keskiviikko 9. elokuuta 2023

Oikeuskansleri arvioi Riikka Purran vanhat kirjoitukset maailman korkeimman verotuksen maassa

Oikeuskansleri teki ennalta arvattavissa olleen ratkaisun valtionvarainministeri Riikka Purran (ps) ja muiden perussuomalaisten poliitikkojen viime viime aikoina esillä olleista sosiaalisen median vanhoista kirjoituksista tehdyistä kanteluista. Päätöksen mukaan "Eduskunnan asiana on ottaa kantaa siihen, mikä merkitys on ministeri Purran menettelyllä, kun hän on ministeriksi tultuaan ilmoittanut, että on aikanaan kirjoittanut itsekin typerinä pitämiään kommentteja sosiaalisessa mediassa".

Kun pääministeri Orpo on jo aiemmin ilmaissut luottavansa valtionvapainministeriinsä on asia näin saanut - toivottavasti - loppuratkaisunsa. Eikä tätä asiaa ole syytä vatvoa julkisuudessa enää yhtään enempää. Etenkään, kun oikeuskansleri huomautti, että ministereistä tehdyissä kanteluissa ei ole kyse kyse "oikeudellisesta ulottuvuudesta".

Sen sijaan tapaus antaisi etenkin suomalaisille journalisteille aihetta pohtia sitä, mihin kaikkeen julkisin varoin kustannettuja kansalaisten palveluita käytetään. Onhan oikeuskanslerikin meidän verorahoillamme palkattu, joten jo etukäteen turhiksi tiedettyjen kanteluiden tekeminen on ilmiselvää verovarojen väärinkäyttöä. 

Samoin kuin verorahoitteisen median tuottama kansalaisten poliittinen aivopesu. Tai vaikkapa maahamme sopeutumattomien kulttuureiden tukeminen yhteisistä varoista. 

* * *

Pohdiskelevaa journalismia kannattaisi tehdä jo ihan senkin takia, että Suomi sijoittui tuoreessa kansalaisten verorasitusta mittaavassa tilastossa ensimmäiseksi. Eli me suomalaiset maksamme tuloistamme kaikkien muiden maiden kansalaisia suuremman osan veroina. 

Ei siis ihme, ettemme sijoitu varallisuudellamme lähellekään kärkeä teollisuusmaiden vertailussa, vaan taistelemme portugalilaisten ja kreikkalaisten kanssa samoista sijoituksista häviten selvästi esimerkiksi espanjalaisille ja italialaisille. 

Eikä tilanne ole suinkaan kohenemaan päin, sillä keskituloisen suomalaisen palkansaajan ostovoima on valunut alimmilleen viiteentoista vuoteen. Muutos on merkittävä, sillä keskituloinen palkansaaja tarvitsisi vuodessa noin 2 000 euroa enemmän nettona, jotta hänen tulonsa riittäisivät samaan kuin vuosikymmenen alussa.

Niinpä Orpon hallituksella olisi muutakin tehtävää kuin pohdiskella ministereidensä vuosien takaisia sosiaalisen median sanavalintoja, kunhan vain oppositio ja sitä tukeva lehdistö antaisi sille siihen mahdollisuuden. Tai hallitus yksinkertaisesti päättäisi jättää niiden ajojahdit omaan arvoonsa.

101 kommenttia:

  1. Hetki sitten pohdittiin sitä, kuinka eri poliittiset näkökulmat pyrkivät uudelleen määrittelemään sanoja ja käsitteitä. Vihervasemmistolaiset ovat jo pitkään julistaneet itsensä liberaaleiksi. Ilmeisesti koska heidän mielestään naisilla voi olla pitkä penis ja islam on rauhan uskonto. On kuitenkin liberaalin irvikuva, jos on sitä mieltä, että ihmisten valinnanvapautta on oikein rajoittaa viemällä suuri osa heidän tuloistaan. Aidot liberaalit luottavat siihen, että yksilöt osaavat tehdän itseänsä koskevat valinnat ihan itse ja että keskusvalta ei osaa. Itsensä liberaaleiksi nimenneet vihervasemmistolaiset ovat oikeasti totalitaristeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sotket nyt käsitteen liberaali käsitteeseen libertaari.

      Poista
    2. Ei siinä mitään sotkua ole. Keskusvallan suuri rooli ei ole yhteensopivaa melkein minkään liberaalin ajatuksen kanssa, erityisesti niiden toteuttamisen kanssa.

