maanantai 31. tammikuuta 2011

Halpoja lentoja

Egyptin menossa olevan vallankumousyrityksen jalkoihin jääneet suomalaiset lennätetään turvaan kotiin. Näin maailmalla vaaraan joutuneet suomalaiset pääsevät kotiin perheensä ja sukulaistensa luo. Ulkoministeriöstä myös kerrotaan, että lennosta ei haeta voittoa, joten hinta on kohtuullinen - alle tonnin. Hieno juttu että kansakunta pitää huolen jäsenistään.

Jotain tuttua tässä on. Nytpä muistankin.

Jokin aika sitten meille kerrottiin, että myös uussuomalaisten perheet yhdistetään voittoa tavoittelemattomilla lennoilla. Ne ovat jopa halvempia kuin nyt nähtävät suomalaisten lennätykset - suorastaan ilmaisia.

Tämä ei kaipaa enempiä selityksiä. Mutta haluan saattaa sen lukijoilleni tiedoksi seuraavien vaalien äänestyspäätöksiä varten.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Haluaako sisäasiainministeriö rikolliset Suomen kansalaisiksi?
Kummallinen ajattelu vaikeuttaa maahanmuuttajien sopeutumista
Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!