torstai 18. tammikuuta 2024

Britannian Ruandalaki viitoittaa koko Länsi-Euroopan tulevaisuuden

Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta - kuten saarivaltion virallinen nimi kuuluu - käy läpi prosessia, jonka tarkoituksena on vähentää kehitysmaalaisten elintasopakolaisten aiheuttamia haittoja. Sen uusimmassa käänteessä parlamentin alahuone hyväksyi lakiesityksen, joka määrittelisi Ruandan turvalliseksi maaksi ja sallisi siten turvapaikanhakijoiden lähettämisen sinne odottamaan asiansa käsittelyä - sekä myös mahdollisen positiivisen päätöksen jälkeen heidän asuttamisensa samaan maahan.

Lakiesitys menee seuraavassa vaiheessa parlamentin ylähuoneen eli Britannian merkillisen ihmisten synnynnäisen eriarvoisuuden jäänteen, monarkin suosikkien sekä pappien ja korkeimpien juristien konklaavin hyväksyttäväksi. Jos sekin hyväksyy lakiesityksen, eivät vasemmalle kallellaan olevat oikeusoppineet voisi enää vedota väitteisiin Ruandan turvattomuudesta.

Koko prosessi on tietenkin syntynyt siksi, että niin sanotut humanitaariset maahanmuuttajat ovat aiheuttaneet monenlaista harmia uudessa kotimaassaan. Erityisesti muslimit ovat hyvin edustettuina väkivaltarikoksissa, joista heidän kontollaan on noin 20 prosenttia, vaikka Allahin palvojat muodostavat alle seitsemän prosenttia maan väestöstä. 

Trendi on tuttu myös Suomesta ja muista länsimaista. Ja siitä syystä Britannian ylähuoneen päätös on tärkeä koko Länsi-Euroopalle, koska se mitä todennäköisimmin pysäyttäisi valheellisiin perusteisiin nojaavan turvapaikanhaun saarivaltioon. 

Lyhyellä aikavälillä tämä saattaisi tarkoittaa paineen lisääntymistä EU-maissa. Sen seurauksena niissä jo tapahtumassa oleva nopea poliittinen kehitys (esimerkkeinä Saksa, HollantiRanska ja Ruotsi) luultavasti nopeutuisi ja paine turvapaikanhakuun liittyvän kansainvälisen lainsäädännön ajantasaistamiseksi vahvistuisi. 

Tämä ei olisi ainoastaan toivottavaa, vaan myös elinehto sille, että Länsi-Eurooppa säilyisi maanosan alkuperäisten kansojen hyvinvoivana kotina ja turvapaikkana. Sekä yhtenä koko maailmaa palvelevista tieteellis-teknisen kehityksen moottoreista.

Siksi Britannian Ruanda-lain lopputulos ei suinkaan ole yhdentekevä edes suomalaisille. Päinvastoin, sen lopputulos tulee viitoittamaan myös meidän ja meidän jälkeläistemme tulevaisuutta todennäköisesti enemmän kuin vaikkapa parhaillaan käynnissä oleva presidentinvaali.




35 kommenttia:

  1. Briteillä on tervettä itsesuojeluvaistoa mitä kaivataan niin Suomeen kuin muihinkin Euroopan maihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heillä on sitä vaistoa nyt kun on jo myöhäistä. Vähän niin kuin ruotsalaisilla.

      Poista
    2. Myöhäistä alkaa olla Suomellakin, kun on liian paljon maanpetturi-psykopaatteja päässyt kiipimään vallankahvaan ja oikeuslaitokseen - ja lisää näyttää pääsevän.

      Poista
  2. Eipä olisi tuokaan EU:ssa onnistunut.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti menee läpi, ja aiheuttaa kansainvälisten pakolaissopimusten radikaalin uudistamisen. Jotain tolkkua ja rotia tähän järjettömään ja Euroopalle tuhoisaan kansainvaellukseen on saatava.

