sunnuntai 5. elokuuta 2018

Mitä ajattelee lumeavioliiton solmiva suomalaisnainen?

Aamun uutiset kertoivat, että irakilaismiesten ja suomalaisnaisten väliset lumeavioliitot ovat lisääntyneet viime aikoina. Sinänsähän ilmiö ei ole uusi, mutta en voi olla hämmästelemättä sitä, mikä saa entistä useammat suomalaisnaiset mukaan viranomaisten harhauttamiseen juuri nyt, kun maahanmuuton ongelmat ovat saaneet kansan reagoimaan yhä useammissa Euroopan maissa (Visegrad-maat, Itävalta, Italia, Saksa, Tanska, Ruotsi...).

Tässä tilanteessa onkin pakko kysyä, elävätkö nämä naiset jonkinlaisessa umpiossa, jonne ei kantaudu uutisia muualta maailmasta? Vai onko järjen käyttäminen ja looginen ajattelu heille täysin vierasta?

Vai onko sittenkin niin, että nämä naiset ovat ns. vaginansa vietävissä ja ovat seksuaaliviettinsä hetkelliseksi tyydyttämiseksi valmiit sysäämään 700 000 euron laskun veronmaksajille? Ja samalla lisäämään suomalaisessa yhteiskunnassa naisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia? Ja kasvattamaan maahamme Ruotsin mallin mukaisia rikollisten hallitsemia alueita? Ja lopulta myös terrorismiriskiä?

Samaa voi tietenkin kysyä viime aikoina humanitaarisen maahanmuuton yhteydessä profiloituneilta Touko Aallolta, Li Anderssonilta, Aino Pennaselta ja Erna Bodströmiltä, vaikka epäilen, ettei heidän motiivinaan olekaan seksuaalivietti, vaan järjestöllis-poliittinen kunnianhimo, jonka edistämiseksi kyseiset henkilöt ovat valmiit kaatamaan edellä mainitut seuraukset veronmaksajien ja naisten niskaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Aino Pennanen ruotsalaisnaisen jalanjäljillä
Suomen ja Ruotsin raiskaustilastot rikkovat ennakkoluuloja
Ruotsin mellakat: johtopäätöksiä

14 kommenttia:

 1. Virallinen Lehti on täynnä kuulutuksia, joilla etsiskellään Huitsin Nevadaan kadonneita suomalaisnaisten ulkomaisia aviomiehiä.

  VastaaPoista
 2. Nuo naiset tuskin ajattelevat, että avioliitto on erittäin vahva juridinen sopimus ja se vaikuttaa mm. perintöjärjestykseen. Ja avioehtoja tuskin näissä "rakkausavioliitoissa"edes mietitään. Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 3. Olen pääkaupunkiseudulla työskentelevä lääkäri.Tutustuin eri yhteyksien kautta turvapaikan saaneisiin gay miehiin.Lähes kaikki heistä ovat saaneet turvapaikan sillä perusteella että ovat kotoisin muslimimaasta.
  Yksi näistä miehistä on käynyt läpi hiustenistutusprosessin ja nenäleikkauksen näyttääkseen naiselta.Toinen on menossa hormonihoitoon ja takapuolen suurennusleikkaukseen,myös näyttääkseen naiselta.Se mikä minua askarruttaa on se että nämä toimenpiteet kustantaa Suomen valtio.Ne eivät ole mitään halpoja toimenpiteitä.
  Onko tämä järkevää kun samaan aikaan terveydenhuollossa on puute rahasta ja toimintoja joudutaan priorisoimaan.Miten väestömme ja maamme muuttuu jos annamme turvapaikan kaikille haluaville homoseksuaaleille?Ei minulla ole henkilökohtaisesti mitään homoeksuaaleja vastaan,mietin vaan että heitä on muslimimaissa miljoonia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran täsmennyksenä, että sukupuolenvaihdosta tekevä on transsukupuolinen, eikä homo. Tai noi, periaatteessa toki transsukupuolisellakin voi olla seksuaalinen suuntautuminen mitä hyvänsä.

   Poista
 4. Suomalainen nainen osaa kyllä olla aikamoinen käpykaartilainen, kuten samoin feminatsit, vihreät ja heitä hännystelevät cuckit.

  VastaaPoista
 5. Nämä matupatjat hoksaavat osansa vasta kun saavat maistaa sitä oikeaa monikulttuuria. Aluksi voi Ahmed olla todella kiva nappisilmä mutta jossain vaiheessa alkaa tulemaan turpaan.
  Eihän nämä matujen suosiossa olevat siiderivalaat ole ihan kärkitaistoissa Suomalaisten miesten silmissä mutta matuille kelpaavat pysyvän huilailuluvan takaajiksi.
  Jos sattuu kakaroita ilmestymään niin aina parempi. Eukko lempataan ja uutta matoa koukkuun. Olen kerran baarissa keskustellut erään mimmin kanssa jolla oli ollut siihen mennessä 5 gambialista aviomiestä ja muksu jokaisen kanssa. Meinasi roudata seuraavankin äijän sieltä. Jokainen ukko luikkinut pakoon siinä vaiheessa kun pysyvä huilailulupa oli taskussa. Fjontta vie ja veronmaksajat kiittävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä itse havainnut, että noiden matumiesten kanssa kulkee muitakin kuin "siiderivalaita". Eli tummat silmät näyttäisivät kiehtovan myös sellaisia naisia, jotka ulkonäkönsä puolesta kelpaisivat monille suomipojillekin.

