sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Abdinashirin jengin tuomio oli vain jäävuoren huippu

Yksi Suomessa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista on ollut etnisesti ei-suomalaisten johtamien järjestäytyneiden katujengien syntyminen. Yhden sellaisen johtaja - 24-vuotias Abdinashir Mohamud Ali - tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa kahdeksan vuoden vankeusrangaistukseen muun muassa törkeästä ryöstöstä, törkeän kiristyksen yrityksestä ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta. Lisäksi oikeus tuomitsi yksitoista muuta ihmistä erilaisiin rangaistuksiin. 

Helsingin yliopiston rikosoikeuden professorin mukaan tuomiot olivat merkittäviä siksi, että niissä sovellettiin järjestäytyneen rikollisuuden koventamisperustetta, minkä ansiosta rikollisille oli mahdollista langettaa ankarampi tuomio kuin olisi ollut mahdollista muuten. 

On tietenkin erinomaista, että maahanmuuttajien harjoittamaan rikollisuuteen on päästy puuttumaan. Mutta samalla tämä ja aiempi Milan Jaffin saama tuomio ovat vain jäävuoren huippujen tapaisia merkkejä siitä negatiivisesta muutoksesta, joka on rantautunut Suomeen sen jälkeen, kun maamme siirtyi realistisesta turvapaikkapolitiikasta arvoliberaaliin maailmanparannukseen. 

Tämän siirtymän seurauksena Suomen edessä on jo pidempään häämöttänyt niin sanottu Ruotsin tie eli yhteiskunnan sisäisen turvallisuuden monitasoinen heikentyminen (esimerkki). Nähtäväksi kuitenkin jää, onnistuuko Suomi siinä, missä läntinen naapurimme on epäonnistunut - eli pitämään kehitysmaalaisen menon kurissa. 

Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että tähän asiaan vakavasti suhtautuva Petteri Orpon (kok) hallitus pystyy toteuttamaan ohjelmansa valtamedioidemme tukemasta vastuuttoman vihervasemmiston raivokkaasta vastustuksesta huolimatta. 

38 kommenttia:

  1. Mikään ei parane vaan huonontuu, siihen ei suomi voi tahdä mitään. Eu sanelee ja suomi ryömii polvillaan. Kohta suomi räjähtää kun eu pistää hanat auki ja eurooppaan jaellaan väkisin jopa miljoonia 3 maailman islamisteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki paranee koko ajan. Vain tällaisilla häröpalstoilla uskotaan, että asiat menee huonompaan. Reaalimaalimassa asiat ovat toisin

      Poista
    2. Etkö ole tietoinen eu:n määräämästä uudesta siirtolaista koskien 3 maailman islamisteista? Ei siinä kuule kukkia haistella. Lisäksi vielä se että eu päätti ottaa suomen metsät hallintaansa, etkö tiedä mihin se johtaa? No, et tietenkään, kuljet kukkalasit päässä haukkuen näitä ainoita sivustoja joissa kansa on järkissään.

      Poista
    3. Kirjoitat asioita, joita ei ole.

      Ei ole soirtolakia.

      Ei ole myöskään päätöstä, jolla EU ottaisi Suomen metsät haltuunsa.

      Minä omistan meysää. Ihan omassa hallinnassa ja omistuksessa ovat.

      Sinun kannattaa tutustua EU päätöksentekoon vähän paremmin.

      Poista
    4. Selväksi tuli, että olet trolli joka ei tiedä mistään mitään vaan on noita opposition kannattajia jotka räkäisellä ulostuloillaan koittaa tuhota maata. Lueppa joskus brysselin sivuilta mitä päätöksiä siellä on tehty.

      Poista
    5. Heh, typerys.

      Minä seuraan myös EU päätöksiä.

      Ehkä sinälin, mutta et ymmärrä niitä.

      Poista
    6. Keroppa sitten mitä Hakkarainenkin totesi Brysselissä alle kuukausi sitten mitä eu päätti, vai luuletko trolli tietäväsi enemmän kun henkilö joka on töissä brysselissä. Opettele edes kirjoittamaan muuten suomea.

