torstai 23. toukokuuta 2024

Keskimääräisestä erottuva maahanmuuttaja on otettu kiinni

Ruotsalainen yhteiskunta on tunnetusti nopean muutoksen tilassa. Sen merkkinä ihminen voi joutua siellä henkirikoksen kohteeksi hyvinkin pienestä syystä. 

Kirjoitin yhdestä tällaisesta tapauksesta huhtikuussa, jolloin ruotsalaismies tuli tapetuksi vastattuaan nuorisojengin huuteluun. Eilen saimme kyseisestä tapauksesta hiukkasen lisätietoa

Murhan johdosta on nimittäin pidätetty irakilaistaustainen nuorukainen, joka oli saapunut maahan lapsena ja saanut Ruotsin kansalaisuuden pian sen jälkeen. Niinpä hän tulee pysymään ruotsalaisten riesana elämänsä loppuun asti - ellei sitten itse päätä muuttaa jonnekin muualle, kuten esimerkiksi Suomeen. 

Asiasta kertonut uutinen mainitsi, että murhasta epäilty nuorukainen on lähtöisin rikkoutuneesta kodista, jossa äiti on vaihtanut miestä kuin viherpiipertäjä salaattiannoksia. Hän itse oli joutunut lastensuojeluviranomaisten huostaan 15-vuotiaana tehtailtuaan ryöstöjä, pahoinpitelyjä ja huumausainerikoksia jo kahden vuoden ajan. Lisäksi hänen epäillään syyllistyneen myös ihmiskaappaukseen ja murhayritykseen.

Tämä henkilö ei tietenkään ole keskimääräinen ruotsalainen maahanmuuttaja, mutta toisaalta kuitenkin sellainen tilastotapaus, joita esiintyy arabimaista ja Afrikassa tulleissa maahanmuuttajissa selvästi enemmän kuin pohjoismaisissa kantaväestöissä. Siten meillä Suomessa on syytä huolehtia siitä, ettei maamme toista länsinaapurin virhettä ja kasvata tänne asettautunutta ongelmaväestöä kovin suureksi edes niin sanottujen ihmisoikeuksien varjolla. 

Jotta asia kirkastuisi myös tätä epäileville, liitän tähän loppuun muutaman linkin videoihin, joita on julkaistu viestipalvelu X:ssä. Suosittelen niiden katsomista erityisesti ruotsalaistyyppisen humanitaarisen maahanmuuton kannattajille. 

Varoitan kuitenkin, että videot voivat herättää voimakkaita reaktioita, eivätkä sovi herkille.

Ensimmäinen, erityisesti miespuolisille autoilijoille.

Toinen, erityisesti nuorille naisille.

Kolmas, erityisesti huumeiden viihdekäyttäjille.

Neljäs, erityisesti öisin kaupungilla liikkuville.

26 kommenttia:

 1. Kolmosvideolla oli selvästi nähtävissä kuinka koiralauma velloi kadulla. Se on sitä parempaa, matalataajuista etnistä värinää!!

  VastaaPoista
 2. Kalergi-suunnitelma23. toukokuuta 2024 klo 8.05

  Mainittujen videoiden katsominen olisi nimiltä mainiten erityisen suositeltavaa Ohisalolle, Sofia Virralle ja viimekeväisen Suuren "Rasismin"-vastaisen Sodan Sankarille RKP:n Biaudetille, ks. https://ylewatch.blogspot.com/2023/09/globalistinen-kaapiopuolue-rkp.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisestä ei ole mukavaa myöntää olleensa edesauttamassa pahuuden syntyä, varsinkaan korkeassa poliittisessa asemassa olevan. Niinpä vastaukset olisivat luokkaa: "tarvitsemme lisää resursseja poliisille ja kotoutustoimintaan", ikään kuin se olisi joku vastaus kysymykseen kokonaisen sivilisaation jatkosta ja tulevaisuudesta

   Poista
  2. Isoin ongelma tässä on oman kuplan puhkaiseminen. Kun olet opetellut tietyn mantran, siitä on vaikea luopua. Mitä korkeammalla hierarkiassa olet sitä vaikeammaksi mielipiteen muutos käy.

   Tällaiset videot kuitataan yksittäistapauksina tai propagandana, ei nähdä todellisuutta saatikka kehityskulkua mihin se johtaa.

