torstai 27. heinäkuuta 2023

Halla-aho irtisanoutui rasismista ja Helsingin sanomat turkkilaisista apinoista

Eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho (ps) kirjoitti eilen sosiaalisessa mediassa, että "irtisanoudun mielelläni rasismista! Rasismia on mm. se, että kielteisten ominaisuuksien saa sanoa olevan yhden etnisen ryhmän kansallinen, ehkä jopa geneettinen erityispiirre, mutta vastaavaa ei saa sanoa toisesta ryhmästä, esim. somaleista. Toivon, että myös media irtisanoutuu eriarvoisesta kohtelusta, ja että sanomalehti Kaleva pahoittelee väitettään, jonka mukaan ´päissään tappaminen on suomalaisten kansallinen, ehkä jopa geneettinen erityispiirre´".

Tämän ajatuksen Halla-aho ilmaisi aikanaan jo blogissaan juuri siinä kirjoituksessa, jonka perusteella hän sai tuomion (alkuperäinen teksti löytyy täältä). Hänen tarkoituksenaan oli tuossa kirjoituksessa osoittaa niin sanottu kaksoisstandardi eri ihmisryhmien kohtelussa. Minkä suomalainen oikeusjärjestelmä sitten osoitti tuomitsemalla Halla-ahon kirjoituksen siitä huolimatta, että käräjäoikeuden tuomari oli osannut tulkita kirjoituksen oikein. 

Halla-ahon eilinen päätös ilmaista sama asia suoremmin aiheutti jälleen kerran sydämentykytyksiä vihervasemmiston parissa. Niinpä hänen saamassaan palautteessa oli muutamia kommentteja, jotka paljastivat enemmän sanojastaan kuin niiden kohteista. Siksi päätin kopioida niistä mielestäni kaksi raflaavinta tähän. 

697 seuraajan Anna Suova-Hakala arveli, että "ei sinulla ole missään vaiheessa ollut mitään mahdollisuuksia presidenttikisassa, mutta että aikuisen miehen pitää ehdoin tahdoin olla julkisesti vielä rasistin, raiskausfantasistin ja pettäjän päälle tällainen kusimulkku. Senkin haittaisänmaallinen näivettynyt rukoilijasirkka." Mahtaisikohan tämä täyttää vihapuheen määritelmän (vihapuhe on  viestintää, joka lietsoo vihaa yhtä ihmistä tai ihmisryhmää vastaan)?

Yhdeksäntoista seuraajan kmikaeltanninen puolestaan kommentoi, että "tää nöppömunaolmi jauhaa tätä samaa yli 10 vuotta". Nöppömunaolmia ei liene olemassa, mutta olmi on sokea salamanteri, joka elää maanalaisissa vesistöissä ja järvissä. Se on väriltään kalvakka ja siksi niljakkaan näköinen.

* * *

Useampikin kommentaattori pyrki oikeuttamaan Kalevan väitteen sillä, että Duodecim-lehdessä julkaistun tiedon mukaan toistuvaan väkivaltarikollisuuteen kytkeytyy monoamiinioksidaasi A -entsyymiä tuottavan MAOA-geenin vaimentunut muoto. Tämä geenimuoto esiintyi yleisenä suomalaisilla vangeilla, joten some-kommentaattorit arvelivat juuri sen olevan sellainen suomalainen geeni, joka oikeuttaa pitämään väkivaltaa suomalaisena erityispiirteenä. 

Etsin kirjallisuudesta tietoa tämän väkivaltaa aiheuttavan geenimuodon esiintymisestä eri väestöryhmissä. Lopulta löysin tällaisen tilaston, jossa yhtä tällaista geenimuotoa kerrottiin löytyvän 52-59 prosentilta afroamerikkalaisista miehistä, 48-62 prosentilta kiinalaisista miehistä, 62 prosentilta maorimiehistä, 57 prosentilta japanilaisista miehistä, 33-37 prosentilta eurooppalaisista miehistä. Lisäksi toinen vastaavanlainen geenimuoto löytyi 5,2 prosentilta mustista miehistä, 0,1 prosentilta eurooppalaisista miehistä ja 1,3 prosentilta aasialaisista miehistä. 

