perjantai 15. heinäkuuta 2016

Kuinka välttää terrori-iskut Suomessa?

Ranskassa sattui ja tapahtui jälleen. Nizzassa asustellut ranskalais-tunisialainen nuorukainen keksi ajella kuorma-autolla väkijoukkoon ja täydentää tekonsa käsiaseella. Tapaus ei sinänsä ollut yllättävä eikä sitä ollut myöskään tekijän tausta.

Teko toi luultavasti kaikkien mieleen taannoiset Pariisin iskut, joissa hyvin menestyneet maahanmuuttajataustaiset muslimit panivat kylmäksi ranskalaisia. Tämän päivän iskijästä tiedämme, että hänellä on Tunisian ja Ranskan kaksoiskansalaisuus, väkivaltataustaa, komea ulkonäkö sekä tapana tuijotella naapurin tytärtä. Lisäksi hän oli yksinäinen ja hiljainen.

Vielä emme tiedä oliko hän ensimmäisen vai toisen polven maahanmuuttaja, mutta kansalaisuus kertoo miehen oleskelleen jo pitkään viinin ja kortonkien luvatussa maassa. Emme myöskään tiedä, oliko miehellä koulutusta tai työtä - itse veikkaan aiempien terroristi-iskujen perusteella ainakin jälkimmäistä.

* * *

Tarkempia tietoja odotellessa palautan arvoisan lukijani mieliin aiemmin kokoamani asialistan (sieltä linkit kunkin toimen taustoihin, sikäli kun ne ovat vielä toimivia), joka meidän on toteutettava välttyäksemme vastaavilta teoilta Suomessa. Siis mikäli emme halua lopettaa muslimien maahanmuuttoa. Olkaapa hyvä.

Meidän tulee huolehtia siitä, ettei Ruotsissa käytävää rakettisotaa uutisoida Suomen tiedotusvälineissä.

Median tulee Helsingin Sanomien lailla tiedottaa jo ennen vaaleja, että maahanmuuttopolitiikan järkeistämisen ajaminen seuraavissa eduskuntavaaleissa johtaa automaattisesti oppositioon.

Median tulee kertoa, että islam on rauhan uskonto. On vain sattumaa, että tämän päivän terroristit ovat enimmäkseen muslimeita.

Kansalaisten tulee vaatia, että verovaroillamme toimiva Yle tukee entistä vahvemmin monikulttuurisuutta, jotta suomalaisille ei välittyisi islamisoinnin vastaisia mielipiteitä.

Suomen tulee lopettaa tutkimus, koska Koraanissa on jo kaikki tiede. Näin islamin tieteellis-tekninen etumatka länsimaihin kaventuu.

Opettajien on aivopestävä nuoret kantasuomalaiset, koska vain siten voimme estää musliminuoria radikalisoitumasta.

Urheilijoiden tulee lopettaa jääkiekko, koska se saattaa johtaa mellakoihin.

Pakolaisbisneksen toimijoiden tulee välttää väestörakennettamme korjaavien arabien sijoittaminen kohtuuttomiin olosuhteisiin, joissa saattaa esiintyä pakkasta tai eläimiä.

Suomen on autettava muslimeja kaatamaan kaikki islamilaisten maiden länsimieliset diktaattorit, jotta tilalle saadaan islamilainen demokratia.

Meidän tulee osoittaa aktiivisesti solidaarisuutta hakemalla Syyriasta kymmeniä tuhansia pakolaisia Suomeen.

Suomen tulee saattaa voimaan sharia-laki.

Meidän tulee kieltää huumori ja pilakuvat.

Perheiden sisälle on saatava islamilainen tasa-arvo, koska näin äiti voi parhaiten huolehtia lapsistaan. Näin heistä voi kasvaa ahkeria yhteiskunnan tukipilareita.