      Poista
    3. Alunperin liberaalit nimenomaan eivät olleet vasemmistolaisia totalitaristeja ja valtiollisen pakkovallan kannattajia, vaan päinvastoin nimenomaan kaikkien ihmisten henkilökohtaista vapautta instituutioiden ja hallitsijoiden pakkovallasta kannattavia ja jokaisen ihmisen oman vastuun ja valintojen mahdollisuuksien ajajia. Nykyään sana tarkoittaa liki päinvastaista, kuin mitä se tarkoitti vielä muutama vuosikymmen sitten. Ehkä joku hölmöimmistä nykyajan liberaalina itseään pitävistä ihmisistä edelleen luulee käsitteen sisällön olevan sama, mutta liberaalien puheet ja teot todistavat heidät aivan samaksi porukaksi kuin takavuosien kommunistit, jotka ajoivat maailmanlaajuista totalitarismia. Eiväthän natsit ja kommunistit eronneet mitenkään muuten toisistaan, kuin että toinen painotti aluksi kansainvälistä totalitaristista sosialismia, ja toinen kansallista sosialistista totalitarismia. Toisen maailmansodan aikaan tämä toisen osapuolen kansainvälisen totalitarismin julistaminen hävisi kokonaan, ja tilalle tuli sielläkin kansalliset painotukset ja äiti-venäjä. Sodan jälkeen taas otettiin käyttöön kansainvälinen sosialismi kun piti alistaa muitakin kansallisuuksia kuin venäläiset. Nämä liberaalit puhuvat ihan samoilla sanoilla kuin nämä kansainväliset totalitaristiset sosialistit eli kommunistit. Näin ulkopuolelta molempia kuunnelleena en löydä mitään eroja kommunistien juttujen ja meidän vihervasemmiston väliltä. Nuoremmat eivät ehkä tätä tajua, koska eivät ole päässeet kuulemaan alkuperäisiä kommunisteja kun niistä tuli vihervasemmistoa jo aikoja sitten.

      Poista
    4. Koomista on että he oikeasti kuvittelevat olevansa liberaaleja.

      Poista
  2. Hallituksen ongelma on itseään etsivä RKP, jonka epäluotettava ollako vai eikö olla- hoipertelu. Puusta katsoen näyttää silti, että yksi ainoa oikeasti etuoikeutettu henkilö, eli Eva Biaudet, heiluttelee hallitusta muutaman opetuslapsensa kanssa. Tuo oikeasti etuoikeutettu tarkoittaa sitä, että tämä ylioppilas nostettiin aikoinaan tasa-arvovaltuutetun virkaan ohi pätevämpien hakijoiden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuo voi pitää paikkaansa. Ruotsinkielisethän ovat parin viikon takaisen Yle-jutun mukaan suurin sorrettu vähemmistö Suomessa.

      Poista
    2. Sorrettu tosiaan! Omat päiväkodit, omat koulut, omat yliopistot, omat varuskunta, pakkoruotsi suomalaisille ym. ja sitten vielä Ahvenanmaan ja ahvenanmaalaisten erityisoikeudet. Että kehtaavatkin!

      Poista
  3. Eipä ole yllätys, että nyt kun on saatu toimittajien mielestä epämiellyttävä viranomaisratkaisu, niin kommentointi ei ole käytössä.

    Siinä vaiheessa kun ollaan syyttämåssä ja lokaa heittämässä, niin kyllä kelpaa kommentit.

    Eihän ratkaisu tietenkään kiukkuisilla kommenteillla mihinkään muutu, mutta siinä nähtäisiin hyvin, että missä suunnassa ne nykyisin kovasti pelätyt "oikeusvaltion viholliset ja totalitaristit oikein ovat".

    VastaaPoista
  4. "Samoin kuin verorahoitteisen median tuottama kansalaisten poliittinen aivopesu. "

    Proffalla lääkkeet ottamatta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä kirjoitti aivopesty itse.

      Poista
    2. Onko aivopesu-käsite saanut uuden sisällön sillä aikaa kun yöllä nukuin?

      Jos ei ole, niin proffa on harhainen.