   Poista
  2. Oliko se nyt itse pahamaineinen Henry Laasanen vai joku hänen hengenheimolaisensa joka tässä jokin aikaa sitten teki havainnon, että maahantunkeutumaan päästettyjen suklaasilmäisten palleroiden käsipuolessa roikkuu
   niin seksuaalisen markkina-arvon alapäässä olevia naisia
   kuin myös niitä, jotka ovat hinnoitelleet markkina-arvonsa suomalaisen miehen yläpuolelle ja jääneet siksi ilman.
   Molemmat saavat nyt tarpeisiinsa tyydytystä yllin kyllin.

   Enkä jaksa uskoa, että monellakaan on tavoitteena yhteiselo ihanan abdullahinsa kanssa. Suurin osa lienee erinomaisen tyytyväinen efemääriseen nykytilanteeseen, joka suo heille tumman ja tulisen aabiorhin vierelleen julkisille paikoille ja sänkyynsä ainakin vähäksi aikaa.

   Ja mitäpä se heitä haittaa, vaikka ihana abdullah katoaakin saman tien saatuaan oleskelulupansa:
   poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliittimme tuo heitä maahan aina vain lisää...
   ja lisää...
   ja lisäää...
   ja kaikilla heillä on oleskeluluvan tarve.

   Poista
  3. Voin todistaa saman kuin professorikin, paitsi rumimmat niin myös monet komeimmat naiset kelpuuttavat matukkeja, joiden menekki näyttää hyvä olevan kaiken kaikkiaan. Ja tämä on suoraan pois suomalaiselta mieheltä. Kokoomuksen ja Vihreiden äänestämisestä kärsii nyt moni cucki.

   Poista
  4. Kauniita, mutta tyhmiäkn matupatjoja on. Naapurustossa on kaksi siiderivalasta huikeasti laihempien afrikkalaisten kanssa naimisissa. Kummatkin blondeja jotenkin säälittävänoloisia naisia, jotka hädin tuskin jaksavat lapsilaumojensa kanssa raahata kauppaostoksia. Ehkä turviksia nuo miehet, ehkä lomatuliaisia. Vaikea näin naisena ja maailmaa nähneenä on ymmärtää halua sitoutua kolmannen ja hyvin vieraan ja jopa sadistisen kulttuurin edustajiin, tosin mikäpä minä olen arvostelemaan, mutta jos flaksi ei käy nrmimiesten keskuudessa, hoisivat naidet miettiä miksi ei. Jokaisella on mahdollisuus olla hoikka ja laittautua kauniiksi. Kunpa naiset joskus ajoissa tajuaisivat noiden hyväksikäytön ja kuulisivat miten nämä äijät heistä puhuvat.

   Poista
 6. 30- ja 40-luvulla Saksassakin vaikutti joku jolla oli järjestöllis-poliittista kunnianhimoa kuten Toukolla/Lillä/Ainolla/Ernalla.

  Ja noihin professorin 6 kysymykseen:
  Kyllä
  Kyllä
  Kyllä
  Kyllä
  Kyllä
  Kyllä

  VastaaPoista
 7. Hieman sivuun aiheesta, mutta ei täysin: Viime aikojen ulostulot professorien ja tutkijoiden toimesta osoittavat maamme yliopistojen olevan uuslysenkolaisia. Jopa kovien tieteiden edustajia on innolla mukana takoissa, kuten Enqvist osoitti.

  On mahdollista, että Venäläinen tutkimus on tänä päivänä lähempänä totuutta kuin länsimaiden vastaava, huolimatta venäläisten huonommista (?) resursseista. Uskon enemmän rehellistä etsijää kuin rikasta politrukkia.

  VastaaPoista
 8. Lumeavioliiton aiheuttamaa ongelmaa voisi ainakin vähentää se, että avioliiton perusteella ei saisi aviopuolisoa Suomeen elleivät nämä kykene tulemaan toimeen ilman sosiaalitukia. Lisäksi pysyvän oleskeluluvan tai kansalaisuuden saamiseksi avioliiton perusteella pitäisi edellyttää vaikka vähintään noin 10 vuotta kestänytta avioliittoa, kykyä elättää itsensä ja puhua suomea. Tämä ei täysin poistaisi ongelmaa, mutta olisi omiaan pienentämään sitä ja toisaalta tuomaan kustannuksetkin enemmän syyllisten itsensä niskaan.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!