tiistai 9. heinäkuuta 2019

Toimiiko Itä-Helsingissä väkivaltainen maahanmuuttajajengi?

PT-media kertoi eilen, että Helsingin Itäkeskus-Rastila-Vuosaari -akselilla vaikuttaa maahanmuuttajataustainen jengi, joka käy huvikseen yksinäisten suomalaisnuorten kimppuun. En ole havainnut siitä kertovaa uutista muista medioista.

Tapaus ei olisi ensimmäinen laatuaan, sillä arvoisa lukija muistanee viitisen vuotta sitten Tikkurilan seudulla toimineen vastaavalla tavalla käyttäytyneen nuorisojoukon. Sekä myös suuren rapakon takana harrastetun knock-out -pelin, joka vaikutti samantapaiselta kuin PT-median jutun yhteydessä olleella videolla näkynyt toiminta.

Kirjoitan tämän jutun siksi, etten ole havainnut valtamedian uutisoineen Itä-Helsingin jengistä. En tietenkään tiedä johtuuko uutisoinnin puute valtamediamme tietämättömyydestä, asian salailusta vai PT-median jutun perättömyydestä. Viimeistä vaihtoehtoa pidän kuitenkin epätodennäköisimpänä, sillä olen havainnut kyseisen median kertoneen ennenkin maahanmuuttajista ikäviä uutisia, jotka ovat tulleet ihmisten tietoon valtamedian kautta vasta paljon myöhemmin.

Siksi toivon PT-median uutisen tulevan nopeasti ja mahdollisimman monen suomalaisen tietoon, joten välitän siihen linkin tässä vielä uudelleen tietäen, että tämäkin kirjoitukseni saa tuhansia lukukertoja. Näin toivon luovani painetta sille, että valtamediamme ottaisi puheeksi Itä-Helsingin tapahtumat ja sitä kautta nostaisi poliittisen debatin keskiöön sen, mitä meidän tulisi tehdä yhteiskuntamme muuttumiselle maahanmuuton seurauksena.

Tämän asian tähdellisyyttä korosti erityisesti aikaisempi PT-median uutinen. Siinä kerrottiin lasten tilanteesta maassa, joka on epäonnistunut täydellisesti omassa maahanmuuttopolitiikassaan. Saman ei tarvitse toistua Suomessa, koska voimme ottaa oppia siitä, mitä Ruotsissa on tapahtunut.

Toisin sanoen en kaipaa väittelyä siitä, mistä maahanmuuttajanuorten käytös johtuu, vaan vaadin sellaisen käytöksen lopettamista. En myöskään kaipaa rasistista tai suvaitsevaista huutelua, vaan suomalaisen nuorison turvallisuutta. Enkä etenkään kaipaa piiloutumista maahanmuuttajien ihmisoikeuksien taakse, vaan laillisen yhteiskuntajärjestyksen varmistamista kaikille nuorille kaikkialla Suomessa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Defaulttina vakiot tuntomerkit
Klovneja, knock-outeja ja taharruksia - mutta miksi?
Mitä meidän pitäisi tehdä maahanmuuttajanuorison väkivaltaiselle käyttäytymiselle?

33 kommenttia:

  1. Toimettomat nuorukaiset harrastavat yhteenkuuluvaisuutta korostavaa väkivaltaa. He tietävät olevansa lain suojaamaa vähemmistöä, vaikka taitavat kohta olla asinalueillaan enemmistöä. (Eipä tuo vähemmistöasema aina ole mikään suojaava tekijä, kuten Etelä-Afrikasta näemme.)

    Valtamedia on omien sanojensa mukaan vastuullista. Yhdessä mielessä se pitää paikkansa: Valtamedia haluaa edistää kansan yhtenäisyyden rapauttamista ja siinä se kokee olevansa vastuussa globalistieliitille. Yksi tuon asiaintilan indikaattori on, että tiedotus on synkronissa muun länsimaisen valtamedian tiedotuksen kanssa.

