lauantai 17. tammikuuta 2015

Maahanmuuton kustannuseriä lisättäväksi kannattavuuslaskelmiin

Pariisin terrori-iskujen jälkeen on Ranskassa korotettu turvatasoa hälyttäen 120 000 poliisia ja sotilasta valmiustilaan.

Kun OECD:n raportissa kerrotaan maahanmuuton tuovan vastaanottajamaalle puhdasta rahaa, niin lasketaanko tulevissa selvityksissä mukaan myös näistä 120 000 turvallisuuden takia työllistetystä aiheutuneet kulut? Entä Ruotsin rakettisodan aiheuttamat kulut? Tai Helsingin juutalaisen seurakunnan turvatoimien kulut? Tai Belgialaisen terrorismin ehkäisemiseksi tehdyn operaation kustannukset?

Entä lasketaanko niille löysän eurooppalaisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena syntyneen Välimeren hukkumiskatastrofiketjun seurauksena syntyneiden operaatioiden kustannukset? Tai Syyriasta palaavien maahanmuuttajien kuntoutustoimet?

Jos ei lasketa, niin mikä tarkoitus tuollaisilla laskelmilla on? Epärehellisen perustelun antaminen propagandistiselle kantaväestön harhaanjohtamiselleko?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Angela Merkel tivaa selitystä imaameilta ja muita kysymyksiä
Maahanmuuttajat tuovat valtiolle puhdasta rahaa?
Maahanmuutolla on seurauksia, mutta myös hinta

4 kommenttia:

 1. Veikkaan että kun impivaaralaista pitää syyllistää vaikka tupakoimalla tai ylensyömällä aiheuttamistaan kustannuksista, luku pamahtaa pöytään kuin manulle illallinen.

  Sitten kun kysellään maahanmuuton kustannuksista, todetaan että: "tässä taloustilanteessa meillä ei ole varaa tehdä näitä laskelmia".

  On kaikkien etu, että kyseinen summa saatetaan mahdollisimman tarkasti kaikkien tietoon.

  Jos tulos on selvästi plussan puolella kaikkien maahanmuuttajaryhmien osalta, menee rasisteilla luu lopullisesti kurkkuun!

  Niin kauan kuin ei anneta mitään numeroa tai kaikki annetut tiedot kumotaan vanhalla "väärin tehty/tulkittu tilasto"-kikalla, on syytä olettaa, että tulos on negatiivinen. Ja sehän taas tarkoittaisi, että jotain pitäisi tehdä ja myös, että meitä on taidettu hieman vetää nenästä.


  t: Vee-tuuntunut Stadilainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän he tietävät, minkälainen se lopputulos tulee olemaan, eivät ehkä sentilleen, mutta riittävän tarkasti. Siksi heillä ei ole varaa tehdä niitä laskelmia.

   Tai kuka tietää, ehkä ne laskelmat on jo tehty, niitä ei vain haluta julkaista.

   Poista
 2. Hollannissa tehtiin tutkimus, jonka mukaan yhtä töissä käyvää pakolaista/mamua kohden on 16 sosiaalituilla eläjää. Tämän tiedon nappasin YLE-ajankohtaisohjelmasta.

  VastaaPoista
 3. Kannatan, Kattavat luvut pöytään ja rasisteille luu kurkuun.

  Sama pöytään myös mamujen sosiaaiturvasta. Nimet ja osoitteet pois ja luvut perhe ja naamakohtaisesti julkisiksi.

  Siitäpähän saavat rasistit nenilleen. :-9

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!