perjantai 26. syyskuuta 2014

Afrikkalaiset aktiivisina - EU suunnittelee taakanjakoa

Kuten kaikki tietävät, yritetään maahanmuuttajia aktivoida erilaisilla tukitoimenpiteillä. Nyt ovat afrikkalaiset kuitenkin osoittaneet "kiitettävää" oma-aloitteisuutta, sillä Helsingin Sanomat kertoo afrikkalaistaustaisten ryhmien kiilanneen huumausainemarkkinoille.

Maahanmuuttajat ovat muutenkin kunnostautuneet erilaisissa kyseenalaisissa toimissa. Esimerkiksi Suomen vangeista huomattava osa on ulkomaalaisia. Vankiloissa oli vuonna 2012 suomalaisten jälkeen eniten virolaisia, venäläisiä, romanialaisia, liettualaisia, irakilaisia, somalialaisia ja erittäin mielenkiintoisesti kansalaisuudettomia.

Suhteellisesti tarkasteltuna ulkomaalaisten vankien määrä kasvoi vuosituhannen alusta vuoteen 2012 mennessä kolminkertaiseksi. Tämä tarkoittaa, että heidän osuutensa kaikista vangeista oli noussut jo 15 prosenttiin.

Edelleen saman lähteen mukaan vuonna 2012 ulkomaalaisten yleisimmin tekemät laittomuudet olivat huumausainerikokset. Afrikkalaiset ovat siis astuneet alalle, jolla jo vanhastaan on toiminut runsaasti ulkomaalaisperäisiä henkilöitä.

Myös siveellisyysrikoksissa ulkomaalaisten osuus on merkittävä. A-studion keräämien tietojen mukaan neljännes raiskauksista istuvista vangeista on ulkomaalaisia. Tällä alalla ovat "kunnostautuneet" erityisesti irakilaiset ja afrikkalaiset.

Näyttää siis siltä, että maailman kansainvälistyessä on odotettavissa yhä enemmän huumausaine- ja raiskausrikollisuutta. Tätä taustaa vastaan on syytä toivoa, että Suomi pitää nuivan linjansa maahanmuuttajista johtuvissa EU:n taakanjakokysymyksissä.

Edelle kirjoittamani faktojen perusteella on nimittäin selvää, että jos italialaisten ja ruotsalaisten taakanjakolinja voittaa, syntyy Suomeen ennennäkemätön Afrikasta ja Lähi-Idästä saapuvien maahanmuuttajien virta, jonka myötä räjähtää myös huumausaine- ja siveellisyysrikollisuus.

Sellaista kotimaata en halua omalle vanhuudelleni enkä etenkään jälkeläisilleni. Enkä usko kenenkään muunkaan haluavan. Sinisilmäisyys tässä asiassa on juuri se tie, joka johtaa helvettiin.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
ISIS osaa teurastamisen ja mediapelin
Maahanmuuttajataustaisten koulu lakkautetaan
Pia Kauman lastevaunukommentin seuraukset

11 kommenttia:

 1. Se rikkauden taakanjako kun tulee niin on aika ryhtyä aseelliseen vastarintaan.Ikävä juttu mutta invaasio on invaasio vaikka se ei olisikaan muodollisesti blitzkrieg.Jännä kun se lebensraumin hankkiminen on ihanaa ja väistämätöntä kunhan on oikea uskonto ja pigmentti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vahvasti kaikkea väkivaltaa vastaan, myös maahanmuuttajiin kohdistuvaa. On siis syytä huolehtia siitä, että suomalainen politiikka ei johda sellaiseen tilanteeseen, että jotkut kokevat tilanteen niin mahdottomaksi, että näkevät väkivallan ainoana ratkaisuna.

   Poista
  2. Kyseessä ei olekaan suomalainen politiikka.Suomalaisilta ei ole taidettu paljoakaan kysellä kun EU teki laskelmia pinta-alan mukaan ja totesi että suomeen mahtuu lähes 60 miljoonaa iloista voimavaraa.

