lauantai 27. lokakuuta 2012

Sosiaalidemokraattisen imaamin ajatuksia

Suomen sosialidemokraattinen puolue on ottanut ehdokkaakseen imaami Abdul Mannanin. Tämähän on sinänsä hienoa; siis se, että maahanmuuttaja on integroitunut suomalaiseen yhteiskuntaan niin hyvin, että asettuu vaaleihin ehdolle.

Vai onko?

Tämän sosiaalidemokraattisen imaamin ajatuksia löytyy muun muassa täältä. Lainaan tekstistä tähän muutaman imaamin sosiaalidemokraattista ajatteluaan kuvaavan hyytävän yksityiskohdan, jotka valaissevat hänen kotoutumisastettaan.

 • "Abdul took the Koran literally, claiming that it was ‘science’ and doesn’t need to be updated for the modern world ‘because it’s already been updated.’" 

Sosiaalidemokraatin mukaan Koraani on siis tiedettä, jota ei tarvitse päivittää, koska se on jo päivitetty. Mielenkiintoista.

 • "This included propagating ‘True Islam’ and instituting ‘Sharia Law’ in ‘Muslim states’, something which Abdul defended. ‘The cutting off of hands for the thieves is in Sharia Law . . . Sharia is from God and I think God knows which is the right law for humans.’" 

Sosiaalidemokraatin mukaan varkaiden käden katkaiseminen on siis oikein, ja tämän rangaistuksen sisältävä Sharia-laki hyväksi ihmisille. Mielenkiintoista. 

 • "In his view, 9.11 was very positive for Islam. ‘I offer thanks to Mr Bush for his propaganda!’ laughed Abdul." 

Sosialidemokraattien ehdokas pitää siis New Yorkin Twin Towersin tuhansia ihmisiä tappanutta tuhoamista hyvänä asiana islamille ja kiittää Bushia propagandasta. Mielenkiintoista.

* * *


Tämän perusteella näyttää siltä, että sosiaalidemokraattinen aate on muuttunut sitten minun nuoruuteni. Se näyttää nykyisin hyväksyvän aatemaailmaansa uskonnollisen fanatismin, löytää terrorismista hyviä puolia ja pyrkii muuttamaan lainsäädäntömme yli tuhannen vuosien takaisiin barbaarisiin käytäntöihin. Mielenkiintoista.

Tai sitten SDP ei ole tullut tarkastaneeksi kaikkien ehdokkaidensa taustoja riittävän hyvin, kuten ei moni muukaan puolue

Tässä yhteydessä on myös huomattava, ettei media ole nostanut juuri tätä ehdokasta esille muiden hörhöjen tapaan. Näin siitä huolimatta, että internet on jo jonkin aikaa kuhissut hänestä (vaikkapa täällä ja täällä). Myös tämä on mielenkiintoista!

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ben Zyskowicz ja Halla-ahon lakialoite
Maahanmuuttajat raiskaajina
Aggressiivisilla uroilla on pienempi pippeli

3 kommenttia:

 1. Sosiaalidemokraatit haalivat näitä kummajaisia listoilleen. Kööpenhaminan pormestarivaliokunnan asukashallituksessa on Mjølnerparkenissa ollut herra nimeltä Muhammad Aslam, joka saatuaan tätä kautta pääsyn sisäiseen kaupunginalueen intranettiin, on käyttänyt sitä sosiaalisen kontrollin välineenä ja soitellut perheille, joiden naispuoliset jäsenet kulkevat ilman huivia. Hallitus on myös käyttänyt kotouttamiseen tarkoitettuja rahoja syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen ja huvipuistovierailuihin.

  Sosiaalidemokraatit kyllästyivät häneen, ja kielsivät häneltä ehdokkuuden alue no 3:ssa, mutta Aslam asettui kuitenkin ehdolle Valbyssä (jossa myös asuu paljon muslimeja).
  Lopullinen ehdokasvaali on marraskuussa, joten saako hän jatkaa vaativaa puuhasteluaan, jää nähtäväksi.

  On häpeäksi sosiaalidemokraateille, että he niin innokkaasti veljeilevät islamistien kanssa. Tasa-arvoa haetaan, mutta kun imaami astuu kuvaan, hyväksytään tyttöjen huivit. Miksi media ei ole tästä kirjoittanut, tämän blogin kautta sain tietää asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedon levittämisen takiahan minä tämän kirjoitin luettuani asiasta muualta netistä. Minusta on hienoa, että sosiaalinen media hiljalleen pakottaa myös ammattimedian vähentämään mielipidevaikuttamistaan ja siirtymään enemmän kohti tiedonvälitystä. Siinä voittavat lopulta kaikki.

   Poista
 2. Imaami jäi sitten rannalle valtuustosta. Se on hyvä suomalaisen demokratian kannalta.

  Toivoisin kuitenkin puolueiden jatkossa kiinnittävän parempaa huomiota ehdokkaisiinsa. Tälläkin kerralla Kotkassa meni läpi yksi ihmisenkeittäjä. Surullista.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!