    Sanalla sanoen: vihamielisten kulttuurien maahantuonnin seuraukset eivät ole valtamedialle ongelma, vaan onnistuminen! Hyvän projektin etenemistä ei saa häiritä turhalla tiedottamisella. Esimerkiksi Ruotsin sotatila on mediallemme tuntematon asia. Siksi PT-media ansaitsee totuutta etsivien kaiken kiitoksen ja kunnioituksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun asiasta nousee riittävästi kysymyksiä, joutuu mediakin uutisoimaan siitä. Näin erityisesti mikäli joku poliitikko tai puolue nostaa asian esille eduskunnassa. Joka tapauksessa on selvää, ettei PT-median mainitseman nuorisojengin salaaminen ole eettisesti eikä moraalisesti hyväksyttävää, koska se edistää itähelsinkiläistä väkivaltaa asiasta tietämättömiä kohtaan.

      Poista
    2. Juuri noin MikkoK!

      Erityisesti suomalaisten tärkein joukkoharhautusmedia Brysselin Pravda on luonnollisesti vastuussa globalistieliitille, koska sen takapiruna on bilderbergi ja globalisti Antti Herlin.

      Kalergi-suunnitelma

      Poista
  2. Maahanmuuttajajengi tai useampia toimii jopa Kauniaisissa. Minulle kertoi tästä nuorukainen, joka nyrkeillään torjui ryöstöyrityksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä siitäkään ole uutisoitu.

      Poista
    2. Luuletko proffa, että bäistä valemedia uutisoi? Ei sovi agendaan näistä kertoa, koska ne eivät edusta ns. hyviä ja onnistuneita mamuja. Toisn kuin se paskaheittämisjuttu, joka sekin lienee omiensa tekemisiä.

      Poista
    3. Ei uutisoi ellei ole pakko. Pakko syntyy silloin, kun tietoa asiasta on jo muutenkin liikkeellä.

      Poista
  3. Asian julkisuutta auttaisi kummasti, jos joku oikean puolueen koltiainen saisi potkuja päähänsä. Niin kauan tuo saa jatkua valtamedialta piilossa, kun uhreina on nimettömiä suomalaisia. Ei ole odotettavissa, että uhriksi valikoituisi tunnetumpi nuori, koska oikeat ihmiset eivät asu siellä päin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pitänee paikkansa, vaikka kenenkään "potkujen päähän" saaminen ei olekaan toivottavaa.

      Poista
  4. Ei kai näistä jengijutuista puhuta julkisesti. Tulee kansalisille väärä kuva. Mutta kyllä valkopesua ja nyyhkytarinoita suolletaan vastuullisen median toimesta:

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/99fbc33d-0c8f-43b3-b9a5-54c3b81ad3cf

    Ja maksumuurin takana olevana:
    https://www.lapinkansa.fi/lappi/ensin-suomi-oli-paratiisi-sitten-se-masensi-neljassa-vuodessa-kemi-on-osoittanut-pienuutensa-ja-turvallisuutensa-3593424/

    heppa

    VastaaPoista
  5. US 30.6.19

    "Maria Ohisalo: ”Sisäministerinä tehtäväni on huolehtia siitä, että ihan jokaisella on tässä maassa turvallista elää”

    https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/284387-maria-ohisalo-sisaministerina-tehtavani-huolehtia-siita-etta-ihan-jokaisella-tassa
    --------------------
    --------------------

    Tämä höpötys ministeriltä liittyi pride touhuun mutta nyt on sitten aika todella lunastaa lupaukset ja turvata suomalaisten elämä.
    Toisaalta heikäläisille suurin murhe taitaa olla niin sanottu "vihapuhe" ja sen torjunta joten ei Ohisalon toimintaan mitenkään luottaa voi.
    Ei viimeaikaiset sisäministerit muutenkaan ole uskottavia olleet mutta nyt ovatkin oppositiossa.

    Ulkomaalaisten touhuista kun puhutaan, ei tietenkään pidä unohtaa raiskauksia tai vastaavaa:

    IL tänään

    "Grafiikka näyttää hälyttävän ilmiön Oulun rikostilastoissa – lasten seksuaalinen hyväksikäyttö yleistynyt jopa yli 50 prosenttia? Näin poliisi kommentoi"

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6a07253f-7088-4b51-b07c-365693dc2f52

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yle tänään:

      "Oulun seksuaalirikosvyyhdin kuudes tuomio: neljä vuotta ja kuusi kuukautta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta"
      Tuomio liittyy seksuaalirikostapauksiin, joissa on yksi ja sama uhri sekä kahdeksan syytettyä.

      https://yle.fi/uutiset/3-10866744

      Artikkelista poimittua:

      Poliisin on kertonut, että kaikki epäillyt tekijät ovat tulleet Suomeen pakolaisina tai turvapaikanhakijoina.