   Purra on ollut aiemmin vihreä, nyt kuitenkin tolkun tiellä persuissa. Vaatii älyä ja rohkeutta irrottautua näkemyksistään, semminkin kun hintana on ystävien ja joskus jopa työpaikan menetys.

   Poista
  3. "Ihmisestä ei ole mukavaa myöntää olleensa edesauttamassa pahuuden syntyä, varsinkaan korkeassa poliittisessa asemassa olevan."

   Ei, eikä vasemmistolaisesta.

   Poista
 3. Kiitos, että esititte nämä varoittavat esimerkit.
  Toivottavasti kaikki katsovat ne läpi ja miettivät asioita.

  Tämäkö on se yhteiskunta, jossa haluamme elää ja kasvattaa lapsemme?

  Minusta on syytä peruuttaa sen verran, että lopetamme kokonaan näiden elintasopakolaisten vastaanoton.
  Tämän lisäksi palautamme lähtömaahansa kaikki, jotka vaan kykenemme vaikka oikeusoppineet - kuten Koskenniemi - haraisi vastaan.

  Lopuksi täytyy taas muistuttaa, että hyvät ihmiset - käykää äänestämässä EU-vaaleissa 9.6.

  Äänestäkää oikein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enakkoäänestys 29.5.2024-4.6.2024. Täytyy äänestää vaikka:"Pahalta, todella pahalta näyttää nyt tässä kyllä."

   Poista
 4. Yksittäistapauksia.

  VastaaPoista
 5. Vanhempi väki ( johon kyllä itsekin kuulun) seuraa pääasiassa Ylen uutistarjontaa ja tällaisia videoita se ei takuulla näytä. Onneksi nuoret käyttävät nettiä ja saavat sieltä oikeaa tietoa, mitä kaduilla oikeasti tapahtuu. Hirvittää vaan pelkkä ajatuskin, että oma jälkikasvuni joutuisi tekemisiin näiden kanssa. Tuo porukalla maassa makaavan potkiminen on jotain niin raukkamaista ja iljettävää, ettei oikein sanoja tahdo löytyä ja se on lähes 100 prosenttisesti
  kehitysmaiden tuontitavaraa. Tämän ne osaavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noille pitäisi tehdä sama, kuin luonnevikaisille koirille, joita pahempia ovat.

   Poista
 6. Kukaan ei opeta meille kouluissa eikä akatemioissa edes ihmistieteiden perusteita, joten kaikki kunnon kansalaiset autuaassa tietämättömyydessään uskovat että "kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan samanlaisia ja ainakin samanarvoisia".

  Sosiologian perusasia kuitenkin on, että on olemassa yhteiövoimia, yhteisöominaisuuksia ja yhteisöilmiöitä, jotka eivät ole palautettavissa yksilöiden ominaisuuksiin ja pyrkimyksiin. Kulttuurit ovat kovia kognitiivisia tosiasioita, ja joukoissa yksilöt tekevät tekoja joita yksikään yksilö ei yksin tekisi.

  Kaikki ihmisyys on kulttuurista ihmisyyttä, ja kulttuurit muuttuvat satojen tai tuhansien vuosien aikaperspektiivissä. Oma eurooppalaisen uuden ajan ajattelumme on noin neljänsadan vuoden ikäistä, ja se on tuonut maailmaan ja ihmisen elinehtoihin muutoksen, joka on miljoonakertainen verrattuna koko ihmissuvun koko aiemman miljoonan vuoden kehityshistoriaan.

  Kukaan ei opeta kouluissamme tämän oman kulttuurimme erityislaatuisuutta. Vain sitä opetetaan, että "kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan samanlaisia",

  Individualistinen sokeus sulkee silmämme kaikilta sosiologisilta tosiasioilta, kuten kulttuuriselta rikollisuudelta tai esimerkiksi siltä seikalta että jo vaeltajien toiset sukupolvet ovat edeltäjiään radikalisoituneempia. Kulttuuriset hylkimisreaktiot osaamme vain tuomita yksilön ajatuksina ja tekoina, vaikka niiden pitäisi toimia vaarasignaaleina.