      Poista
    7. Hassua kyllä, että monet luulevat hallitsevansa omistamiaan metsiä, mutta Suomessa on ollut kymmeniä vuosia yksityismetsälaki, joka määrää mitä omistamalleen metsälle voi ja saa tehdä. On mm. määrätty sakkoja "metsän hävityksestä" ja pakoitettu avohakkuita vastoin omistajan tahtoa. Lisäksi pakollinen metsänhoitoyhdistyksen jäsenyys. Että sellaisia omia metsiä.

      Poista
  2. Kauankohan menee, ennenkuin vähempilahjaiset huomaavat tuon touhun olevan suunnitelmallista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä myös ns "professori" huomaa, että hänen seuraajansa ovat hörhöjä joiden usko salaliittoihin väestönvaihdon tyyliin on sairasta.

      Miksi ns. "Professori" kerää tuollaisia seuraajia kommentoimaan?

      Olisiko niin, että tutkija on itse vähän tiutiu?

      Poista
    2. Haluaisin muistuttaa opiskelijoitamme siitä, että sanan tiutiu käyttö ei ole soveliasta muutakuin tiutiu ryhmille varatussa tilassa ja muutenkin sen julkinen käyttö tulisi eristää negatiivisilta mielikuvakytkennöiltä koska se helposti loukkaa Sukupuolen ja necrogenitaali tutkija Tiu Tiu Hönötinttiä (it/thing)

      Poista
  3. Ongelma on maahanmuutto islamilaisista kehitysmaista, joista tulee väkeä, joilla ei ole edellytyksiä menestyä länsimaisessa korkean koulutustason maassa. Koulunkäynti ja työnteko ei onnistu, mutta silti on saatava sama elintaso kuin kantaväestöllä, joten luonnollinen valinta on jengiytyminen ja rikokset. Hyvin pian -jo koulussa- opitaan, että terrorisoimalla joukolla väkivallalla pystytään ryöstämään koulutovereilta puhelimet, ja vaikka vaatteet päältä. Tämä sitten jatkuu aina vakavampiin pahoinpitelyihin ja ryöstöihin, alaikäisten tekemät puukotukset ovat ilmeisesti jo arkipäivää. Taponen on koko ajan kuitenkin julistanut, että mitään katujengejä ei ole. Miten voidaan asiaa ratkaista, jos asiasta vastaava poliisi ei suostu myöntämään tosiasoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älykkäitä ihmisiä luonnehtii käsitys tulevaisuudesta: 10 vuotta vankilassa on paha juttu, Negridit ajattelevat maksimissaan vuoden eteenpäin, Heidän käyttäyttymiseensä 10 vuoden ja yhden vuoden vankilatuomion uhka vaikuttavat samalla lailla.

      Poista
    2. Haloo ns professori, tämä palsta on rasistien temmellyskenttä.

      Minkälainen ns professori ja tieteenharjoittaja voi sitoutua tällaiseen soopaan edes anonyminä?

      Poista
    3. Todellisuus on hieman rasistinen, jos haluaa pitää niitä hörhöjen keksimiä aivan kaiken mahdollisen sisältämiä rasismin määritelmiä oikeina. Jos on itse ääriänkyrä vasemmistoliberaali, ja pitää kaikkea omasta mielipiteestä poikkeavaa rasistisena, niin 98% muista on todellakin rasisteja ja natseja. Ennen sitä pidettiin mielenhäiriönä, todellisuuden hahmottamisen häiriönä, mutta nykyään ei ilmeisesti enää. F 21?

      Poista
    4. Minä olen oikeistoa, tietyissä asioissa konservatiivi.

      Sinä Thorvald taasen olet yksinkertaisesti vain typerys.

      Poista
  4. Hesari sentään mainitsi kolme roistoa nimeltä. Jollain palstalla 11 nimeä. Somaleja lienevät. Mistä täydennys, jos RKP lähtee hallituksesta? Lyllerön vai luuviulun puolueista?

