tiistai 10. maaliskuuta 2015

HS jatkaa ulkomaalaisten raiskaajien avustamista

Kirjoitin jokin aika sitten siitä, kuinka suomalainen media auttaa maahanmuuttajataustaisia rikollisia jättämällä heidän etnisyytensä julkaisematta. Mahdollisesti juuri tästä syystä nuori nainen joutui eilen ulkomaalaistaustaisen nuorisojoukon törkeän seksuaaliväkivallan uhriksi Helsingin Tapanilassa.

Osa suomalaisesta mediasta on uutisoinut tapauksen siten, että lukijalla on mahdollisuus ymmärtää ulkomaalaisen nuorisojoukon muodostavan kohtuuttoman suuren raiskausriskin naisille. Kiitos heille.

Sen sijaan Helsingin Sanomat jatkaa vanhalla linjallaan avustamalla näitä uussuomalaisia nuoria toteuttamaan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa myös tulevaisuudessa. Käytössäni olevilla tiedoilla on mahdoton sanoa ovatko lehden toimittajat perverssejä, naisvihaajia vai ainoastaan tyhmiä, mutta normaaleina empaattisina suomalaisina heitä on mahdoton pitää.

Ilmaisen tässä kirjoituksessa syvän halveksuntani Helsingin Sanomien journalistista linjaa kohtaan. Samalla toivon ettei kukaan sen naispuolisista toimittajista - eikä enää kukaan muukaan - tule koskaan raiskatuksi työnantajansa ulkomaalaisille seksuaalipervertikoille tarjoaman suojelun takia. Ja toivon, että nyt uhriksi joutunut nainen selviää teosta mahdollisimman vähin vaurioin.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Terrorismin uhka muuttaa maailmamme
Miksi Yle pimittää jihadistin henkilöllisyyden?
Auttaako media etnisiä rikollisia tappamaan ja raiskaamaan?

10 kommenttia:

 1. Kaikki kirjoittamasi on niin totta, niin totta!

  Mutta on yksi asia Hesarin hyväksi todettava. HS:n uutisten kommentointi ja sen moderointi on muuttunut huomattavan sallivaksi. Runsas määrä hyvinkin nuivia kommentteja, linkkejä yms. (myös HS:a kritisoivia) pääsee nykyään läpi ihan tuosta vaan että hupsista. Ero on radikaali esim. parin vuoden takaiseen aikaan verrattuna. Olen siitä antanut HS:lle kiittävää palautetta.

  Välillä tuntuu, että HS:n ns. uusi linja on "mokuttava uutinen JA kriittinen kommentointi"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että yleisen tietoisuuden kasvaessa myös paine avoimeen uutisointiin kasvaa myös erkkomediassa. Tai ainakin toivon niin. Yle voi lopulta olla sitkeämpi, koska se ei ole riippuvainen maksavista asiakkaista.

   Poista
 2. Suomalaisen mädättäjämedian toimintaa voi perustellusti pitää avuntantona rikokseen.Se suojelee,peittelee ja täysin yksiselitteisesti valehtelee noiden ali-ihmispaskojen puolesta auttaen heitä jatkamaan toimintaa.

  VastaaPoista
 3. moskeijoita koulun tiloissa salaa ei edes päätös näy missään...........................ei ole uskottu vaikka on koitettu kaivaa esille etusivun juttu kuka julkaisee??

  VastaaPoista
 4. Hesarin alkuperäisessä uutisessa sanottiin maahanmuuttaja. Se sana poistettiin. Muistanko nyt oikein, että sen 1984-kirjan päähenkilön duunina korjata arkistossa vanhoja uutisia vastaamaan sen hetken politiikkaa? Meillä on nykysuomessa ihmisiä samassa duunissa. Nyt se tapahtuu tosin reaaliajassa. Niin se maailma kehittyy. Olisi mielenkiintoista haastatella tällaista ihmistä: Rakastatteko Isoveljeä? Pitikö teidät "opettaa" rakastamaan, vai oletteko niin vitun tyhmä ja lammasmainen, että se käy teiltä luonnostaan? Tulee ihan Stalinin nl mieleen. Siellähän koululaisen tärkein tarvekalu oli musta tussi, jolla väritettiin koulukirjoista epähenkilöt unohduksen yöhön. Hulluinta tässä on, että nämä ihmiset luultavasti ihan aidosti, ja täydestä sydämestään uskovat olevansa demokratian puolella autoritäärisyyttä vastaan.

  VastaaPoista
 5. Ja nimetkin on nyt julkisesti saatavilla. Helsingin käräjäoikeus 13.3.2015 diaarinumerot:

  PK 15/2154 (Mohamed)
  PK 15/2156 (Ahmed)
  PK 15/2157 (Aweis)
  PK 15/2158 (Gutale)
  PK 15/2159 (Jama)

  Yllätys? Kaikki ihan tietyn uskonnon ja varsinkin somalialaisia perusnimiä ja en-nyt-viitsi-tilan-puutten-vuoksi-kirjoitaa-mitä.

  VastaaPoista
 6. Kaikki myös kotoisin samoilta seuduin näemmä. Jos HS ei olisi niin umpipunavifreä niin se olisi mainio alusta antaa nuorille ja vanhemmillekin naisille turvallisuusvinkkejä yksin liikkumiseen. On kuvottavaa, että joutuu edes sanomaan näin, mutta onko naisilla paljon muuta vaihtoehtoa, kuin yrittää ennalta varautua pahimpaan ja estää vahigot? En missään nimessä syytä ketään uhria siitä, että hän ei "osannut varautua", mutta mediamme tekee mahdottomaksi edes neuvoa tyttöjä ja naisia suojelemaan itseään!

  Ei kannata jäädä pois ilta-aikaan autiolle asemalle, jos junassa on jo valmiiksi ahdisteleva nuorten "ulkomaalaistaustasten" miesten joukko. Helsingin kekustaan asti ajamalla olisi saattanut päästä tilanteeseen, jossa olisi ollut ympärillä muita ihmisiä, vartijoita jne. Voisiko yrittää herättää muiden kys. junassa matkustavien huomion, vaikka suomalaismiesten, pyytää soittamaan poliisille tms? En tiedä. Tiedän kyllä naisena, millaista on elää ja liikkua jatkuvassa pelossa. "Pelon maantieteen" sanelemaa kulkemista kun on ollut ennenkin. Kun olin teini, pelkäsin todella paljon myöhäisiä kotiintuloja. Se ei tosin ole mitään, ei samalta planeetaltakaan, verrattuna nykytodellisuuteen Suomessa.

  VastaaPoista
 7. Pravda rakentaa keksityillä tai vähintään väritetyillä tarinaa ihanista, tarpeellisista, mukavista ja hyödyllisistä humanitäärisistä maahanmuuttajista, joiden islam on ihan täysin erilaista kuin se toinen (todellinen) islam.

  Pravda ei ole media vaan tietoisuus- ja tajuntateollisuutta. Yhtä hyödyllinen käyttäjälleen kuin heroiini ja rappeuttaa aika samantasoisesti.

  VastaaPoista
 8. Löysin blogisi vasta äsken, mutta huomaan, että olet ollut ajoissa ennustamassa tulevaa. Maahanmuuton riskit ja Hesarin linjaukset ovat puhuttaneet minuakin. Olen myös havainnut, että nyt HS sallii netissä kritiikin, mutta lehden paperiversio lienee vielä konservatiivisesti puolueellinen.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!