poliisien avustuksella väkivalloin. Nämä kadulla liikkuneet "vastarintalaiset"eivät syyllistyneet mihinkään väkivallantekoihin. He antoivat vain näkyvilläolollaan lapsille signaalia, että aikuisia on paikalla.
  Jokin aika ennen näitä kultamunien kuoriutumisjuhlia muuten mediassa rummutettiin aika voimallisesti, että aikuisten pitäisi jalkautua kadulle lasten ja nuorten pariin katsomaan mitä siellä tapahtuu. Siitä äkillisesti tulikin suurin synti mihin voi syyllistyä. Miksiköhän? :D
  Käy toki kurkkaamassa tämän vastarinnan "patriootti.com"-sivulla mitä he itse asiasta kertovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin kyllä tapahtumien kulun. Samahan on tapahtunut myös aiemmin sekä meillä että muualla.

   En silti osaa arvostaa kansallissosialismin ihannointia enkä katupartiointia demokraattisessa maassa. Mutta toki antifasistit ovat viime aikojen tapahtumien valossa sekä tyhmempiä että väkivaltaisempia.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!