    VastaaPoista
  5. IL 14.7.2023

    Näkökulma: Näin Tallinnassa pantiin kuriin katu- ja jengirikollisuus

    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b27a864d-6a08-41a9-a934-cddbadad7ce4

    Artikkelista poimittua

    Virossa valvonta on kattavampaa, kuri kovempaa ja rangaistukset ankarampia – ja kaduilla on turvallisempaa kuin Suomessa, kirjoittaa toimittaja Sami Lotila.

    Euroopan unionin tilastokeskuksen Eurostatin rikostilastot ovat mielenkiintoista luettavaa. Niistä selviää muun muassa se,
    että EU:n läntisissä rikkaissa jäsenmaissa esiintyy prosentuaalisesti huomattavasti enemmän ryöstöjä, varkauksia ja asuntomurtoja kuin EU:n itäisissä jäsenmaissa.

    Eurostatin rikostilaston terävimpään kärkeen nousevat Pohjoismaat, ja Suomi niiden mukana. Niissä siis on eniten tilastoitua rikollisuutta.
    Sen sijaan tilaston häntäpäässä on esimerkiksi Viro, jossa ei näyttäisi olevan ryöstöjäkään oikeastaan lainkaan.

    Kun taas tarkastellaan Eurostatin tilastoja vankien määristä eri jäsenmaissa, niin nyt kärkeen nousevat Viro ja muut Baltian maat.
    Kun Suomessa on 8,59 vankia jokaista sataa tuhatta asukasta kohti, niin Virossa vankeja on 23,10 sataa tuhatta asukasta kohti − ja Liettuassa peräti 52,07.

    Eurostatin tuorein vankeja koskeva tilasto on vuodelta 2019.

    Mielestäni Eurostatin tilastot kuvaavat hyvin tilannetta jengi- ja katurikollisuudenkin osalta, kun toisiinsa vertaillaan nimenomaan Suomea ja Viroa.
    Helsingin kadut ovat muuttuneet vaarallisemmiksi samaan aikaan kun Virossa ja etenkin pääkaupungissa Tallinnassa katujen väkivaltarikollisuutta on saatu karsittua merkittävästi.

    Täällä Tallinnassa, jossa minäkin asun, ei katujen siistimisessä ole saavutettu hyviä tuloksia pehmeillä vaan erittäin järeillä keinoilla.
    /////////////////////

    Tämä on siis tilastojen kertoma tosiasia. Kyseessä ei siis ole rasismi eikä vihapuhe.
    Suomen on syytä ottaa mallia Virosta tässä asiassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ano 0943: Luvut puhuvat puolestaan. Mutta auttaako se, kun "vastapuolella" (=vihervasemmistolainen joukkorääyntä) on väkeä, joiden mielestä vankilat ovat vain kapitalistinen sortokoneisto, jollaista ei uusvasemmistolaisessa Onnelassa tunneta. Siis ollaan tekemisissä täysin hourupäisen järjen ulottumattomissa olevan väen kanssa.

      Poista
  6. Länsiväylä 14.2.2023

    Viro julkaisi pysäyttävän henkirikostilaston – historiallinen muutos

    https://www.lansivayla.fi/paikalliset/5723138

    Artikkelista poimittua

    Virossa kuoli viime vuonna ennätyksellisen vähän ihmisiä henkirikosten uhrina.
    Henkirikosten seurauksena Virossa kuoli 18 ihmistä. Se on alhaisin luku sitten Viron uudelleenitsenäistymisen vuonna 1991.

    Viron henkirikosmäärät ovat vähentyneet merkittävästi 1990-luvun huipputasolta. Esimerkiksi vuonna 1994 Virossa kuoli henkirikosten uhrina 293 ihmistä pelkästään tammi–kesäkuussa.
    Tapauksista 166 luokiteltiin murhiksi.

    Väkivaltarikosten määrä laski Virossa kuusi prosenttia. Henkirikosten ja murhayritysten määrä oli sama kuin edellisvuonna, eli 27.