      Poista
    2. ""Maria Ohisalo: ”Sisäministerinä tehtäväni on huolehtia siitä, että ihan jokaisella on tässä maassa turvallista elää”"

      Jos joku haluaa, niin tuon voi tulkita huonoksi vitsiksikin.
      Ohisalo kun haluaisi avata kaikki portit taivasta myöten auki meille tunkeutuville "hädänalaisille", suomalaisten veronmaksajien kustannuksella elätettäville lois- sekä väkivaltaisille, raiskaaville ja ryösteleville barbaarilaumoille kehitysmaista.
      Talousasiantuntija Pauli Vahteran tekemän selvityksen mukaanhan niistä jo nyt aiheutuu yli 3 miljardin euron vuotuiset kustannukset, jotka käytännössä katetaan kasvattamalla vastaavalla summalla KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME.

      Kalergi-suunnitelma

      Poista
    3. Ohisalo on kahdella tavalla katastrofi. Ensinnäkin hän on taitava puhuja ja toiseksi hänen ymmärryskykynsä tosiasioiden loogisista seurauksista on olematon.

      Poista
  6. Juuri näinhän yhteiskunnan kriisiytyminen, luottamuksen katoaminen ja taantuminen kohti totalitarismia tapahtuvat. Yhteiskunnan tukijalat murenevat yksi toisensa perään, ja päättäjät pystyvät puhumaan pelkästään siitä ettei "tasa-arvoisuus" toteudu.

    Tuo taannoinen knock out -jengi ehti tehdä 70 pahoinpitelyä ennen kuin asia päästettiin julkisuuteen. Poliittinen korrektius taisi voittaa siinä ensimmäisen riemuvoittonsa. Poliisin psykologisointi oli omaa luokkaansa, esimerkiksi sitä, että hakkaajat jakoivat toisilleen pisteitä siitä miten paljon pelkoa saivat uhreissa heräämään, ei juurikaan noteerattu. Sitä että mukana oli satunnaisesti myös kansasuomalaisia käytettiin kansalaiskeskusteluissa todistuksena siitä etteivät kyseessä olleet maahanmuuttajat.

    Ollaan tultu monta pykälää alemmas, varsinkin 2015 jälkeen. Kukaan ei taida tietää mitä jossain pinnan alla nyt tapahtuu. Poliittinen korrektius muuttuu vastaavasti aste asteelta lähemmäs sensuuri- ja ilmiantoyhteiskuntaa, totalitarismia.

    Tuota tosiasiaa, että yhteiskuntamoraalin romahdus koskee koko yhteiskuntaa, ihan kauttaaltaan, sitä ei juuri kukaan näe eikä ymmärrä. Siis että katuväkivallan lisääntyminen ja esimerkiksi se että vihreiden kahdestakymmenestä kansanedustajasta seitsemäntoista on naisia ovat kumpikin pahoja oireita.

    VastaaPoista
  7. Tuo PT-median artikkeli "Uusi jännittävä ilmiö: Lapsiryöstöt", johon Professorikin viittaa, kannattaa kyllä lukea.
    Siinä sitä on tulevaisuutta suomenkin lapsille kun Ohisalo ja kumppanit hommaa tänne vähän lisää "turvapaikanhakijoita"...
    Vai alettaisiinko jo reilusti puhua tosiasioista oikeilla nimillä eli elintasopakolainen tai siirtolainen?

    VastaaPoista
  8. Mietin, miten voimakas on minun itsesensuuri ja havaitsin, että siinä on vielä PJW:n mentävä aukko: https://summit.news/2019/07/08/danish-history-professor-says-its-time-to-build-a-wall-around-europe .