      Poista
    3. Kalergi-suunnitelma9. elokuuta 2023 klo 10.25

      Kyllä varsinkin Ylen toimittaja-kaartia dominoivat kommaritoimittajat ja heidän "asiantuntijoikseen" valitsemansa kommari-"tutkijat", -oikeustieteilijät ja -professorit suorittavat kuuntelijoiden/katsojien taukoamatonta aivopesua ylimpien globalistirikollisten tavoitteena olevan harvainvaltaisen ja tyrannimaisen maailmanhallituksen hyväksi. Esimerkkinä on tällä hetkellä raivoava, MASINOITU "rasismin" ja "vihapuheen" vastainen sota, jolla tuetaan käynnissä olevaa valkoisten suomalaisten matala-asteista kansanmurhaa Afrikasta ja Lähi-idästä tulevalla mutavyöryllä.

      Poista
    4. Väitätkö, että pitää kannattaa rasismia ja vihapuhetta, jotta suomalaisten kansanmurha voidaan estää?

      Syö sinäkin aamulääkkeesi. Suomalaisia tulee nussimalla. Se on ihan kivaa hommaa eikä vaadi vihaa ollenkaan.

      Poista
    5. Suomalaiset tekee ihan ite kansanitsemurhan nussimattomuudella. Ei sellaisen kansan kuulukaan elää joka ei osaa kakaroita tehdä.

      Poista
    6. Trollinussija on tullut näköjään taas antamaan oman korkealaatuisen panoksensa keskusteluun ; -).

      Poista
    7. No anna vastaväite. Miten suomalaiset lisääntyy? Minun ratkaisu on nussiminen. Sinun ratkaisu on kitiseminen?

      Poista
    8. Ymmärränkö oikein, että Ano 9.23:n mielestä kansalaisten aivopesu on ihan ok? Pitäisikö sinun lukea vähän laajemmin?

      Poista
    9. Ei, et ymmärrä (tätäkään) oikein.

      Poista
    10. Ilmaise itsesi sitten selvästi.

      Poista
    11. Et sinä tajuaisi sittenkään. Pölöpää.

      Poista
    12. Suomalaisia tulee nussimalla, mutta ongelma on siinä, että kehitysmaalaiset ne sen vasta osaavatkin jo omissa maissaankin, mutta täällä he ovat tehneet lisääntymisestä itselleen elinkeinon Kelan ja muiden yhteiskunnan tukien avulla. Ja sitä ei suomalainen kansantalous kestä. Suomi ei voi olla mitään tekemättömien kehitysmaalaisten sosiaalitoimisto.

      Poista
  5. Ongelmien syynä voi myös olla että kun lakia kirjoitetaan mahdollisimman epämääräisesti (syynä sen ristiriitaisuus yleisen ja vallitsevan oikeustajun kanssa) joudutaan tilanteisiin jossa tulkintaa joudutaan hakemaa eri oikeusinstansseista. Ts laki erkaantuu enemistön moraalikäytännöistä ja vallitsevasta kulttuurista. Näin joudutaan tilanteeseen jossa moraalikasvatus halutaan pois kodeilta ja yhteisöilta yliopistojen kouluttamien ja valistamien kasvattajien tehtäväksi. Vaikea ymmärtää miksi esim kokoomuksen liberaalisiipi haluaa ajaa tälläistä dystooppista mallia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo sotalainsäädäntöön kuuluvat pykälät "kansanryhmää vastaan kiihottamisesta" ja "uskonrauhan rikkomisesta" ovat tietysti ristiriidassa yleisen oikeustajun kanssa siinä mielessä, että ihmisyhteisöt ovat olemuksellisesti juuri moraalisilla langoilla yhteen kudottuja, eikä yhdessä yhteisössä voi yhtäaikaisesti vallita kuin yksi yhteisöä laidasta laitaan läpäisevä moraali.

      Jos yritetään -- kuten käsitesekaannustaan ymmärtämätön lainasäätäjä on noita pykäliä rusnaillessaan pähkäillyt -- panna sosiologia viralta ja kirjoittaa "yksilöoikeuksien" pohjalta lakia jossa kansalaisten pitäisi suvaita erilaisia niin omille motraalikäsityksilleen aivan vastakkaisia kuin keskenään täysin yhteismitattomia moraaliarvoja, mielivaltaahan sellaisten pykälien soveltamisesta pakostikin tulee.

      Nythän noilla pykälillä käytännössä esimerkiksi suojellaan uskontoja, jotka eivät salli eroamista uskonnon piiristä vaan rankaisevat sen yrittämisen kuolemalla -- tai uskontoja jotka ottavat oikeudekseen vastata väkivallalla uskontoaan koskeviin loukkauksiin.