    Vertailun vuoksi Suomessa henkirikosten uhrina kuoli viime vuonna ennakkotiedon mukaan 85 ihmistä.
    Suomessakin henkirikosten määrät ovat vähentyneet selvästi 1990-luvulta, mutta viime vuosina vähentyminen on taittunut.

    Länsinaapurissa Ruotsissa kehitys on kulkenut vastakkaiseen suuntaan. Vuonna 2020 Ruotsissa kuoli henkirikoksen uhrina kuoli 124 ihmistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin juuri viikon Tallinnassa. Hieno paikka. Käveleviä jätesäkkejä ei näkynyt laisinkaan, kauppakeskuksissa ei norkoillut mitään porukkaa. Keskustassa oli jotain ryyppyporukoita, mutta niin lienee kaikkialla maailmassa paitsi islamilaisessa, jossa ne on tapettu. Siistiä oli virolaiset näyttävät arvostavan maataan. Neekerit eivät ahdistelleet eivätkä panneet paikkoja paskaksi. Ihmiset näyttivät tekevän töitä. Paikaillisia kelan toimistaja ja jonoja niihin en nähnyt vaikka kiertelen huolellisesti myös esikaupunkeja.

      Poista
  7. Ilmeisesti maahanmuutosta aiheutuviin rikoksiin tulisi myös laskea ns. valetaksit ja asiakkaiden ahdistelu, joista sentään Ylekin mainitsi pienellä nettiuutisella. Ei tosin maininnut, että kuskit olisivat maahanmuuttajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yle tänään

      Taksi Helsingin autoja kopioivia valetakseja liikkuu Helsingissä, kuljettajat pyytävät ylihintaa ja voivat syyllistyä epäasiallisuuksiin

      Taksi Helsinki on saanut useita kymmeniä ilmoituksia valetakseista, joissa on Taksi Helsingin logot ja kyltit.

      https://yle.fi/a/74-20041152

      Artikkelista poimittua

      Suomeen on rantautunut valitettava taksialan ilmiö: valetaksit.

      Facebookissa esimerkiksi Puskaradio Helsinki -ryhmässä varoiteltiin perjantaina autoista, jotka on naamioitu Taksi Helsingin virallisiksi takseiksi, vaikka eivät niitä ole.
      Autoissa on kommenttien perusteella ollut taksifirman logot, tarrat ja katolla olevat keltaiset taksikyltit.
      ...
      ...
      – Todella valitettava ilmiö sekä meille että asiakkaille. Vanhan brändimme ulkoasua on kopioitu, ja etenkin yön pimeinä tunteina ne ovat voineet näyttää uskottavilta, Pentikäinen kertoo.

      Valetaksien kuljettajat ovat Pentikäisen tietojen mukaan laskuttaneet matkasta korkeita summia.
      Valekuljettajilla on myös ollut tavallista heikompi aluetuntemus, asiakkaita on kuljetettu vääriin paikkoihin, tai he eivät ole osanneet käyttää navigaattoria lainkaan.

      – Ikävimmät tapaukset liittyvät valekuljettajien epäasialliseen tai vaaralliseen käytökseen etenkin naisia kohtaan.
      ...
      ...
      – Valetaksiin on esimerkiksi vaihdettu Taksi Helsinki -nimen tilalle Taksi Helsingi.

      Pentikäisen mukaan kaikkien Taksi Helsingin virallisten autojen sivulaseihin on painettu hintatiedot. Niiden pitäisi vastata summaa, jonka kuljettaja matkasta laskuttaa.
      Pentikäisen mukaan Taksi Helsingin kuljettajia on ohjeistettu tarjoamaan kuittia asiakkaalle aina. Kuitti on aina saatavissa viralliselta matkalta.
      – Kuitti kannattaa ottaa aina, ja katsoa, että siinä täsmäävät päivämäärät, yrityksen nimet ja summat. Myös takseissa näkyvää taksamittaria kannattaa seurata, Pentikäinen neuvoo.
      ...
      ...
      Taksin tilaaminen sovelluksen tai puhelinsoiton kautta on Pentikäisen mukaan selkein tapa varmistaa, että saa mitä tilaa.