    VastaaPoista
  4. Arvotekijöihin (so. jeesusteluun) hirttäytyminen on se inhimillinen syy, miksi tässä ollaan.
    Se on peiliinkatsomisen paikka, vaikka tuskimpa sekään tätä tekopyhää asenneilmastoa muuttaa - ehkä kouriintuntuvat faktat siihen lopulta pakottavat mutta lieneekö silloin jo myöhästä?
    Jos meillä on presidenttiehdokas, joka näkee Itäkeskuksen somalialaisuuden tavoittelunarvoisena, hienona asiana, lienemme toivottomassa tilanteessa.

    VastaaPoista
  5. Britannia johti laajaa imperiumiaan vuosisatoja. Se synnytti ihmisvirrat saarivaltioon. Mitta on nyt täysi.

    VastaaPoista
  6. Ruandalain lisäksi tulee Välimeren meritaksi-liikenne lopettaa.

    Tämähän on kuin hölmöläisten peiton jatkaminen. Toisesta päästä tulee koko ajan sisään kun toisesta päästä yritetään poistaa.

    Myös kaikki vetovoimatekijät tulee poistaa vaikka jotkut saavatkin tuloja matujen hyysäämisestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välimeren pelastajat saavat vapaasti toimia ihmissalakuljettajien apuna rahtaamassa laittomia siirtolaisia Välimeren yli. Tämä on yksi asia, joka "Kansainvälisissä sopimuksissa" pitäisi saada muutettua niin, että laittomat tulijat palautetaan takaisin Afrikkaan.

      Poista
  7. Hesarissa oli joitakin aikoja sitten juttu presidenttiehdokkaiden suhtautumisesta maahanmuuttoon, mutta vähintään 15 vuotta asiasta puhunutta Halla-ahoa ei juttuun haastateltu. Yle taas on syyskuusta lähtien julkaissut kuun puolivälissä presidenttigallupien tuloksia, mutta jostaakin syystä ei nyt tammikuussa vaikka ennakkoäänestyskin on jo alkanut. Kun Haaviston suosio taitaa olla laskussa ja Halla-ahon nousussa, näin valtamedia kiiruhtaa apuun ja ohjailee äänestäjiä.





    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valtamedia = propagandamedia!

      Poista
    2. Ano 18.1.2024 klo 11.51: Olet oikeassa!

      Poista
  8. Ai nyt se on Ottmarin mukaan ylittymässä lähivuosikkymmeninä. Senhän piti ylittyä jo monta kertaa ja aikoja sitten. Niin ne maalitolpat siirtyvät kuin helluntailaisten maailmanloppu, aina eteenpäin kun edellinen päivämäärä on saavutettu. Eikö nyt jo jokainen näe tuon homman idioottimaisuutta omilla silmillään? no, uskoivathan helluntailaisetkin niitä uusia maailmanlopun päivämääriä, joten ei kai se liene mikään yllätys että ilmastouskon fanaatikotkin uskovat niitä. Tosin helluntailaiset taisivat jo lopettaa niiden uusien päivämäärien ennustamisen, eli he tulivat edes jotenkin järkiinsä, ilmastouskolaiset eivät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ne olleet jehovia?

      Poista
    2. Jaa, niin taisivatkin olla, menee nämä uskovaiset sekaisin, olen pahoillani :-)

      Poista
  9. Suomen tehtävä on poistaa hiilidioksidi ilmakehästä ja jenkit pois Amerikasta.

    VastaaPoista
  10. ""... elinehto sille, että Länsi-Eurooppa säilyisi maanosan alkuperäisten kansojen hyvinvoivana kotina ja turvapaikkana...

    Joopa joo. Mutta kun tämä ei ole alkuunkaan kokokuva meneillään olevasta jatkuvasti kasvavasta kansainvaelluksesta ja kulttuurisesta yhteentörmäyksestä, jossa vanhat eurooppalaiset kielellis-kulttuuriset kansallisvaltiot on tuomittu romahtamaan.