Tilaston perusteella näyttäisi siten siltä, ettei kyseistä MAOA-geenimuotoa voi pitää erityisesti suomalaisena vaan pikemminkin ei-eurooppalaisena geenimuotona. Siten sitä ei voi myöskään pitää millään tavalla perusteena sille, että Kaleva aikanaan kirjoitti päissään tappamisen olevan suomalaisten kansallinen, ehkä jopa geneettinen erityispiirre. 

Näin ollen Kalevan olisi syytä täyttää Halla-ahon esittämää pyyntö ja lopultakin pahoitella suomalaisiin kohdistuvaa rasistista kirjoitustaan. Voisikohan julkisen sanan neuvosto auttaa Kalevan toimitusta ymmärtämään tämän asian? 

* * *

Kokonaan toinen asia on se, että Helsingin sanomat korjasi lopulta virheellisen uutisointinsa Riikka Purran turkkilaiseen apinaan liittyvästä kirjoituksesta. Se ei kuitenkaan vieläkään kertonut nimityksen ansainneen henkilön tuijotuksesta, munien kaivelusta tai sepaluksen avaamisesta. Olisiko julkisen sanan neuvostolla tähänkin huomautettavaa? 

46 kommenttia:

  1. Rasismi on rotusortoa. Nykyään myös sitä, että pitää johonkin etniseen tai uskonnolliseen ryhmään kuuluvia ihmisiä niin lapsellisina ja kykenemättöminä, että heitä pitää paapoa ja suojella ikäviltä mielipiteiltä koko aikuisiän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä paapomista ja ylisuojelemista Halla-aho juuri vastustaa, Yle tänään

      Puhemies Jussi Halla-aho vastaa opposition syytöksiin puolueellisuudesta: ”Mielestäni on erikoinen ajatus”
      Puhemiehen asemasta on virinnyt keskustelua. Halla-aho avaa haastattelussa hieman sitä, millainen puhemies hän haluaa olla.

      https://yle.fi/a/74-20042385

      Artikkelista poimittua

      Eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho (ps.) ei koe tarpeelliseksi käydä erityistä vuoropuhelua puolueettomuudestaan eduskunnan oppositiopuolueiden kanssa.
      ...
      Osa opposition edustajista kokee, että puhemies ei ole tapauksissa toiminut puolueettomasti koko eduskunnan etua ajaen.
      – Mielestäni on erikoinen ajatus, että ollakseni puolueeton minun pitäisi olla opposition puolella. Eihän se nyt niin mene.
      Perustin oman ratkaisuni vallitsevaan käytäntöön ja puhemiehelle suotuun harkintavaltaan, Halla-aho perustelee istuntotauon keskeyttämispyynnön hylkäämistä.

      Halla-aho ei usko, että oppositio olisi aidosti huolissaan hänen puolueettomuudestaan, vaan lähinnä pettynyt hänen tekemiinsä, opposition toiveiden vastaisiin ratkaisuihin.
      ...
      ...
      Halla-aho ei suostu ”lastentarhan” kaitsijaksi

      Halla-aho suhtautuu varauksellisesti toimimiseen arvojohtajana. Hän sanoo, ettei halua puhemiehenä pakottaa kansanedustajille mitään tiettyä arvomaailmaa.

      – Tietenkin osallistun kaikkeen keskusteluun niistä arvoista käsin, mitkä ovat minulle tärkeitä.

      – Vastustan ja suhtaudun hyvin kriittisesti sellaiseen ajatukseen, että eduskunta olisi jonkinlainen lastentarha tai tarkkailuluokka,
      jossa puhemiehen tai kenenkään tehtävä on yrittää kontrolloida mielipiteen ilmaisua, Halla-aho sanoo.

      Poista
  2. Kyllä on joidenkin suomalaisten käytöstavat "mallillaan".
    Jussi Halla-aho on sentään Suomen toiseksi korkeimmalla paikalla arvoasteikossa eli eduskunnan puhemies.