      Poista
  8. Karua luettavaa tämä jäävuoren huippu:

    Syytteessä on kaikkiaan 18 parikymppistä ihmistä.
    Ehdottoman tuomion sai 12 henkilöä. Näin tuomiot jakaantuivat

    Abdinashir Mohamud Alin törkeä pahoinpitely, laiton uhkaus, kaksi ampuma-aserikosta, törkeän kiristyksen yritys, törkeä ryöstö, lievä ampuma-aserikos,
    huumausaineen käyttörikos, sekä oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen, kahdeksan vuotta vankeutta.

    Abdulaa Khalid Al-Mawla törkeä ryöstö, kaksi vuotta ja yhdeksän kuukautta vankeutta.

    Khaalid Mohamed Diriye kaksi tuomiota oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta, kaksi vuotta ja kuukausi vankeutta.

    Abdihakim Abdullahi Mahamud Farah törkeä ryöstö, pahoinpitely, kaksi vuotta ja kymmenen kuukautta vankeutta.

    Sakariye Abdi-Mahad Hassan Farah kaksi törkeää huumausainerikosta, kaksi vuotta ja kuusi kuukautta vankeutta.

    Ayuub Hassan törkeä pahoinpitely, laiton uhkaus, törkeä huumausainerikos, huumausaineen käyttörikos, törkeä huumausainerikos, ampuma-aserikos sekä huumausaineen käyttörikos,
    yhteensä neljä vuotta ja seitsemän kuukautta vankeutta.

    Ilias Mohamed Hassan kaksi oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamista, kaksi vuotta ja kuukausi vankeutta.

    Ridwan Rafle Hassan kaksi oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamista, kaksi vuotta ja kuukausi vankeutta.

    Morad Elias Kichene huumausainerikos, kolme törkeää huumausainerikosta sekä ampuma-aserikos, kaksi vuotta seitsemän kuukautta vankeutta.

    Samet Küçükyilmaz törkeä ryöstö, kaksi vuotta ja yhdeksän kuukautta vankeutta.

    Abubakar Isse Mohamed törkeä pahoinpitely sekä laiton uhkaus, kolme vuotta ja kolme kuukautta vankeutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuomioiden kärsimisen jälkeen kaikki karkotettava kenet vaan pystytään. Se on suomalaisten etu.

      Poista
  9. Professori kirjoitti:

    "Yksi Suomessa harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista on ollut etnisesti ei-suomalaisten johtamien järjestäytyneiden katujengien syntyminen."

    Rohkeasti kirjoitettu mutta siis väitetäänkös nyt "etnisesti ei-suomalaisten" syyllistyneen johonkin?

    Tämä väitehän tarkoittaa sitä, että taas Kurvisen, RKP:n ja koko vihervasemmiston täytyy harkita esiintyykö tässä nyt
    * vihapuhetta
    * rasismia
    * sovinismia
    * vai ollaanko sittenkin tosiasioiden äärellä?

    Ja sitten se Suomen maankuvan kehittyminen ulkomailla?
    Aiheuttiko väite sen suhteen jotain vai aiheuttaako kenties tosiasiat muutoksia Suomen maankuvaan?
    Haluavatko turistit tulla maahan tai pääkaupunkiseudulle, jossa katujengit mellastaa?

    VastaaPoista
  10. Valtamedia puhuu toistuvasti "rasismikohusta" ja "kriisistä". Onko tämä nyt sitä varuillaanoloa, josta Aaltola ja muut suomalaisia varoittivat? "Meidän ei tarvitse pelätä venäläisiä trolleja, koska olemme sivistynyt kansakunta ja osaamme erottaa tosiasiat propagandasta." :-)

    VastaaPoista
  11. RKP näyttää hypänneen Ohisalon ym. pahimpien viherkommunistien saappaisiin haluten välttämättä kulkea Ruotsin tien loppuun asti. Eräs osoitus siitä on persuihin kohdistettu raivokas, perusteeton natsijahti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se syyttely on mielestäni jotenkin vinksahtanutta, koska en pysty kuvittelemaan äärioikeistolaista kansallissosialistia.