    Olennainen -- ja omien järjestelmiemme kannalta hankalin -- kansainvaellusta koskeva tosiasia ei ole vain se, että omissa yhteiskunnissamme on päättävissä instituutioissa sokean individualismin tuottamia "ihmisarvo- ja -oikeusideologioihin" hurahtaneita humanistiuskovaisia, vaan se, että myös niin sanotut "kovat taloudelliset faktat" on valjastettu kasvavaa kansainvaellusta masinoimaan.

    Ei ole vain niin, että kansainvaellus olisi sekä lähtömaissaan että vastaanottavissa valtioissa jo mitä institutionalisoituneimman taloustoiminnan kulissi, vaan niin, että koko liberalistisen talousajattelun koneisto on jo aikapäiviä irronnut reaalitalouden maaperältä ja siirtänyt parhaat voimansa pääomatalouteen -- sijoitustoimintaan, lainamarkkinointiin.

    Ja siinä ollaan sitten tämän taloushistorian lopun äärellä. Konklaavi ei ole ainoastaan brittihallinnon ylähuone, vaan esimerkiksi Koiviston konklaavi, jossa kuuleman mukaan ohjeistettiin juristeristeja lamakonkurssien oikeudenkäynneissä tuomitsemaan asiat oankkien hyväksi. Suuri ihmisoikeuspresidenttimme Tarja Halonen on tosin määrännyt tuota konklaavia koskevat asiakirjat salaisiksi.

    Jos nykyvasemmistolaiset, jotka joissakin asioissa ovat tosiaan sokeita kuin kissanpennut, kysyisivät itseltään, miksi maailman suursijoittajat ovat juuri niitä jotka kannattavat ja masinoivat kansainvaellusta, he ehkä pääsisivät paremmin jäljille siitä missä eurooppalaisen liberalistisen talousajattelun perinne nyt tarvitsemiaan myyränkoloja kaivaa.

    On esitetty väite, että kolme neljäsosaa omasta kauhistuttavasta valtionvelastamme olisi suoraa tai epäsuoraa seurausta kansainvaelluksesta. Yksikään presidenttiehdokkaista ei ole tohtinut sanoa ääneen mitään asiaan liittyvää. Eli mikä olisi sitten oikea nimi omalle presidentti-insituutiollemme -- mikä konklaavi sen valtamagiaa parhaiten kuvaisi?



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vain valittaa, että Heikki Porkalla ilmeisesti on varsin pieni lukijakunta, erityisesti tänä ajankohtana:

      "Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo", https://oikeamedia.com/o1-212300

      Kannattaa lukea koko artikkeli.

      Poista
    2. "Suuri ihmisoikeuspresidenttimme Tarja Halonen on tosin määrännyt tuota konklaavia koskevat asiakirjat
      salaisiksi. "

      Naistenlehtien kesto-lesbo-lemmikki!
      Kyllä narsistin elämä varmastikin voi olla nautinnollista, melkein yhtä juhlaa.

      Poista
  11. Kuinka paljon korruptiorahaa herra Edenhofer on saanut valeistaan?

    VastaaPoista
  12. Saa ne persut jotain omasta ohjelmastaan toteutukseen:

    Seuraa suorana kello 14: Ministeri Ville Tavio kertoo kehitysyhteistyön miljardin euron leikkauksista

    https://yle.fi/a/74-20070078?origin=rss

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä älämölön siitä varsinkin viher- ja muut kommunistit nostavatkaan!
      Heille kun persaukinen Suomi, melkein konkurssin partaalla keikkuen ei ole köyhä eikä kipeä - kun ovat itse olleet vahvasti vaikuttamassa tähän asiaintilaan päätymiseen.