      Nuo pykälät pitäisi välittömästi jättää omaan arvoonsa, eikä niiden pohjalta pitäisi nostaa ainoatakaan syytettä. Ne ovat pelkkää käsitesekaannusta, ja niiden käyttäminen pitäisi katsoa jo itsessään epäilyttävin motiivein tehdyksi ihmisoikeusrikkomukseksi.

      Poista
    2. Onko Sepolla viinat loppu? Onpahan melkoinen pökellys.

      Poista
    3. Nämä uudet trollaukset ovat oikeastaan kunniamainintoja kirjoittajille joihin niitä kohdistetaan. Mukavaa nähdä tuo ahdistus joka niistä tulee esille, kirjoittaja on osunut kohteeseen ja kohde tajuaa itsekin ettei pysty vastaamaan asiallisesti ja kirjoittaa sitten vain jotain tyhmää mölinää. Ei säälitä, naurattaa vain.

      Poista
    4. Sinä taas et pysy asiassa. Silakka.

      Poista
    5. Olipa Sepolta älykästä ja syvällistä pohdintaa, jota eivät kaikki ymmärrä, koska siinä oli enemmän kuin kuusi sanaa.

      Poista
    6. Oo, jäbä osaa laskea ja tietää mikä on sana. Hieno juttu. Seuraavaksi voit tutustua sanojen merkityksiin laajemminkin. Hyvää kehitystä!

      Poista
    7. Sinulla ei ainakaan ole näköjään viinat loppu. Aika aikaisin olet jo aloittanutkin.

      Poista
  6. Suomalainen "älymystö" ei suvaitse konservatismia, jonka suurimmat synnit ovat heteroseksuaalinen avioliitto ja perhe sekä biologinenkin totuus kahdesta sukupuolesta eli on olemassa vain kaksi sukupuolta, mies ja nainen. Viimemainitun asian perusteellisella keikautuksella ylösalaisin saadaan enenevässä määrin terapian tarpeessa olevia jo päiväkodeista lähtien. Seuraava sukupolvet kasvatetaan tarkoituksella kieroon ja siinä ei Seta, vihervasemmisto yliopistoissa ja eduskunnassa sekä mediassa ole niitä pienimpiä syyllisiä. Suomessa jäi tekemättä NL:n luhistumisen jälkeen kommunistien pullauttaminen pois tärkeistä viroista, joka tehtiin monessa sivistysmaassa. Edes Tiitisen listaa ei uskalleta ottaa päivänvaloon! Sen sijaan vaahdotaan viikkotolkulla jostakin Riikka Purran blogista irrotetusta lauseesta! Olen lukenut tekstin kokonaisuudessaan ja sen perusteella moni musliminainen voisi äänestää perussuomalaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purran bloggaus on ala-arvoinen.

      Poista
    2. Eli osui ja upposi, et pysty laittamaan mitään älyllistä tekstiä sitä vastaan. Otan osaa. Kognitiivinen dissonanssi on kamala olotila. Eikä se välttämättä mene edes ohi. Se lohduttaa jotenkin kierolla tavalla.

      Poista
    3. Hehee, typerys

      Poista
    4. Miksi Purran kirjoitus naisia alistavan burkhan tai päähuivin pakollisesta käytöstä olisi ollut ala-arvoinen, päinvastoin. Perustelemattomat kommentit ovat ala-arvoisia.

      Poista
    5. Kirjoittaa muka naisten puolesta mutta naisia halveeraavalla tavalla.

      Se oli Purralta yksinkertaisesti typerä teksti.

      Poista
    6. Niinhän se on, että totuuden kertojalle ei löydy yösijaa.

      Poista
    7. Säkin sijasta olisi pitänyt käyttää vaikkapa sanaa kaapu, niin herkimpien rajoittunut äly ei olisi mennyt solmuun, ja asia olisi ehkä osattu ymmärtää kuten se oli tarkoitettu.
      Siinähän kritisoitiin sitä, että Suomeen on tunkeutumassa takapajuinen naisia alistava kultti. Siis se kultti, jossa varkaalta amputoidaan käsi, aviorikoksesta epäilty nainen kivitetään hengiltä, homot heitetään katolta, ja liian länsimaiset tytöt heitetään parvekkeelta ja niin edelleen.