Suomalaisten tulee iloita kaikista länsimaisten toimittajien katkaistuista kauloista. Näin osoitamme lojaaliutta herkimmille uussuomalaisille, eivätkä he radikalisoidu.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Terroristien kuva paljastaa seuraavan sukupolven terroristien isät ja äidit
Jumala osoitti jälleen suuruutensa arabian kielellä
Pariisin terrori-iskun opetukset kevään vaaleja ajatellen

11 kommenttia:

 1. Minä pitäisin mukavampana tiedustelutoimintaa, joka selvittäisi laittomuuksien suunnittelemista moskeijoissa ja islamistijärjestöissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelet siis edelleen, huolimatta Ranskan tapahtumista, että länsimainen elintapa on mahdollista säilyttää ja islamismi torjua vaikka muslimivirta Suomeen jatkuisi?

   Poista
 2. Vaikka tämä ei suoraan liitykkään terrori-iskuihin, niin laitan linkin Paul Vahteran erinomaiseen, faktoihin perustuvaan melko tuoreeseen artikkeliin:
  "Pauli Vahtera blogissaan: Maahanmuutto ja velkaantuminen tuhoavat Suomen",
  http://mvlehti.net/2016/07/13/pauli-vahtera-blogissaan-maahanmuutto-ja-velkaantuminen-tuhoavat-suomen/

  VastaaPoista
 3. Ylewatch:

  NIZZA 14.7.2016 - JOKOHAN ALKAA RIITTÄÄ?
  Tämän päivän ykkösuutiseksi kaikkialla maailmassa nousi islamistin kuorma-autolla tekemä terrori-isku Etelä-Ranskan Nizzan kaupungissa eilen paikallista aikaa klo 22.30. Yle uutisten mukaan Ranskan kansallispäivänä tehdyssä joukkomurhassa kuolonuhreja on tähän mennessä 84 ja loukkaantuneita useita kymmeniä. Teon tekijäksi on varmistunut 31-vuotias Tunisian kansalainen Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, joka asui pysyvästi Nizzassa.

  Nämä ovat Ylen ja muiden suurten mediatalojen julkisuuteen antamia faktoja. Kaikki muu tiedotus onkin sitten sitä tuttua ongelman ytimen kiertelyä ja syiden etsimistä muualta kuin siitä ilmeisestä. Ylekin panee tässä kortensa kekoon, kun se haastattelee vain hölmöjä liberaaleja jutussaan Suomessa asuvat ja vierailevat ranskalaiset ja ranskansuomalaiset ovat huolestuneita tulevasta: "Tämä on vasta alkua". Haastateltujen suurin huoli näyttää olevan se, että kantaväestö alkaa suhtautua yhä epäilevämmin muukalaisiin ja epäonnistuneeseen monikulttuurikokeiluun. Hyväkkäät voisivat pysähtyä kerrankin hetkeksi ja pyyhkiä silmäkulmistaan krokotiilin kyyneleet, sillä juuri he ovat kannattaneet siirtolaispolitiikkaa, joka on synnyttänyt tämänkin kulttuuriamme rikastuttavan ilmiön.

  Tulevina päivinä saamme lukea valtamedioista kyllästymiseen asti, kuinka yhteiskuntatieteiden puolivillaiset tätitutkijat kommentoivat massamurhaa ennalta arvattavilla kliseillä. He toistavat jo moneen kertaan nähdyn muslimiterrorin jälkeen, että "tämä ei ole oikeaa islamia" ja "kaikki muslimit eivät ole terroristeja". Muistin virkistykseksi kerrataan myös väite kuten "pelolle ei saa antaa sijaa samalla kun pitää tiedostaa äärioikeiston muodostama vaara". Todennäköisellä varmuudella nämä "asiantuntijat" korostavat myös sitä, että islamilaisella terrorismilla Euroopassa ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa. Ongelman ratkaisuksi liberaalit vaativat tuttuja "toimiviksi osoittautuneita" keinoja kuten ampuma-aselakien kiristämistä sekä kansainvälisen yhteistyön ja valvonnan lisäämistä, joka merkitsee epäkorrektin kantaväestön valvonnan kasvattamista. Ja aina löytyy se liberaaliälykkö, joka ilman ironiaa on klassisen liberalismin perinteiden vastaisesti valmis kieltämään minkä tahansa, jolla luulee ratkaisevansa ongelman – kuten vaatimalla kuorma-autojen myynnille, vuokraamiselle ja omistamiselle rajoituksia.