    Piikkilankaa Euroopan ympäri ja on hyvin luultavaa, että niin tullaan todella tekemään ja silloin lainaan yhden isomman kirjan lukua, missä kerrotaan sama juttu, mutta sata vuotta aiemmin.

    VastaaPoista
  9. Ruotsissa tilanne on paikoittain niin paha, että kantaruotsalaiset eivät uskalla päästää lapsiaan julkisten liikennevälineiden kyytiin koulumatkaa varten, koska puhelin, takki ja muu omaisuus, joskus ehkä jopa kengät, jos ovat oikeaa merkkiä, lähtee väkivallalla uhkaavan jenginuoren matkaan.

    Taksiakaan ei uskalla muksulle tilata, jollei ole luotetun paikallisen kuskin suoraa numeroa, koska kuski saattaa seksuaalisesti ahdistella lasta tai pahempaa. (Tähän suuntaan ollaan täälläkin menossa taksiuudistuksen myötä, kuskit ovat agressiivisia ja kielitaidottomia jne)

    Koulu on tietysti vaihdettu yksityiskouluun jo aikaa sitten, jos vain siihen pystyy, koska julkisissa kouluissa lapset lähinnä joutuvat keskittymään siihen ettei saa turpaan, joudu ryöstön tai seksuaalisen ahdistelun, tai joskus jopa raiskauksen kohteeksi koulupäivän aikana.

    Ja edelleen ruotsalaiset ovat enemmän huolissaan siitä ettei vaan leimaudu "rasistiksi" kuin puuttuisivat asiaan.

    Täysin mielipuolista touhua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuvauksesta. Tuollaiset olosuhteet aiheuttavat valkopakoa. Ensin se suuntautuu Ruotsin sisälle ja myöhemmin muualle.

      Acc

      Poista
    2. Ainakin se johtaa segregaatioon. Mutta tarpeeksi pahaksi muututtuaan myös valkoisten pakenemiseen niin kauan kun on paikkoja, jonne paeta. Tästä esimerkin tarjoavat Zimbabwe ja Etelä-Afrikka.

      Poista
  10. Tässä taas valtamedian "wastuullista journalismia", kyseessä ei ole suomalainen "eno" vaan ihan jotain muuta mutta se tietysti jätetään kertomatta.

    Yle tänään:

    "Helsingin Arabianrannan henkirikoksesta on nostettu murhasyyte – eno puukotti seitsemänvuotiasta jouluaattona"
    Henkirikoksen uhri oli seitsemänvuotias poika, ja rikoksesta epäilty on hänen vuonna 1982 syntynyt enonsa.

    https://yle.fi/uutiset/3-10869258

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaanko näin että yle sekä allermedia ovat puolensa valinneet.

      Poista
  11. Helsingissä liikkuu muitakin kuin nuorisojengejä. Kaksi Lähi-idän miestä iältään n. 25-30 ryöstivät ja pahoinpitelivät 18-vuotiaan poikani toukokuussa lähellä Pasilaa. Taistelukaasua silmille ja kaikki arvokas talteen. Poika oli yli 2 tuntia sokeana. Sanoi että on kavereittensa kanssa kokeillut Virosta ostettua Nato-kaasua, mutta tämä oli vahvempaa. Vaatteet riekaleina ja silmät turvoksissa ja toinen mustana tuli kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole tästäkään lukenut valtamediasta.

      Poista
    2. Kävi mielessä ilmoittaa muillekin kuin poliisille mutta jäi tekemättä.

      Poista
  12. Missä on Soldiers of Odin? Kadonnut kuin pieru Saharaan?

    VastaaPoista
  13. Ilman omia selittelyitä luovutan puheenvuoron Tytti Saleniukselle:

    https://beta.oikeamedia.com/o1-114209

    VastaaPoista
  14. PT-mediassa on myös juttu, miten rikastajat työntävät käsiasetta kantispojan suuhun ja vaativat häpäisemään itseään Ruotsissa. Se on se kehityssuunta. Helsingin tapahtumissa menisin ilman muuta auttamaan, mutta kun tulee se kantiksia halveksiva jengi, joka todella aseistautuu, niin sitten ei voi mennä. Ja sehän sieltä tulee, kun joutaa. Satudarahin maahan pyrkiminen on siitä hyvä esimerkki.

