torstai 4. heinäkuuta 2013

Veret seisauttava raiskausuutinen Egyptistä

Luin Iltalehdestä tämän uutisen. Sen mukaan "YK:n toukokuussa julkaiseman seksuaaliraportin mukaan jopa 99,3 prosenttia haastatelluista egyptiläisnaisista kertoi joutuneensa jonkinlaisen seksuaalisen väkivallan uhriksi." Lisäksi "raiskaajat jäävät ilman tuomiota, sillä yleinen asenne etenkin vallankumousjuhlien aikaan on, että paikalle saapuvat naiset kerjäävät tulevansa raiskatuiksi."

Yksin tämä uutinen saa minut vaatimaan, että mikäli Egypti sortuu sisällissotaan tai muuhun haalitsemattomaan väkivaltaan, ei Suomeen saa päästää yhtään ainutta tuon maan miespuolista kansalaista pakolaisena tai turvapaikan hakijana. Riski suomalaisten naisten seksuaaliturvallisuuden menetyksen suhteen on yksinkertaisesti liian suuri.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Huomioita Egyptin vallankaappauksesta
Maahanmuuttajat tuovat valtiolle puhdasta rahaa?
Hyväksytkö sen, että tyttäresi seurustelee eriuskoisen pojan kanssa ilman että poika kääntyy tyttärellesi opetettuun uskoon?

5 kommenttia:

 1. En oikein ymmärrä mitä näiden nuorten naistoimittajien päässä liikuu, kun he edelleenkin tunkevat itsensä Tahririn aukiolle.

  Viime viikolla siellä joukkoraiskattiin 22-vuotias hollantilais toimittaja niin että tarvitiin kirurgia. Käsittämättömän typerää naiselta itseltään ja äärimmäisen vastuutonta hänet sinne lähettäneeltä taholta. (älkääkä alkako sitä paskanjauhantaa että naisen pitää saada tehdä mitä haluaa. Jos hyppää leijonahäkkiin nälkäisten leijonien kanssa, tulee hyvin todennäköisesti syödyksi, ja aivan oma vika)

  Ja miksi laittaa tullaiseen paikkaan 22-vuotias pikkutyttö? eikö kokeneempia ollut, vai kieltäytyivätko he pestistä kokemuksensa tuoman tiedon pohjalta, eli tiesivät sen hemmetin vaaralliseksi?

  No, tilastot kertovat että miten tuo väki käyttäytyy täälläkin, joten ei liene mikään ihme että he käyttäytyvät samalla tavalla kotonaankin. Ruotsi ja Norja ovat saavuttaneet kyseenalaisen kunnian länsimaiden raiskaustilastojen kärjessä ja se ei todellakaan ole Pär ja Torsten jotka siellä raiskaavat....

  VastaaPoista
 2. Ikävää luettavaa. Huiveilla päät peitettynä kuvittelevat olevansa "turvassa" ja joutuvat väkivallan uhreiksi. Jos miehet siellä taistelevat länsimaisen liberaalin demokratian puolesta, niin eivätkö he ymmärrä, ettei siihen kuulu väkivalta naisia kohtaan.

  Muslimimaat ja muslimit länsimaissa osoittavat naisten arvottomuuden, alistamisen ja halpahintaisuuden pukemalla heidät huiveihin. Kulttuuri leimaa ihmisen käyttäytymisen, ja siellä, missä naisella ei ole arvoa, hänen kohtalonsa näyttää olevan tulla raiskatuksi.

  Meidän on ajateltava oman maamme naisten turvallisuutta, ja lopetettava maahanmuutto islamilaisista maista. Pelottavaa on se, että Lähi-idästä ja Afrikasta tulee nimenomaan nuoria miehiä.

  VastaaPoista
 3. Sama porukkahan meilläkin loistaa raiskaustilastoissa ja eikun lisää vaan..

  VastaaPoista
 4. Sehän tässä ihmetyttääkin, että noista maista pakoon turvapaikkaa hakevat aluavat täälläkin pitää kiinni siitä, joka aiheutti turvattomuuden lähtömaassa eli siis islamin. Eikö osata katsoa peiliin? Missä islam - siellä paukkuu. Vrt Irak: USA:n miehityksen aikana viikossa kuoli 3-5 irakilaista. Nyt kun ovat "omillaan", viikossa kuolee 50-150 ja moninkertainen määrä haavoittuu. Ja syynä on tuon "rauhan ja suvaitsevaisuuden" uskonnon vasta 1400v jatkunut kalifikiista Alin (shiat) ja muiden (sunnit) välillä.
  No, ovat-HAN kristityt ehtineet tappaa toisiaan jo 2000v ajan...
  -Beowolf-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelkästään islamia, vaan myös monet muut hyvinvointia ehkäisevät tapansa kunniakulttuurista verikostoon ja moniavioisuuteen. Ja rasismiin kaikkia muita kohtaan.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!