      Poista
    2. Oppositilla ja medilla on putinin opit hyvinn hallinnassa. Onko kellään käynyt mielessä että suomen mediat ja hallitus kuten kaikki muutkin natseiksi haukkuvat tulee aiheuttamaan venäjän suomeen hyökkäämiseen, tuolla natsittelulla, sama kun ryssät oikutti hyökkäyksensä ukrainaan, natseja siivoamaan. Tuolla venäjällä on jo huomattu ja toitotettu medioissa mikä natsikasvattamo on suomi, eli nyt pitäsi hävittää jokainen natsittelija venäjälle ja nopeasti.

      Poista
    3. Pitäisi nostaa syytteet maanpetoksellisesta toiminnasta.

      Poista
  12. HS tänään

    Latifa Ibn Ziaten hautasi terroristin tappaman poikansa, ja nyt hän puhuu väsymättä: "Älkää langetko samaan ansaan kuin me"

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009587339.html

    Artikkelista poimittua

    Ei enää yhtään murhaajaa

    Marokkolaissyntyinen Latifa Ibn Ziaten oli koulun keittäjä ja vahtimestari, kunnes hänestä tuli yksi Ranskan tunnetuimmista radikalismin vastaisista aktivisteista.
    Sitä ennen terroristi tappoi hänen poikansa.

    On kevättalvi Toulousessa vuonna 2012. 31-vuotias Ranskan armeijan laskuvarjojoukoissa palvellut sotilas Imad Ibn Ziaten on sopinut tapaamisen, jotta saisi skootterinsa kaupaksi.
    Kun ostaja saapuu tapaamiseen, hän vetää esille aseen. Skootterin sijaan hän on tullut tappamaan Ibn Ziatenin.

    Muhammed Merah on ranskalais-algerialainen nuorukainen, jonka elämä on lähtenyt väärille jengoille. Kouluongelmia, pikkurikoksia, alkoholia ja huumeita,
    mutta viime aikoina yhä enemmän myös yhteyksiä ääriajattelijoihin.
    Merah on päättänyt tappaa. Sotilaita, koska Ranska on aktiivinen Afganistanin islamistisia ääriliikkeitä vastaan ja juutalaisia, koska palestiinalaisia vainotaan.
    Ibn Ziatenin murhasta käynnistyy Ranskaa järkyttänyt terrori-iskujen sarja. Merah tappaa seitsemän ihmistä, joista kolme lasta.
    Iskuissa kuolee ranskalaisia sotilaita ja juutalaisen koulun opettaja ja lapsia.
    ...
    ...
    Imadin kuoleman jälkeen Ibn Ziatenilla oli tarve ymmärtää. Hän lähti Merahin kotilähiöön Toulousessa ja yritti keskustella paikallisten nuorten kanssa. He ilakoivat kuolemalla.
    Merah on sankari, marttyyri islamin puolesta, nuoret sanoivat.

    Ibn Ziaten oli kauhuissaan.

    ”Merah oli pyytänyt Imadia polvistumaan ennen kuolemaansa. Hän ei ollut suostunut. Tajusin, että minun on noustava pystyyn myös. Olin sen velkaa Imadille.”

    Latifa Ibn Ziaten on yksi Ranskan tunnetuimmista radikalismin vastaisista aktivisteista. Kun hän aloitti työnsä, ääri-islamististen terrori-iskujen uhka Ranskassa oli merkittävä.
    Yksi pahimmista vuosista oli 2015, jolloin naamioituneet asemiehet hyökkäsivät ranskalaisen Charlie Hebdo -satiirilehden toimitukseen.
    Muutamia kuukausia myöhemmin terroristit hyökkäsivät useisiin kohteisiin Pariisissa.
    ...
    ...
    Toisaalta hän painottaa, että kussakin maassa eletään sen maan lakien ja sääntöjen mukaan. Niitä vastaan on hyödytöntä niskuroida.
    Ibn Ziaten muistelee keskustelua, jonka hän kävi nuoren naisen kanssa. Nainen vaati, että Ranskan lait muutetaan, ja että hänellä olisi oikeus työskennellä hunnutettuna.
    ”Kerroin hänelle, että tässä maassa on uskonnonvapaus. Voit mennä ulos minihameessa tai hunnussa, se on sinun valintasi. Mutta mitä tulee lakeihin ja sääntöihin, niitä on kunnioitettava.”