    Mitä tulee presidenttikisaan - uskon Mestarin voittoon. Hän on sentään tolkun ihnminen, kirjoittaa ja puhuu järkevästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei muuta, niin Halla-aho aiheuttaa peppukipua muiden puolueiden ja yhdistysten ehdokkaille kun kuitenkin saa jonkinlaisen äänipotin. Muistetaan esimerkiksi eurovaaliehdokkuus, jossa maanlajuisesti tuli kymmenien tuhansien äänisaalis.

      Poista
  3. Lainaus jostakin kirjoituksesta-" Vuonna 1943 puoluejohto antoi nämä ohjeet USA:n kommunisteille- Eli kun tietyt toisinajattelijat menevät teillä tunteisiin, kutsukaa heitä fasisteiksi natseiksi tai antisemiiteiksi ja käyttäkää hyvämaineisia antifasisti ja suvaitsevuus järjestöjä mustamaalaamaan heidät. Julkisessa keskustelussa yhdistäkää vastustajanne jatkuvasti pahanhajuisiin termeihin. Riittävän toiston jälkeen väitteet muuttuvat yleisölle faktaksi"-
    Silloin ei tunnettu käyttökelpoista sanaa rasisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kommentti. Kannattaa pitää mielessä.
      Lieneekö aikoinaan Moskovasta ylintä kommunismin oppia hakenut taistolais-professori Kaarle Nordenstreng antanut saman ohjeen nykyisin punakaartilais- ja viherpunakaartilais-toimittajina valta- eli propagandamediassa toimiville oppilailleen?

      Poista
    2. Ei Nordenstreng Moskovasta oppia hakenut taistolainen ollut, ruotsinkielinen lipilaari, joka nöyristeli Moskovaa ja taistolaisia ollessaan IOJn johdossa.

      Poista
    3. "Kaarle Nordenstreng on tiedotusopin emeritusprofessori [Jäähyväisluento v. 2009], joka koulutti Suomeen laajalti taistolaisista ja taistolaishenkisistä koostuvan toimittajakunnan.

      Toimittaja Martti Valkosen mukaan myöhempi HS-kulttuuritoimituksen esimies Heikki Hellman oli aikanaan Tampereen tiedotusopin laitoksella tekemässä marxilaista vallankumousta yhdessä professori Kaarle Nordenstrengin kanssa ja tukahdutti vielä 2000-luvulla taistolaisuuden arvostelua HS:n avulla. [1]

      Toimittajien koulutus on tapahtunut pitkälti äärivasemmistolaisten professorien toimesta, keskeisimpinä Tampereen yliopiston Pertti Hemánus ja Kaarle Nordenstreng. Etenkin 1970-80-luvuilla suuri osa toimittajista ja muista vaikuttajista oli taistolaisia, vieläkin moni.

      Tampereen yliopiston tiedotusopin professori (Suomen pisimpään virassa: 1971-2009) Kaarle Nordenstreng "oli Kansainvälisen tiedotustyöntekijäin liiton (KTL) (International organisation of journalists, IOJ) presidentti 23.9.1976-1991. Esko Salmisen (Viestinnällä vallankumoukseen Edita, 2004) mukaan IOJ oli "kremlin/kommunistien peitejärjestö" ja enemmistö sen jäsenjärjestöistä oli sosialistisista maista. Suomesta liittoon kuuluivat kommunistien toimittajajärjestöt (Toimittajaliitto ja Yleinen lehtimiesliitto). Salminen sanoo myös Nordenstrengin myötäilleen SKP:n oppositiota, mutta julkisesti Nordenstreng ei ole taistolaisia tukenut. Varmasti Nordenstreng oli marxilainen ja tuki kansandemokraatteja, mistä Salminen vahvasti tätä syyttää. Samoin ilmeisesti myös Hemanuksen kohdalla." [2]