  Vapaana riippumattomana kansalaismediana Yle Watch voi puhua ongelman juurista ilman itsesensuuria. Toisin kuin korruptoituneet valtamediat, YW on samalla linjalla kuin suuri yleisö, joka pitää kolmannen maailman invaasiota Eurooppaan islamilaisterrorismin ydinsyynä. Ongelman tunnustamisen lähtökohtana on, että eurooppalaiset ja kolmannen maailman värilliset edustavat eri sivilisaatiota, eri kulttuuria, eri rotua – toisin sanoen vesi ja öljy eivät sekoitu...",

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2016/07/nizza-1572016-jokohan-alkaa-riittaa.html

  VastaaPoista
 4. Ei tähän ole kuin yksi >95% ratkaisu: Poistaa kaikki muslimit ja muslimeiksi epäillyt Suomesta, niin nopeasti kuin mahdollista. Ja pitää heidät poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että muslimiväestön pitäminen nykyisessä koossa riittäisi - siis humanitaarisen maahanmuuttoprosessin rajaaminen uudelleen ja entistä merkittävästi tiukemmin. Ainakin, jos Suomen nykyiset muslimit onnistuttaisiin sulauttamaan tai he sulautuisivat omasta tahdostaan suomalaiseen yhteiskuntaan samaan tapaan kuin esimerkiksi tataarit aikanaan.

   Poista
  2. Uskon, että muslimiväestön pitäminen nykyisessä koossa riittäisi - siis humanitaarisen maahanmuuttoprosessin rajaaminen uudelleen ja entistä merkittävästi tiukemmin. Ainakin, jos Suomen nykyiset muslimit onnistuttaisiin sulauttamaan tai he sulautuisivat omasta tahdostaan suomalaiseen yhteiskuntaan samaan tapaan kuin esimerkiksi tataarit aikanaan.

   Poista
  3. Ehkä se riittää, ehkä ei. Kysymys onkin, haluammeko lyödä siitä vetoa panoksena lastemme ja lastenlastemme (jne.) henki ja elämä? Minä en halua lyödä vetoa siitä huijaamatta, parantamatta meidän voitonmahdollisuuksiamme niin paljon kuin mahdollista.

   Poista
  4. Toivon, että olet väärässä. Siitä lienemme kuitenkin yhtä mieltä, että muslimiväestön vastaanottaminen yhteiskuntaamme olisi minimoitava. Mieluummin tänään kuin huomenna.

   Poista
  5. Sitä minäkin toivon. Toivossa ei tosin ole hyvä elää kuin lapamadolla.

   Poista
 5. Hei, kiitos kolumnista.

  Vastauksena aiheelliseen kysymykseesi olen samoilla linjoilla ekan anon kanssa, lisää yhteistoimintaa ja tiedustelua. Lakimuutoksia niin, että on mahdollista asettaa terrorismi kytkösepäilyn jälkeen välittömästi tarkkailuun, tai aloittaa karkoituksen valmistelu maasta lainvastaisia toimia suunnittelevalle. Virheitäkin vaikeassa tehtävässä varmasti tapahtuu myös, silloin tilanteen selvitys ja pahoittelut viranomaisilta asianomaiselle.

  Tietysti yrittäisin myös avartaa alitajuista ilmapiiriä tässä maassa, että jokainen "vieras" on potentiaalinen vihollnen eli rehottavaa rasismia. Se on suurinta vihamielisyyttä mitä voi olla, ja se kohdistuu lopulta aina vain itseemme. Ja kärsijöinä olemme me itse.
  Fiksusti maailmalla!

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!