    Ibn Ziatenin mielestä parempi kouluttautua, mennä töihin ja pitää huntua sydämessään kuin tehdä asiasta elämää suurempi kysymys.
    ”Uskonto ei identiteetti. Usko on henkilökohtaista, sitä voi harjoittaa tai olla harjoittamatta. Tähän sekularismiin lait pohjaavat. Ei ole niin, että jos pidän huntua, olen parempi kuin muut.”

    Ibn Ziaten sanoo, että hänellä on parempi mahdollisuus keskustella tästä kuin monella muulla.

    ”Jos saman kertoisi eurooppalainen valkoinen nainen, niin häntä pidettäisiin rasistina.
    Vaikka näitä asioita ei välttämättä ole mukava kuulla, niin minua kuunnellaan.”

    VastaaPoista
  13. Yle tänään

    Siveyspoliisit palaavat Iranin kaduille

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-165026

    Artikkelista poimittua

    Iranin viranomaiset ilmoittivat sunnuntaina, että he aikovat pakottaa iranilaisnaiset käyttämään huntua.

    Viranomaisten mukaan uskonnolliset poliisit, eli niin kutsutut siveyspoliisit palaavat kaduille partioimaan, uutistoimisto AP kertoo.

    Syyskuussa tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun 22-vuotias Mahsa Amini kuoli siveyspoliisin väkivallan seurauksena.
    ////////////////////////

    Suomen poliitikkojen täytyy ymmärtää etteivät islamin-uskoiset koskaan sopeudu länsimaiseen yhteiskuntaan.
    Tämän vuoksi maahanmuuttopolitiikassa on tehtävä täyskäännös ja lopetettava islamin-uskoisten vastaanottaminen ennen kuin he tuhoavat länsimaiset yhteiskunnat.
    Selvittäkää itsellenne mitä tapahtuu Ranskassa tai Ruotsissa tai muualla Euroopassa. Esimerkkejä on vaikka kuinka paljon.
    Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku - islamin-uskoisten kotoutuminen länsimaihin on pelkkää vähä-älyisten valhetta.

    VastaaPoista
  14. https://www.youtube.com/watch?v=uSOsRRYSV34
    "NATSIJAHTI" PALJASTUI KREMLIN PROPAGANDAKSI

    VastaaPoista
  15. Eikö sinua ns professori yhtään huolestuta se, että lähes kaikki palstasi seuraajat ja kommentaattorit ovat tuperyksiä, jotka uskovat mihin vain salaliittoihin? Eikö yhtään syö ns tiedemiehen sielua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perustuuko väitteesi tutkittuun tietoon vai heitteletkö ihan fiilispohjalta vihervasemmistolaiseen tyyliin.

      Poista
    2. Mitenkä tulikin mieleen vanha sanonta, että yksi hullu kyselee enemmän kuin 10 viisasta ehtii vastaamaan. Parasta jättää omaan kuplaansa, niin paha maailma pysyy kaukana. Täytyy ymmärtää.

      Poista
    3. En mä ole kyllä nähnyt proffan kirjoittavan mistään salaisista patriarkoista jotka käy öisin hiipimässä naistenmakuuhuoneisiin ja varastavat sieltä euron ja jättävät 80 senttiä tilalle tai islamilaisista maista saapuvista huippuaivokirurgeista jotka haluavat ehdottomasti suomeen töihin tai siitä, että suomi tarvitsee ahkeria pizzan pastajia sankoin joukoin koska valtion talous pyörisi pelkästään ahkerien kokkien voimin.

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!