      Lehdistötutkija, professori[3] Esko Salminen esittää hyvin laajaan lähdeaineistoon perustuvassa, Tieto-Finlandia-ehdokkuuden 2004 saaneessa kirjassaan "Viestinnällä vallankumoukseen", että Tampereen yliopiston tiedotusopin laitoksen (professorit Kaarle Nordenstreng ja Pertti Hemanus) johdolla Suomen toimittajakunta yritettiin marxilaistaa.[4] Nordenstrengin assistenttina toiminut ex-taistolainen HS-kulttuuritoimituksen esimies Heikki Hellman kiistää professorien pyrkineen vallankumoukseen mutta myöntää Nordenstrengin johtaman Kansainvälisen journalistiliiton (IOJ) olleen KGB:n ohjaama ja Tampereen yliopiston kasvattaneen pitkän lähes yksin uuden toimittajakunnan.[5]"

      Lähde: http://liberalismi.net/wiki/Kaarle_Nordenstreng

      Kumma olisi, ellei Nordenstreng olisi ammentanut korkeinta kommunismin oppia moskovanmatkoillaan!

      Poista
  4. Tuota vähän ihmettelen, miksi ulkoministeri Elina Valtonen ei perunut sitä liian hätäistä anteeksipyyntöä Turkilta. Voisi nyt ainakin pyytää muodikkaasti anteeksi Riikka Purralta. Mutta eihän se niin käy, ainoat anteeksipyytäjät pitää etsiä vaikka väkisin perussuomalaisten joukosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valtonen on osallistunut Bilderberg-kokoukseen.
      Vakio-osanottajia ja ohjeistuksen antajia siellä mm. ovat Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvat Rotschildit, Rockefellerit ja sotarikollinen Henry Kissinger, joita voi hyvällä syyllä sanoa ihmiskunnan arkkivihollisiksi.
      Mainittakoon että Paavo Lipponen
      osallistui viiteen Bilderberg-kokoukseen ja Jyrki Katainen kahteen kokoukseen.
      Paavo Lipposen aikaansaannoksia on mm. eläkkeiden ns. taitettu indeksi. Katainen puolestaan kahtena hallituskautenaan melkein kaksinkertaisti Suomen valtionvelan ja korosti samalla kokoomuksen harjoittamaa "vastullista" politiikkaa sekä kuinka me "tienataan" Kreikan velkojen maksamiseen osallistumalla!
      Vanha sanonta "vain velaton mies on vapaa mies" pätee yhtä hyvin valtioihin kuin yksittäisiin ihmisiinkin.

      Poista
    2. Unohtui sanoa edellisessä kommentissani, että Bilderberg-kokouksiin osallistuneitä ovat myös esim. jo mananmajoille mennyt Aatos Erkko ja useat HS:n päätoimittajat.

      Poista
    3. Taitettu indeksi antoi vuoden alussa ”vain” 6,8 prosentin korotuksen työeläkkeisiin.

      Poista
    4. Se oli harvinainen, säännön vahvistava poikkeus!

      Poista
  5. Kaupungin keskustassa räjäytetty kerrostalo. Todella pelottavaa ajatella koska tämä toimintatapa rantautuu Suomeen?
    On pöyristyttävää tämä tiettyjen tahojen ajojahti ja halveksunta perussuomalaisia kohtaan vaikka he vain pyrkivät suojelemaan Suomea ja suomalaisia.

    Eikö teitä yhtään hävetä mitä teette?

    Jussi Halla-aho, Riikka Purra, Mari Rantanen jne ansaitsevat kaiken kunnioituksen siitä, että pyrkivät estämään Suomen ajautumisen Ruotsin tielle.
    Ei se ole mitään rasismia jos pyrkii puolustamaan omaa maataan ja sen kansalaisia haittamaahanmuuttoa vastaan.

    MTV uutiset tänään

    Räjähdys kerrostalossa Ruotsin Norrköpingissä – poliisin mukaan ei vakavasti loukkaantuneita

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rajahdys-kerrostalossa-ruotsin-norrkopingissa-poliisin-mukaan-ei-vakavasti-loukkaantuneita/8745696

    Artikkelista poimittua

    Rakennus on viranomaisten mukaan kärsinyt pahoja vahinkoja, mutta kukaan ei ole loukkaantunut vakavasti.
    ...
    Norrköpingissä on viime viikolla tapahtunut useita vakavia rikoksia, kuten kiinteistöihin kohdistuneita ampumavälikohtauksia.
    Poliisin tiedottajan mukaan on liian aikaista sanoa, liittyvätkö tapaukset toisiinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat Ruotsissa siirtyneet astetta vakavampaan väkivaltaan; aikaisemmin räjähtelivät ja paloivat "vain" autot. Milloin meillä? Toivottavasti alue on ainakin oikea.