      Poista
  7. "Ei siis ihme, ettemme sijoitu varallisuudellamme lähellekään kärkeä teollisuusmaiden vertailussa, vaan taistelemme portugalilaisten ja kreikkalaisten kanssa samoista sijoituksista häviten selvästi esimerkiksi espanjalaisille ja italialaisille." Olisiko Suomen tuettava lisää portugalilaisia ja kreikkalaisia miljardeilla, jotta nekin nousisivat maatamme varakkaammiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta näinhän tehdään jo.

      Täällä te vaan kitisette ettekä osaa nussia.

      Suomen painoarvo EU päätöksenteossa on väkiluku. Ette vaan osaa.

      Poista
    2. Anonyymi "nussija" : Haluat siis kasvattaa väestömäärää planeetalla, jolla on jo nyt aivan liikaa väestöä? Täysin järjetöntä ja suoraan sanoen takapajuista heimoajattelua, jossa kunkin heimon "mojo" mitataan lauman koolla, ei lauman kyvykkyyksillä.

      Poista
    3. No jos olet tuota mieltä, niin onko järkeä vastustaa maahanmuuttoa? Kuollaan me suomalaiset lisääntymiskyvyttömyyden vuoksi ja jätetään maapallo niille, jotka osaa nussia.

      Poista
    4. On sinulla kyllä aika paha olo. Mutta valitettavasti en pysty kokemaan empatiaa sinua kohtaan, niin makaa kuin petaa. Jokainen vastaa valinnoistaan.

      Poista
    5. Ei ole paha olo. Sinun sielusi tilastakaan en ole huolissani, tiedän muutenkin että olet ruvella. Mutta en piittaa.

      Poista
    6. On suorastaan vahingollista, että tuo lisääntymisen jalo taito hallitaan niin hyvin kehitysmaissa! Ilmastonmuutos on pieni paha sen rinnalla. Suomi on pärjännyt ihan hyvin 4:llä miljoonalla ihmisellä ja tulee pärjäämään; robotit, digitalisaatio ja tekoäly korvaavat monet ammatit, emmekä todellakaan tarvitse näitä "moniosaajia" Afrikasta tai Lähi-idästä.

      Poista
    7. Niin, itse asiassa Suomessa oli alun perin jääkauden jälkeen vain yksi ihminen ekana. Ihan hyvin pärjättiin jo silloin ilman mitää kännyköitä. Hyvä pointti.

      Poista
  8. Proffalle 10/10.
    Örkit nousseet luolistaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella älyvapaa bloggaus proffalta.

      Poista
    2. Minusta tuntuu, että tässä tällä kertaa vastailee vain tuo yksi nuori nulikka jokaiseen kommenttiin. Viimeinen vastaus oli 9. elokuuta 2023 klo 12.36.

      Poista
    3. Mistä tiedät että oli viimeinen?

      Poista
    4. Toivotaan että oli viimeinen? tosin turha toivo, ei idiootti ymmärrä työnsä turhuutta

      Poista
  9. Niin sinä. Ideologinen , uskonnollinen vasemistolainen.. ei perusteita mutta vastavaahtoa ilman perusteita.
    Täytyykö julkituoda oma typeryytensä ja toistuvasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Persut 5 pros.

      Poista
    2. Meidän ei varmaan pitäisi ruokkia tätä teini-ikäistä (henkisesti) trollia?

      Poista
    3. Juu ei. Poistukaa tältä höpöhöpö palstalta. Ehkä se lopettaa.

      Poista
  10. Journalisti lehden päätoimittaja Maria Petterrson: "me toimittajat päätäämme mistä vaaleissa puhutaan" Kohta tämä "puolueeton" toimittaja alkaa vetää omaa ohjelmaa yle:llä. Melkein arvaan, oppositio-ohjelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoiko Maria Petterson niin? Sitten on Maria Petterson ymmärtänyt oman asemansa täysin väärin. Maria Petterson, mene heti takaisin sinne toimittajakouluun ja opettele tehtäväsi uudelleen.

      Poista
    2. Petterssonhan kävi Malmössäkin tekemässä jutun, että kaikki hyvin Ruotsinmaalla. Kävin Rosengårdissa itsekin joitakin vuosia sitten ja todella rauhallista oli Ramadanin aikaan päivällä, kun kaikki nukkuivat yöllisistä mässäilyistä väsyneinä.

      Poista
  11. Tämä on proffalta ihan fiksua, ettei kirjoita omalla nimellä.