    Valtsu

    VastaaPoista
  15. IL 10.7.19

    "Pieni ruotsalaiskunta kauhun vallassa - väkivaltainen lapsijengi kylvää pelkoa, nuorimmat vain 8-vuotiaita"
    Lapset ovat uhkailleet myös aikuisia.

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d51123c2-39ad-456d-8b01-020ffadcd53f

    Artikkelista poimittua:

    Uhkaileva lapsiryhmä aiheuttaa kauhua asukkaissa pienessä Grumsin kunnassa Värmlandissa, kertoo Aftonbladet. Ryhmä uhkailee raiskauksilla ja sylkee ihmisten päälle.

    Lapset ovat vain 8–12-vuotiaita.
    ...
    Lehden mukaan tekijät ovat ”uusia tulokkaita” ja tilanteen pelätään johtavan aina vain pahempaan vastakkaisasetteluun ”meidän ja heidän” välillä sekä muukalaisvastaisuuteen.

    – Minun näkökulmastani tällaiset ongelmat tulevat useimmiten vanhemmilta ja tässä tapauksessa tiedän, että lasten vanhemmat eivät puhu lainkaan ruotsia.
    Sen takia emme tiedä, tietävätkö nämä vanhemmat ylipäänsä, mitä heidän lapsensa tekevät, Lennart Hynynen sanoo Hem&Hyra -lehdelle.
    --------------------
    --------------------
    Hmm...Taitaa se pitää paikkansa, että minkä nuorena oppii - sen vanhana taitaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tärkeä pointti: kun vanhemmat ovat täysin ulkona yhteiskunnasta, heillä ei ole lapsiinsa mitään otetta. Kun lapset päinvastoin joutuvat hoitamaan vanhempiensa asioita, auktoriteetti on menetetty.

      On tullut itsekin soitettua aloittelevien nuorisorikollisten kotiin, josta on todettu, ettei lapsiin ole enää mitään otetta, että ei kannata soitella.

      Valtsu

      Poista
  16. Kiitos Proffalle jutun julkaisusta. Asia sai Ruotsissakin suurta huomiota, mm. Flashbackissa, jossa tapahtumaa on kommentoitu useita sivuja.

    https://www.flashback.org/t3057843

    VastaaPoista
  17. Niitä on toiminut Stadissa ainakin 30 vuotta.

    VastaaPoista
  18. Tämä sama aihe on taas noussut uutisotsikoihin 11/2019, nimittäin 6-30 hengen etnisistä 12-18 vuotiaista koostuvia ryhmiä jotka käyttävät silmitöntä väkivaltaa nimenomaan ei-etnisiin lapsiin ja nuoriin itä-helsingissä ja itäisessä kantakaupungissa. Käytössä myös pesäpallomailoja ja erilaisia sumutteita. Toiminta naamioidaan jo valmiiksi pelimaailmaan (ns.knock-out väkivaltaa) jotta voidaan mahdollisessa kiinnijäämisen pelossa käyttää tätä tekosyynä, ts. syyttää muualta maailmassa kopioitua toimintaa. Taustalla tässä on vieläkin syvempi toiminta eli äärimuslimien maailmasta tuleva rasismi ja tahallinen vihan ja katkeroitumisen kulttuuri, eli koitetaan saada kantaväestö provosoitua ja tätä kautta syyttää heitä rasismista sekä saada tekosyy omalle etniselle väkivallalle. Kaikkialla missä soditaan uskonnon nimissä, on aina valjastettu lapsia ja nuoria toimimaan väärin ääriliikkeiden nimissä. Kysehän ei ole mistään muusta kuin aivopesusta ja sen pahimmasta muodosta eli valjastetaan ääriajattelun käyttöön ja muka suojeluun etniset nuoret. Tähän perustuu myös näiden ryhmien toiminta, eli lisäpisteitä saa kun pahoinpidellään heikompia ja viattomia lapsia ja nuoria. Suomessa ei tarvitse edes olla rasisti ymmärtääkseen etnisen jengiytymisen ja ulkomaalaisten harjoittaman rasismin tarkoitusperiä tai provosointia.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!