      Poista
    2. Näin Suomessa, IL tänään

      Suomalaisräppäri vangittu epäiltynä neljästä tapon yrityksestä
      Rap-artisti Kerza vangittiin kesäkuussa.

      https://www.iltalehti.fi/musiikki/a/366e3cc3-599e-4f28-85d7-7971e7c14e46

      Kerza-artistinimellä rap-musiikkia tekevä Kerim Khalid Ahmed Muslah, 21, on vangittu todennäköisin syin epäiltynä neljästä tapon yrityksestä.
      ...
      Kerza on vuonna 2002 syntynyt rap-artisti, joka on julkaissut albumin sekä tehnyt yhteistyötä muun muassa Cledoksen ja 1. Cuzin kanssa.

      Tuomittu puukotuksesta

      Kerza on myös tuomittu aiemmin. Vuonna 2021 hänet tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen tapon yrityksestä.

      Kerza puukotti tuolloin Milan Jaffin itähelsinkiläisen 47-, eli Kurdish Mafia -katujengin yhtä pääjäsenistä. Kerza kertoi pitäneensä puukkoa mukanaan,
      koska varautui kyseisen jengiläisen mahdolliseen hyökkäykseen.

      Tapaus vaikuttaa olevan osa paljon uutisoiduista katujengien välienselvittelyistä. Kurdish Mafia ja espoolainen L-City nousivat otsikoihin, kun jengien välille kehkeytyi väkivallankierre.
      Sittemmin oikeudessa on käyty useita katujengeihin liittyviä oikeudenkäyntejä. Esimerkiksi Kurdish Mafian johtohahmona tunnettu Jaff on tuomittu useista rikoksista 10 vuodeksi vankeuteen.

      Poista
  6. Mitäs se Matti Vanhasen isä Tatu Vanhanen etsikään niiden Afrikkalaisten geeniperimästä? Taisi olla sellaista vertailevaa älykkyysosamäärän tutkimista. Taisi jopa löytääkin, mutta ei mitään muka julkaisukelpoista. Arvatkaa itse. Halla-ahon lausunnot osoittivat taas ylivertaista älyllistä lahjakkuutta verrattuna vaikka opposition Mäkyseen ja muihin eduskunnan koolle kutsumista vaativiin. Kommentoijien kirjoitukset täyttäisivät varmasti sen vihapuhemääritelmän, mutta tuskin ainakaan Halla-aho lähtee älyllisesti vajaiden peliin mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tatu löi pöytään niin hyvät rätingit että Matti-poika kakisteli.

      Poista
  7. Anna Suova-Hakala ei itse ole mikään ”näivettynyt rukoilijasirkka” vaan lyllerötyypin täti-ihminen, kun kerran mentiin tälle tasolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanonisoitu nimi Mestarille on "pullohartiainen vinkuheinä".

      Poista
  8. Julkisen sanan neuvosto ei pysty toimimaan puolueettomasti ja asiallisesti. Turha odottaa mitään toimia sen taholta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julkisen sanan neuvoston toiminta vastaa samaa kuin että varas laitettaisiin tutkimaan puolueettomasti ja asiallisesti omia rikoksiaan!

      Poista
    2. Neuvosto-sanasta tulee mieleen Neuvostoliitto, jossa kaikki kannattivat vaalien perusteella kommunistista puoluetta. Maa oli mielestään paras, vaikka sieltä monet pyrkivät henkensä kaupalla muualle. Siksi kyseinen 'neuvosto' kuulostaa kaikkea muuta kuin puolueettomalta, lähinnä stalinistien tuomioistuimelta.

      Poista
    3. Neuvostoryssälän äänestysprosentti oli aina 99 % ja kuten tiedämme, osa äänioikeutetuista kuolee ääniokeusilmoituksen ja vaalipäivän välisenä aikana, mikä mahdolliesti tekee prosenttiluvusta harhaisen.