    Muuta fiksua tässä blogissa ei olekaan.

    VastaaPoista
  12. Hehee, persut lentää hallituksesta kuin leppäkeihäs

    https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009773982.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kirjoittaja aivan avoimesti hekumoi vallalla, jonka roskajulkaisu HS on itselleen anastanut. Onko HS Suomessa se, joka päättää hallituskoalitiosta?

      Poista
    2. Itselleen anastanut... :)) ryssä:))

      Poista
  13. Tämä bolgi on ilmastonmuutosmyönteinen ja maahanmuuton vastainen vääristellyn tiedon ja viisastelun blogi.

    Kuka mahtaa maksaa proffan bloggaukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai aijai jai.... peppuun koskee.....

      Poista
    2. No sano vaimollesi ettei enää käytetä tätä dildoa, jos sormella vaan jatkossa

      Poista
    3. Samaa mietin. Jos on muija niin miksi panee perseeseen? Melko hintahtavaa.

      Poista
  14. Olen kyllä professorin kanssa hieman toista mieltä siitä viestien poistamisesta. Näiden häirikköjen osalta se ei ole keskustelun tukahduttamista, koska eiväthän he keskustele vaan herjaavat ja mölisevät. Asialliset kaikkia mielipiteitä edustavat postaukset toki pitää pitää, mutta olipa mölisijän jutut, jotka ei mitään keskusteluun tuo, minkä aatteen tai puolen kannattajalta tahansa, niin ne tekstit pitää kyllä olla munaa poistaa koska nyt tämä keskustelu kyllä kuolee kokonaan ja nämä mölisijät saavat tahtonsa perille. Kun he eivät pysty argumentoimaan, niin he pystyvät mölinällä estämään meitä muita keskustelemasta. Valitettavasti näin se menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teitä muita "keskustelemasta"? Tehän löydätte mistä vaan aloituksesta matut ja mokkakikkelit ja taputtelette toisianne selkään että olipa hyvin pistetty. Hyvää keskustelua.

      Poista
    2. Löytyykö ensimmäistäkään perusteltua mielipidettä mihinkään? Nuo edelliset postaukset ovat niin lapsellista ja aivotonta mölinää, että ei voi muuta kuin sääliä.

      Poista
    3. No sääli sitten äläkä ölise.

      Poista
    4. Vihreästä Langasta löytyy herkullisten mokkakikkelien leivontaohje; mene sinne, niin alkaa ehkä helpottaa!

      Poista
    5. Mistä tiedät? Oletko tilaaja?

      Poista
    6. Samaa mieltä. Aika väsyttävää etsiä kommentteja kouluhäirikön mölyn seasta.

      Poista
    7. Joo minäkin olen samaa mieltä. Mutta mistä me puhutaan nyt? Kalastuksesta ja silakoista?

      Poista
    8. Näiden vihervasemmistolaisten fanaatikko mölisijöiden kommentteja ei kannata poistaa.
      Nehän antavat hyvän kuvan heidän älyllisestä tasostaan.
      Asia argumenteilla puhumattakaan faktoista ne eivät kykene vastaamaan..

      Poista
    9. Joo, teillähän argumentaatio on kohdillaan. Silakka-matu-mokkakikkeli-suvakki jne.

      Poista
    10. Vähä-älyinen moukka pelkästään häiritsemässä.

      Poista
    11. Aa, nyt ei enää silakka, vaan blaablaablaa...

      Typerys

      Poista
  15. Jos tämä blogisti on oikeasti proffa ja ammattitutkija, niin tuskin miltään kovin olennaiselta alalta. Eli ehkä naistutkimus tai joku sosiologian proffa vois tulla kyseeseen. Niissä pärjää vähän heikoimmillakin lahjoilla eikä tarvitse asiantuntemusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa ne "naistutkimuksen" yliopisto henkilöoletetut olla vihervasemmistolaisia feministejä, jos aletaan taustoja tutkimaan.

      Poista
    2. Ihan sama keitä ovat, ei koske mua. Teitä koskee

      Poista
    3. On varmaan myös moukka.

