perjantai 7. marraskuuta 2014

Tukholmasta löytyi pommi

Tuore uutinen kertoo, että tukholmalaisesta ostoskeskuksesta löytyi pommi. Saa nähdä onko se Ruotsin "onnistuneen" maahanmuuttopolitiikan kukkanen vai jotain muuta.

Tarkempia tietoja odotellessa voimme kuitenkin miettiä, mitä voisimme tehdä Suomessa, jotta helsinkiläisistä ostoskeskuksista ei tulevaisuudessa löytisi pommeja. Auttaisikohan kantasuomalaiseen nuorisoon kohdistettava aivopesu?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Jyväskylän dosentti ehdottaa suomalaisten aivopesua
Kanada siirtyy kohti kontrolliyhteiskuntaa
Ääliöiden kekkerit

2 kommenttia:

  1. Se oli varmaan alkusoitto muslimien omalle valtiolle ruotsin sisällä. Ruotsihan tunnusti palestiinalaisten valtion israelissa, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, ettei ruotsilla ole oikeutta estellä, mikäli muslimit haluavat perustaa oman valtionsa ruotsiin. Milläköhän ruotsi voisi perustella sen, että epää ruotsin kansalaisilta tai ruotsissa olevilta "kaikkein perustavimmanlaatuisen perusoikeuden" perustella valtioita muiden valtioihin, jos kerran muunmaalaisille suorastaan vaatii ko.oikeutta ja laittaa vuosikymmenien saatossa hulppeita summia sen toteuttamiseen?
    Ei muuta kuin tunneleita kaivamaan ja sairaaloiden pihalta raketteja ampumaan. Heja sverige!

    VastaaPoista
  2. Ettei käy niinku jenkeissä Oklaholmassa, että luullaan pommin olleen rättipäiden, mutta oliki jenkkien omien höyrypäiden paukku ...

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!