      Poista
  9. Aina kun ihmiset menevät henkilökohtaisuuksiin on se merkki siitä, että oikeaa vasta-argumenttia ei työkalupakista löydy. Tällä negatiivisella, osin jopa ihmisviha-puheella on vain yksi tarkoitus ja se ei ole järkevän keskusteluyhteysen rakentaminen vastapuolen kanssa.

    Joku mainitsikin että valheet muuttuvat faktoiksi kun niitä tarpeeksi toistetaan. Myös totuuden vääristely ja kertomatta jättäminen tuntuvat olevan muodissa eikä niistä kunmastakaan seuraa hyvää. Tämän pääsimme näkemään mm. Purran turkkilainen/ turkkilaiset episodissa. Totuus on se mitä ”vastuullinen” media kirjoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Joku mainitsikin että valheet muuttuvat faktoiksi kun niitä tarpeeksi toistetaan."
      Pitää paikkansa. Taukoamatta, maailmanlaajuisesti mantrana toistettu Suuri Ilmastovalekin on jo muuttunut "faktaksi".
      Samoin kuin oman kansallisvaltion ja kansan puolustaminen varsinkin Afrikasta ja Lähi-idastä tulevaa, masinoitua mutavyöryä vastaan on "rasismia" ja "vihapuhetta".

      Poista
  10. Kun joku suomeen tunkeutunut 3 maailman tulokas haukkuu ja käyttää väkivltaa suomalaisia kohtaan, ei ole ikinä rasisti, ei vaikka tekisivät valkoisille mitä tahansa. En minäkään tule ikinä käyttätymään noita kohtaan muulla tavalla kun ne suomalaisia kohtaan, se on varma.

    VastaaPoista
  11. Tässä piristystä päivään. https://www.partisaani.com/wp-content/uploads/2023/07/vitsikokoelma_tuloste.pdf

    VastaaPoista
  12. Hesarin moraalia kuvaa hyvin se, että ensin se julkaisee virheellisen uutisen, jossa jätetään pois olennainen asia eli se, että Purra ilmaisi närkästyksensä yhden henkilön suorittamasta seksuaalisesta häirinnästä. Oikaisua ei suinkaan esitetty välittömästi ja yhtä näkyvästi kuin alkuperäinen juttu vaan se esitettiin useiden protestien seurauksena hyttysen kokoisesti ja vääristellyssä muodossa, jättäen edelleen huomioitta se olennainen asia eli reaktio seksuaaliseen häiritään. ”Oikaisua” voi luonnehtia sanoin: hampaat irvessä ja vääristellen.

    Voimme hyvin kuvitella minkälainen häly, melu ja pöyristyminen olisi saatu aikaan, jos turkkilaisen paikalla olisi ollut kantasuomajainen mies ja Purran paikalla johonkin etniseen ryhmään kuuluva nainen. Ja sen hälyn, melun ja pöyristymisen kohde ja sävy olisivat olleet aivan toiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastuullinen hesari 🤣

      Poista
    2. Mutta eipä ole Hesarilta ongelma eikä mikään tehdä "Ytimessä"-sarjan juttua jonkun Ina Mikkolan kokemasta seksuaalisesta häirinnästä: "Ina Mikkola kertoo, miten häntä häirittiin seitsemän kertaa lyhyen kävelymatkan aikana".

      Toisten kokema seksuaalinen häirintäkin on vaan niin paljon "parempaa" ja oikeuttaa naaman esiinnostamisen ja kauhistelun. Toisen kohdalla vääristeleviä uutisia toinen toisen perästä. Kunnon paskajournalismia.

      Poista
    3. Eikös tämä Ina Mikkola ole se pillu- ja runkkaripäiväkirjojen kirjoittaja? Ehkä ohikulkijat halusivat vain auttaa tyttöä puutteessa. No, konstit on monet, toteaa nykynainen, joka tyrkyttää itseään otsikoihin.

      Poista
    4. Montako ulkomaalaisen miehen/miesporukan raiskattua tyttöä ja naista HS on nostanut asian ytimeen? Törkeät teot ovat kohdistuneet jopa lapsiin, mutta edes feministejä ei kiinnosta, eikä sille ole julistettu nollatoleranssia!