      Poista
    2. Millä rahoilla Suomesta onkaan tehty " maailman onnellisin kansa"?
      Suomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ULKOMAANVELKA-rahalla (jota kommunisti Paavo Arhinmäen mukaan kuulemma ei tarvitse maksaa takaisin!).

      Poista
    3. Hyvä Ville!

      "Hallitus leikkaakin hallitusohjelmassa sovitun mukaisesti yli miljardi (1030 milj.) euroa kehitysyhteistyörahoista."

      Poista
    4. mut se leikkaus pitäis olla per vuosi..eikä per hallituskausi

      Poista
  13. Tämä voisi yhtä hyvin tapahtua jo Suomessakin , koska "Itäkeskus on hieno paikka, se on kuin Somalia":

    "Poliisi narautti kellonryöstelyliigan Lontoossa – katso epäiltyjen kuvat ja älä ylläty",
    https://www.kansalainen.fi/poliisi-narautti-kellonryostelyliigan-lontoossa-katso-epailtyjen-kuvat-ja-ala-yllaty/

    Valitettavasti aniharvat äänestäjät ovat tietoisia tästä, koska valta- eli propagandamedia vaikenee sellaisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvista päätellen keskiverto "turvapaikanhakijoita" eli elintasopakolaisia eli nuoria tummahipiäisiä miehiä, joita tervejärkinen ihminen ei koskaan toivo tapaavansa kadulla eikä missään muuallakaan.

      Poista
  14. Saksalainen teollisuus tarvitsee uutta bisnestä.

    VastaaPoista
  15. Lapsuudessani sain neuvon pitää puoleni vaikka nyrkein. Sittemmin kukkahattuhenkilöt ovat aivopesseet kansalaisemme puolustuskyvyttömiksi velliperseiksi, emmekä enää uskalla vastustaa mitään, edes murjaanien miehitystä. Lässytetään vain ja toivotaan tuskatonta kuolemaa.

    VastaaPoista
  16. Itäsuomen ylipisto, englanninkieliset koulutusohjelmat, 15000 hakijaa, 90% ulkkareita, yliopisto saa rahaa valmistuneista, valmistuneet eivät osaa sanaakaan suomea, lähtevät ulkomaille töihin valmistumisensa jälkeen.... mitä helvetin järkeä tässä touhussa oikein on?


    https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/6493079

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja persaukisella, melkein konkurssikypsällä Suomella katsotaan olevan varaa tuollaiseen!

      Poista
    2. On kuulemma olemassa kipuraja, jonka ylityttyä kipua ei enää tunne. Pelkään, että kohta vitutukseni ylittää tuon rajan ja alan vain kohautella olkiani, kun luen näista Suomen idioottimaisuuksista.

      Poista
    3. Aivan oikea kysymys Kalergi! Olikohan se jotain 30 000e, jota yliopisto saa per valmistunut maisteri? Siis 10k kandidaatista ja 20k maisterista. Nämä lukemat noin 9-10v takaa muistan kuulleeni.

      Kaikkein pahinta on - ja jälleen tilanne jo tuolloin ~10v sitten - etteivät omat kotoiset maisterimme (allekirjoittanut + 70k muuta) työllisty alansa/lähimain sen tehtäviin kohtuullisessa ajassa. Saati, että työ ja ansio seuraisivat sekä koulutustasoa että kokemusta.

      Miten meillä todella on varaa tähän "tulevaisuuden investointiin", kuten eräs koulutusorganisaation tätioletettu täälläpäin lausui? Eipä osannut eikä halunnut täti jatkaa kysyessäni, milloin tämä investointi yksilölle realisoituu... Selitys on tietty kyyninen: koulutus kannattaa - sen järjestäjälle!

      Poista
  17. Minä en usko Edenhoferiinkaan kun elän Suomen talvessa. Lunta ja pakkasta piisaa.

    VastaaPoista
  18. VÄESTÖRÄJÄHDYS ja ilmaston lämpeneminen - sama käyrä!

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!