maanantai 31. heinäkuuta 2017

HS penää siirtolaiskriisille ratkaisua

Helsingin Sanomien pääkirjoitus vaatii siirtolaiskriisille kunnon ratkaisuja. Olen samaa mieltä, mutta joudun samalla toistamaan eilisen kirjoitukseni loppukaneetin, jonka mukaan "sen enempää HS, Amnesty kuin asianajajatkaan eivät ehdota ongelmaan minkäänlaista järjellistä ratkaisua. Siis veronmaksajien selkänahasta revityn rahan maahanmuuttobisnekseen pumppaamisen lopettamista.

Näin ei tehnyt myöskään tämän aamun pääkirjoittaja, joka kaipaili tulijoiden nykyistä tehokkaampaa sijoittamista EU-maiden kesken sekä arveli laillisten reittien järjestämisen Eurooppaan ratkaisevan ongelman. Ei, vaikka molemmat ehdotukset pelkästään lisäisivät tulijoiden määrää maanosaamme, jonka asukkaiden enemmistö ei heitä kaipaa ainakaan mikäli he ovat muslimeita. 

Samassa pääkirjoituksessa painostettiin hallitusta löperöittämään maahanmuuttopolitiikkaamme entisestään nyt kun Perussuomalaiset on ajettu ulos hallituksesta. Perusteluna kirjoittaja käytti sitä, että ainoan maahanmuuttopolitiikasta vastuullisesti ajattelevan hallitusryhmän (Uusi Vaihtoehto/Sininen tulevaisuus) kannatus näyttäisi olevan vain pari prosenttia. 

Tämä kertoo siitä, kuinka suuren karhunpalveluksen pääministeri Sipilä (kepu) ja puheenjohtaja Orpo (kok) tekivät suomalaiselle yhteiskunnalle hyödyntämällä Timo Soinin (st) ja muiden entisten perussuomalaisten ministereiden vallankipeyttä. Tässä yhteydessä olisi pääministerin, Petteri Orpon ja miksei pääkirjoittajankin syytä muistaa, että ylivoimaisesti suurin osa suomalaisista haluaa rajoittaa maahanmuuttoa EU-maiden ulkopuolelta.

Tärkein syy tälle näkemykselle lienee tulijoiden aiheuttama radikaali muutos yhteiskunnassa. Sen yhdestä aspektista saa käsityksen katsomalla Ylen lähettämän dokumentin, jossa ruotsalainen toimittaja teki tutkivaa journalismia naisten nyky-Ruotsissa saamasta kohtelusta ravintoloissa. Samaa ei haluta Pohjanlahden tälle puolelle, paitsi pääkirjoituksen perusteella HS:n toimituksessa, joka nyt nähdyn perusteella näyttäisi pitävän naisten puristelua takapuolesta tai käsien työntämistä jalkoväliin tavoiteltavana asiaintilana.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:


9 kommenttia:

 1. Saksassa on tehty perusteellinen selvitys rikollisuudesta maassa. Avpixlat on sen Ruotsissa julkaissut. Suhteellisesti, siis 100 000 asukasta kohti laskien, on tärkeimpien rikoslajien esiintyvyys ulkomaalaisperäisten joukossa n. 10-kertainen saksalaisiin verrattuna.

  naputtele > farsk tysk statisk <

  --

  Se mitä juuri koskaan ei oteta puheeksi on muslimivaltioiden oma vastuu uskonveljiensä auttamisessa. Rikkaista rikkain Saudi-Arabia pystyisi yksin hoitamaan koko probleeman mutta ei saatavilla olevien tietojen mukaan tee "pakolaisten" eteen juuri mitään. Hoitakoot he nämä siirtolaisvirrat. hh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa tulijat ovat yliedustettuna erityisesti väkivalta- ja seksuaalirikoksissa.

   Poista
 2. Kuvateksti Pravdan jutussa "Siirtolaisia pelastusjärjestön kumiveneessä kesäkuussa Libyan rannikon edustalla. (KUVA: STEFANO RELLANDINI / REUTERS)"

  Kuitenkin kuvassa on uppoamassa samanlainen "vene" jolla ihmissalakuljettajat hinaavat pakoloisia "pelastettavaksi"?

  VastaaPoista
 3. Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda on järkähtämätön Bilderberg-agendan kannattaja, johon kuuluu mm. kansallisvaltioiden ja kansallisuuksien tuhoaminen Uuden Maailmanjärjestyksen tieltä mm. monikulttuurilla ja rajoittamattomalla maahantunkeutuja-invaasiolla. Erkon mananmajoille meneminen ei ole muuttanut lehden linjaa Suomen ja kantasuomalaisten tuhoamiseksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkistä ruotsalaiseen dokumenttiin.

  Vaikutti siltä, että yhteiskunta on jo niin pahassa jamassa, että viranomaiset eivät pysty suojelemaan kantaväestöä vaan jahtaavat oman maan kansalaispartioita. Samaa kuin Suomessa.

  Toinen havahduttava seikka on se, että ihmisten luottamus valtiovaltaan ja poliisiin järkkyy. Siitä ei hyvää seuraa yhteiskunnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa vallanpitäjät terrorisoivat tavallisia, laillisia oikeuksiaan puolustavia kantasuomalaisia Polpon ja suuren nettikyttäjoukon avulla.

   Poista
 5. Eihän Hesari esitä mitään ratkaisua "siirtolaiskriisiin". Suomen pitää vain varautua "paljon nykyistä suurempiin tulijamääriin".

  Hesarille ei ole edes maininnan arvoisia ongelmia perusteettomien turvapaikkahakemusten valtava osuus, oleskeluluvan saaneiden heikko työllistyminen, hylkypäätösten saaneiden jääminen lorvimaan Suomeen ja muukalaisten tekemien seksuaalirikosten määrän jatkuva kasvu.

  Nykyinen elättivirta on katkaistava muuttamalla lainsäädäntöä. On absurdia, että jossain Afganistanin vuoristokylässä olisi asukkailla jo olemassa Suomea koskeva perusoikeusoptio, joka laukeaa tänne tultaessa.

  VastaaPoista
 6. Varsin lukemisen arvoinen artikkeli Markku Juutiselta:
  "Havaintoja: Ruotsin epäonnistuminen valtiona ja Euroopan romahdus",
  http://magneettimedia.com/havaintoja-ruotsin-epaonnistuminen-valtiona-ja-euroopan-romahdus/#comments

  Erityisesti nimimerkin Alt-Right antama kommentti on lukemisen arvoinen.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!