  Kyldyyri-ihmisten on täysin mahdotonta ymmärtää, ettei väkivaltaistuvaa ja raaistuvaa katukuvaa saada kuriin runoilijapoikien humanistisilla puheilla, vaan tarvitaan panssariautoja, aseistettuja poliiseja ja jopa Odinin sotureita.

  Rajat kiinni. Rahat kiinni. Pitäkää tiettyä etäisyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "jo vaeltajien toiset sukupolvet ovat edeltäjiään radikalisoituneempia."
   Tuskin kukaan tietää, kuinka suuri joukko Allahin sotureita on tullut maahamme asylum-taikasanalla. Nämä ovat tunnetusti, eivät moni-osaajia vaikka niin yrittävät valehdella, mutta kylläkin huippuluokan monO-osaajia - jälkeläisten synnyttämisessä.
   Entäpä sitten, kun näiden Allahin sotureiden kymmentuhatpäiset kakara- laumat ovat varttuneet aikuisiksi tai ainakin melkein aikuisiksi ja alkavat radikalisoituneina riehua maassamme uskoen, että "vääräuskoisten" tappamisella varmistavat itselleen paikan "paratiisissa" ?

   Poista
 7. Näin meidän sivistynyt ja hyvä Eurooppamme pilataan :(

  VastaaPoista
 8. Esiteltiinkö ensimmäisessä klipissä vihreää siirtymää? Autot vaihtuvat sähköpotkulautoihin? Pahoittelut sarkasmista mutta eihän tässä itkukaan auta. Tuskin auttaa syrjäytymisen ehkäisyn toimenpideohjelmakaan.
  -jussi n

  VastaaPoista
 9. "ettei maamme toista länsinaapurin virhettä ja kasvata tänne asettautunutta ongelmaväestöä kovin suureksi" -Olemme jo ylittäneet sen rajan, että haittaväestö kasvaa itsestään enemmistöksi, vaikka maahanmuutto loppuisi huomenna. Mutta eihän se lopu, koska "ihmisoikeudet". Järjestelmä on viritetty sellaiseksi, etteivät persut tai muukaan puolue sitä voi lopettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karua luettavaa: Diamant Salihu, Kunnes kaikki kuolevat. Kertoo tositarinaa lähiösomaleista Ruotsissa.

   Poista
 10. Welcome refugees, meillä on tilaa, julisti Li Anderssonkin oikein kyltin kera jokin aika sitten. Vihervasemmiston monikulttuurista unelmaa ja rikkautta, joka tosielämässä on painajainen ja taakka. EU:ssakin sitä pitää nyt pakolla jakaa rangaistuksen uhalla. Joko otat vastaan tai maksat, siinä vaihtoehdot tässä Euroopan hullujenhuoneessa.
  Nyt helvetin äkkiä irti kaikista "kansainvälisistä sopimuksista", jotka eivät vastaa tätä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiken aikaa viher- ja muut kommarit sekä lukuisat samanmieliset idiootit vetoavat noihin muinaisaikaisiin, nykyoloja vastaamattomiin "kansainvälisiin sopimuksiin", joiden avulla tuhotaan kantaeurooppalaiset ja Euroopan kansallisvaltiot.

   Poista
  2. Saksalaisen Der Spiegel bestseller -kirjailijan Stefan Schubert'in uusimmasta kirjasta "Der geheime Krieg gegen Deutschland: Unser Land im Fadenkreuz globaler Eliten", Salainen sota Saksaa vastaan: maamme globaalin eliitin tähtäimessä, paljastuu suurempi globalistis-kommunistisen roisto-"eliitin" suunnitelma:

   "Tutkimuksen aikana oli pelottavaa tajuta, miten paljon Berliinin hallintoalue on jo globaalin eliitin hallinnassa." Stefan Schubert

   Saksaa vastaan käytävä salainen sota on suurin uhka kansalaisille ja heidän maalleen sitten toisen maailmansodan päättymisen. Moninkertainen Spiegelin bestseller-kirjailija Stefan Schubert on ensimmäinen entinen poliisi ja kansainvälisesti tunnustettu turvallisuusasiantuntija, joka tutkii globaalin eliitin salaisia juonitteluja. Hänen tutkimustuloksensa ovat sekä räjähtäviä että huolestuttavia. Analyyttisen lähestymistapansa avulla Stefan Schubert on onnistunut paljastamaan salaiset verkostot ja niiden rahoituksen sekä tunnistamaan toistuvan toimintatavan.