      Poista
    5. Ongelma esim. näissä raiskaus keisseissä on se, että se joka menee asiasta ääneen jotain sanomaan tai kirjoittelemaan on automaattisesti vasemmiston vihollinen josta seuraa se, että henkilölle ei anneta ääntä asiassa ja maine liataan tavalla tai toisella.

      Muistan kun jossain vaiheessa eräissä tilaisuuksissa oli puhujana nainen joka oli raiskattu ulkomaalaisen toimesta. Hän oli uskomattoman rohkea tehdessään asian omalla nimellä ja kasvoilla. En kuitenkaan huomannut että hän olisi saanut samalla tavalla palstatilaa kuin Ina Mikkola jota häirittiin seitsemän kertaa kävelymatkan aikana.

      Väitön että raiskatulla on syvemmät arvet, vaikka median tukea ei yhtä paljon tulekaan.

      Poista
    6. "Törkeät teot ovat kohdistuneet jopa lapsiin..."
      Seuraavassa kuvatunlaisia "tutkivia journalisteja" on Pravdan palkkalistoilla:
      "Helsingin Sanomien pedofiilin suojelu VS Wille Rydmanin yksityisviestit", https://nykysuomi.com/2023/07/26/helsingin-sanomien-pedofiilin-suojelu-vs-wille-rydmanin-yksityisviestit/

      Poista
  13. Pravdan tärkein valehtelun muoto on olennaisten asioiden kertomatta jättäminen tai leimaaminen "salaliittoteorioiksi".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvänä esimerkkinä tapaus, jossa Ranskassa rauhan uskonnon edustaja heitti vanhuksen parvekkeelta ja sytytti asunnon tuleen. Hesari julkaisi jutun suoraan jonkun toisen uutistoimiston pohjalta jättäen pois kaikki tekijään ja uskonnolliseen motiiviin viittaavat seikat (vaikka muuten käänsi jutun melko suoraan) ja korosti, kuinka uhri oli juutalainen ja selvinnyt natsien holokaustista. Oikeasti, muslini tappaa juutalaisvanhuksen, niin hesari pyrki parhaansa mukaan ohjaamaan lukijat natseihin ja kohonneeseen antisemitismiin. Hävettää moinen julkaisu.

      Poista
    2. Hyvä esimerkki todellakin! Täytyypä laittaa muistiin.

      Poista
  14. Onnetonta ettei moneen lehteen jaYleen voi enää luottaa näissä asioissa, mutta itsehän ovat linjansa valinneet.

    VastaaPoista
  15. Irtisanokaa kommunistilehtienne tilaus. Sarjakuvia voi lukea muualtakin. Valitettavasti kommarit ajoivat Yle-veron, joten sen suoltamasta paskasta pitää valitettavasti maksaa, mikä on niin väärin.

    VastaaPoista
  16. Professorin lainaukset ovat sitä luokkaa hävyttömyydessään, että kyllä siinä yksi turkkilainen apina tai säkkiin puettu musliminainen on kevyttä kamaa. IL joutui jo pyytämään anteeksi, että oli siteerannut Riikka Purraa väärin eli kuin Purra olisi syyttänyt kaikkia turkkilaisia apinoiksi. Tämä kyseinen apina ansaitsi kyllä nimityksen ihan omalla käytöksellään, mutta ei kai sitäkään mikään valtamedia kerro. Saadaan
    mehevämpiä juttuja kun vääristellään ja paisutellaan.

    Eikö olisi jo korkea aika tutkia, miksi määrätyt ihmisryhmät herättävät niin paljon antipatiaa? Kyllä meillä niin paljon jonninoutavaa tutkitaan ja rahaa niihin törsätään, että tämä olisi enemmän kuin paikallaan. Kukaan ei vaan taida uskaltaa tarttua aiheeseen, eikä apurahoja tipu, ellei lopputulos ole vallitsevan agendan mukainen eli saattaisihan lopputulos sitten olla +-0.