   Poista
  3. Suomalaiset poliitikot ovat osa EU:n poliittista päätöksentekokoneistoa. Eivätkä uskoakseni ainoita, jotka (toivottavasti) vastustavat suunniteltua taakanjakoa.

   Poista
  4. Toiveajattelua.Valitettavasti.EU:n kannalta on yhdentekevää asuuko suomessa suomalaisia ja vai parempien kulttuurien edustajia ja kun kivat korruptiovirat odottavat etelässä suomalaiset poliitikot myyvät maan nopeammin kuin ehdit sanoa edes sen toiveajattelua...

   Poista
 2. Italiaanojen ja krekujen osalta nuo "taakanjakoa" koskevat jutut voi vielä sikäli hyvällä tahdolla ymmärtääkin, että he joutuvat tässä asiassa kärsimään jo suoraan maantieteellisestä asemastaan johtuen, ja maantieteellehän ei tunnetusti oikein mahda mitään. Ruotsalaisten osalta taakanjakoa koskevat vaatimukset ovat puolestaan (jälleen kerran) silkkaa tekopyhistelyä, sillä he ovat ihan itse omilla poliittisilla päätöksillään linjansa valinneet, ei siihen ole kukaan eikä mikään mitenkään heitä pakottanut. Vaan nyt kun se mitä saadaan, ei ihan vastaakaan kuvitelmaa siitä mitä on luultu tilattavan, niin harmittaahan se varmana juu. Joten eipä ihmekään, että ongelmia haluttaisiin ulkoistaa myös Poukaman tälle rannalle, siinä kohtaahan heillä on jo historiallisia perinteintä noin muutaman vusoisadan ajalta. Toivottavasti suomalaiset edes tässä asiassa uskaltaisivat nyt pysyä lujina, mutta antaas nähdä sitten, kuin käy.

  VastaaPoista
 3. Afrikan tärkein vientituote on ihminen. Vientiponnistelut ovat aggressiivia. Tuote on kallis ja hinta maksetaan osamaksulla. Toivon, että Ruotsi lisää ostojaan, jolloin umpikujakin tulee nopeammin. Se tulee avaamaan silmiä muuallakin.

  VastaaPoista
 4. Suomi voisi omaksua Viron linjan. Montako olisi menossa esim. Viroon, Slovakiaan tai Romaniaan tai aikovatko ne houkutella ketään?

  Ne EU-maat jotka olivat aiemmin itäblokissa eli neuvostotasavaltoja tai Varsovan liiton jäseniä, niihin ei arvatenkaan ole pyrkimässä montaa, vaikka niihin olisi teknisesti helppoa mennä. Veikkaan muutamaa syytä:
  - Ne voivat vedota omaan köyhyyteen ja varattomuuteen, mikä on sinänsä totta mutta käy myös taktiikasta
  - Niissä ei ole runsasta sosiaaliturvaa eikä kaikenkattavia julkisia palveluja
  - Ne eivät aio houkutella ketään
  - Palkkataso on matala joten työtkään eivät houkuttele
  - Kommunismin ja sosialismin kokeilut poistivat illuusiot, haavekuvat ja toiveajattelun. Se antoi vastustuskyvyn epärealistisia ja utopistisia ideologioita kohtaan. Siksi heillä on kyky ja halu vastustaa esim. sitä jos joku haluaa leikkiä hyvää ihmistä ja maailman sosiaalitoimistoa toisten rahoilla. He ovat vastustuskykyisiä "mitä ne meistä ajattelee"-asenteelle.

  VastaaPoista
 5. Suomen ainoa pelastus on pitkä ja kylmä talvi. Jos taakanjaon seurauksena tänne tulee miljoona onnenetsijää, hyvinvointivaltioon ei ole varaa. Pakkanen ajaa heidät muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä asiassa vapaa liikkuvuus unionin sisällä on Suomen etu.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!