      Poista
  16. Taisi tulla oikein kunnon esimerkkisetti siitä tarkoittamastani moskasta mitä nämä viherkommunistit (heitähän ei kuulemma saa sanoa vihervasemmistolaisiksi) syytävät tänne estääkseen asiallisen keskustelun osallistumatta siihen. MOT

    VastaaPoista
  17. Loistava esimerkki siitä, kun keskustelu päivän aiheen osalta pyritään viemään trollien toivomaan suuntaan. Kun ei pysty vastaamaan, niin sitten oksennetaan kaikki pihalle mitä suppeasta kaikki-muut-on-väärässä-paitsi-vihervasemmisto-käsikirjasta löytyy.

    Jos trolli on edes puoliksikaan yhtä tyhmä kuin kommentit, niin elämä on tyhjä tynnyri. Yksinäinen mies, ehkä yliopistoa pari vuotta käynyt vihreämpää elämää tavoitteleva aggressiivinen tapaus. Voipi olla myös hiukan nuorempi. Ottaa maaliksi blogeja ja nettikirjoituksia koska näin kuuluu olevan. Helposti manipuloitavissa ja yrittää tehdä vaikutusta kanssa ihmisiin. Heikko itsetunto. Hakee paikkaansa elämässä, toivottavasti sellaisen löytää ettei koko elämä mene vihan hallitsemana.

    Peace.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun profilointikyvyt ovat yhtä hyvät kuin älysi on kirkas. Himmeillä menet. Mutta jatka samaa rataa. Silakka.

      Poista
    2. Todistat asiassasi väkevästi ano 21.55. Kenellekään ei jää kompetenssisi ja luonteesi epäselväksi.

      Poista
    3. Suvakkisilakka.

      Poista
    4. Itse arvelen, että kyseinen häirikkö on nainen vasten tahtoaan. Alkoholiin taipuva isä toivoi saavansa pojan, mistä tämä katkeroitui koko miessukukunnalle. Koko nuoruus meni hyväksyvää ja turvallista isähahmoa etsiessä, mikä johti ahdasmieliseen uskonnolliseen yhteisöön. Lopulta sieltä löytyi puoliso, mutta lastentekemisen aika oli mennyt ohitse.

      Nyt hän elää kahden voiman riepoteltavana. Omatunto kieltää käyttämästä liian karkeaa kieltä, mutta oman pahan mielen purkaminen vaatii jonkinlaista ilkeilyä, joten hän haukkuu lievästi esimerkiksi sanoilla 'pölöpää' ja 'typerys'. Lasten tekemiseen kehottaminen kertoo siitä, että omat jäi tekemättä, mikä harmittaa nyt vietävästi.

      Koulut alkavat kohta. Paluu häiriköiviä nuoria opettamaan painaa jo mieltä. Vielä olisi jaksettava viitisen vuotta, ennen kuin eläkepäivät koittavat. Paha olo pitää turruttaa yrittämällä kylvää sitä muille. Turtunut mieli ei enää välitä vastaloukkauksista. Tavallaan se jo helpottaa.

      Kyseessä on siis elämäänsä pettynyt naisopettaja, jonka kesäloma on mennyt sairastelevan miehen hoitamisessa ja mieli on siksikin entistä mustempi. Voimia sinulle.

      Poista
    5. Trollipoika ei saanut unta, kun koulun alkaminen ahdisti. Lukiossa vai vieläkö yläasteella? Pakollinen oppivelvollisuus 18 vuoden ikään asti, jonkinlaisilla pakkojatkoluokillako? Nyt kannattaa aloittaa säännölliset elintavat ja keskittyä niihin opintoihin sekä jättää opettajat rauhaan.

      Poista
    6. Ehkä niin, mutta itse uskon kyseessä olevan naisope.

      Poista
  18. Ehkä kannattaa lukematta hypätä suoraan yli nämä yhden tai kahden lauseen kommentit, koska ne kielivät siitä, että mitään oikeaa asiaa tai perusteluja mihinkään ei ole. Ehkä tuo häirikkö lopettaa, kun kukaan ei reagoi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, trolli hakee tässä tapauksessa selvästi huomiota... Kyllä se lopettaa, kun ei anna sitä huomiota. Huomioimatta jättäminen tosin kysyy itsehillintää ja kypsää asennetta, mutta ei myöskään ruoki huomion saamisesta tulevaa tyydytystä.
      - Raksaäijä

      Poista
  19. Kalergi-suunnitelma10. elokuuta 2023 klo 9.18

    "Internet-trollit ovat narsisteja, psykopaatteja ja sadisteja Trollit valehtelevat, liioittelevat ja loukkaavat saadakseen vastauksen.",
    https://www.psychologytoday.com/intl/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!