    Odotan muuten suurella mielenkiinnolla Teemu Keskisarjan ja näiden erittäin fiksujen nuorten miesten, jalat tukevasti maassa olevien Joakim Vigeliuksen ja Miko Bergbomin ulostuloja eduskunnassa.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen odottanut ja ihmetellyr miksi Teemu keskisarjaa ei näy eikä kuulu mediassa. No se selvisi Suomen Uutisista. Hän ei saa enää mitään julkaisuja läpi missään valtamediassa, on bannattu kaikista. Yle esitti kyllä hänen ohjelmasarjansa hiljakkoin, mutta ei kai pystynyt estämäänkään, jos se oli jo ennalta sovittu.

      Että sellaista "sananvapautta."

      Poista
  17. Milloin HS pyytää anteeksi Turkkilaisilta, koska kutsui heitä apinoiksi?
    Kukaan muuhan ei ole näin tehnyt.
    Ja Valtosen anteeksipyytelyt on pelkkää hyveposeerausta.

    VastaaPoista
  18. Ihminen on lajityypillisesti, lähtökohtaisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen laumaeläin, ja tämä seikka palautuu esimerkiksi siihen sekä lajin että yksilön varhaiskehityksen tosiasiaan, että jokaisen tajuntaan syntyy ensin hoitavan ihmisen hahmo, siis "sinä", ja vasta myöhemmin muodostuu se, mitä sanomme "minäksi".

    Tästä tajunnallisten hahmojen marssijärjestyksestä suoraan seuraa, että elämme läpi elämämme kaikki ikään kuin toistemme sieluissa -- ja kaiken, minkä teemme toisillemme, sen teemme myös itsellemme, itsessämme. Niin sanottu "moraalin kultainen sääntö" on ihan tutkitusti yleismaailmallinen.

    Tästä seuraa sitten se tyly tosiasia, että ihmisyhteisö on olemuksellisesti nimenomaan moraalinen sidos -- ei ole mahdollista säilyttää yhteisöllistä eheyttä tuomalla yhteisöön erilaisia moraaliperinteitä. Niin sanottu monikulttuurisuus on tuhoon tuomittu ajatus siksi että se voi johtaa yhteisön tuhoon.

    Kansojen vaeltelussa suurimmat sisäiset kitkat ovat syntyneet siellä missä oman aikamme eurooppalais-länsimaisen kulttuurisen narsismin kasvatit, toiseusefekteihin rakastuneet poliitikot, ovat sallineet ja jopa kannustaneet juuri ei-eurooppalaista vaellusta.

    Nämä poliitikot eivät ymmärrä yhteisöjen moraalisista perusteista mitään, eivätkä näe itseään peilistä. Siellä heille vastaa vain ikuinen Narkissos.

    Juuri heidän pitäisi pyytää pohjatonta tietämättömyyttään ja typeryyttään anteeksi.

    VastaaPoista
  19. Riikka Purran puheenvuoro: https://nykysuomi.com/2023/07/27/riikka-purra-median-toiminnasta-muistuttaa-aikaa-kun-neuvostoliiton-lehdiston-kautta-pelattiin-suomalaista-sisapolitiikkaa/

    Purran teksti vain vahvistaa sen, kuinka valta- eli propagandamedia, ennenkaikkea Brysselin Pravda, punakaartilais- ja viherpunakaartilais-toimittajineen tilanteen mukaan vääristelee, valehtelee tai vaikenee totuudesta piittaamatta.

    VastaaPoista
  20. Media jatkaa Purran tekstin uutisointiaan hyväksi havaitsemallaan linjalla. Ei ne ihan lahjattomia ole, nämä vihervasemmistolaiset toimittelijat, aika älykkäästi on taas poimittu Purran tekstistä osia ja painotettu lauseita jotta siitä on saatu annettua tietynlainen kuva jonka he haluavat antaa. Tietenkin se kuva hajoaa jokaiselle yli 100:n älykkyyden omaavalle joka oikeasti lukee sen Purrankin version tekstistä. Mutta jos lukee vain median tekstit, saa todella vääristyneen kuvan tekstistä, joka nimenomaan kertoo median tekstien vääristelemistä asioista. Aika lahjakasta.....

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!