   Aikamme moninaiset kriisit ovat kaikkea muuta kuin kohtalokkaita sattumia; ne ovat verkostojen järjestämiä, niitä on suunniteltu pitkään ja niitä toteutetaan järjestelmällisesti. Tämä johtuu siitä, että maailmanlaajuinen eliitti käy salaista sotaa kansalaisia vastaan. Tähän eliittiin kuuluvat Big Tech ja Big Pharma, rahoitusala, mutta myös YK:n, EU:n ja WEF:n kaltaiset järjestöt. Globalisteihin kuuluu miljardöörejä, kuten Bill Gates, ja viimeisenä muttei vähäisimpänä kansalaisjärjestöt sekä Yhdysvaltojen salaiset palvelut CIA ja NSA. Eliitin tavoitteena on poistaa demokraattiset oikeudet ja vapaudet ja perustaa maailmanhallitus.

   Suuri muutos on jo käynnissä kaikilla tasoilla, ja se hyökkää ihmisten kimppuun heidän yksityisimmissä elinympäristöissään:

   BlackRock: Berliinin poliittisesta instituutiosta on tulossa globaalin finanssiteollisuuden haara.
   Vihreitä miljardöörejä: ilmastoeliitin petollinen liiketoimintamalli.
   Ketkä ovat WHO:n ja Great Resetin todellisia tukijoita?
   WHO:n pandemiasopimus: maailmanlaajuinen vallankaappaus lääketeollisuuden nimissä.
   Joukkomuutto aseena: mikä on Saksan rooli?
   YK:n turvallisuusneuvosto ja Nato: ilmastonmuutos sodan syynä.
   Onko Correctiv SPD:n salainen Stasi?
   Palantir: Yhdysvaltain salaisen palvelun valvontaohjelmisto Saksan poliisin käytössä.
   Yhdysvaltain tiedustelupalvelut toimivat Saksassa miehityslain nojalla
   Nord Stream, CIA ja liittokansleri Scholz

   Jokainen ihminen tällä planeetalla on tähtäimessä. Tämän tunnustaminen ja seurausten tiedostaminen on ensimmäinen askel kohti vapaaseen ja itsemääräämisoikeudelliseen elämään kohdistuvien hyökkäysten torjumista. Meidän kaikkien tehtävänä on nousta ylös - ihmiskunnan ja vapauden puolesta!"

   Translated with DeepL.com (free version)

   Poista
  3. Lähde: https://www.kopp-verlag.de/a/der-geheime-krieg-gegen-deutschland?ref=newsletter&utm_source=brevo&utm_campaign=de_der_geheime_krieg_gegen_deutschland_2_auflage&utm_medium=email

   Poista
  4. Komissaari Ylva Johanssonille osoitettu kirje siirtolaisuudesta... mitä luulette, mikä moisen kirjeen kohtalo on Johanssonin kaltaisen fanaatikon käsissä? sama kuin lumipallolla helvetissä?

   https://www.suomenuutiset.fi/siirtolaispaine-kestamaton-lisakeinoja-ehdottavat-nyt-yhdessa-suomi-bulgaria-tsekki-tanska-viro-kreikka-italia-kypros-latvia-liettua-malta-alankomaat-itavalta-puola-ja-romania/

   Poista
  5. "Joko otat vastaan tai maksat, siinä vaihtoehdot tässä Euroopan hullujenhuoneessa.
   Nyt helvetin äkkiä irti kaikista "kansainvälisistä sopimuksista", jotka eivät vastaa tätä päivää!" Juurihan persuministeri kävi allekirjoittamassa tuon EU:n siirtolaissopimuksen, johon tuossa viitataan, vaikkakin sanoen, ettei ole iloinen siitä. Kuka hänet pakotti, oliko RKP vai kok, vai mikä?

   Poista
 11. Noita videoita kannattaisi postata myös kaikille poliitikoille persuja lukuunottamatta ihan Orposta lähtien. Orpohan laski v. 2015 kymmeniä tuhansia paperittomina maahan ja vielä viime vaaleissa kannatti täysin kritiikittömästi kaikenlaista maahanmuuttoa. Orpon mukaanhan Suomi oikein tarvitsee tätä porukkaa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.